
Kai Shun Classic
2017 anmeldelser
Pris:
3.299 kr.
- Håndlaget kniv med unikt mønster i stålet
- Korrosjons- og flekkbestandig blad
- Tradisjonelt japansk håndtak i pakka-tre i D-form
Spesifikasjoner
Total lengde | 32 cm |
Bladlengde | 20 cm |
Vekt | 208 g |
Bladmateriale | Rustfritt stål |
Håndtaksmateriale | Tre |
Stålets hardhet | 61 HRC |
Fordeler og ulemper
Fordeler
- Holdbar og sterk kniv
- 65 lag rustfritt damaskstål
- Unikt design
- Bredt, buet blad
- Komfortabelt håndtak
Ulemper
- Følsom for avskalling
FAQ
Anmeldelser og tester av Kai Shun Classic
Vår anmeldelse
Kai Shun Classic er kåret som den beste japanske kokkekniven i test av Good House Keeping. Kai Shun Classic skiller seg ut som en allsidig japansk kokkekniv, som er godt egnet til et bredt spekter av kulinariske oppgaver. Denne kniven representerer tradisjonell japansk håndverk, forsterket av et elegant design i damaststål. Kniven er håndlaget og holder et ekstraordinært høyt kvalitetsnivå. Kniven har et 18 cm langt blad i 65 lag rustfritt damaststål og en kjerne av usedvanlig hardt VG10-stål med en Rockwell-hardhet på 61. Det vannbestandige trehåndtaket bevarer formen og fargen selv etter hyppig vask. Kai Shun Classic kan være utsatt for mindre avflassinger på grunn av den ekstreme hardheten, men den enestående skarpheten kompenserer for dette. Vi anser denne kniven som et godt valg for deg som ønsker en blanding av nytte og klassisk skjønnhet.
4.7