Netatmo Smart Outdoor Camera

Netatmo Smart Outdoor Camera

(0)

0 anmeldelser

Pris:

2.390 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
værbestandig modell

Vi mener at Netatmo Smart Outdoor Camera er en robust trådløs overvåkningsløsning for utendørs bruk. Det vi liker med dette produktet er dens unike bevegelsessensor som skiller mellom dyr, kjøretøy og mennesker. Den tilbyr presise varsler, gratis funksjoner, oppdateringer og lagringsplass sammen med 24/7 HD-strømming. Bevegelsessensoren er kombinert med en flomlykt som aktiveres ved å oppdage bevegelse i mørket, noe som sikrer at du er klar over enhver aktivitet på eiendommen din.

 • Presise og tilpassede varsler
 • Gratis funksjoner, oppdateringer og lagringsplass
 • Konstant strømming 24/7 i HD
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Synsvinkel 100 °
Oppløsning 1080 p
Dimensjoner 5 x 20 x 11 cm
Strømforsyning Kabel
Nattsyn check-icon

Fordeler og ulemper

Fordeler

 • Kjenner igjen dyr, biler og mennesker
 • Trådløs modell
 • Integrert spotlight med bevegelsessensor
 • Trenger ikke abonnement for ekstra funksjoner
 • Kan filme opptil 20 meter
 • Trygg lagring med kryptert microSD kort

Ulemper

 • Litt klumpete design
 • Ingen toveis mikrofon

FAQ

Er bildekvaliteten på Netatmo Smart Outdoor Camera god?
Netatmo Smart Utendørskameraets oppløsning er 1080p, som gir klare bilder. Det har bevegelsessensor og kan filme opptil 20 meter.
Hvordan fungerer tilkoblingsfunksjonen på Netatmo Smart Outdoor Camera?
Netatmo Smart Outdoor Camera kobles til via en app og sender varsler til telefonen din når bevegelsessensoren oppdager bevegelse. Kameraet lagrer opptak på et 8GB MicroSD-kort for senere visning.
Hvor slitesterkt er Netatmo Smart Outdoor-kameraet under forskjellige værforhold?
Netatmo Smart Outdoor Camera beskrives som "værbestandig", noe som indikerer dens høye holdbarhet under forskjellige værforhold. Den kan tåle utendørselementer, noe som sikrer effektiv drift uavhengig av været.
Hva er noen av bruker- og ekspertanmeldelsene på Netatmo Smart Outdoor Camera?
Netatmo Smart Utendørskamera har mottatt høye rangeringer fra både brukere og eksperter. TechRadar ga det en perfekt score på 5/5 stjerner, og fremhevet at appen er veldig enkel å bruke og at modellen kan skille mellom dyr, biler og mennesker.

Anmeldelser og tester av Netatmo Smart Outdoor Camera

Vår anmeldelse

Mye for pengene

Netatmo Smart Outdoor Cam er et kostnadseffektivt og funksjonsrikt overvåkningskamera som gir mye for pengene. Kombinasjonen av bevegelsessensor og lyskaster øker sikkerheten og synligheten, selv under dårlige lysforhold, og kameraets værbestandige design sikrer holdbarhet under ulike værforhold. Kameraet utmerker seg med gratis oppdateringer og lagring, noe som gjør det mulig å strømme 24 timer i døgnet og lagre opptak på det medfølgende MicroSD-kortet på 8 GB uten ekstra abonnementsavgifter. Denne kostnadsbesparende fordelen skiller kameraet fra mange av konkurrentene.

Ekspertene påpeker at designet kunne vært bedre, men roser kameraets gode ytelse og den brukervennlige appen. Det 12 W sterke flomlyset og kameraets evne til å skille mellom dyr, biler og mennesker gjør det enda mer attraktivt.

Alt i alt tilbyr Netatmo Smart Outdoor Cam en omfattende overvåkingsløsning til en overkommelig pris. Vi mener at kombinasjonen av funksjoner, pris og pålitelig ytelse gjør det til et attraktivt alternativ for dem som ønsker et pålitelig utendørskamera som ikke koster skjorta.

Aleksandar Kalaba Anmeldelse av: Aleksandar Kalaba

0

Basert på 0 anmeldelser

Videoanmeldelse