Winix Zero Compact

Winix Zero Compact

(4.6)

740 anmeldelser

Pris:

1.998 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
liten og kraftig luftrenser til rom opptil 50m²

Vi mener at Winix Zero Compact, en kraftig og lett luftrenser, er en sterk konkurrent for rom opp til 50m². Den bruker PlasmaWave-teknologi for å redusere luftbårne bakterier og virus, supplert med et avansert 4-trinns filtersystem. Vi setter pris på dens innebygde luftkvalitetssensorer og tre viftehastigheter med et automatisk program. Det vi liker med dette produktet er at det er anbefalt av ECARF og Allergy UK, noe som gjør det egnet for allergikere. Videre tilbyr den utmerket verdi for pengene.

  • PlasmaWave-teknologi reduserer luftbårne bakterier og virus
  • Avansert 4-trinns filtreringssystem
  • Innebygde sensorer for luftkvalitet
I samarbeid med Pricerunner

Dagens priser

Spesifikasjoner

Anbefalt areal 50 m²
Lydnivå 54 dB
Effektnivåer 4
Dimensjoner 24,1 x 37 x 24,1 cm
hepa-filter check-icon

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Kompakt design
  • Touch display
  • Lett å bytte filter
  • Lavt driftsstøy

Ulemper

  • Kommer ikke med fjernkontroll

FAQ

Hvilken størrelse på rom er Winix Zero Compact luftrenser ideelt egnet for?
Winix Zero Compact luftrenser er ideelt egnet for mindre rom opptil 50 kvadratmeter. Dette inkluderer områder som hjemmekontorer og soverom.
Hvilke ekstra funksjoner tilbyr Winix Zero Compact luftrenser og hvordan forbedrer de dens effektivitet
Winix Zero Compact luftrenser tilbyr et 4-trinns filtersystem som er perfekt for pollenallergier, og effektivt fanger opp virus, bakterier, fint støv, røyk, mugg og dårlige lukter. Den er utstyrt med tre viftefunksjoner og et auto-program som justerer seg etter rommets luftkvalitet.
Hva slags vedlikehold og filterbytter krever Winix Zero Compact for optimal ytelse?
Winix Zero Compact krever regelmessige filterbytter for optimal ytelse. Enheten bruker et 4-trinns filtersystem som effektivt fanger opp virus, bakterier, fint støv, røyk, muggsporer og dårlig lukt. Når behovet oppstår, kan brukerne enkelt kjøpe et nytt filter til en rimelig pris.
Hva sier forbruker- og ekspertanmeldelser om Winix Zero Compact luftrenser?
Forbruker- og ekspertanmeldelser gir Winix Zero Compact luftrenser høye rangeringer, med et gjennomsnitt på 4,6 av 5 på Google Shopping basert på 25 anmeldelser. Brukere roser den som en ideell luftrenser for allergikere og liker det moderne designet. Testscoren er 4,8/5 stjerner.

Anmeldelser og tester av Winix Zero Compact

Vår anmeldelse

God valuta for pengene

Vi anbefaler Winix Zero Compact til deg som ser etter en liten og plassbesparende luftrenser som også har et tiltalende design. Noen av fordelene med denne luftrenseren er de 3 viftehastighetene og det automatiske programmet som selv stiller seg inn i forhold til luftkvaliteten i rommet. I tillegg ligger den i en prisklasse som gir mye for pengene.

Selv om den ikke leveres med fjernkontroll, mener vi at 4-trinns filtrering, automatisk innstilling og hvilemodus veier opp for dette.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.6

Basert på 740 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.