Beurer LB88 luftfukter

Beurer LB88 luftfukter

(0)

0 anmeldelser

Pris:

1.269 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
luftfukter med stor vanntank

Vi mener at Beurer LB88 luftfukter tilbyr en innovativ løsning på innendørs luftkvalitet. Den er kompakt, kraftig og bemerkelsesverdig stille under drift. Det vi liker med dette produktet er bruken av banebrytende ultralyd-fuktighetsteknologi, som leverer hygienisk og steril fordampning. Med en betydelig luftutslipp på 550ml per time, er den egnet for rom opptil 48 kvadratmeter. I tillegg har den en seks liters vanntank som er transparent for enkel overvåking og automatisk avstenging når den er tom for vann.

  • Ultralydforstøving med vannoppvarming
  • Automatisk utkobling med displayfunksjon
  • Høy befuktningseffekt
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Vanntankens kapasitet 6 L
Anbefalt areal 48 m²
Vekt 2,2 kg
Viftehastigheter 3
Lydnivå 44 dB
Dimensjoner ‎29,5 x 19,5 x 28 cm

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Ren, duftfri og steril damp
  • 6 liters vannbeholder
  • Mulighet for bruk av aromaputer
  • Elegant og stilig design
  • Lett og trinnløs regulering av damp

Ulemper

  • Uten nattmodus

FAQ

Hva slags type luftfukter er Beurer LB88?
Beurer LB88 er en stille og effektiv luftfukter med beskyttelse mot kalkavleiringer. Den leveres med 15 antikalkputer og en rengjøringsbørste. Den er kompakt, noe som gjør den egnet for bruk om natten. Andre funksjoner inkluderer en beholderkapasitet på 6 liter, anbefalt for områder på 48 m², og tre viftehastigheter.
Hva er den maksimale vannkapasiteten til Beurer LB88 luftfukter?
Maksimal vannkapasitet for Beurer LB88 luftfukter er 6 liter.
Hva er bruksperioden for Beurer LB88 luftfukter, mer spesifikt hvor mange timer kan den brukes etter hver påfylling og har den nok vannkapasitet til å dekke store rom uten hyppig påfylling?
Beurer LB88 luftfukter kan fungere i flere timer uten hyppig påfylling. Enheten inkluderer også antikalkputer for å forhindre skade fra hardt vann, noe som sikrer en lengre brukstid.

Anmeldelser og tester av Beurer LB88 luftfukter

Vår anmeldelse

Best for mellomstore rom

Beurer LB88 er en stilig, kompakt og kraftig luftfukter med en unik befuktningsteknologi som sikrer hygienisk og steril fordampning og gir effektiv ytelse med en dampavgivelse på 550 ml i timen. Med en vannbeholderkapasitet på seks liter er det enkelt å fylle på, og det gjennomsiktige designet gjør det enkelt å følge med på vannivået. LB88 har en automatisk avstengningsfunksjon når tanken er tom, noe som gir trygghet og forhindrer skader og unødvendig strømforbruk. Den spesielle fordampningsteknologien produserer ren og duftfri vanndamp, med mulighet for å tilsette duft ved hjelp av Beurers aromaputer.

Selv om LB88 mangler en egen nattmodus, utmerker den seg med sin stillegående drift og effektive antikalkbeskyttelse. Inkluderingen av anti-kalkpads og en rengjøringsbørste sikrer riktig vedlikehold. Muligheten til å kjøpe et ekstra filter for områder med svært kalkholdig vann øker både helsefordelene og den generelle renheten.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

0

Basert på 0 anmeldelser

Videoanmeldelse