Xiaomi Mi Home Security Camera 360°

Xiaomi Mi Home Security Camera 360°

(4.5)

3160 anmeldelser

mye for pengene

Vi mener at Xiaomi Mi Home Security Camera 360° skiller seg ut i sin kategori, med sin evne til å rotere en full 360 grader. Vi verdsetter den ultra-klare HD-teknologien og AI-menneskegjenkjenning. Muligheten for montering på bord eller vegg gir fleksibilitet. Dens nattsynsevne forbedrer synligheten i mørket, noe som gir omfattende dekning. Uavhengig av plassering, vil du dra nytte av et fullt HD 360-graders synsfelt. Kameraets enkelhet og ytelse er bemerkelsesverdige, til tross for mangelen på skyoppbevaring for sikkerhetskopi.

  • Ultraklar HD-teknologi
  • AI for gjenkjenning av mennesker
  • Mulighet for bord- eller veggmontering

Spesifikasjoner

Synsvinkel 360 °
Oppløsning 1080 p
Dimensjoner 7,8 x 7,8 x 11,8 cm
Strømforsyning USB-kabel
Nattsyn check-icon

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Klare opptak både om dagen og om natten
  • Infrared Night Vision
  • Trådløs modell
  • Kan roteres hele 360 grader
  • Frakoblet opptak

Ulemper

  • Har ikke sikkerhetskopiering i skyen

FAQ

Er bildekvaliteten på Xiaomi Mi Home Security Camera 360° god?
Xiaomi Mi Home Security Camera tilbyr 360-graders synsfelt, full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler) og infrarød nattsynfunksjon for klar synlighet i mørket.
Hvordan koble til Xiaomi Mi Home Security Camera 360°?
Gjennom Mi Home Security Camera 360° 1080P kontrollgrensesnitt i Mi Home-appen, kan du sette sikkerhetskameraet ditt som en delt enhet under Generelle Innstillinger.
Hvor holdbar er Xiaomi Mi Home Security Camera 360° når det gjelder å tåle ulike miljøforhold?
Xiaomi Mi Home Security Camera 360° er IP65 støv- og vannresistent.
Hva er noen vanlige tilbakemeldinger fra både brukere og eksperter angående Xiaomi Mi Home Security Camera 360° basert på deres anmeldelser?
Brukere og eksperter roser generelt Xiaomi Mi Home Security Camera 360° for sin høykvalitetsvideo, brukervennlighet, og verdi for pengene. Den har mottatt 4.4/5 stjerner på Amazon og 4/5 stjerner på TechRadar, noe som indikerer stort sett positive anmeldelser.

Anmeldelser og tester av Xiaomi Mi Home Security Camera 360°

Vår anmeldelse

Godt brukervennlig overvåkningskamera

Xiaomi Mi Home Security Camera 360° er et pålitelig og brukervennlig overvåkningskamera, men det har noen ulemper. En begrensning er at modellen ikke tilbyr skylagring for sikkerhetskopiering av opptak, noe som kan være et problem for dem som ønsker lagringsalternativer utenfor hjemmet eller ekstra dataredundans. Denne ulempen har imidlertid ingen direkte innvirkning på kameraets ytelse og funksjonalitet. Kameraets generelle ytelse, inkludert 360-graders rotasjon, god sikt om natten og et intuitivt brukergrensesnitt, gjør denne modellen til et godt valg for hjemmeovervåking. Det brukervennlige designet, det enkle oppsettet og den omfattende dekningen veier opp for begrensningen med manglende sikkerhetskopiering i skyen.

Alt i alt mener vi at Xiaomi Mi Home Security Camera 360° er et godt valg for deg som prioriterer brukervennlig design, bekvemmelighet og pålitelig ytelse i et sikkerhetskamera. Selv om mangelen på skylagring er en ulempe, gjør de andre funksjonene kameraet til et praktisk og tilgjengelig alternativ for effektiv sikkerhet i hjemmet.

Aleksandar Kalaba Anmeldelse av: Aleksandar Kalaba

4.5

Basert på 3160 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Ekspertanmeldelser og tester

TechRadar, med sine team i USA, Storbritannia og Australia, leverer nyheter og grundige anmeldelser av det nyeste innenfor teknologiverdenen. De legger vekt på praktiske evalueringer og detaljerte analyser, og tilbyr pålitelig innsikt i teknologitrender og produkter. Deres internasjonale perspektiv gir oppdatert og relevant innhold som henvender seg til lesere over hele verden som er interessert i den siste utviklingen og anmeldelser innen teknologisektoren. Xiaomi Mi Home Security Camera 360° har fått 4 stjerner på Tech Radar.