Xiaomi Mi Pro 2 test-guide – Gjennomgang av den populære e-scooteren

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Xiaomi Mi Pro 2 er en populær e-scooter, men er det den rette for deg?

Med så mange forskjellige e-scootere på markedet, kan det være vanskelig å bestemme hvilken som er riktig for deg
Vår testguide for Xiaomi Mi Pro 2 vil hjelpe deg med å gjøre avgjørelsen din enklere. Vi tar en titt på fordeler og ulemper med denne populære e-scooteren for å hjelpe deg med å avgjøre om det er det riktige valget for deg.

Xiaomi Mi Pro 2 – solid konstruert elektrisk sparkesykkel med imponerende rekkevidde

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

 

Xiaomi Mi Pro 2 elektriske sparkesykkel er for de som ønsker en rask og effektiv måte å komme seg fra punkt A til B. Rekkevidden på opptil 45 km betyr at du kan reise lenger uten å bekymre deg for å gå tom for batterilevetid. I tillegg gjør den godt utformede sammenleggbare rammen den enkel å lagre og transportere. Det er en tidløs elektrisk sparkesykkel og en forbedret versjon av forgjengeren M365 Pro, som vi vil diskutere videre.

 • Rekkevidde på opptil 45 km
 • Dobbelt bremsesystem
 • Anti-skli materiale

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Xiaomi Mi Pro 2

Sammenleggbar design
Den elektriske scooteren Xiaomi Mi Pro 2 har utmerket byggekvalitet og en lyssterk OLED-skjerm som gir viktig informasjon som hastighet, kjøremodus og batterilading. I tillegg er det en modell med et regenerativt skivebremsesystem på bakhjulet og et E-ABS-system på forhjulet. Sammen gir de en stabil og sikker bremseopplevelse.

Den elektriske scooteren har 8,5-tommers dekk som effektivt absorberer støt og forhindrer at den sklir. Dette gjør den til et godt valg for terrengformål, siden hele rammen er laget av aluminium, slik at den kan håndtere alle hindringer enkelt samtidig som den er stabil og sikker. Modellen er også enkel å brette ved å trykke på hurtigutløserhåndtaket i bunnen av hovedstyrstammen. Dette gjør den praktisk å lagre eller transportere.

Den følsomme tommelgasspaken til Xiaomi Mi Pro 2 elektriske scooter gjør den veldig enkel å kontrollere. Denne funksjonen lar deg akselerere eller bremse med en lett berøring, noe som gjør det enkelt å navigere gjennom trange steder eller folkemengder. Gasspaken er også veldig responsiv, slik at du raskt kan øke eller bremse etter behov.

Andre funksjoner
Den krever at Xiaomi Home-smarttelefonappen fungerer og gir tilleggsfunksjoner som en fjernlåsemekanisme, justering av de regenerative bremsenivåene, visning av estimert rekkevidde til batteriet må lades opp og mer. Den er kompatibel med Android 4.3 eller iOS 9.0 og høyere, slik at du kan kontrollere alle scooterfunksjonene fra telefonen. Bluetooth-tilkoblingen med Mi Home-appen fungerer pålitelig, slik at du alltid kan holde styr på viktig kjøreinformasjon.

Den elektriske scooteren Xiaomi Mi Pro 2 kommer med tre kjøremoduser å velge mellom: fotgjenger (5 km/t), standard (20 km/t) og sport (25 km/t). Dette gjør det til et allsidig valg for en rekke brukere, enten du trenger det for en uformell pendling eller vil ha noe mer høy ytelse for helgeturer.

I tillegg har en modell cruisekontroll, noe som gjør kjøringen mye enklere. Ved å trykke på aktiveringsknappen kan brukerne holde et konsekvent ønsket tempo, noe som reduserer ulempen mens de bruker scooteren. Motoren i denne elektriske sparkesykkelen har en effekt på 600 W, som er betydelig kraftigere enn mange av de andre elektriske sparkesyklene på markedet. Den kan nå opptil 25 km/t og kjøre opptil 45 km på en enkelt lading.

Xiaomi Mi Pro 2 VS-markedet

Denne Xiaomi-modellen har en front-LED som er betydelig lysere, og en bak-LED som er mye større enn selskapets forrige modell, M365 Pro. Den har ekstra reflekser for bedre synlighet for føreren. I likhet med M365 Pro, viser Pro 2-skjermen din hastighet, batterinivå og modus (Standard, Fotgjenger eller Sport).

Andre egenskaper, inkludert hastighet, maksimal ryttervekt og størrelse, er likeledes de samme. For å romme et betydelig større batteri, er hele basen til Pro 2 større enn forgjengerens. Xiaomi hevder at batteriet har blitt bedre siden det lades i 30 minutter raskere enn M365 Pro.

Innvendig er KERS-systemet forbedret til å være mer effektivt enn før, og dekkene har opptil tre ganger bedre skli- og punkteringsmotstand. Sammenlignet med en annen Xiaomi-modell, Mijia 1S, har den 15 km lengre rekkevidde og mer akselerasjon.

Hva sier brukere og eksperter om Xiaomi Mi Pro

Xiaomi Mi Pro 2 elektriske scooter har blitt møtt med generelt positive anmeldelser, med brukere som berømmet kjøreevnen og valutaen for pengene. Ifølge Techadvisor, et nettsted som gir teknologiråd og anmeldelser til forbrukere, fikk den elektriske scooteren 4,5 av 5.

De uttalte at den tilbyr forbedringer fra de tidligere versjonene, noe som gjør den til et generelt godt kjøp. Brukere på Google og Amazon har gitt den elektriske scooteren en gjennomsnittlig vurdering på 4,4/5, med mange høydepunkter med brukervennlig design og lang rekkevidde.

Fordeler

 • Brukervennlig LED-display
 • Tre kjøremoduser
 • Cruisekontrollfunksjon for jevn hastighet
 • Velbalansert og lett å manøvrere
 • Forbedrede sikkerhetsfunksjoner
 • Kompatibel med Android 4.3 eller iOS 9.0
Ulemper

 • Kan ikke bæres for lenge på grunn av vekt på 14,2 kg
 • Den er ikke vanntett

Forbrukerlivs vurdering

Xiaomi Mi Pro 2 elektriske sparkesykkel er en kraftig, godt bygget modell perfekt for kort- til mellomdistanse pendlere. Selv om den har noen imponerende funksjoner, for eksempel dens lange rekkevidde og stabilitet ved høy hastighet, har den også noen få ulemper, som vekten og mangelen på værbestandig design. Basert på vår forskning, tror vi at Xiaomi Mi Pro 2 er et toppvalg for de som leter etter en effektiv måte å pendle på.


Hva er forskjellen mellom Xiaomi Mi Pro 2 og Xiaomi Mi Pro 2 Nordic?

Xiaomi Mi Pro 2 er den internasjonale versjonen av Xiaomi Mi Pro 2 elektriske sparkesykkel. Den er identisk med den nordiske versjonen når det gjelder design, spesifikasjoner og ytelse. Den eneste forskjellen er at Xiaomi Mi Pro 2 kommer med en annen lader som ikke er kompatibel med det nordiske strømnettet.

Kan Xiaomi Mi Pro 2 brukes hele året?

Selv om Xiaomi Mi Pro 2 er designet for bruk i all slags vær, anbefaler vi at du unngår å bruke den under ekstreme forhold. Dette inkluderer veldig kaldt vær, da batteriet kanskje ikke fungerer like godt i disse temperaturene. I tillegg kan dekkene bli harde og sprø i ekstrem kulde, noe som kan føre til punktering.

I veldig varmt vær kan batteriet overopphetes og dekkene kan bli mykere, noe som kan føre til utblåsning. Hvis du bruker Xiaomi Mi Pro 2 under ekstreme forhold, anbefaler vi at du tar ekstra forsiktighet og sikkerhetstiltak.


Beskrivelse av kilder og tester

Vi håper du føler at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av alle produkter, og derfor stoler vi på både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både danske og internasjonale nettbutikker. Vårt forskningsteam har undersøkt markedet og undersøkt alle relevante kilder.I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:
Amazon
Amazon er et multinasjonalt elektronisk handelsselskap og den største Internett-baserte forhandleren i verden etter totalt salg og markedsverdi. Kunder kan bestille og betale for varer på nett, og Amazon sender varene til dem. Du kan også se gjennom produktene og hjelpe fremtidige kunder med å bestemme hvilken du skal kjøpe.
Du kan se anmeldelsene her.
Google Shopping
Google Shopping er en funksjon på Google.com som lar brukere søke etter og sammenligne priser på produkter fra nettbutikker. Når du søker etter et produkt på Google Shopping kan du filtrere resultatene etter ulike kriterier som pris, farge, størrelse osv. Du kan også sortere resultatene etter relevans eller pris og legge igjen anmeldelser.
Du kan se anmeldelsene her. 

FAQ

Er Xiaomi Mi Pro 2 en god e-scooter?
Xiaomi Mi Pro 2 er en av de mest populære e-scooterne på markedet. Den er kjent for sin høye kvalitet og ytelse. Xiaomi Mi Pro 2 har en makshastighet på 25 km/t og en rekkevidde på opptil 30 km. Xiaomi Mi Pro 2 er et godt valg for de som leter etter en høykvalitets og rimelig e-scooter.
Kan jeg bruke Xiaomi Mi Pro 2 hele året?
Hvis du planlegger å bruke Xiaomi Mi Pro 2 i mindre enn ideelle værforhold, som ekstrem kulde eller varme, vennligst ta de nødvendige sikkerhetstiltakene. I veldig kaldt vær kan det hende at batteriet ikke fungerer like bra, og dekkene kan bli harde og sprø – noe som øker sjansen for punktering. Alternativt, hvis det brukes i varme værforhold ofte nok, kan batteriet overopphetes og forårsake dekkblåsing.
Hva er topphastigheten for Xiaomi Mi Pro 2?
Xiaomi Mi Pro 2 kan nå en topphastighet på 25 km/t.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere