Flowlife Flowgun GO 2.0

(4.8)

102 anmeldelser

Pris:

2.790 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
massasjepistol med kraftig og stillegående motor

Flowlife Flowgun GO 2.0 er en massasjepistol med en kraftig og stille motor, noe som gjør den til en god løsning for å lindre muskelspenninger og fremme restitusjonsprosessen. Med seks forskjellige massasjehoder og en maksimal støynivå på 55 dB, tilbyr denne massasjepistolen en massasje som er like effektiv som en terapeut, med opptil 3200 slag per minutt. Det er ikke overraskende at profesjonelle svenske idrettsutøvere har omfavnet denne massasjepistolen, og den har blitt kåret til “best i test” av Getfitness.no. Med en batterilevetid på 5 timer, sikrer denne massasjepistolen en langvarig og effektiv massasjeopplevelse.

  • Ergonomisk utformet for selvmassasje
  • Seks justerbare dyser og justerbar intensitet
  • Fleksibel, trådløs drift
I samarbeid med Pricerunner

Dagens priser

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Spesifikasjoner

Intensitetsnivåer 5
Vekt 0,9 kg
Strøm 30 W
Batteritid 5 h
Amplitude 10 mm
Antall tilbehør 6

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Liten, lett og diskre massasjepistol
  • Opptil 2800 slag per minutt
  • En rekke tilbehør inkludert
  • 100 dagers "fornøyd kunde"-garanti og gratis frakt
  • Stille og kraftig drift

Ulemper

  • Litt kort batteritid

FAQ

Hva er batterilevetiden til Flowlife Flowgun Go 2.0 massasjepistol?
Flowlife Flowgun Go 2.0 massasjepistol har en batterilevetid på 5 timer.
Hvor mange intensitetsinnstillinger har Flowlife Flowgun Go 2.0, og hvordan kan de brukes til å behandle forskjellige muskelgrupper?
Flowlife Flowgun Go 2.0 har seks intensitetsnivåer, som gjør det mulig å tilpasse seg forskjellige muskelgrupper og typer muskelsmerter. Det anbefales å starte med lavere intensitet og gradvis øke etter behov for optimal muskelbehandling.
Hvor tilpasningsdyktig er Flowlife Flowgun Go 2.0 for ulike muskelgrupper og spesifikke områder?
Flowlife Flowgun Go 2.0 er svært tilpasningsdyktig med seks forskjellige massasjehoder og intensitetsnivåer. Den dekker alle muskelgrupper og tilbyr gode tilpasningsalternativer. Den inkluderer også massasjehoder for spesifikke områder og triggerpunkter, noe som sikrer en unik massasjeopplevelse
Hvordan presterer Flowlife Flowgun GO 2.0 ifølge forbruker- og ekspertanmeldelser?
Flowlife Flowgun GO 2.0 har fått positive anmeldelser både fra forbrukere og eksperter, og er blitt vurdert som best i tester av Testat og Inspecto. Den blir rost for sin funksjonalitet, batterilevetid og brukervennlighet.

Anmeldelser og tester av Flowlife Flowgun GO 2.0

Vår anmeldelse

Massasjepistol - Best i test

Flowgun Go 2.0 er et prisverdig produkt som tilbyr flere fordeler. Det har fått anerkjennelse som et testvinnende produkt, noe som sier mye om dets generelle kvalitet og ytelse. Enhetens ergonomiske design forbedrer brukerkomforten og brukervennligheten. Med en kraftig motor som gir opptil 2 800 støt per minutt, gir den effektivt dyp vevsavlastning. I tillegg kommer Flowgun Go 2.0 med en rekke tilbehør og funksjoner.

Selv om batteritiden kunne vært lengre, er det viktig å merke seg at enheten har en hurtigladefunksjon. Dette muliggjør praktisk og effektiv lading, og minimerer eventuelle forstyrrelser under bruk. Til tross for denne mindre ulempen er Flowgun Go 2.0 et solid valg for personer som søker en pålitelig slagmassasjepistol med imponerende ytelse og til en rimelig pris.

Dragan Miskovic Anmeldelse av: Dragan Miskovic

4.8

Basert på 102 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Flowlife Flowgun GO 2.0 sammenlignet med andre massasjepistolene

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen