Joolz Day+

Joolz Day+

(4.7)

129 anmeldelser

Pris:

14.490 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
to-i-en barnevogn

Joolz Day+ barnevogn er et høykvalitetsprodukt med luksuriøst stoff og praktiske funksjoner. Vi mener dens mest fremtredende funksjon er dens doble funksjonalitet – den fungerer som både en sovekabin og sete. Punkteringsfrie forhjul og støtte for barn opp til 22 kg er ytterligere fordeler. Det vi liker med dette produktet er LED-lysene for synlighet under trilleturer, en uttrekkbar solskjerm med UPF 50+ beskyttelse, og hjuloppheng på alle hjul for jevne turer. Til tross for sin premiumpris, mener vi at den tilbyr verdi, spesielt med sin livstidsgaranti ved registrering.

  • Dobbel funksjonalitet - sovekupé og sete i ett
  • Punkteringsfrie forhjul
  • Støtter barn som veier opptil 22 kilo
I samarbeid med Pricerunner

Dagens priser

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Spesifikasjoner

Dimensjoner (utfoldet) 59,5 x 84 x 111 cm
Dimensjoner (foldet) 59,5 x 35 x 94 cm
Maks. vekt 22 kg
Antall hjul 4
Maks. vekt i kurv ?
Vekt 14,2 kg

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Robust vektkapasitet
  • Romslig handlekurv for alt du trenger
  • 5-punkts sikkerhetssele med nytt click&go system
  • Fjæring på alle hjul

Ulemper

  • Regntrekket er litt vanskelig å ta på og av

FAQ

Hva er størrelsen på Joolz Day+ barnevogn og hva slags type barnevogn er det?
Joolz Day+ barnevogn er en allsidig barnevogn med dimensjoner på 59,5 x 84 x 111 cm når den er utfoldet og 59,5 x 35 x 94 cm når den er sammenfoldet. Den kan støtte en maksimal vekt på 22 kg.
Hvilke typer tilbehør er tilgjengelige for Joolz Day+ barnevogn for å øke komfort og bekvemmelighet for både forelder og barn?
Joolz Day+ barnevognen tilbyr flere tilbehør for komfort og bekvemmelighet for både foreldre og barn. Den kommer med en matchende handlepose i tøy, perfekt for shoppingturer eller små utflukter. Barnevognens lette design og allsidige hjul, alle utstyrt med fjæring, sikrer en jevn tur over ujevne overflater. Barnevognen er også lett å brette sammen med én hånd, noe som gjør den praktisk for travle foreldre.
Hva er vekten på Joolz Day+?
Joolz Day+ veier 14,2 kg. Dette lette designet, sammen med de allsidige hjulene, gjør det enkelt å manøvrere og bære opp trapper.
Hva er de viktigste egenskapene til Joolz Day+ barnevogn som fremheves av både bruker- og ekspertanmeldelser?
Joolz Day+ barnevognen blir rost av både eksperter og brukere for sitt stilige design, enkel håndtering, og jevn tur. Brukere finner den allsidig for daglige og lange spaserturer. Setet kan justeres til en flat tilbakelent posisjon for barnets komfort. Ulempene som blir trukket frem er at den er dyr og at den er ganske stor når den er brettet sammen.

Anmeldelser og tester av Joolz Day+

Vår anmeldelse

Godt 2-i-1-valg

Joolz Day+ utmerker seg med sitt dobbeltfunksjonelle design som gjør det mulig for barnet å både sove og sitte. Når det gjelder praktiske egenskaper er de punkteringsfrie forhjulene enkle å navigere. At vognen kan bære opptil 22 kg understreker dessuten holdbarheten. Den romslige kurven er også et svært praktisk funksjon dersom man skal ha med ekstra utstyr eller på handletur. Et annet høydepunkt er 5-punktsselen som kompletteres av click&go-systemet, som vektlegger barnesikkerhet. Og la oss ikke glemme at firehjulsopphenget sørger for en jevnere kjøring. Noen brukere har påpekt at regnslaget kan være litt vanskelig å håndtere. Men med litt øvelse og vane kan dette lille problemet enkelt løses, noe som gjør det til et overkommelig problem med tanke på de andre robuste funksjonene. Potensielle kjøpere bør veie disse egenskapene opp mot sine personlige behov før de bestemmer seg.

Isidora Jankovic Anmeldelse av: Isidora Jankovic

4.7

Basert på 129 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Joolz Day+ sammenlignet med andre barnevogner

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen