Stadler Form Oskar

Stadler Form Oskar

(0)

0 anmeldelser

Pris:

399 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
svært energieffektiv luftfukter

Vi mener at Stadler Form Oskar skiller seg ut som en bemerkelsesverdig energieffektiv luftfukter, som lover å forbedre innendørsklimaet samtidig som den holder energiforbruket minimalt. Den er designet for rom opptil 40 kvm og har en 3,5-liters vanntank. Det vi verdsetter med dette produktet er dens innebygde hygrostat for fuktighetskontroll, noe som sikrer et optimalt innendørsmiljø. I tillegg opererer den stille og har en automatisk avstengingsfunksjon når vanntanken er tom. Det diskrete moderne designet og presise fuktighet er nøkkelkvalifikasjoner du vil finne gunstige.

  • Diskret og moderne design
  • Nøyaktig fukting takket være hygrostaten
  • To filtre med indikator for skiftetid
I samarbeid med Pricerunner

Dagens priser

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Spesifikasjoner

Anbefalt areal 40 m²
Viftehastigheter 2
Lydnivå 26 dB
Vekt 3,1 kg
Dimensjoner 24,6 x 29 x 24,6 cm
Vanntankens kapasitet 3,5 L

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • ETL-sertifisert
  • Mulighet for å legge til duft
  • Svært energivennlig
  • Natt-funksjon
  • Innebygd hygrostat

Ulemper

  • Kan være vanskelig å etterfylle

FAQ

Hva slags type luftfukter er Stadler Form Oskar?
Stadler Form Oskar er en antibakteriell luftfukter med duftfunksjon. Den bruker et antibakterielt vannfilter for å absorbere bakterier og forhindre dem i å spre seg i hjemmet ditt. Luftfukteren er kompakt, effektiv og designet for å skape det mest optimale inneklimaet.
Hva er maksimal vannkapasitet for Stadler Form Oskar luftfukter?
Maksimal vannkapasitet for Stadler Form Oskar luftfukter er 3,5 liter.
Hva sier noen av forbrukeranmeldelser om Stadler Form Oskar?
Forbrukere roser generelt Stadler Form Oskar for dens stille drift og effektive fuktighet. Noen brukere setter pris på dens slanke design og enkle vedlikehold. Samtidig nevner noen anmeldelser problemer med holdbarhet og levetid. Samlet sett ser det ut til å være et godt mottatt produkt med stort sett positive tilbakemeldinger fra brukerne.

Anmeldelser og tester av Stadler Form Oskar

Vår anmeldelse

Beste modell med energivennlige funksjoner

Luftfukteren Stadler Form Oskar er et godt alternativ for deg som ønsker en energivennlig modell som effektivt forbedrer inneklimaet og samtidig holder energiforbruket på et minimum. Denne luftfukteren har en vanntank på 3,5 liter og kan dekke rom på opptil 40 kvadratmeter, og takket være den integrerte humidistaten gir den optimal regulering av luftfuktigheten. Oskar-luftfukteren er stillegående, noe som gjør den egnet for både dag- og nattbruk. Nattfunksjonen sørger for et dempet lys for å fremme uforstyrret søvn. I tillegg slår den seg automatisk av når vanntanken er tom, slik at du slipper å bekymre deg for skader eller for høyt energiforbruk.

En viktig funksjon er det antibakterielle vannfilteret, som forhindrer spredning av bakterier i hjemmet. Det er også mulighet for å tilsette duft i vanndampen. Til tross for at noen forbrukere synes det er vanskelig å etterfylle, er Stadler Form Oskar en elegant, kompakt og effektiv løsning for å skape et optimalt inneklima.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

0

Basert på 0 anmeldelser

Videoanmeldelse