Oral-B iO3

Oral-B iO3

(4.7)

5495 anmeldelser

Pris:

949 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
elektrisk tannbørste som er enkel å bruke

Oral-B iO3 elektriske tannbørste skiller seg ut med sin intelligente trykkregulering, som bruker fargekodede lys for å veilede deg mot optimal børstetrykk, og beskytter tenner og tannkjøtt. Vi mener at denne funksjonen er spesielt egnet for de med sensitive tenner og tannkjøtt, da den tillater justering av trykket, noe som minimerer ubehag. I tillegg er iO3 allsidig, egnet for flere familiemedlemmer, og dens magnetiske iO-teknologi leverer topp ytelse når det gjelder rengjøring, og tar munnpleie til nye høyder.

  • Innebygd tidtaker og pacer
  • Smart trykkregulering
  • Magnetisk iO-teknologi
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Teknikk Automatisk
Antall funksjoner 3
Batteritid 18-20 dager
Ladetid 960 min.
Antall rotasjoner ?
Antall pulseringer/oscilasjoner 48000 bpm
Innebygd trykksensor check-icon
Børstehoder 1
Innebygd timer check-icon

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Veileder deg med fargekodede lys til å legge på det ideelle trykket
  • Kan brukes av flere familiemedlemmer med forskjellige børstehoder
  • Praktiske påminnelser om å bytte ut børstehodene
  • God batteritid
  • Enkel å bruke

Ulemper

  • Krever lengre tid for opplading

FAQ

Hva er de forskjellige rengjøringsmodusene tilgjengelig i Oral-B iO3 tannbørste?
Oral-B iO3 elektriske tannbørste tilbyr tre forskjellige rengjøringsmoduser: daglig rengjøring, bleking og sensitiv. Den har et intelligent trykkontrollsystem som bruker fargekodede lys for å veilede optimal børstetrykk. Tannbørsten er allsidig og egnet for flere familiemedlemmer, og gir en skreddersydd munnpleieopplevelse.
Hva er batteritiden til Oral-B iO3 elektriske tannbørste?
Oral-B iO3 elektriske tannbørste har en pålitelig batteritid på 18-20 dager, noe som sikrer utvidet bruk mellom hver lading. Dette blir muliggjort av et praktisk ladestativ, komplett med en 1,2 meter lang kabel, noe som forenkler lade prosessen. Noen eksperter nevner imidlertid at batteritiden bare kan vare et par uker med regelmessig bruk.
Hva er de viktigste funksjonene og egenskapene til Oral-B iO3 elektrisk tannbørste som skiller den fra andre modeller?
Oral-B iO3 elektriske tannbørste skiller seg ut med sitt intelligente trykkontrollsystem, som veileder brukere med fargekodede lys for optimal børstetrykk. Den har også magnetisk iO-teknologi for overlegen rengjøringsytelse og tre børstingsmoduser for allsidighet. Andre funksjoner inkluderer en innebygd timer, pacer-funksjoner, og en unik rund børstehode med mikrovibrasjoner. Tannbørsten har også en pålitelig batteritid på 18-20 dager.
Hva sier forbrukere og eksperter om ytelsen og kvaliteten til Oral-B iO3?
Forbrukere roser Oral-B iO3 for dens eksepsjonelle rengjøringsytelse og intelligente trykkreguleringssystem. Eksperter fra TechAdvisor.com anbefaler den for utmerket børsteytelse, egnethet for familiebruk, og tannlege-anbefalte funksjoner. Imidlertid advarer de om dens korte batteritid og lange ladetid. Til tross for dens høyere pris, mener ElectricTeeth.com at det er et godt valg for dem som prioriterer overlegen ytelse over kostnadseffektivitet.

Anmeldelser og tester av Oral-B iO3

Vår anmeldelse

Elektrisk tannbørste for intuitiv trykkregulering

Vi mener Oral-B iO3 er en elektrisk tannbørste som skiller seg ut med en rekke imponerende funksjoner og fordeler. Et av de viktigste høydepunktene er det intelligente trykkontrollsystemet, som veileder deg med fargekodede lys for å sikre optimalt børstetrykk under tannpussen. I tillegg er iO3 svært allsidig og kan brukes av flere familiemedlemmer.

Jovana Aleksic Anmeldelse av: Jovana Aleksic

4.7

Basert på 5495 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Ekspertanmeldelser og tester

Tech Advisor er et anerkjent teknologinettsted som grundig evaluerer gadgets og programvare gjennom praktiske tester utført av eksperter. De objektive vurderingene gir verdifull innsikt og hjelper kjøpere med å ta informerte beslutninger, uten algoritmiske skjevheter. Oral-B iO3 har fått 4.5 stjerner på TechAdvisor.


Tech Advisor er et anerkjent teknologinettsted som grundig evaluerer gadgets og programvare gjennom praktiske tester utført av eksperter. De objektive vurderingene gir verdifull innsikt og hjelper kjøpere med å ta informerte beslutninger, uten algoritmiske skjevheter. Oral-B iO3 har fått 5 stjerner på ElectricTeeth.


Oral-B iO3 sammenlignet med andre elektriske tannbørstene

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen