DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

(4.8)

263 anmeldelser

Pris:

25.999 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
kaffemaskin med kvern og LCD-skjerm med touch

Vi mener at DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS, en helautomatisk maskin med touch-skjerm, er en sterk konkurrent på markedet. Det vi liker med dette produktet er de seks justerbare profilene og innstillingene for aroma kontroll. Dens unike salgspunkt ligger i dens evne til å bli kontrollert via smarttelefon gjennom DeLonghi Coffee Link-appen. Det er imidlertid verdt å merke seg at denne modellen kanskje ikke passer for små kjøkken på grunn av størrelsen.

  • Helautomatisk maskin med berøringsskjerm
  • 6 tilpassbare profiler
  • Aromakontroll og personlige innstillinger:
I samarbeid med Pricerunner

Dagens priser

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Spesifikasjoner

Vanntankens kapasitet 1,25 L
Strøm 1000 W
Vekt 5,2 kg
Automatisk slå-av-funskjon check-icon
Integrert kaffekvern check-icon
Dimensjoner 30,5 x 29,5 x 47,8 cm

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Stor og kraftig modell
  • LCD-skjerm med touch
  • Mulighet for styring med Smartphone via Bluetooth
  • Mulighet for mange forskjellige typer kaffe, inkludert mulighet til å lage sin helt egne variant
  • Indikator for blant annet tom vann- og bønnebeholder

Ulemper

  • Dryppebrettet for vann må ofte tømmes
  • Ligger i den dyre enden av prisskalaen

FAQ

Hva er størrelsen og kapasiteten til DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS?
DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS måler 47 cm i høyde, 26 cm i bredde og 37 cm i dybde, og veier 12,4 kg. Den har en vannbeholderkapasitet på 1,25 L og kan brygge to kopper kaffe om gangen. Antall kopper fra 200g med bønner kan variere basert på personlige preferanser når det gjelder kaffestyrke.
Hva er betydningen av kvernens størrelse i DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS når det gjelder smak og aroma?
DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS har en innebygd kaffekvern, som er avgjørende for smak og aroma. Kvernens størrelse kan påvirke ekstraksjonsraten til kaffen under brygging. En større kvern gjør at mer overflate av kaffen blir eksponert, noe som fører til sterkere smak og aroma.
Hva er de viktigste vedlikeholdstrinnene for å sikre lang levetid og optimal ytelse av DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS kaffemaskin?
Viktige vedlikeholdstrinn for DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS kaffemaskinen inkluderer regelmessig rengjøring som indikert av maskinen selv. Det er også viktig å fylle opp vannbeholderen og erstatte kaffebønnene når det blir bedt om det. Maskinen har en automatisk avstengingsfunksjon, noe som gjør den brukervennlig og effektiv i å opprettholde ytelsen sin.
Hva sier forbruker- og ekspertanmeldelser om brukervennligheten og funksjonaliteten til DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS sammenlignet med andre kaffemaskiner på markedet?
Forbruker- og ekspertanmeldelser fremhever DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS som overlegen når det gjelder brukervennlighet og funksjonalitet. Den var testvinner hos det svenske Forbrukerrådet, mottok 4/5 fra Trustedreviews.com, anbefalt av Goodhousekeeping.co.uk, og scoret 4.8/5 stjerner på Google Shopping, noe som indikerer høy brukertilfredshet.

Anmeldelser og tester av DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

Vår anmeldelse

Blant de beste for helautomatisk kaffebrygging

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er kåret kaffemaskine med kvern best i test av Råd & Rön. DeLonghi Prima Donna Elite ECAM 650.75 MS er en brukervennlig, prisbelønt og helautomatisk espressomaskin som gir deg bekvemmelighet ved å trykke på det intuitive fargedisplayet. Med en stor vanntank på to liter minimeres behovet for hyppig påfylling, noe som muliggjør flere bryggeøkter. Med denne maskinen har man også mulighet til å tilberede en rekke kaffe- og melkebaserte drikker, inkludert kakao.

Maskinen gjør det mulig å sette opp flere brukerprofiler og man kan styre maskinen via en mobilapplikasjon. Selv om vi mener at appen kunne trengt litt finpussing, er vi av den oppfatning at maskinens omfattende funksjonalitet og brukervennlighet gjør den til et godt valg for dem som ønsker en helautomatisk og tilpassbar kaffeopplevelse.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.8

Basert på 263 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Ekspertanmeldelser og tester

Coffeeness.de er en anerkjent nettguide som spesialiserer seg på å gi omfattende anmeldelser og informasjon om kaffemaskiner. Guiden har som mål å hjelpe forbrukerne med å finne frem til de beste kaffemaskinene på markedet ved hjelp av ekspertinnsikt og analyser. DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS har fått 4 stjerner på Coffeeness.de.


Trusted Reviews, som ble grunnlagt i 2003 og er basert i Storbritannia, gir objektive, uavhengige råd om et bredt spekter av teknologiprodukter. Kjerneverdiene deres omfatter ærlighet og integritet i all forretningsvirksomhet, prioritering av lesernes behov, kontinuerlig forbedring av innhold og testmetoder, engasjement for miljømessig bærekraft og likestilling og inkludering på arbeidsplassen. De fokuserer på å skape innhold som hjelper forbrukerne til å ta informerte kjøpsbeslutninger, samtidig som de er etisk og sosialt ansvarlige. DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS har fått 4 stjerner på TrustedReviews.


DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS sammenlignet med andre kaffemaskiner

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen