Aqua Marina Breeze 9'10

Aqua Marina Breeze 9'10" Sup-brett Sett

(4.6)

207 anmeldelser

til de med mindre enn 5 års erfaring

Aqua Marina Breeze 9’10” Sup-brett settet er et passende valg for de med mindre størrelse, som kvinner eller barn. Det vi setter pris på med dette produktet er dets livlige, iøynefallende design og omfattende sett med funksjoner og tilbehør. Den skryter av en EVA-såle for overlegent grep og komfort, avansert PVC-teknologi med dobbel søm, og justerbare stropper for å sikre bagasjen din. Maksimal vektkapasitet er 100 kg, noe som gjør det ideelt for en til to personer.

  • EVA fotplate med diamantspor for ultimat grep og komfort
  • Moderne PVC teknologi med dobbelvegget søm
  • Justerbare stropper for å holde fast bagasjen din

Dagens priser

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Spesifikasjoner

Maks. personvekt 100 kg
Lengde 300 cm
Vekt 7,9 kg
Tykkelse 12 cm
Bredde 76 cm
Finneoppsett Enkelt
Styrets form Rundt

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Veier lite både på land og i vann
  • Stabil på vannet
  • Enkel å sette opp og komme i gang med
  • Holdbar modell
  • Flott design

Ulemper

  • Tåler ikke mye vekt
  • Passer ikke for høy fart

FAQ

Hva er vektkapasiteten til Aqua Marina Breeze 9'10" Sup-brett Set?
Aqua Marina Breeze 9'10" Sup-brett Set har en maksimal vektkapasitet på 100 kg. Dette gjør det mest egnet for kvinner eller barn og to personer kan være på SUP-brettet uten å overskride den maksimale vektkapasiteten.
Hva er lengden og bredden på Aqua Marina Breeze 9'10" Sup-brett sett og hvordan sammenligner det seg med de generelle retningslinjene for å velge SUP-brett basert på størrelse og formål?
Aqua Marina Breeze 9'10" Sup-brett Set har en lengde på 300 cm og en bredde på 76 cm.
Hva er tykkelsen på Aqua Marina Breeze 9'10" Sup-brett sett?
Aqua Marina Breeze 9'10" Sup-brett Set har en tykkelse på 12 cm.
Hva avslører forbruker- og ekspertanmeldelser om Aqua Marina Breeze 9'10" Sup-brett Set?
Forbruker- og ekspertanmeldelser avslører at Aqua Marina Breeze 9'10" Sup-brett Set er sterkt anbefalt på grunn av sitt moderne, monokromatiske grønne design. Designet er nøye utformet for en trygg og givende vannopplevelse. Den har også et mønstret fotplate for ekstra grep. Den scoret 9/10 på Standuppaddleboardworld.com og 4,6/5 stjerner på Google Shopping.

Anmeldelser og tester av Aqua Marina Breeze 9'10" Sup-brett Sett

Vår anmeldelse

Best til kvinner og barn

Aqua Marina Fusion padlebrett skiller seg ut som et prisgunstig valg som får gode skussmål fra både eksperter og brukere. Den iøynefallende oransje designen er ikke bare iøynefallende, men sørger sammen med den forlengede lengden på 330 cm for en jevnere glid og bedre sikt på vannet. Den brede konstruksjonen er designet med tanke på nybegynnere og garanterer stabilitet og balanse under ulike vannforhold. At brettet er oppblåsbart, forenkler dessuten oppbevaring og transport, og den medfølgende høytrykkspumpen gjør det raskt og enkelt å blåse det opp.

Til tross for at Fusion ligger i den høyere prisklassen, mener vi at kombinasjonen av allsidighet, holdbarhet og et omfattende tilbehørssett rettferdiggjør investeringen. Vi mener derfor at Marina Fusion er en god investering for deg som er på utkikk etter en modell for eventyr og fritid på vannet, og at den gir mye for pengene og befester sin posisjon som et toppvalg blant padlebrettmodeller.

Aleksandar Cvijanovic Anmeldelse av: Aleksandar Cvijanovic

4.6

Basert på 207 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Aqua Marina Breeze 9'10" Sup-brett Sett sammenlignet med andre SUP-brettene

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen