Bedre Nætter Senses Seng 3030

(0)

0 anmeldelser

med 7 komfortsoner for optimal komfort

I vår analyse av Bedre Nætter Senses Seng 3030, har vi funnet ut at den er et populært valg blant kundene. Denne sengen harforskjellige fasthetsnivåer for ulike sovende, og en nordisk øko-sertifisert toppmadrass og ventilasjonskum for ekkstra komfort. Det vi setter pris på med denne sengen er de syv komfortsonene og den allergivennlige toppmadrassen. Dette trelags-designet sikrer optimal komfort, mens de justerbare sidene imøtekommer individuelle preferanser. Den er også miljøvennlig og enkel å montere, noe som gjør den til et godt alternativ.

  • Ulike fasthetsnivåer for alle typer sovende personer
  • Nordic Eco-merket overmadrass
  • Toppmadrass med ventilerende skum i mykt trekk

Dagens priser

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Spesifikasjoner

Størrelse 180 x 200 cm
Høyde 53 cm
Antall komfortsoner 7
Antiskli check-icon
Type overmadrass Boxmadrass
Tykkelse overmadrass 12 cm
Sengegavl inkludert check-icon
Økosertifikat Øko-tex, FSC-sertifisert
Garanti 15 år
Gratis prøveversjon 100 dager

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • 7 komfortsoner for optimal komfort
  • OEKO-TEX sertifisert seng
  • 25 års garanti på fjær- og rammebrudd
  • Vegghengt sengegavl følger gratis med
  • 100 dagers prøveperiode og 24 timers support

Ulemper

  • Noen kunder opplever at overmadrassen glir og at sengegavlen knirker
  • Noen opplever forsinket levering, men alltid rask support

FAQ

Hvilken sengestørrelse vil være mest passende for et par som bor i et romslig rom?
Bedre Nætter Senses Seng 3030 ville være mest egnet for et par som bor i et romslig rom. Denne sengen har en størrelse på 180 x 200 cm, noe som gir god plass til to personer. Den tilbyr også syv komfortsoner, en allergivennlig overmadrass og justerbar fasthet på hver side for optimal komfort.
Hvilken type seng er Bedre Nætter Senses Seng 3030 og hva er dens unike funksjoner?
Bedre Nætter Senses Seng 3030 er en kontinental seng med tre lag for optimal komfort, inkludert en fjærmadrass, en boksmadrass med 12 cm skum, og en 8 cm solid svensk fururamme. Den har syv komfortsoner, en allergivennlig toppmadrass, og justerbare sider for individuell komfort. Den er øko-sertifisert (Øko-tex, FSC) og kommer med en 15-års garanti.
Hva er de viktigste egenskapene å vurdere når man velger en Bedre Nætter Senses Seng 3030 overmadrass for optimal komfort og støtte?
Bedre Nætter Senses Seng 3030 overmadrass tilbyr syv komfortsoner for målrettet støtte, en allergivennlig latexkjerne, og et pustende design for temperaturregulering. Den er også miljøvennlig med Øko-tex og FSC-sertifisering. Overmadrassen er 12 cm tykk, og gir rikelig med polstring for forbedret søvnkvalitet.
Hva sier bruker- og ekspertanmeldelser om komforten og kvaliteten på Bedre Nætter Senses Seng 3030?
Bruker- og ekspertanmeldelser indikerer en høy grad av tilfredshet med Bedre Nætter Senses Seng 3030, noe som reflekteres i dens 4,5/5 stjernerangering basert på 512 anmeldelser. Sengen blir rost for sin komfort og holdbarhet, selv om noen forbrukere har rapportert om problemer knyttet til at madrassen kan skli og at hodegjerdet knirker.

Anmeldelser og tester av Bedre Nætter Senses Seng 3030

Vår anmeldelse

Beste seng for prisen

Totalt sett er vi veldig positive til Sirius kontinentalseng. Vi er spesielt begeistret for sengens gode ergonomiske egenskaper, samt overmadrassens gode pusteevne. At overmadrassen i tillegg er svanemerket og allergivennlig, og at sengen er 100 % fri for skadelige stoffer, er et ekstra pluss.

Vi ser det som et kvalitetsstempel at Bedre Nætter har en 100-dagers prøveperiode, hvor du gratis kan sende sengen tilbake. Det gir selvsagt en følelse av trygghet, og bekrefter bare at Bedre Nætter har stor tro på komforten, kvaliteten og ergonomien til kontinentalsengen.

De skiller seg fra konkurrentene ved at deres overmadrass er svanemerket, og ved at det følger med en gratis vegghengt sengegavl. Bedre Nætter har også svært god service, som de eneste på markedet med 24 timers support, og kortest leveringstid (8-15 dager), hvor de fleste andre sengeforhandlere har leveringstid på 10-30 dager.

Kombinasjonen av svært gode anmeldelser, allergivennlig overmadrass og 7 komfortsoner, gjør at vi anbefaler Sirius kontinentalseng på det varmeste. At du i tillegg får en gratis vegghengt sengegavl, og 24 timers support, ser vi på som et ekstra stort pluss.

Jovana Aleksic Anmeldelse av: Jovana Aleksic

0

Basert på 0 anmeldelser

Bedre Nætter Senses Seng 3030 sammenlignet med andre senger

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen