Anetti ProSonic Black

Anetti ProSonic Black

(0)

0 anmeldelser

elektrisk tannbørste med påminnelse om å skifte børstehode

Vi mener at Anetti ProSonic Black elektrisk tannbørste er et godt valg for dem som ønsker å forbedre sin munnhygiene. Det vi liker spesielt godt med denne tannbørsten er den imponerende batteritiden på 60 dager. Den tilbyr også fire effektive moduser med 15 forskjellige kombinasjoner, som imøtekommer ulike behov for munnpleie. I tillegg har den et påminnelsessystem for utskifting av børstehode og lades fullt opp på bare 12 timer.

  • Batteritid 60 dager
  • 2-minutters tidtaker
  • 4 effektive moduser med 15 forskjellige kombinasjoner

Dagens priser

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Spesifikasjoner

Teknikk Sonisk
Antall funksjoner 4
Batteritid 60 dager
Ladetid 720 min
Innebygd timer check-icon
Antall strøk/min ?
Børstehoder 2

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Påminnelse om bytte av tannbørstehode
  • Støysvakt design
  • Myke og delvis fleksible børstehoder

Ulemper

  • Ladingen tar litt tid

FAQ

Hvilke rengjøringsmoduser tilbyr Anetti ProSonic Black?
Anetti ProSonic Black tilbyr fire forskjellige rengjøringsmoduser: rengjøring, bleking, polering og tannkjøttpleie. Disse modusene kan justeres til tre forskjellige styrker - lav, medium og høy - noe som gir totalt 15 forskjellige moduskombinasjoner for å imøtekomme ulike munnhygienebehov.
Hva er batteritiden til Anetti ProSonic Black?
Anetti ProSonic Black elektriske tannbørste har en imponerende batteritid, og gir over to måneders bruk på en enkelt lading under normale forhold. Når batteriet er lavt, blinker tannbørsten og vibrerer som en påminnelse om å lade den opp. Den lades også fullt opp på bare 12 timer.
Hvilke funksjoner tilbyr Anetti ProSonic Black?
Anetti ProSonic Black tilbyr lang batteritid, og gir over to måneders bruk på en enkelt lading under normale forhold. Den har også et påminnelsessystem for å varsle deg når det er på tide å bytte børstehode. Tannbørsten bruker avansert sonisk teknologi og tilbyr fire forskjellige moduser: rengjøring, bleking, polering og tannkjøttpleie. Den lar deg også velge mellom tre forskjellige styrker for en personlig munnhygienerutine.

Anmeldelser og tester av Anetti ProSonic Black

Vår anmeldelse

God elektrisk tannbørste for batterilevetid

Vi mener at Anetti ProSonic Black elektrisk tannbørste er et godt alternativ for deg som ønsker en avansert, men brukervennlig tannbørste. Påminnelsesfunksjonen for tannbørstehodene sørger for at du aldri går glipp av utskiftningsdatoen, og det støysvake designet gjør at du ikke forstyrrer andre under bruk. De myke og delvis fleksible børstehodene er skånsomme mot tenner og tannkjøtt og gir en behagelig rengjøringsopplevelse. Selv om ladingen tar litt lengre tid enn for andre modeller, mener vi at den lange batteritiden veier opp for dette. Anetti ProSonic Black er et pålitelig valg som gir utmerkede resultater uten at det koster skjorta.

Jovana Aleksic Anmeldelse av: Jovana Aleksic

0

Basert på 0 anmeldelser

Anetti ProSonic Black sammenlignet med andre elektriske tannbørstene

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen