Strykejern Test – Her er de beste dampstrykejernene

0

I denne strykejern testen ser vi nærmere på hvilke merker og modeller av dampstrykejern som har vunnet tester i ulike anerkjente testmagasiner. Vi ser blant annet på testresultatene fra det danske Forbrugerråd, Tænk, og det største forbrukermagasinet i Sverige, Råd & Rön, som har testet forskjellige typer strykejern.

Nederst i artikkelen finner du en liste over de kildene og testene vi har brukt.

Denne artikkelen inneholder følgende:
🔸
Presentasjon av strykejern som har vunnet ulike tester i hele Skandinavia.
🔸 Presentasjon av de testene vi har undersøkt.

Vær oppmerksom på at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultater fra uavhengige tester slik at du enkelt får oversikt over de beste produktene på markedet.


Tefal FV5335 Aquaspeed

Testvinner hos det danske Forbrukerrådet Tænk

Tefal FV5335 Aquaspeed

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
745,00 Kr. 0,00 Kr. 745,00 Kr. Les mer
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Les mer

 

Tefal FV5335 Aquaspeed ble kåret til ”Best i Test” hos det danske forbrukerrådet Tænk.dk da de sommeren 2016 testet 31 av de mest solgte dampstrykejernene på markedet. Tefal-modellen utmerker seg med mange smarte funksjoner, blant annet de automatiske sikkerhetsfunksjonene som skrur av strykejernet etter 30 sekunder dersom det velter eller står i ro i stryke-posisjon. Om du setter det korrekt på enden, skrur det seg også av etter 8 minutter.

Testpanelet er imponert over damptrykket i denne modellen, og her blir det gitt absolutt toppkarakter. Damptrykket kan justeres fra 0 til 40 ml vann i minuttet, men Tefal FV5335 Aquaspeed kan også generere såkalte dampstøt, der det kommer hele 130 ml vann per minutt. Denne modellen kan også levere loddrett damping. Vanntanken har et volum på 300 ml vann, og beholderen får også toppkarakter for å være lett å fylle og tømme, men må klare seg med middelkarakter når det gjelder avlesing av vannivået underveis.

Gode grunnspesifikasjoner og ripesikker strykesåle

Generelt imponerer Tefal FV5335 Aquaspeed med gode spesifikasjoner over hele linja, blant annet med en utmerket ledningslengde på 2 meter og praktisk opprulling til ledningen. Strykejernet blir også varmt raskt og får toppkarakter når det gjelder å være klar til damping på en-to-tre. Den automatiske avkalkningsfunksjonen er ikke fullt så avansert som på de mest avanserte modellene, men testpanelet vurderer likevel at dette strykejernet “klarte seg perfekt” i kalktesten.

På tross av den svært moderate prisen på denne modellen får du likevel et svært kompakt strykejern som med en vekt på bare 1,4 kilo er behagelig å jobbe med. Selve strykesålen er svært glatt, og det fortsetter den å være – Tænk.dk gir toppkarakter til ripesikkerheten og den generelle robustheten på strykejernet.

Fordeler ved Tefal FV5335 Aquaspeed:

🔵 Billig pris
🔵 Sikkerhetsfunksjoner med auto-slukk
🔵 Justerbart damptrykk og flere dampfunksjoner
🔵 2 meter ledning med praktisk opprulling
🔵 Rask oppvarmning og klargjøring av damp
🔵 God avkalkingsevne
🔵 Lav vekt på 1,4 kilo
🔵 Robust konstruksjon og ripe-sikker strykesåle

Her kan du se en liten produktvideo fra Tefal:

https://www.youtube.com/watch?v=NKlVexy-5Rs

Morphy Richards Redefine VapoCare

✅ 3 av 5 mulige stjerner hos Trustedreviews.com
✅ 74 av 100 poeng hos britiske Goodhousekeeping.co.uk

Morphy Richards Redefine VapoCare

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 794,00 Kr. 0,00 Kr. 3 794,00 Kr. Les mer
3 794,00 Kr. 0,00 Kr. 3 794,00 Kr. Les mer
3 894,00 Kr. 0,00 Kr. 3 894,00 Kr. Les mer

 

Morphy Richards Redefine VapoCare har blitt testet både hos den anerkjente testsiden Trustedreviews.com og britiske Goodhousekeeping.co.uk som har fokus på alt til hus og hage.

Morphy Richards Redefine VapoCare klarer seg veldig godt i begge testene og etterlater ekspertene veldig imponerte over alle de gode egenskapene. Derfor får modellen flotte anmeldelser som ligger i den gode enden av skalaen.

Interessant designMorphy Richards Redefine VapoCare strygejern

Morphy Richards Redefine VapoCare ser ikke helt ut som andre strykejern. Hvis man vil ha en modell som virkelig skiller seg ut, og som ser litt futuristisk og toppmoderne ut, så vil Morphy Richards Redefine VapoCare være et godt valg.

Ekspertene fremhever også designet som et pluss da modellen har et unikt utseende. Morphy Richards Redefine VapoCare skiller seg også ut på andre områder – dette gjelder måten modellen bruker vann/damp til å få bukt med krøllete tøy på.

Morphy Richards Redefine VapoCare bruker ikke damp på samme måte som andre strykejern – i stedet sprayer modellen litt vann på tøyet. Deretter skal man bare bevege strykejernet bortover vannet. Vannet blir til damp når varmen fra strykesålen stryker over det.

God oversikt

Morphy Richards Redefine VapoCare har en strykesåle i solid glass, som også gjør denne delen av utseendet annerledes. Ekspertene forklarer at sålen er utrolig velfungerende og solid, og at den er veldig effektiv når det gjelder å rette ut krøllete tøy.

Utformingen gir også bedre oversikt når man stryker, for nå kan man enkelt se de krøllene man trenger å stryke vekk.

I tillegg til at Morphy Richards Redefine VapoCare er god til å rette ut krøller og ujevnheter, så er modellen ifølge ekspertene veldig komfortabel å holde. Selve håndtaket er kledd med en liten pute som gjør det mulig å bruke modellen over lang tid. Modellen er også veldig lett og dermed enklere å bevege rundt.

600 milliliter tank

Morphy Richards Redefine VapoCare kan brukes i lang tid før det er på tide å fylle på vann igjen. Ifølge produsenten er det her snakk om 2 timers kontinuerlig bruk. Morphy Richards Redefine VapoCare er nemlig utstyrt med en stor vanntank på 600 milliliter.

Hvis man ikke trenger å stryke så lenge og skulle glemme å slå av strykejernet etter bruk, så har Morphy Richards Redefine VapoCare en autoslukk-funksjon som slår av jernet etter 10 minutter uten bruk.

Fordeler ved Morphy Richards Redefine VapoCare:
🔵 Unikt design
🔵 Bruker vannspray i stedet for damp
🔵 Effektiv strykesåle i glass
🔵 Glass-strykesålen gir bedre oversikt
🔵 Lett modell og håndtak kledd med pute
🔵 Vanntank på 600 milliliter
🔵 Autoslukk-funksjon

Her kan du se en presentasjonsvideo av strykejernet fra Morphy Richards:

https://www.youtube.com/watch?v=D6MYMnWDkt8

Braun TexStyle 7 TS745A

✅ God anmeldelse hos det danske Forbrukerrådet Tænk

strygejernet Braun TexStyle 7 TS745A

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
629,00 Kr. 0,00 Kr. 629,00 Kr. Les mer
629,00 Kr. 0,00 Kr. 629,00 Kr. Les mer
654,00 Kr. 0,00 Kr. 654,00 Kr. Les mer
656,00 Kr. 0,00 Kr. 656,00 Kr. Les mer
658,00 Kr. 0,00 Kr. 658,00 Kr. Les mer
654,00 Kr. 59,00 Kr. 717,00 Kr. Les mer
758,00 Kr. 0,00 Kr. 758,00 Kr. Les mer

 

Braun TexStyle 7 TS745A har blitt testet i en omfattende test av de danske ekspertene fra Forbrukerrådet Tænk – sammen med andre modeller fra konkurrerende merker.

Ekspertene legger merke til at Braun TexStyle 7 TS745A utmerker seg og er veldig imponerte over modellen. Den oppnår et godt avsluttende resultat fra de danske ekspertene.

Klassisk dampstrykejern

Braun TexStyle 7 TS745A er en klassisk modell med et flott design som oser av god kvalitet og robusthet. Modellen lever godt opp til den høye standarden som forventes av produkter fra merket Braun. Her er det snakk om et kraftig strykejern med en effekt på 2400 watt.

Braun TexStyle 7 TS745A er lagd til å gi et profesjonelt resultat hvor alle krøller blir rettet ut uten problemer. Derfor stryker Braun TexStyle 7 TS745A med en konstant dampmengde på 50 gram/minuttet. Hvis man har bruk for at det skal gå raskere, eller stryker tøy som er veldig krøllete, er det mulig å få et ekstra «skudd» damp som er 3 ganger så høyt som vanlig.

En del av TexStyle 7-serienBraun TexStyle 7 TS745A

Braun TexStyle 7 TS745A gir mulighet til å foreta en rask stryking og oppnå et perfekt resultat. Ettersom modellen er en del av Braun sin TexStyle 7-serie tilbys forbrukeren hos Braun et produkt i høyeste kvalitet.

Utover den effektive dampmengden er Braun TexStyle 7 TS745A også utstyrt med en spesiell strykesåle, og denne kombinasjonen sørger for at man kan bruke modellen til alle typer tekstiler.

Strykesålen har 3 forskjellige dampintensive områder som sikrer en jevn stryking uten krøller. Helt ytterst finnes det en presisjonstupp som retter ut selv de krøllene som ligger helt ytterst i kantene på tøyet.

Til tross for den gode effektiviteten er Braun TexStyle 7 TS745A et energibesparende strykejern. Modellen har også en vanntank på 400 milliliter.

Fokus på sikkerhet

Når man har med strykejern å gjøre så skal man være veldig forsiktig. Her er det snakk om veldig høye temperaturer, og kun litt uoppmerksomhet kan skape problemer. Derfor er sikkerhetsnivået på Braun TexStyle 7 TS745A veldig høyt, og modellen er utstyrt med 2 autoslukk-funksjoner.

Den ene autoslukk-funksjonen trer i kraft i loddrett posisjon og slår av strykejernet etter 8 minutter. Den andre funksjonen er enda mer effektiv og slår av modellen hvis den står urørt i vannrett posisjon i mer enn 30 sekunder.

Fordeler ved Braun TexStyle 7 TS745A:
🔵 Klassisk dampstrykejern
🔵 Effekt på 2400 watt
🔵 Konstant dampmengde på 50 gram/minuttet
🔵 Mulighet for ekstra «skudd» med damp
🔵 Presisjonstupp
🔵 Energibesparende modell
🔵 2 autoslukk-funksjoner

Her kan du se en presentasjon av TexStyle-serien fra Braun: 

https://www.youtube.com/watch?v=cweRJ8qbGAI

Tefal Ultimate Anti-calc FV9740

✅ Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Tefal Ultimate Anti-calc FV9740

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
879,00 Kr. 0,00 Kr. 879,00 Kr. Les mer
890,00 Kr. 0,00 Kr. 890,00 Kr. Les mer
984,00 Kr. 0,00 Kr. 984,00 Kr. Les mer
984,00 Kr. 0,00 Kr. 984,00 Kr. Les mer

 

Det er opprinnelig forgjengeren til Tefal Ultimate Anti-Calc FV9740, nemlig Tefal Ultimate Anti-Calc FV9650, som ble testet av den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön. Modellen imponerer de svenske ekspertene som belønner den med en flott topplassering i testen. Denne beskrivelsen handler i stedet om Tefal Ultimate Anti-Calc FV9740, da Tefal Ultimate Anti-Calc FV9650 er utgått og erstattet med Tefal Ultimate Anti-Calc FV9740.

De to modellene minner veldig om hverandre. De har samme høye kvalitet og utfører stort sett de samme oppgavene.

Effektivt strykejernTefal Ultimate Anti-calc FV9740 dampstrygejern

Tefal Ultimate Anti-Calc FV9740 er et klassisk strykejern som er designet til å kunne håndtere alle slags krøller på alt slags tøy. Tefal Ultimate Anti-Calc FV9740 har en vanntank på 350 milliliter samt en effekt på 2800 watt, så her det snakk om et kraftig strykejern. Kombinert med en konstant dampmengde på 55 gram/minuttet, sørger dette for at strykejernet raskt kan strykes over tøyet og fjerne krøller og ujevnheter underveis.

Hvis det skal gå veldig raskt og man skal stryke tykke tekstiler eller tøy som er veldig krøllete, så er det mulig å bruke ekstra damp som tar seg av de vanskeligere oppgavene. Her er det snakk om et kraftig «skudd» med damp på 230 gram/minuttet.

Allsidig strykejern

Tefal Ultimate Anti-Calc FV9740 er lagd til å kunne oppfylle alle forbrukerens behov og ønsker når det kommer til stryking av tøy. Med Tefal Ultimate Anti-Calc FV9740 kan man stryke på tradisjonelt vis på et strykebrett. Da håndterer strykesålen med den spesielle Tefal Durilium-teknologien alt slags tøy uten problemer, men man kan også bruke modellen loddrett.

Dette kommer konkret til uttrykk ved at man kan stryke tøy som henger direkte på kleshengeren. Det vil ofte dreie seg om skjorter eller kjoler, men man kan også bruke denne funksjonen til gardiner.

Slår seg av selv

Tefal Ultimate Anti-Calc FV9740 blir i likhet med andre strykejern veldig varmt. For at det ikke skal bli noen sikkerhetsmessige problemer har Tefal Ultimate Anti-Calc FV9740 en autoslukk- funksjon. Denne funksjonen trer i kraft etter kort tid uten bruk.

Den 350 milliliter store vanntanken er selvsagt ofte i kontakt med vann. For at den ikke skal få kalkavleiringer og kalkes tett har modellen en antikalk-oppsamler som fjerner kalken med én gang den dannes. Det at modellen ikke kalkes tett sikrer også at strykeresultatet blir bra gang etter gang.

Fordeler ved Tefal Ultimate Anti-Calc FV9740:
🔵 Kraftig strykejern med effekt på 2800 watt
🔵 Konstant dampmengde på 55 gram/minuttet
🔵 Mulighet for ekstra «skudd» med kraftig damp
🔵 Kan brukes vannrett og loddrett
🔵 Tefal Durilium strykesåle
🔵 Autoslukk-funksjon
🔵 Antikalk-strykejern som bekjemper kalk underveis

Her kan du se en videopresentasjon av strykejernet fra Tefal. Videoen er produsert av Tefal selv:

https://www.youtube.com/watch?v=kwVZzOFuhng

Philips GC4910/10

✅ Testvinner hos det danske Forbrukerrådet Tænk

Philips GC491010

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 095,00 Kr. 0,00 Kr. 1 095,00 Kr. Les mer
1 240,00 Kr. 0,00 Kr. 1 240,00 Kr. Les mer
1 294,00 Kr. 0,00 Kr. 1 294,00 Kr. Les mer

 

Det er opprinnelig Philips GC4910/10 sin forgjenger Philips GC4913/30 som har blitt testet av de danske ekspertene fra Forbrukerrådet Tænk. Philips GC4913/30 imponerte ekspertpanelet hos Tænk utrolig mye, og derfor fikk modellen det flotte stempelet som testvinner.

I denne beskrivelsen fokuserer vi imidlertid på den nye modellen Philips GC4910/10, da denne modellen erstatter Philips GC4913/30 som er utgått. Det er også Philips GC4910/10 som forhandles i Norge.

De to modellene minner veldig om hverandre. De har samme høye kvalitet og utfører stort sett de samme oppgavene.

Enkelt men braPhilips GC49101010 dampstrygejern

Philips GC4910/10 er et klassisk strykejern som kan brukes til å stryke tøy på et vannrett strykebrett. Modellen kan altså ikke stryke loddrett slik andre modeller kan.

Til tross for litt mindre allsidighet er Philips GC4910/10 likevel et kraftig og effektivt strykejern. Modellen er svært velfungerende når det kommer til å få rettet tøyet helt ut.

Philips GC4910/10 har en effekt på 2400 watt og gir en konstant mengde damp på 45 gram/minuttet. Hvis man håndterer tykkere materialer og tøy som er veldig krøllete, eller hvis man har det travelt, så kan Philips GC4910/10 levere et ekstra «skudd» med damp på 180 gram/minuttet – som gir mye mer styrke.

SteamGlide Plus strykesåle

Philips GC4910/10 er lagd til å gli lett bortover alle tekstiler og rette ut krøller eller skrukker med dampen. Dette er mulig takket være den unike SteamGlide Plus strykesålen som får sålen til å gli lettere bortover stoffet.

For å opprettholde den riktige temperaturen har modellen også teknologien OptimalTEMP. Her sikres en jevn og høy temperatur for den beste og jevneste strykingen. Denne funksjonen gjør også at man ikke trenger å justere temperaturen selv når man for eksempel bytter mellom sarte og grove tekstiler.

Sikker – også mot kalk

Philips GC4910/10 er designet med et høyt sikkerhetsnivå. Derfor er modellen utstyrt med en autoslukk-funksjon som selv slår av strykejernet hvis det står passivt en stund.

Man trenger heller ikke bekymre seg for kalkavleiringer og kalk som gjøre prestasjonen dårligere, for Philips GC4910/10 har et avkalkningsprogram som selv fjerner kalken.

Vanntanken til Philips GC4910/10 kan romme 350 milliliter, og man kan bruke vann rett fra springen på grunn av avkalkningsprogrammet.

Fordeler ved Philips GC4910/10:
🔵 Klassisk strykejern til vannrett stryking
🔵 Dampmengde på 45 gram/minuttet
🔵 Mulighet for ekstra «skudd» med damp på 180 gram/minuttet
🔵 SteamGlide Plus strykesåle
🔵 OptimalTEMP-teknologi
🔵 Autoslukk-funksjon
🔵 Avkalkningsprogram


Philips EcoCare GC3721

Toppscorer hos det svenske testmagasinet Råd & Rön

Philips GC3721

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer

 

En annen toppscorer hos svenske Råd & Rön er Philips GC3721, som på flere områder skiller seg ut. En av de tingene som spesielt imponerer dommerne, er hvor lett det er å håndtere det 1,8 kilo tunge strykejernet. Manualen er svært god, og styring av termostat samt vannpåfylling får også svært gode karakterer. Det er også lett å holde øye med vannivået i beholderen, noe som ikke er en selvfølge på alle strykejern.

Testpanelet har målt ledningslengden på Philips GC3721 til 2,48 meter, som er en god del mer enn standardlengden på 2 meter. En halv meter kan virke som en ubetydelig forskjell, men i praksis gjør arbeidet mye lettere om man ikke har en stikkontakt i nærheten av strykebrettet. Dette er selvsagt med på å trekke opp sluttvurderingen sammen med ledningsklemmen som gjør det lett å pakke sammen strykejernet og finne det frem igjen.

Stor resistens mot kalkbelegg

Modellen får også toppkarakter for evnen til å stå imot belegg av kalk og andre mineraler. Det kan være et problem i områder med “hardt vann”, men modellen har vist seg å være ganske immun mot kalk likevel.

Testpanelet vurderer i tillegg at det ikke er en stor risiko for å brenne seg på strykejernet, og gir derfor gode karakterer angående sikkerhet. Dette gjelder også for det samlede inntrykket av konstruksjonskvalitet, ripesikkerhet og holdbarhet – som alle får toppkarakter.

Fordeler ved Philips GC3721:
🔵 Relativ lav vekt
🔵 God brukermanual og enkel betjening
🔵 Lett å se vannivå
🔵 God ledningslengde
🔵 Lett å pakke ned og finne fram
🔵 Resistent mot mineralbelegg
🔵 Robust og holdbar kvalitet

Her er en liten video om produktet fra Philips hjemmeside:

https://www.youtube.com/watch?v=l9DqecmVGqE

Tips til valg av dampstrykejern💡

Slik som du sikkert allerede har sett i presentasjonen av de ulike modellene, følger prisen ikke alltid kvaliteten når det gjelder dampstrykejern. Dersom du velger en av modellene fra listen over, er du sikker på å få ett av de beste strykejernene på markedet. Om du stryker klær bare av og til, kan du som regel gå etter laveste pris, men ellers bør du tenke litt over hvilke egenskaper du legger vekt på når du stryker.

En lang ledning er som regel et stort pluss, men du kan finne en midt-i-mellom-løsning med ekstra ledning. Om du bor i et område med “hardt vann” (dette kan du sjekke på nettet), kan det være en fordel å velge et strykejern som effektivt takler høyt kalk- og mineralinnhold i vannet.

Om du stryker svært mye, kan du vurdere å skaffe deg en dampstasjon som er litt dyrere enn de andre modellene, men til gjengjeld sørger for at arbeidet blir gjort både billigere og mer effektivt.

Vurder også preferansene dine i forhold til sikkerhet. Noen modeller har høyere sikkerhetsnivå enn andre. Har du barn i hjemmet, eller generelt travelt tempo og mange distraksjoner med telefonringing eller annet, kan et strykejern med ekstra sikkerhetsfunksjoner gi deg større trygghet.


Oppnå bedre strykeresultater 👔

Forbrukerrådet Tænk har publisert en nyttig artikkel som gir en rekke gode råd til hvordan du oppnår bedre strykeresultater.

I artikkelen skriver Tænk blant annet at du alltid må huske å sjekke den anbefalte stryketemperaturen til klærne eller stoffet du skal stryke (dette finner du på merkelappen). Prikkene inni strykesymbolet viset hvor høy temperatur du kan stryke med.

Bruker du et dampstrykejern, anbefales det at du av-kalker det regelmessig for å holde det i topp stand. Dersom du ikke gjør det, kan du oppleve at strykejernet spruter svarte prikker – noe som ikke er så pent på en hvit skjorte. Du kan for eksempel bruke sitronsyre til å fjerne kalk i et strykejern, eller det middelet som produsenten anbefaler i bruksanvisningen.

Hvis du vil se flere tips og triks, kan du lese hele artikkelen her.


Vedlikehold strykejernet

Forbrukermagasinet Samvirke.dk har publisert en artikkel der de gir gode råd til hvordan du best mulig kan ta vare på strykejernet ditt. Dette anbefaler de for at strykejernet skal holde lengst mulig:

Det er viktig å fjerne kalk i strykejernet – gjerne opptil en gang i måneden. Noen strykejern har en avkalkings-funksjon som det blir anbefalt å bruke fordi det er enkelt og raskt. Hos Samvirke anbefaler de at dersom du selv vil fjerne kalk i strykejernet, kan du blande 1 del eddiksyre 32% med 9 deler vann. Deretter heller du det i vannbeholderen og skrur strykejernet på det varmeste dampprogrammet. Etterpå setter du det i vasken og aktiverer dampfunksjonen, så vann og kalk kommer ut.

Det blir også anbefalt at du alltid tømmer ut vannet i strykejernet når du er ferdig med å stryke klærne. Slik minsker du mengden av kalk som legger seg i varmeelementet.

Du kan lese alle de gode råden hos Samvirke ved å klikke her.


Slik rengjør du strykeflaten 💦

Forbrukerbladet Dinside.no har testet en rekke måter å rengjøre strykesålen på.

Den mest effektive måten å fjerne skitt fra strykejernet er ved å blande salt og eddik og varme det til kokepunktet, deretter vaske overflaten med denne blandingen. Du kan lese hele artikkelen på Dinside.no her.

Den svenske avisen Aftonbladet har laget en artikkel om hvordan du unngår at strykejernet setter flekker og merker på klærne dine. Du kan lese hele artikkelen her.


Strykejern Test – Disse kildene har vi brukt

I artikkelen over henviser vi til forskjellige testresultater, og her ser du en kort oversikt over kildene vi har tatt utgangspunkt i.

Tænk.dk 🇩🇰
Tænk.dk er kanskje det mest kjente forbrukermagasinet i Danmark. De har nære relasjoner med den danske Forbrugerstyrelsen, som hjelper på anerkjennelsen som en upartisk kilde til forbrukeropplysninger og tester. Her i artikkelen har vi blant annet gjennomgått Tænks test av dampstrykejern fra 2016, der hele 31 strykejern ble testet. Dersom du har abonnement kan du se den komplette testen her. Ellers kan du velge å kjøpe tilgang til den spesifikke strykejerntesten for et lite beløp.

Testen av strykejern er presentert i et interaktivt skjema der du kan sortere og sammenligne produktene etter utvalgte kriterier slik som pris, karakter, produsent og så videre. Når du klikker deg inn på hvert produkt, ser du karakteren på hvert test-område. Tænk.dk gir også en svært kort oppsummering av vurderingen øverst på hver produktbeskrivelse.

Råd & Rön 🇸🇪
Sveriges største forbrukermagasin Råd & Rön har testet en lang rekke strykejern. Her har de valgt å supplere testen med nye modeller hele tiden, slik at nye strykejern blir satt på listen etter hvor mange poeng de samler i hver sin individuelle test. I skrivende stund er det altså 39 strykejern som konkurrerer om de beste vurderingene – og vi har bare fokusert på modellene i toppsjiktet.

Du kan se den samlede testen her. For å se testen må du ha abonnement. Om du har det, får du tilgang til et interaktivt skjema der du kan sortere og rangere strykejernene etter merke, pris og andre kriterier du ønsker å sammenligne. Klikk deg inn på hvert enkelt produkt for å se poengene og en forklaring av hvert testet område.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧
Hos britiske Good Housekeeping Institute kan man som forbruker finne både kunnskap, informasjon og vurderinger av forskjellige hus-, hjem- og hageprodukter. Goodhousekeeping.co.uk foretar nye tester en gang iblant og vurderer produktene ut ifra funksjonalitet, brukervennlighet, miljøvennlighet og pris. Her har Goodhousekeeping.co.uk testet et strykejern fra Morphy Richards. Hvis du vil lese mer kan du klikke på denne linken.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com er en internasjonal nettside med hovedsete i England. De foretar en lang rekke ekspertundersøkelser og tester av de siste elektroniske forbrukerproduktene. Det er Trustedreviews.com sin oppgave å gi de besøkende den seneste og beste kunnskapen om produktene, og sørge for at de er godt informerte om produktene før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet et strykejern fra Morphy Richards. Hvis du vil lese mer kan du klikke på denne linken.

Anmeldelser på nettet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Et par av de interessante produktene vi har valgt å se nærmere på er så nye eller spesielle at de ikke er tatt med i de vanlige forbrukertestene, men dette betyr ikke at det ikke finnes omtaler og tester. Derfor har vi også tittet litt på forbrukernes egne opplevelser av disse produktene i praksis, noe som faktisk er avgjørende når du skal velge strykejern.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse