Wood's AD20

Wood's AD20

(4.7)

51 anmeldelser

Pris:

3.495 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
God allergivennlig avfukter

I denne gjennomgangen gir vi deg en grundig analyse av Wood’s AD20, en unik to-i-en-modell som kombinerer en luftavfukter og renser, designet for å skape et optimalt innendørsklima ved å fjerne støv og fuktighet. Vi setter pris på dens kapasitet til å betjene store rom på opptil 80 kvadratmeter og den innebygde indikatoren for luftkvalitet. Enheten er svært stille og inkluderer en praktisk 4-liters vanntank utstyrt med sensorer som indikerer når den er full.

  • Allergivennlige Active ION HEPA-filter
  • Avfukter og luftrenser i ett
  • Praktisk 4-liters vannbeholder
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Anbefalt areal 80 m2
Effekt 20 l/24 timer
Vanntankens kapasitet 4 L
Lydnivå 46 dB
Min. driftstemperatur 5°C
Maks. driftstemperatur 35°C
Viftehastigheter 4
Dimensjoner 34,3 x 61,7 x 30 cm
Vekt 15 kg
Automatisk avstengning Ja
Automatisk omstart Ja
Timer Ja

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Innebygd indikator for luftkvalitet
  • Romdekning på 80 m2
  • To-i-ett-modell
  • Innebygd måler for både luftkvalitet og luftfuktighet
  • Fire hastighetstrinn
  • Lavt støynivå på 46 dB

Ulemper

  • Brukerveiledningen kunne vært bedre

FAQ

Hva er den daglige ekstraksjonsraten for Woods AD20 og hvordan fungerer den under forskjellige miljøforhold og romstørrelser?
Wood's AD20 har en ekstraksjonsrate på 20 liter per 24 timer. Den fungerer optimalt i rom opp til 80 kvadratmeter og innenfor et temperaturområde på 5°C til 35°C. Funksjoner som automatisk avstengning, omstart og timer forbedrer ytelsen under forskjellige miljøforhold.
Hva er tankkapasiteten til Wood's AD20 og hvor ofte krever den vedlikehold?
Tankkapasiteten til Wood's AD20 er 4 liter. Frekvensen av vedlikehold avhenger av bruk og miljøforhold, men den har automatisk avstenging og omstartfunksjoner for enklere bruk. Regelmessige sjekker og rengjøring anbefales for å sikre optimal ytelse.
Inkluderer Wood's AD20 funksjoner som en justerbar fuktighetsmåler, timer, full tank-indikator, automatisk omstart og filtrering?
Ja, Woods AD20 inkluderer funksjoner som en justerbar fuktighetsmåler, timer, indikator for full tank, automatisk omstart og automatisk avstengingsfunksjon.
Hva er noen av brukeranmeldelsene for Wood's AD20?
Brukere roser Woods AD20 for dens effektivitet i å rense luft i rom på omtrent 20 m^2 på bare 15 minutter. De setter pris på dens dobbelte funksjonalitet og merker at den også kan brukes utelukkende som en luftrenser.

Anmeldelser og tester av Wood's AD20

Vår anmeldelse

God allergivennlig avfukter

Etter vår vurdering er Woods AD20 Hybrid et godt alternativ for de som ønsker å forbedre inneluftkvaliteten. For det første betyr den omfattende dekningen på opptil 80 kvadratmeter at selv romslige områder, enten det er kjellere eller loft, kan ha stor nytte av den. Noen brukere har påpekt at brukerhåndboken ikke er helt tilfredsstillende, men vi mener at den intuitive betjeningen og den innebygde luftkvalitetsindikatoren veier opp for dette. En annen prisverdig egenskap er den stillegående driften på 48 dB, som sørger for at du ikke blir forstyrret. For ikke å glemme den fire liter store vanntanken, som er utstyrt med en intelligent sensor for tømming.

Alt i alt mener vi at Woods AD20 Hybrid med Active ION HEPA-filter er verdt å vurdere hvis du ønsker å forbedre inneklimaet.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.7

Basert på 51 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.