TheraGun Pro

TheraGun Pro

(4.5)

2313 anmeldelser

Pris:

6.699 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
stor, profesjonell massasjepistol

TheraGun Pro er en førsteklasses massasjepistol som har blitt testet og høyt rost av eksperter fra ulike anerkjente kilder som Techgearlab.com, Verywellfit.com og Womenshealth.com. Vi mener at denne massasjepistolen er et godt valg for den som verdsetter kvalitet og ytelse. Techgearlab.com, spesielt, var imponert over TheraGun Pro og tildelte den førsteplassen i deres test, og fremhevet dens generelt høye kvalitet. De roste også dens kraftige motor, som gir en dyp og effektiv massasje, og den ekstra fordelen med to batterier. I tillegg fremhevet ekspertene fordelen med de ulike massasjehodene, programmene og intensitetsnivåene, samt Bluetooth-tilkoblingsfunksjonen.

  • Justerbar intensitet og retning på massasjehodet
  • Styres via Therabody-appen
  • OLED-skjerm for oversikt over hastighet og trykk
I samarbeid med Pricerunner

Dagens priser

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Spesifikasjoner

Batteritid 5 h
Vekt 1,3 kg
Amplitude 16 mm
Intensitetsnivåer 5
Antall tilbehør 6
Strøm 15 - 160 W

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • 5 forskjellige hastigheter og 4 forskjellige tilbehør
  • Stor og profesjonell
  • Svært god kvalitet
  • 16 prosent mer dyptgående
  • Dyp vevsavlastning

Ulemper

  • Høy prisklasse
  • Tung modell

FAQ

Hva er batterilevetiden til TheraGun Pro massasjepistol?
TheraGun Pro massasjepistol leveres med to batterier, og gir en samlet batterilevetid på opptil 5 timer.
Hva er intensitetsinnstillingene på TheraGun Pro massasjepistol?
TheraGun Pro massasjepistol har en variabel hastighetskontroll mellom 1750 og 2400 slag per minutt, som gir justerbare intensitetsinnstillinger. Dette gir en dypere vibrasjonsmassasje, opptil 16% dypere enn standardapparater, noe som gjør det egnet for ulike muskeltyper og smertenivåer.
Hva gjør TheraGun Pro tilpasningsdyktig og allsidig for ulike massasjebehov?
TheraGun Pro leveres med 6 forskjellige vedleggshoder, hver designet for en unik kropps massasje funksjon. Dette muliggjør en tilpasset massasjeopplevelse i henhold til individuelle behov. Den har også variabel hastighetskontroll, og tilbyr mellom 1750 og 2400 slag per minutt for ytterligere tilpasningsdyktighet.
Hvordan presterer TheraGun Pro ifølge forbruker- og ekspertanmeldelser?
TheraGun Pro får høy vurdering og har vunnet tester hos TechGearLab, Verywellfit.com og Insider.com. Den er også redaktørens valg hos Men's Health og anbefalt av Women's Health. Den har en vurdering på 4,6/5 stjerner på Amazon, noe som indikerer høy forbrukertilfredshet.

Anmeldelser og tester av TheraGun Pro

Vår anmeldelse

Premium massasjepistol

TheraGun Pro skiller seg ut som en testvinnende og høyt annerkjent massasjepistol. Den unike armlignende designen forbedrer ergonomi, grep og muskelstimulering. Med seks forskjellige massasjehoder og variabel hastighetskontroll er det lett å tilpasse massasjen. Selv om den kommer med en høyere prislapp tilbyr den eksepsjonell kvalitet og ytelse. Pro-modellen gir en 16 prosent dypere vibrasjonsmassasje, noe som gir en enda grundigere behandling. Bluetooth-tilkobling og den medfølgende appen gir nyttig veiledning og treningsprogrammer. Til tross for sin større størrelse er TheraGun Pro svært stillegående med Quiet Force Technology. Den har også en imponerende batteritid på opptil 5 timer. Selv om den er på den tyngre siden sammenlignet med andre modeller, gjør dens overlegne kraft og omfattende funksjoner den til et toppvalg.

Dragan Miskovic Anmeldelse av: Dragan Miskovic

4.5

Basert på 2313 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Ekspertanmeldelser og tester

TheraGun Pro er nominert til Testvinner og har fått 5 stjerner på TechGearLab


Tom's Guide er en nettbasert plattform som tester og anmelder en rekke produkter som TV-er, elektriske sparkesykler, smarttelefoner og hvitevarer. De bruker ulike testmetoder for hver type produkt, og kombinerer tester i laboratoriet med bruk i den virkelige verden. I testprosessen undersøker de om produktet lever opp til produsentens krav, vurderer design, brukervennlighet, funksjoner og pris sammenlignet med lignende produkter. TheraGun Pro har fått 4.5 stjerner på Tom's Guide.


TheraGun Pro har fått 4.5 stjerner på LiveScience


TheraGun Pro sammenlignet med andre massasjepistolene

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen