Ninja AF300UK

Ninja AF300UK

(4.8)

33891 anmeldelser

Pris:

1.885 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
best i test dobbel airfryer med to skuffer

Med et temperaturspenn på 40-240 grader kan Ninja AF300UK airfryer tine eller steke all den maten du ønsker. De seks innebygde tilberedningsinnstillingene gjør matlagingen litt enklere i en travel hverdag. Vi mener at Ninja AF300UK airfryer, med sin imponerende effekt på 2400 W og en total kapasitet på 7,6 liter, er spesielt godt egnet for dem som setter pris på effektivitet og allsidighet i sine kjøkkenapparater. Denne airfryeren skiller seg ut med sitt brukervennlige digitale display, enkel rengjøring og sprø tilberedning. Den reduserer oljeforbruket betydelig og har en hurtigfunksjon for frosne matvarer.

 • 2 uavhengige kokeskuffer
 • Stort temperaturområde mellom 40-240 grader
 • Tilpassbar tid og temperatur i hver sone
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Kapasitet 7,6 L
Strøm 2400 w
Vekt 8,2 kg
Dimensjoner (bxdxh) 37,5 x 31,5x 35 cm
Manuell/digital Digital
Timer check-icon
automatisk avstenging check-icon

Fordeler og ulemper

Fordeler

 • Brukervennlig digitalt kontrollpanel
 • Enkel rengjøringsprosess
 • Sprø matlagingsresultater
 • Kurver som tåler oppvaskmaskin
 • Lite eller ingen ekstra olje kreves
 • Hurtigfunksjon for frossen mat

Ulemper

 • Får ikke plass til veldig store porsjoner
 • Litt tungt og klumpete design

FAQ

Hva er volumkapasiteten til Ninja AF300UK frityrgryte og hvor mange porsjoner har den plass til?
Ninja AF300UK frityrgryte har en total kapasitet på 7,6 liter, noe som er større enn de fleste andre modeller. Denne størrelsen egner seg godt til matlaging for større familier eller forsamlinger, ettersom den har plass til ca. 500 g pommes frites eller 1 kg kylling om gangen.
Hva er effekten til Ninja AF300UK frityrgryte?
Ninja AF300UK frityrgryte har en imponerende effekt på 2400 W, noe som er høyere enn den gjennomsnittlige frityrgryten på markedet.
Har Ninja AF300UK frityrgryte en digital eller manuell timer?
Ja, Ninja AF300UK frityrgryte har en digital timer.
Hvilke retter blir vellykket tilberedt med Ninja AF300UK frityrgryte, ifølge forbruker- og ekspertanmeldelser?
Ifølge forbruker- og ekspertanmeldelser har Ninja AF300UK Air Fryer tilberedt retter som pølser, frossen fisk, panert kylling, kjøttboller i tomatsaus, stekt blomkål, krydrede potetbåter, kyllingnuggets, hamburgere, maiskolber med mer.

Anmeldelser og tester av Ninja AF300UK

Vår anmeldelse

Best i test airfryer med to soner

Med Ninja AF300UKs to skuffer kan du raskt tilberede to forskjellige retter, eller du kan bruke den ekstra store kapasiteten til å lage mer av den samme maten på en gang. Brukervennlig digitalt kontrollpanel, kurver som tåler oppvaskmaskin og at den krever lite eller ingen olje, gjør denne modellen til et toppvalg for matlagingentusiaster.

Derfor synes vi denne best i test airfryeren fortjener en plass på denne listen. Ekspert-testene nevner imidlertid at denne modellen er tyngre og tar mer plass en andre modeller, på grunn av at den er utstyrt med to skuffer -og til tross for at skuffene har stor kapasitet, vil du fortsatt ikke kunne tilberede en hel kylling, for eksempel. Likevel, som Techhut nevner, er denne modellen stor nok til å brødfø en hel familie, og enkel nok til at de aller fleste kan bruke den.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.8

Basert på 33891 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Ekspertanmeldelser og tester

TechRadar, med sine team i USA, Storbritannia og Australia, leverer nyheter og grundige anmeldelser av det nyeste innenfor teknologiverdenen. De legger vekt på praktiske evalueringer og detaljerte analyser, og tilbyr pålitelig innsikt i teknologitrender og produkter. Deres internasjonale perspektiv gir oppdatert og relevant innhold som henvender seg til lesere over hele verden som er interessert i den siste utviklingen og anmeldelser innen teknologisektoren. Ninja AF300UK er nominert til Redaktørens valg og har fått 5 stjerner på Tech Radar.


ExpertReviews.co.uk er et britisk anmeldelsesnettsted som tilbyr grundige analyser og evalueringer av et bredt spekter av forbrukerprodukter, inkludert teknologi og husholdningsapparater. Nettstedet er kjent for sine detaljerte testprosesser, der produktene blir grundig vurdert med hensyn til ytelse, design, brukervennlighet og verdi for pengene. ExpertReviews.co.uk tilbyr omfattende veiledninger og kjøpsråd, noe som gjør det til en verdifull ressurs for forbrukerne. Ninja AF300UK er nominert til Beste kjøp og har fått 5 stjerner på Expert Reviews.


Trusted Reviews, som ble grunnlagt i 2003 og er basert i Storbritannia, gir objektive, uavhengige råd om et bredt spekter av teknologiprodukter. Kjerneverdiene deres omfatter ærlighet og integritet i all forretningsvirksomhet, prioritering av lesernes behov, kontinuerlig forbedring av innhold og testmetoder, engasjement for miljømessig bærekraft og likestilling og inkludering på arbeidsplassen. De fokuserer på å skape innhold som hjelper forbrukerne til å ta informerte kjøpsbeslutninger, samtidig som de er etisk og sosialt ansvarlige. Ninja AF300UK har fått 5 stjerner på Trusted Reviews.


Ninja AF300UK har fått 5 stjerner på BBCGoodFood.


Ninja AF300UK har fått 5 stjerner på Real Homes.


Ninja AF300UK sammenlignet med andre airfryers

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen