Stellematte Test – De 6 beste stellemattene fra kjente merker

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

I denne artikkelen finner du en oversikt over de 6 beste stellemattene på markedet. Her er det snakk om 6 modeller fra forskjellige merker som alle hører til blant de mest kjente merkene. Vi kan for eksempel nevne Leander stellematte og Sebra stellematte som noen av de mest kjente. 

I artikkelen gjennomgår vi alle produktene og fremhever noen av de egenskapene som utmerker seg. Etter gjennomgangen av de ulike modellene gir vi deg en guide til hvordan du kan forbedre sikkerheten på stellematten din, og hva du bør være spesielt oppmerksom på før du kjøper.  

Du får også informasjon om hvordan barnets aldersfaser påvirker opplevelsen med stellematten – samt en guide til andre relevante tester og artikler som du kanskje vil synes er interessante.

Denne artikkelen om tester av stellematter inneholder: 
 Oversikt over de 6 beste stellemattene på markedet 
 Informasjon om modellene
 Guide til hvordan du gjør stellematten din sikker  
 Kunnskap om barnets aldersfaser i forbindelse med bruk av stellematten 
 En guide til andre relevante tester og artikler

Stellematte test 2023 – Her er de 6 beste

Nedenfor følger det en gjennomgang av de 6 beste stellemattene på markedet fra de mest kjente merkene. Variasjonen vil være stor, så her er det noe for enhver lommebok og smak. 

Under produktnavnene i de grønne boksene kan du se hva som er spesielt verdt å fremheve ved hver modell, og her vil du også finne en prissammenligning av de forskjellige stellemattene. På den måten vil du raskt og enkelt finne et godt tilbud på stellematter og en billig stellematte.


Leander Stellematte Matty

✅ Vår anbefaling
✅ Kundefavoritt

Leander Stellematte Matty

Leander Stellematte Matty vil være et godt valg for den forbrukeren som leter etter et kvalitetsprodukt fra et velkjent merke innen barn- og babyartikler. Her er det snakk om vår anbefaling av denne stellematten. 

Leander er også en populær kundefavoritt.

Kraftig materiale

Leander Stellematte Matty er en virkelig flott stellematte som oser av luksus og god kvalitet. Prisen er derfor ikke i den lave enden av skalaen, så hvis du har et stramt budsjett så kan du i stedet holde et øye med tilbud på Leander stellematte.

Modellen er fremstilt i PUR-materiale som har mange fordeler. Blant annet er dette svært slitesterkt og holdbart – noe som gir en lang holdbarhetstid – matten kan derfor enkelt gå i arv til lillebror eller lillesøster. Den er formstøpt, og det gir den beste ergonomien for både barnet og den voksne, og PUR-materialet kan være hardt like godt som det er mykt: Det er hardt fordi det er formstøpt og fast, men du kan se det myke elementet på overflaten som er behagelig for barnet å ligge på.

Stilen er enkel og grei uten for mange detaljer, og fargen er grå – det betyr at den kan passe til både jente- og gutterommet. 

Allsidig produkt

En stellematte blir ofte brukt til bleieskift, og det betyr at du mange ganger daglig vil få bruk for stellmatten din. Leander modellen er imidlertid laget til flere formål, og derfor kan du også bruke den til koseprat, sang, lek og massasje. Du kan bruke modellen direkte under barnet uten ekstra underlag som for eksempel stoffbleie, trekk eller håndkle, og den faste overflaten har den fordelen at den er lett å gjøre ren. Skulle det skje et uhell så er det ikke noe stoff som blir tilsølt, for matten er vanntett – du kan derfor bare tørke av Leander Stellematte Matty med en våt klut, og dermed er det ikke noe trekk som trenger å fjernes. 

En annen stor fordel er at matten ikke har noen skadelige stoffer som kan påvirke barnet negativt. Sikkerheten er høy med skrå kanter, og modellen er sklisikker.

Spesifikasjoner ved Leander Stellematte Matty – nøkkelopplysninger 
Produsent / type: Leander, stellematte
Farge: Grå
Materiale: Formstøpt PUR
Bredde: 50 centimeter
Lengde: 70 centimeter
Tykkelse: 3 centimeter
Vekt: 2,9 kilo 

Fordeler ved Leander Stellematte Matty
Vår anbefaling
Luksus-modell
Formstøpt PUR
Kan brukes til bleieskift, sang, lek, snakk og massasje  
Vanntett og lett å gjøre ren  


Done by Deer Stellematte

✅ Et populært valg

Done by Deer Stellematte

Done by Deer Stellematte vil være et åpenbart valg for deg som gjerne vil ha en velskapt stellepute som er en brukerfavoritt og har et søtt design. 

Det søte valget

Done by Deer Stellematte kommer med veldig mange fordeler, og det første du legger merke til er designet. Modellen er utformet som en stellematte/stellepute i myke materialer, og stellematten er dekorert med den søte sjiraffen Raffi.  Raffi vil vekke glede både hos barnet og den voksne, og barnet kan vær helt trygg sammen med sjiraffen. Den kommer ei flere farger, så det finnes noe med feminine så vel som maskuline nyanser. 

Prisen er en annen fordel, for den ligger i den lavere enden av prisskalaen. Det er kanskje ikke snakk om en desidert billig stellematte, men den er helt klart overkommelig i forhold til flere av konkurrentene. Det er delvis også derfor at modellen er et populært valg. 

Øko Tex-sertifisert

Done by Deer Stellematte er fremstilt i PU-skum med skrå kanter for en høyere sikkerhet for barnet. Materialet er 100 prosent Øko Tex-sertifisert, noe som er forbrukerens garanti for at det ikke er skadelige kjemikalier til stede.

Produktet er enkelt å gjøre rent da du bare kan tørke av overflaten hvis matten blir skitten. Som en bonus er stellematten vanntett, og det er spesielt praktisk i forbindelse med rengjøringen. Det er et trekk rundt skummet som kan fjernes ved behov – for eksempel hvis det er blitt veldig skittent. 

Trekket kan vaskes i vaskemaskin ved 30 grader, men det tåler ikke tørketrommel. Selve matten tåler håndvask, men produsenten fraråder dette hvis det ikke er absolutt nødvendig. 

Spesifikasjoner ved Done by Deer Stellematte– nøkkelopplysninger 
Produsent / type: Done by Deer, stellematte/stellepute
Farge: Varierende og med mønster
Materiale: PU-skum
Bredde: 50 centimeter
Lengde: 65 centimeter

Fordeler ved Done by Deer Stellematte
 Det populære valget
 Søtt design
 Prisvennlig
 Øko Tex-sertifisert
 Enkel rengjøring


Sebra Stellematte Pusle PUR

✅ Anmelderrost modell

Sebra Stellematte Pusle PUR

Sebra Stellematte Pusle PUR vil være et godt valg for deg som ser etter en stellematte fra et kjent barnemerke som også har fått ros fra forbrukerne. 

Høy kvalitet til den stilbevisste

Sebra Stellematte Pusle PUR er en svært flott og stilig stellematte som vil se veldig pen ut i det estetisk orienterte hjemmet. Modellen oser av luksus og skandinavisk minimalisme, og med den grå fargen vil den passe inn i alle typer av barnerom. Utformingen er utrolig enkel med forhøyde kanter som gjør at barnet kommer til å ligge trygt uten risiko for å trille ut. 

Kvaliteten er høy, og derfor er produktet meget robust og holdbart – det vil lett kunne gå i arv til lillebror eller lillesøster. Det betyr imidlertid også at prisen er noe høyere, for her er det ikke snakk om en billig stellematte. 

Formstøpt PUR

Sebra Stellematte Pusle PUR er som sagt utrolig holdbar, og det er spesielt materialet i formstøpt PUR som er grunnen til det. Materialet er mykt selv om det er formstøpt, og derfor vil barnet kunne ligge veldig komfortabelt mens du skifter bleie, synger og leker sammen eller masserer. Som enda en bonus er stellematten støtabsorberende. 

Materialet har også den fordelen at det forbedrer hygienen markant. Overflaten er vannavvisende, og den er klar til rengjøring med en fuktig klut med vann og såpe. Derfor behøver du ikke å fjerne trekket eller bruke alkoholbaserte rengjøringsmidler.

Spesifikasjoner ved Sebra Stellematte Pusle PUR – nøkkelopplysninger 
Produsent / type: Sebra, stellematte
Farge: Grå
Materiale: Formstøpt PUR
Bredde: 50 centimeter
Lengde: 64 centimeter

Fordeler ved Sebra Stellematte Pusle PUR
 Populær bland anmelderne
 Flott og estetisk
 Høy sikkerhet
 God komfort
 Enkel rengjøring med vannavvisende overflate


Cam Cam Copenhagen Dandelion Natural Stellematte

✅ Den stilrene klassikeren

Cam Cam Copenhagen

 

Cam Cam Copenhagen Dandelion Natural Stellematte vil være et godt valg for den forbrukeren som ønsker en klassisk stellematte til hjemmet som er laget av naturlige materialer.

Herlig stellematte til en god pris

Cam Cam Copenhagen Dandelion Natural Stellematte er en flott og velskapt stellematte til babyen. Det første du legger merke til er det flotte designet som kommer i lyse farger. Overflaten er mønstret – noe som gir et nydelig fargespill – og den lyse fargen gjør at modellen vil passe til alle slags barnerom.

Hvis du ønsker et annet mønster så finnes det andre versjoner i serien som består av andre fargekombinasjoner.

Leter du etter et stellematte tilbud så vil Cam Cam Copenhagen Dandelion Natural Stellematte være det fornuftige valget da produktet helt klart ligger i den billigere enden av prisskalaen. Derfor får du høy kvalitet til en overkommelig pris.

Mykt skum til bleieskift og lek

Stellematten fra Cam Cam Copenhagen er fremstilt i et mykt skum med skrå kanter. Det betyr barnet vil komme til å ligge veldig behagelig og trygt, og han eller hun vil ikke trille ut. Skummet er skånsomt mot barnets rygg, men samtidig hardt nok til å gi et stabilt underlag.

Som en stor bonus er matten laget av 100 prosent økologisk bomull, og derfor kan du som forbruker være sikker på at modellen er fri for uønskede kjemikalier.

Produktet kommer med en stor allsidighet da du bruke den til bleieskift så vel som til kos, lek, sang og massasje. Du kan bruke den enten i sengen, på bordet, i sofaen eller ta den med på farten.

Spesifikasjoner ved Cam Cam Copenhagen Dandelion Natural Stellematte– nøkkelopplysninger 
Produsent / type: Cam Cam Copenhagen, stellematte
Farge: Mønstret
Materiale: Skum
Bredde: 50 centimeter
Lengde: 65 centimeter

Fordeler ved Cam Cam Copenhagen Dandelion Natural Stellematte
Et stilrent valg
God pris
Flott mønster
Herlig skum
100 prosent økologisk bomull


Leander Stellematte Linea

✅ Premium valg

 

Leander Stellematte Linea vil være et godt valg for den forbrukeren som leter etter et absolutt premium-produkt. Her er det snakk om en stellematte i form av en vanlig stellematte som helt klart ligger i den dyre enden av prisskalaen. Derfor er ikke dette en billig stellematte. Her kan du finne ut hvor du kan få et godt tilbud på modellen.

Stilig stelleplate/stellepute 

Leander Stelleplate Linea er fremstilt med fokus på estetikk – i like stor grad som funksjonalitet og holdbarhet. Produktet kommer i svært god kvalitet og er fremstilt i massiv eik. Dette gjør modellen svært holdbar og til et produkt som kan vare i mange år. For at overflaten skal bli slitesterk er den behandlet med slitesterk lakk som er fri for kjemikalier.

Materialet gjør den i tillegg veldig flott å se på, og den kommer i varierende farger slik at du kan velge den nyansen som passer til barnerommet ditt.

Stilen er helt enkel i skandinavisk minimalisme, og de enkle detaljene og skarpe linjene gjør den svært estetisk å se på – perfekt til de stilbevisste foreldrene.

Laget til stelletid  

Leander Stelleplate Linea er designet til å bli brukt til bleieskift, og derfor er det satt fokus på rengjøringen. Fordi materialet er overflatebehandlet så kan man bare tørke den med en hardt oppvridd klut hvis den blir skitten. Det er ikke behov for å bruke en pute eller et håndkle over, og det gjør rengjøringen enklere.

Du kan imidlertid også bruke modellen til andre hyggelige formål som hyggelige kosestunder med lek, sang, snakking eller massasje.

Barnet ligger trygt og godt fast med de skrå kantene, og derfor kan ikke barnet trille eller falle ut. Det er god plass til en vanlig stellepute oppå platen – samt stelleutstyr, og du kan bruke enheten sammen med de andre Leander-produktene. Det kan for eksempel være den stelleputen som Leander har fremstilt, eller produsentens kommode.

Spesifikasjoner ved Leander Stelleplate Linea – nøkkelopplysninger 
Produsent / type: Leander, stelleplate
Farge: Varierende
Materiale: Massiv eik
Bredde: 76 centimeter
Lengde: 90 centimeter
Vekt: 9 kilo

Fordeler ved Leander Stelleplate Linea
Premium valg
Fantastisk kvalitet
For de stilbevisste
Fremstilt i massiv eik
Kan bli brukt sammen med kommoden og stelleputen Leander har i sortimentet.


Innhold 

Guide: Slik får du en trygg stellematte og stelleplass 

Sikkerhet er viktig når du skal la barnet ditt ligge på en stellematte eller en stellepute. Basert på ekspertkunnskap fra danske Derma.dk guider vi deg her til hvordan du sikrer en maksimal sikkerhet:

Tilsyn: Etterlat aldri barnet ditt på stellematten uten tilsyn, uansett barnets alder. Barnet kan godt bevege seg, og det kan være uheldig å falle eller å trille ned.  Ta barnet med deg hvis du skal hente noe.

Hold fast: Hold alltid den ene hånden på barnet hvis du snur deg eller strekker deg etter noe. 

Ha alt klart: Før du legger barnet opp på matten så hent alle ting og remedier du kan få bruk for til skiftet. Det vil si bleier, søppelpose, kremer, kluter og vann med mer. 

Pass på skarpe gjenstander: Sørg for at det ikke er skarpe gjenstander som saks, neglefil og lignende liggende i nærheten som barnet kan få tak i. 

Sikkerhetsbarrierer: Velg gjerne en stellematte med skrå sider. En sikkerhetsbarriere med skrå sider gjør at barnet ikke så lett kan trille eller flytte på seg. 

Underlag: Plasser matten på et fast underlag – gjerne et stellebord.

Plassering: Med en fysisk plassering av stellebordet mot for eksempel en vegg vil det stå bedre fast.

God hygiene: Velg gjerne en stellematte med et vannavvisende trekk slik at den er enkel å gjøre ren. Det kan fort komme skitt på stellematten, og en god hygiene er viktig. Tørk gjerne overflaten med sprit. 

Rådene ovenfor gjelder uansett om du har en prisvennlig modell eller en fra et dyrere merke som Sebra stellematte og Karibu stellematte – eller en stellematte som Leander har produsert. 

Barnets faser – det skjer der på stellematten

Du vil som forelder oppleve at barnet vil oppføre seg forskjellig på stellematten ut ifra hans eller hennes alder. Basert på ekspertkunnskap fra danske Alt.dk forklarer vi her hva som skjer hos barnet i de forskjellige aldersfasene, og hvordan det påvirker tiden på stellematten.


Det nyfødte barnet – skrik og hyl 

Når barnet er nyfødt vil du oppleve at det gråter og skriker mye. Det er ikke fordi at det nødvendigvis er noe galt, men barnet opplever noen helt andre forhold og vilkår enn det var vant til inne i mors mage. 

Inne i magen var plassen trang, og når babyen strakk ut armer og ben så var det alltid en naturlig vegg (innsiden av magen) som gjorde at bevegelsesfriheten var begrenset. Dette ga barnet en trygghetsfølelse, mens utenfor magen er det frihet overalt. Det gjør barnet omvendt klaustrofobisk. Dette gjelder også på stellebordet, og skrikene kommer av at babyen ikke enda er vant til den store plassen.

Utenfor magen er det også helt andre temperaturforhold, lyder og visuelle inntrykk, og de vil bidra til at barnet føler at den nye situasjonen er uvant. Derfor vil du ofte stå med et gråtende spedbarn når dere er ved stellebordet.

Barnet er heller ikke vant til å bli avkledt, påkledt og romstert rundt på – men etter omtrent halvannen måned begynner babyen å venne seg til den nye situasjonen samtidig med at sansene blir utviklet. 

Du kan hjelpe tryggheten til barnet ved å snakke forsiktig til det, dekke det til med et mykt håndkle, varme opp rommet og kanskje ta det opp og trøste det under bleieskiftet. Legg gjerne den nyfødte babyen til brystet etter skiftet – for her vil det falle raskere til ro. 

3-9 måneder –stelletid kan være kosetid

Når barnet er blitt rundt tre måneder gammelt så vil du oppdage at tiden på stellematten er langt roligere enn før. Barnet har vennet seg til situasjonen og er trygg med skifteritualet. Barnet har fått en større naturlig bevegelsesfrihet og nyter skiftet til det fulle – derfor vil han eller hun nyte å få av seg tøyet. 

Imidlertid vil tilvenningen til den større bevegelsesfriheten også gjøre at barnet blir litt for livlig i perioder, og derfor kan det være vanskelig å klare et raskt skift, men se stelleritualet som en kosestund der du og barnet får kvalitetstid sammen. Snakk, syng, masser eller lek med babyen på stellebordet.

9 måneders-alderen – kampen om stellematten

Når barnet er blitt omkring 9 måneder gammelt så oppstår det en helt ny selvstendighet hos han eller henne. Barnet utvikler sin egen vilje, og det er slett ikke alltid at den stemmer overens med foreldrenes. Derfor kan du godt forberede deg på noen maktkamper på stellematten. 

Barnet i den alderen vil bestemme selv, og hvis han eller hun ikke liker en tur på stellematten, så får du beskjed om det. Selv om du får babyen opp på stellebordet så må du ikke regne med at det ligger stille. Barnet er nysgjerrig og beveger seg flittig, og det kan godt bli en stor utfordring bare det å få skiftet bleie. Derfor kan det være en fordel å gjøre oppholdet på stellematten så kort som mulig slik at barnet kan fortsette med sin egen lek og aktiviteter. Du kan bare glede deg over at du har et aktivt og viljesterkt barn. 

1 år og fremover – ro deg ned igjen 

Når barnet er blitt omtrent 12 måneder gammelt så vil det det oppstå en rolig periode igjen der barnet lettere kan akseptere oppholdet på stellematten. Mange barn bruker bleier helt opp til 3-4 års-alderen, så stellematten har en lang bruksperiode.


Stellematte Test 2021: Brukte kilder

INGEN KILDER I ARTIKKELEN


Andre relevante tester og artikler

I denne artikkelen har vi sett nærmere på de 9 beste stellemattene og stelleputene på markedet. I artikkelen har du fått kunnskap om hver modell – samt informasjon om hvor du kan finne en billig stellematte og et godt tilbud på stellematter. 

Hvis du vurderer å skaffe deg en stellematte eller en stellepute så er det fordi du har et lite barn eller en baby. Barn og babyer krever mange typer produkter, og vi har skrevet en rekke andre testartikler om barneprodukter: Dette gjelder for eksempel en bæresele testartikkel. Den inneholder markedets beste bæreseler til når du ønsker å ha barnet tett inntil kroppen og ikke vil at det skal ligge i en vogn. 

Du kan også finne inspirasjon i vår høystol testartikkel som er basert på ekspertenes vurderinger over markedets beste høystoler. Her kan du finne en grundig guide til kjøp av den rette høystolen. 

Det kan også være at du leter etter en babycall. I vår babycall testartikkel har vi funnet frem til de aller mest velfungerende modellene basert på ekspertenes vurderinger, så her kan du finne inspirasjon til det riktige valget. 

Er du i tvil om hvilken modell du skal velge så kan du finne mer hjelp i den tilhørende babycall-guiden i artikkelen.

 

 


FAQ

Hvilken stellematte eller stellepute er den beste?
Det finnes mange forskjellige typer stellematter og stelleputer på markedet, og det kan være vanskelig å si hvilken som er den absolutt beste. Valg av stellematte eller stellepute avhenger også av individuelle preferanser og behov.
Hva bør jeg være oppmerksom på når jeg skal velge en stellematte eller en stellepute?
Først bør du tenke over hvilken type du helst vil ha: Skal det være en hardere stellematte eller en mykere stellepute? Du bør også velge et slitesterkt stoff som kommer i for eksempel både skum og tre. Hva du foretrekker er en smakssak. Se også på formen, rengjøringsmuligheter, størrelse og design. Vær oppmerksom på at kvalitets-stellematter ikke alltid er så prisvennlige, men du kan finne prisen for hvert produkt i denne artikkelen – her kan du også finne et godt tilbud på stellematter eller en billig stellematte.
Hva kan jeg bruke en stellematte til?
En stellematte, stellepute eller en stelleplate brukes som oftest til å skifte bleie på barnet, men stellematten kan også være et sted til lek, sang, snakking, massasje og annen kos. Derfor er det viktig at matten er velvalgt da både barn og voksne kommer til å bruke mange timer her.

Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Ceba Baby Caro

✅ Det tidløse valget

Ceba Baby Caro

 

Ceba Baby Caro passer til den forbrukeren som foretrekker en tidløs stellematte som ikke blir umoderne så fort. To av nøkkelordene er slitesterkhet og komfort.

Enkel og fornuftig pris

Ceba Baby Caro kommer med mange fordeler, og modellen ligger mot den enklere siden. Dette gjør den tidløs og nøytral, men den kommer også i flere nyanser. Det betyr at du kan få en helt nøytral modell eller en med litt flere farger.

Designet er også enkelt med et quiltet stoff som både gir et elegant uttrykk og en bedre komfort. Sidene er diskrete skrå sikkerhets-kanter, og de sikrer at barnet ikke triller ut og kommer til skade. Stellematten er allsidig i bruk, og selv om den hovedsakelig er laget til bleieskift så kan du likevel få timevis av kos med sang og lek her også.

Her er det ikke snakk om en desidert billig stellematte, men prisen er helt klart overkommelig.

Enkel å gjøre ren

En annen fordel ved Ceba Baby Caros er rengjøringen. Overflaten er halvt vannavvisende, og dette gjør at du bare kan tørke av den med en fuktig klut med såpe og vann hvis stellematten blir skitten. Det innvendige materialet er av skum som gir barnet en deilig komfort, og som en ekstra bonus følger det med klemmer og en hard bunn slik at du kan sette den fast direkte på sengen til barnet.

Spesifikasjoner ved Ceba Baby Caro – nøkkelopplysninger
Produsent / type: Ceba Baby, stellematte/stellepute
Farge: Varierende
Materiale: Skum
Bredde: 50 centimeter
Lengde: 70 centimeter
Vekt: 3 kilo

Fordeler ved Ceba Baby Caro
Tidløs klassiker
Enkel og tidløs
Quiltet stoff
Enkel rengjøring
Klemmer til å spenne fast følger med


East Coast Tropical Friends

✅ Beste i budsjettklassen 

East Coast Tropical Friends

East Coast Tropical Friends vil være det åpenbare valget hvis du ser etter en budsjettvennlig modell med mange farger og moro.

Fantastisk søtt mønster

East Coast Tropical Friends ligger helt klart i den billige enden av prisskalaen, og derfor behøver du ikke å lete etter et tilbud på stellematter for å få tak i dette produktet her. Prisen på stellematten er helt klart en fordel, men selv om prisen er lav så har den massevis av kvalitet.

En av de største fordelene er designet: Ønsker du farger med krutt er East Coast Tropical Friends akkurat noe for deg. Mønsteret på trekket er fargerikt og morsomt, og det viser et bilde av en regnskog med mange tropiske venner i form av både en slange, tiger, dovendyr og flere fugler. Barnet vil bli stimulert av det strålende uttrykket og bli glad av de søte figurene.

Vannavvisende

East Coast Tropical Friends er fremstilt av skum som gir barnet en god komfort mens du skifter bleie, synger eller leker. Over skummet finnes det et trekk med en vannavvisende overflate som også er en stor fordel. En vannavvisende overflate forbedrer hygienen og gjør rengjøringen mye enklere – du kan bare tørke bort skitten med en fuktig klut.

Modellen er også et godt valg dersom du er opptatt av helse og miljø, for den er helt fri for skadelige og uønskede kjemikalier.

Du vil få virkelig mye for pengene med East Coast Tropical Friends.

Spesifikasjoner ved East Coast Tropical Friends – nøkkelopplysninger 
Produsent / type: East Coast, stellematte
Farge: Mønstret
Materiale: Skum
Bredde: 46 centimeter
Lengde: 75 centimeter
Vekt: 0,5 kilo

Fordeler ved East Coast Tropical Friends
Budsjettvennlig
Søtt mønster med regnskog og dyr
Stor allsidighet
Vannavvisende overflate
Fri for kjemikalier


Sebra Quiltet Stellematte

✅ Det moderne valget

Sebra Quiltet Stellematte

 

Sebra Quiltet Stellematte vil være det fordelaktige valget for deg som leter etter en stellematte i god kvalitet som oser av luksus og modernitet.

Fin og myk

Sebra Quiltet Stellematte er en svært innbydende stellematte som inviterer barnet til komfort med en herlig mykhet og omsorg. Modellen er veldig flott med et elastisk trekk der barnet kan ligge godt. Sammenlignet med de andre konkurrentene så ligger stellematten mot den myke og milde siden, og dersom du prioriterer disse egenskapene veldig høyt så vil Sebra Quiltet Stellematte være et åpenbart valg for deg.

Stellematten kommer i mange forskjellige farger, og alle ligger mot den nøytrale siden. Det vil helt sikkert finnes en nyanse som passer til alle barnerom.

Overkommelig pris og quiltede sikkerhetsbarrierer

Sebra Quiltet Stellematte er fremstilt i 100 prosent bomull med en fyll-blanding av polyester og polyskum for å gi barnet ditt den beste opplevelsen. Barnet kan ligge trygt her, og de skrå sikkerhetsbarrierene gjør at det ikke er fare for at han eller hun vil trille ut.

Trekket er quiltet, og du kan ta det av når det er på tide å vaske det. Det betyr at hygienen er høy, og det er lett å få en ren stellematte igjen.

Prisen er overkommelig, så hvis du strever med økonomien så kan du enkelt finne et godt tilbud på stellmatte med denne modellen. Dermed får du mye for pengene.

Spesifikasjoner ved Sebra Quiltet Stellematte– nøkkelopplysninger
Produsent / type: Sebra, stellematte/stellepute
Farge: Varierende
Materiale: Polyskum og polyester
Bredde: 55 centimeter
Lengde: 65 centimeter

Fordeler ved Sebra Quiltet Stellematte
Til den moderne forbrukeren
Fokus på mykhet
Flere flotte farger
100 prosent bomull
Quiltede sikkerhetsbarrierer


Born Copenhagen Night Sky Stellematte

✅ Best til prisen

Born Copenhagen Night Sky StellematteBorn Copenhagen Night Sky Stellematte vil være det åpenbare valget til de foreldrene som gjerne vil ha en god komfort for pengene og en modell som samtidig er unik i designet.

Bleieskift i nattehimmelen

Born Copenhagen Night Sky Stellematte har mange elementer som er verdt å fremheve, men det gjelder spesielt når det kommer til utseendet. Selve designet er veldig normalt og utformet som en klassisk stellematte med skrå sider. Hellingen på sidene gir en høyere sikkerhet fordi den skrå fasongen gjør at barnet ikke kan trille noen steder.

Der modellen skiller seg ut er mønsteret på trekket: Trekket er mønstret og ligner på nattehimmelen, og det er virkelig både søtt og annerledes. Det betyr at grunnfargen på trekket er mørkeblått, men utallige stjerner lyser opp.

Vannavvisende overflate

Born Copenhagen Night Sky Stellematte er en skikkelig luksus-modell som vil tiltale den forbrukeren som er glad i farger og kos. Innholdet er skum som gir en behagelig komfort for barnet – uansett om du skifter bleie, leker eller masserer. Rundt skummet er det trekket med nattehimmelen som vi før har omtalt, og i tillegg til å være flott er det også vannavvisende.

Den vannavvisende overflaten gjør at du bare kan tørke av det med en fuktig klut når stellematten er blitt skitten. Hvis stellematten blir veldig skitten så kan du fjerne trekket helt og vaske det i vaskemaskinen på 30 grader.

Som en ekstra bonus er materialene helt fri for skadelig kjemikalier. Her er det definitivt ikke snakk om en billig stellematte, men du vil få mye igjen for pengene.

Spesifikasjoner ved Born Copenhagen Night Sky Stellematte – nøkkelopplysninger 
Produsent / type: Born Copenhagen, stellematte
Farge: Mønstret
Materiale: Skum
Bredde: 50 centimeter
Lengde: 65 centimeter

Fordeler ved Born Copenhagen Night Sky Stellematte
Mye kvalitet for pengene
Mønster med nattehimmel
Sikkerhets-sider med skrå utforming
Vannavvisende trekk
Fri for skadelige kjemikalier

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere