Pulsklokke Test – Finn de beste pulsklokkene – Testvinner guide

Sist oppdatert Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

0

Best i Test 2021: Løping er en av de mest populære mosjons- og sportsgrenene. Derfor er det heller ikke overraskende at markedet bugner av pulsklokker. De finnes i alle prisklasser og derfor kan det være vanskelig å vite hvilke som er best.

I denne testen av pulsklokker ser vi nærmere på flere testvinnende modeller. Vi har gjennomgått en lang rekke tester fra hele Skandinavia og gir deg her den ultimate listen over de testvinnende pulsklokkene.

Etter gjennomgangen gir vi flere tips til hvilke funksjoner du bør legge mest vekt på når du skal velge riktig pulsklokke. Avslutningsvis går vi igjennom kildene vi har brukt i artikkelen.

Denne Pulsklokke testen inneholder:

🔸 Gjennomgang av testvinnende pulsklokker fra forskjellige magasiner og blad
🔸 Gode råd til valg av pulsklokke
🔸 Gjennomgang av alle testkildene som er brukt i denne artikkelen

Vennligst merk at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men heller samler resultatene fra upartiske tester slik at du enkelt kan få en oversikt over de beste produktene på markedet.


Garmin Forerunner 35

✅ Kåret til «Godt kjøp» hos Aktivtræning.dk
✅ 4,5 av 5 mulige stjerner hos Digitaltrends.com
✅ 3,5 av 5 mulige stjerner hos Wareable.com

Garmin Forerunner 35 løbeuret

.
Garmin Forerunner 35 har blitt testet av 3 forskjellige testkilder som alle er veldig fornøyde med modellen.

Garmin Forerunner 35 får generelt gode karakterer av ekspertene og er en solid modell som gjør alt man kan forvente av en pulsklokke.

Hovedsakelig til løpere og syklister

Ifølge ekspertene avgjør type aktivitet hvor mye man får ut av Garmin Forerunner 35 og til hvilken grad man blir fornøyd med modellen.

Her skriver ekspertene at Garmin Forerunner 35 er veldig bra og har gode måleegenskaper dersom man for det meste løper eller sykler. Hvis man vil bruke klokken til målinger i svømmebassenget eller sjøen, så er den nesten like bra på dette området.

Hvis man løper eller sykler vil man glede seg over at klokken er veldig lett og behagelig å ha på seg. Utseendet er det delte meninger om blant ekspertene, men alt i alt er klokken enkel i designet med en myk rem og en dominerende firkantet skjerm.

Pulsmåling i fokus

Garmin Forerunner 35 sin primære funksjon er pulsmålingen som registrerer pulsen både dag og natt. Klokken er ikke bare en passiv gjenstand, for den analyserer både rutiner, søvnmønstre og aktiviteter i løpet av dagen.

Garmin Forerunner 35 kan sette spesifikke mål for brukeren og motivere en til å bevege seg mer. Den kan telle skritt, antall kalorier man forbrenner samt bevegelsesavstand.

Her kan man velge mellom en lang rekke forskjellige aktivitetsmuligheter – man kan også slå på notifikasjoner slik at Garmin Forerunner 35 selv gir beskjed når man har sittet for lenge. Garmin Forerunner 35 har også en GPS-funksjon.
 Garmin Forerunner 35

Få mer ut av Garmin Forerunner 35 med appen

Garmin Forerunner 35 har i likhet med mange andre pulsklokker en tilhørende app som kan lastes ned. Her er det snakk om gratis-appen Garmin Connect hvor man kan laste opp egne data fra klokken. Appen sørger deretter for ytterlige analyser som man kan bruke for å få bedre oversikt over trening, bevegelse og aktivitet – i tillegg til at man kan få oversikt over bevegelsesvanene sine. Man kobler Garmin Forerunner 35 til en smarttelefon eller et nettbrett via Bluetooth.

Videre har Garmin Forerunner 35 et kraftig batteri som uten bruk av GPS kan holde i opptil 9 dager. Hvis man bruker GPS kan batteriet vare i opptil 11 timer, noe som er ganske imponerende.

Fordeler ved Garmin Forerunner 35:


Lett pulsklokke i enkelt design
Spesielt velegnet til løping og sykling
Fokus på pulsmåling
Hjelper forbrukeren til bedre bevegelse
Tilhørende app

Her kan du se en presentasjonsvideo av pulsklokken fra Garmin:


Garmin Vivoactive 3

✅ 5 av 5 mulige stjerner hos britiske Expertreviews.com
✅ 4 av 5 mulige stjerner hos britiske Techradar.com
✅ 4 av 5 mulige stjerner hos amerikanske Wearable.com
✅ 3 av 5 mulige stjerner hos amerikanske Digitaltrends.com
✅ 4 av 6 mulige stjerner hos Mobilsiden.dk

garmin-vivoactive-3-smartwatch

 

.
Pulsklokken Garmin Vivoactive 3 har blitt testet av en lang rekke eksperter – deriblant den danske Mobilsiden.dk, teknologisiden Digitaltrends.com og testsiden Expertreviews.com.

Alle de 5 testkildene gir Garmin Vivoactive 3 en veldig god poengsum i toppen av sine respektive skalaer, så her er det snakk om en utrolig bra og velfungerende pulsklokke. Modellen lever opp til de høye forventningene som man har til Garmin som produsent.

Velg ditt eget design

Garmin Vivoactive 3 er laget til å imøtekomme brukerens personlige behov. Derfor har modellen både et stilig utseende og en personlig urskive som kan tilpasses forbrukerens ønsker. Skjermen er designet til å være lettleselig og er beskyttet av herdet Corning Gorilla Glass.

Garmin Vivoactive 3 er skapt til å være robust og man kan til og med bade med klokken på. Remmen er laget av silikon og sitter godt og behagelig rundt håndleddet. Utover dette er Garmin Vivoactive 3 laget til å være enkel i bruk slik at man raskt og enkelt kan holde styr på den daglige aktiviteten – og raskt få oversikt over de innkommende notifikasjonene.

Ekspertene fremhever også at Garmin Vivoactive 3 er en pulsklokke som ikke nødvendigvis kun må brukes på løpeturen – den kan godt brukes i hverdagen også.

Mange bruksområder

Garmin Vivoactive 3 er en veldig allsidig pulsklokke som kan holde styr på veldig mye data for brukeren. Modellen er utstyrt med aktivitetsmåler, pulsmåler og innebygd GPS. GPS-en har 15 forhåndsinnstilte funksjoner som kan holde styr på både høyintensitetsaktiviteter og roligere aktiviteter fra yoga til snowboarding.

Pulsmåleren bruker håndleddet til å holde styr på forbrukerens aktivitet, så her er det ikke nødvendig å sette fast andre ledninger eller målere på kroppen. Så lenge man har på seg klokken – også om natten – så vil Garmin Vivoactive 3 holde øye med aktiviteten og gi helsemessig informasjon angående personlig aktivitet. garmin-vivoactive-3-løbeur

Pulsmåleren kan også hjelpe til med å vise når man er mest stresset. Her vurderer testpanelet at stort sett alle funksjonene fungerer bra på Garmin Vivoactive 3. Allsidigheten er en av de største grunnene til de gode omtalene.

Hold styr på data med en app

Hvis man vil ha en god oversikt over sin aktivitet og trening så er det mulig å laste ned en tilhørende app til Garmin Vivoactive 3.

Her er det snakk om Garmin Connect til både Android og iOS. Appen er gratis og man kan koble pulsklokken til de fleste smarttelefoner. Appen samler og analyserer alle data før den automatisk overfører de fra klokken til telefonen.

Hvis man ikke vil ta med seg telefonen eller datamaskinen når man skal bevege seg, så er det heller ikke nødvendig. Garmin Vivoactive 3 kan brukes til å kommunisere med mobiltelefonen slik at man mottar beskjeder og mailer direkte på klokken.

Man parer telefonen og Garmin Vivoactive 3 via Bluetooth. Garmin Vivoactive 3 har et oppladbart batteri som kan holde i opptil 7 dager. Hvis man bruker GPS-funksjonene er levetiden på batteriet litt kortere – da ligger den på omkring 13 timer.

Fordeler ved Garmin Vivoactive 3:

Flott pulsklokke som også kan brukes som en vanlig hverdagsklokke
Utskiftbar urskive
HHar aktivitetsmåler, pulsmåler og GPS-funksjoner
Hold styr på data med tilhørende app
Batterilevetid på 7 dager – 13 timer hvis man bruker GPS-funksjoner

Her kan du se en presentasjonsvideo av Garmin Vivoactive 3:


Polar M600

✅ 4 av 5 mulige stjerner hos Wearable.com
✅ 4 av 5 mulige stjerner hos Techradar.com
✅ 4 av 5 mulige stjerner hos Trustedreviews.com

Polar M600 løbeur

 

.
Polar M600 har blitt testet og vurdert av 3 forskjellige testkilder – blant annet anerkjente Wearable.com, Techradar.com og Trustedreviews.com.

Ekspertene fra alle de 3 kildene er enige om at Polar M600 er en utrolig velfungerende pulsklokke, og derfor gir de modellen den samme gode karakteren.

Flott å se på og allsidig bruk

Ekspertene har først sett på utseendet til Polar M600 og konkluderer med at modellen – i motsetning til mange av konkurrentene – faktisk ser stilig ut og derfor kan brukes til hverdags. Polar M600 er laget til å registrere både mindre og større aktiviteter man foretar seg i løpet av dagen.

Man kan med fordel lage sin egen aktivitetsprofil hvor man også kan kommunisere med mobiltelefonen slik at man kan ta samtaler eller høre på musikk. Man kan pare Polar M600 med både Android og iOS.

Måler aktiviteter og helsePolar M600 ur

Polar M600 sin hovedfunksjon er å fungere som en slags personlig trener for brukeren. Mens man går med klokken måles pulsen konstant og man kan bytte mellom flere forskjellige profiler – blant annet innenfor løp og gange.

For å kunne hjelpe forbrukeren med å oppnå en optimal form gir Polar M600 feedback på aktivitetene og tips til hvordan man kan forbedre treningen eller aktivitetene – man kan til og med overvåke søvnrytmen sin.

Den innebygde GPS-en gir brukeren mulighet til å se rutene og bevegelsene sine. Hvis man vil trene i vann så er Polar M600 vanntett ned til 10 meter.

Appen er et must

I likhet med mange andre pulsklokker så kan man laste ned en tilhørende app til Polar M600. Ekspertene skriver her at disse appene noen ganger kan være litt overflødige, men med Polar M600 er appen (kalt Polar Flow) et absolutt must for at få mest mulig ut av klokken.

Polar Flow er nemlig utrolig velfungerende og gir tilgang til mange data, analyser, programmer og statistikk. Den sørger alltid for å oppdatere seg i forhold til aktiviteten på selve klokken. Polar M600 er Bluetooth-basert og kan fungere via Wifi.

Utover dette er Polar M600 utstyrt med et kraftig batteri som ifølge ekspertene lett kan holde i et par dager hvis man ikke bruker GPS-en. Dersom man bruker GPS og hører på musikk via klokken samtidig, får man en batterilevetid på ca. 6-7 timer.

Fordeler ved Polar M600:

Pent design
Kan også brukes til å høre på musikk eller ta samtaler
Fungerer som personlig trener i både store og små aktiviteter
Unik Polar Flow app
Bruker både Bluetooth og Wifi

Her kan du se Polar sin egen presentasjonsvideo av klokken:


Gode råd til valg av pulsklokke 🏃

I denne artikkelen har vi funnet de aller beste pulsklokkene. Hvis du velger en av modellene vi har nevnt i her så kan du ikke ta feil, men du må selvfølgelig finne ut hva budsjettet ditt tillater. Du får flest funksjoner og best presisjon med toppmodellene, men hvis du trener mer på hobbybasis kan en klokke som for eksempel Polar M400 være like tilfredsstillende.

Multisports-funksjonen støttes ikke av alle pulsklokker så vær oppmerksom på hvilke sportsgrener klokken kan støtte optimalt. Alle de nevnte klokkene fungerer optimalt til løping, men enkelte modeller støtter også sykling, svømming og eventuelt flere andre sportsgrener. Ikke alle klokker er vanntette, så til svømmebruk må denne funksjonen naturligvis være på plass.

Pulsmåling

Pulsmåling er essensielt hvis du trener seriøst. Alle modellene vi har gjennomgått støtter dette på en eller annen måte. Du får aller best presisjon med et pulsbelte, men dette støttes ikke av alle klokker og er også en litt dyrere løsning. Hvis du kan nøye deg med en litt upresis måling så kan du velge en klokke med pulsmåling direkte på håndleddet. Det er billigere og enklere i hverdagen.

GPS

Alle pulsklokker har i dag innebygd GPS på en eller annen måte, men det kan være forskjell på presisjon og hvor rask GPS-en er til å fange opp signalet når funksjonen slås på. Flere av de gjennomgåtte modellene får veldig gode anmeldelser på registreringshastighet og presisjon. Derfor kan du med fordel velge en av disse hvis GPS-funksjonen er viktig for deg.

Databehandling

Det er også stor forskjell på hvor gode de forskjellige modellene er til etterbehandling av data. På de fleste modellene fungerer det best hvis du laster opp dine data til produsentens egen hjemmeside, men enkelte modeller han også støtte andre plattformer.

Design, vekt og størrelse

Hvis du kun skal bruke klokken i forbindelse med sport kan du legge mindre vekt på letthet, komfort og kanskje også design. Om klokken skal brukes døgnet rundt så er disse elementene naturligvis vesentlig viktigere. I sistnevnte tilfelle bør du også vurdere en klokke med mulighet for overvåking av aktivitet og søvn. Dette er interessant informasjon som gir deg mulighet for å optimere hverdagen din ytterligere.

Tilkobling

Hvis du kommuniserer mye online via for eksempel tekstmeldinger og Facebook, bør du vurdere en pulsklokke som integrerer disse funksjonene i samarbeid med smarttelefonen. Hvis du bruker mye tid på trening kan dette være en stor fordel.

Et siste råd er at du til enhver pris skal unngå å bli en slave av den nye og avanserte klokken din. Klokken er tenkt som et hjelpemiddel, men hvis du hele tiden sjekker hastigheten din og andre data så kan det ødelegge gleden ved sport og mosjon. Gi deg selv frihet til å nyte kroppen og bevegelsene, og bruk klokken hovedsakelig når du i perioder vil presse deg selv ekstra i treningen eller analysere prestasjonen din nærmere. Hvis du har en tendens til å overtrene så kan du velge en klokke som gir råd om behovet for restitusjon – en funksjon som flere av toppmodellene tilbyr.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.

Suunto Spartan Sport Wrist HR

✅ «Godt kjøp» hos Aktivtræning.dk
✅ 3,5 av 5 mulige stjerner hos Wearable.com
✅ 4 av 5 mulige stjerner hos Techradar.com

Suunto Spartan Sport Wrist HR løbeur

 

.
Suunto Spartan Sport Wrist HR har blitt testet av 3 forskjellige ekspertkilder som alle er veldig fornøyde med modellen. Suunto Spartan Sport Wrist HR oppnår poengsummer i den beste halvdelen av skalaen hvor modellen beviser at det her er snakk om en solid og robust pulsklokke. Suunto Spartan Sport Wrist HR er en prisvennlig modell som gir brukeren mye for pengene.

Enkel og godSuunto Spartan Sport Wrist HR

Ekspertene roser Suunto Spartan Sport Wrist HR på mange områder. Det er spesielt pulsmålerens presisjon som fremheves som veldig god. Derfor vil Suunto Spartan Sport Wrist HR være et godt valg for den forbrukeren som foretrekker en billigere pulsklokke med et enkelt design og en god pulsmåler. Modellen sier mye om forbrukerens hjerterytme, stressnivå og bevegelse.

Designet er ikke like smart som hos mange andre klokker, men holdes enkelt med en myk rem (finnes i nøytrale farger som sort og friskere farger som turkis) og en enkel fargeskjerm med touch samt knapper på sidene.

Holder styr på aktivitetene på en enkel måte

Suunto Spartan Sport Wrist HR har utrolig mange funksjoner når det kommer til å holde styr på forskjellige aktiviteter. Hvis man er profesjonell når det kommer til sport og aktiviteter så kan denne modellen være litt for lite avansert.

For den forbrukeren som bare vil holde styr på aktivitetsnivået sitt er Suunto Spartan Sport Wrist HR et godt valg.

Suunto Spartan Sport Wrist HR gir mulighet for intervallfunksjoner med tid og distanse, pulsmåling på håndleddet, kaloritelling, skritteller og GPS. Klokken tåler også en tur i dusjen eller i sjøen – Suunto Spartan Sport Wrist HR er nemlig vanntett ned til 100 meter. Det er også mulig å stille inn flere alarmer.

Godt batteri

Suunto Spartan Sport Wrist HR har også en tilhørende app med notifikasjoner, og det er mulig å koble til modellen via Bluetooth.

Suunto Spartan Sport Wrist HR er designet til å bli tatt med på turen – gjerne over lengre tid da batteriet har en levetid på opptil 240 timer hvis man ikke bruker GPS. Dersom man bruker GPS-funksjonen ligger levetiden på batteriet på opptil 12 timer.

Fordeler ved Suunto Spartan Sport Wrist HR:

Enkel og prisvennlig pulsklokke
MVeldig nøyaktig pulsmåler
Mulighet for mange forskjellige målinger
Vanntett ned til 100 meter
God batterilevetid på opptil 240 timer

Her kan du se en liten presentasjonsvideo fra Suunto:


Garmin Fenix 5

✅ Testvinner hos Aktivtræning.dk
✅ 4,5 av 5 mulige stjerner hos Wareable.com
✅ 4,5 av 5 mulige stjerner hos Trustedreviews.com
✅ Testvinner hos Outdoorgearlab.com

Garmin Fenix 5 pulsurGarmin Fenix 5 har blitt testet av 4 forskjellige testkilder – både fra Danmark og internasjonalt. På tross av landegrensene er ekspertene enige om at Garmin Fenix 5 er en veldig god pulsklokke som hører til blant de beste på markedet. Klokken får toppkarakterer i testene og kåres derfor til testvinner 2 av 4 steder.  

Det beste av det beste

Garmin Fenix 5 vil være det opplagte valget for den kresne atleten som har bruk for mange forskjellige muligheter og funksjoner.

Ifølge ekspertene er Garmin Fenix 5 muligens den aller beste fitnessklokken på markedet – og den har da selvsagt også en litt høyere pris.

Hvis man er villig til å betale en større sum så får man også en pulsklokke med det meste man kan ønske seg når det kommer til funksjoner, målinger og registreringer angående treningen.

Selve utseendet er fint og profesjonelt med en utskiftbar rem (slik at klokken passer til formålet) og en rund skive med knapper på siden.

Til alle slags aktiviteter og sport

Garmin Fenix 5 er laget til den forbrukeren som driver med mange forskjellige sportsgrener da den gir mulighet til å måle aktiviteter og enheter innenfor mange forskjellige aktiviteter. Dette gjelder alt fra jogging, løping, gange, klatring, svømming, sykling og golf – til fjellklatring eller fallskjermhopping.

Man kan måle stort sett alle former for trening og bevegelse. En kan følge med på tider, distanse, hjertefrekvens, avstander og mye mer. Dette er mulig via en barometrisk høydemåler og et 3-akset kompass som jobber sammen med GPS-en for å skape korrekte målinger.

GPS-en til Garmin Fenix 5 har en funksjon som automatisk slår seg på når modellen vurderer at GPS-en skal brukes. Funksjonen slår seg også automatisk av etter endt aktivitet. Dette sparer markant på batteriet.

Kan brukes i mange timerGarmin Fenix 5 løbeur

Levetiden på batteriet er et viktig aspekt når det kommer til en pulsklokke. Garmin Fenix 5 er utstyrt med et kraftig batteri slik at den ikke går tom midt i en aktivitet.

På standby kan klokken holde i opptil 14 dager. Med GPS-en på kan den vare i opptil 24 timer – ifølge ekspertene er dette tallet litt lavere i praksis da de målte 14 timer. Legg merke til at 14 timer fremdeles er veldig lenge sammenlignet med andre pulsklokker.

Utover klokkens mange målingsfunksjoner kan man laste ned den tilhørende appen Garmin Connect til sin smarttelefon. Den gir tilgang til en lang rekke forskjellige målinger, kunnskap og innsamling av data. Garmin Fenix 5 kobles til telefonen via Bluetooth.

Fordele ved Garmin Fenix 5:

Muligens den beste pulsklokken på markedet ifølge ekspertene
Dyr men avansert pulsklokke
Kan måle veldig mange sportsgrener – fra løping til golf og fallskjermhopping
GPS samt barometrisk høydemåler
Lang batterilevetid

Her kan du se en liten presentasjon av klokken. Videoen er produsert av Garmin:


FAQ – Ofte stilte spørsmål 

🤩 Hvilke pulsklokker har fått de beste anmeldelsene i tester?

Garmin Vivoactive 3 og Garmin Fenix 5

🤓 Hvordan er pulsklokkene blitt testet?

Pulsklokkene er blitt vurdert ut ifra hvor nøyaktige aktivitetsmålingene er. I tillegg er de blitt vurdert på klokkenes brukervennlighet, batteritid og innebygde funksjoner – samt deres potensiale som smartklokke.

🤔 Hvordan velger man den riktige modellen?

Det kan være en fordel å starte med å definere hvilke funksjoner som er viktige for deg. De fleste modellene kommer med funksjoner som pulsmåler og kalorimåler. Vurderer du å kjøpe en modell som også kan brukes som smartklokke så er det en god idé å undersøke skjermens kvalitet litt nærmere. Det kan i tillegg være verdt å undersøke batteritiden.


Pulsklokke Test – Disse kildene har vi gjennomgått 🔎

For å gjøre vurderingen så nøyaktig som mulig har vi brukt mange forskjellige kilder. Hvis du har lyst til å se nærmere på testene og analysene så finner du en liste med et utvalg av brukte kilder og linker til disse nedenfor.

Aktiv Træning 🇩🇰

Aktiv Træning er et populært sportsmagasin som finnes både i Danmark og i Norge. Magasinet har foretatt en lang rekke tester av forskjellige pulsklokker som vi har brukt som kilder i denne testen av pulsklokker.

Du kan blant annet lese deres test av Garmin Forerunner 225 via denne linken. Du kan også lese om Garmin Forerunner 630 her.

Vi henviser også til deres test av Garmin Fenix 3 Sapphire og Garmin Forerunner 920XT. Disse 2 artiklene finner du her og her.

Testpanelet deres har også testet flere pulsklokker fra Polar. Du finner testen av Polar V800 her og Polar M400 her.

Aktiv Træning har også utgitt en hel artikkel hvor de kårer de beste pulsklokkene med GPS. I denne artikkelen kan du blant annet lese om Suunto Spartan Sport Wrist HR, Garmin Fenix 5 og Garmin Forerunner 35. Artikkelen finner du her.

I Form 🇩🇰

Det store livsstilsmagasinet I Form henvender seg hovedsakelig til kvinner, og med dette i tankene testet magasinet i 2016 en rekke av de mest populære pulsklokkene. Testen ble offentliggjort i blad nr. 4/2016, men du kan se en PDF-utgave av testen her.

Løberne.dk 🇩🇰

Løberne.dk utgis både som fysisk blad og nettutgave, og fokuset er naturligvis på løping. Her kan du finne både inspirasjon og kunnskap om løping og andre relaterte emner. Magasinet har naturligvis også testet en del pulsklokker gjennom tidene. Her fant vi blant annet tester av Garmin Forerunner 225 som du kan finne ved å klikke her.  Polar V800 har også blitt testet av magasinet og testen finner du via denne linken.

Aftenposten 🇳🇴

Aftenposten tester ofte forskjellige forbrukerprodukter. De har blant annet testet Garmin Forerunner 920XT som vi har brukt som referanse i denne artikkelen. Du kan lese deres artikkel her.

Også Polar 800V har blitt testet hos Aftenposten. Du kan lese hele klokketesten deres her.

Klikk.no 🇳🇴

Det store nettmagasinet Klikk.no har også foretatt en lang rekke tester av pulsklokker. De har blant annet testet Garmin Forerunner 630 i en stor test hvor tilsammen 8 forskjellige klokker ble testet. Du kan lese hele testen her.

I en annen test har de fått den norske løperen Karoline Finne til å teste en rekke pulsklokker. I testen vant den billigste klokken av dem alle, nemlig Polar M400. Denne testen kan du lese mer om her.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Trustedreviews.com er en britisk nettside som hver dag kommer med detaljerte ekspertvurderinger av elektroniske forbrukerprodukter samt ytterligere analyser.

Her har de testet forskjellige pulsklokker og vurdert de i forhold til design, funksjoner, komfort, funksjonalitet og brukervennlighet

I vår test av pulsklokker har vi brukt 2 anmeldelser fra Trustedreviews. Du kan lese mer om deres anmeldelse av Garmin Fenix 5 som de gir 4,5 av 5 mulige stjerner. Hele anmeldelsen er tilgjengelig her.

Den britiske testsiden har også testet Polar M600, som blir belønnet med 4 av 5 mulige stjerner. Hele testen kan du lese via denne linken.

Digitaltrends.com 🇺🇸

Det store amerikanske teknologimagasinet Digitaltrends har millioner av lesere hvert år. De skriver om nyheter innenfor teknologi og gadgets, men har samtidig en lang rekke eksperter som tester nye produkter som kommer på markedet.

Digitaltrends.com lager testene sine gjennom mange forskjellige artikler, nyheter, guider, tester og videoer.

Ekspertene har blant annet testet forskjellige fitness- og pulsklokker hvor de har fokusert på aspekter som design, komfort, funksjonalitet og brukervennlighet.

Vi har brukt et par av deres referanser i vår test av pulsklokker da Digitaltrends anses for å være et av de beste og mest troverdige magasinene på sitt område.

Du kan lese testen deres av Garmin Vivoactive 3 som de har gitt 3 av 5 mulige stjerner. Dette er den laveste bedømmelsen av alle testkildene vi har brukt. Du kan lese hvorfor ekspertene fra Digitaltrends ikke gir klokken toppkarakter her.

De har også testet Garmin Forerunner som de var mye mer begeistret for. Denne pulsklokken får karakteren 4,5 av 5 mulige stjerner. Læs mere her.

Techradar.com 🇺🇸

Techradar er en amerikansk teknologinettside med stort fokus på forbrukerprodukter innenfor den teknologiske verden. Nettstedet har eksperter som skriver artikler og nyheter om teknologirelaterte emner, og Techradar.com utfører også forskjellige tester. Techradar.com er en av verdens største og mest anerkjente teknologinettsider.

I denne artikkelen har vi inkludert anmeldelser av en rekke forskjellige pulsklokker.

Ekspertene fra Techradar har blant annet testet Garmin Vivoactive 3 som de belønner med 4 av 5 mulige stjerner. Hele anmeldelsen av Vivoactive kan du finne på hjemmesiden deres her.

Teknologiekspertene fra Techradar har testet Suunto Spartan Sport Wrist HR og anmelder pulsklokken med både positive og negative kommentarer. Du kan lese hele anmeldelsen her.

Polar sin modell M600 har også blitt testet av Techradar. Her har testpanelet utført en detaljert test av klokken hvor de sammenfatter både fordeler og ulemper ved modellen. Hele testen finner du via denne linken.

Wereable.com 🇺🇸

Dette amerikanske nettmagasinet har som formål å skrive nyheter, artikler, guider og tester av alle slags teknologienheter man kan ha på kroppen.

Dette gjelder spesielt pulsklokker og andre teknologiske armbåndsprodukter. Her er det snakk om forskjellige tester av pulsklokker.

I denne artikkelen har vi undersøkt deres anmeldelse av Garmin Vivoactive 3 som du kan lese mer om her. Innenfor klokker fra Garmin har de også testet Garmin Forerunner 35 som de gir 3,5 av 5 mulige stjerner. Denne anmeldelsen kan du lese her.

Wareable har også anmeldt stilige Garmin Fenix 5. Anmelderne er veldig begeistrede over denne klokken og belønner den med hele 4,5 av 5 mulige stjerner. Anmeldelsen av Fenix 5 finner du via denne linken.

De har også utarbeidet en utrolig detaljert og dyptgående artikkel om Suunto Spartan Sport Wrist HR som du kan lese via denne linken.

Også populære Polar M600 har blitt vurdert av teknologiekspertene fra Wareable. I denne testen gjennomgås alle detaljene ved klokken, og vurderingen ender med 4 av 5 mulige stjerner. Du kan lese hele anmeldelsen på hjemmesiden deres her.

Mobilsiden.dk 🇩🇰

Dansk nettside om mobiler hvor de skriver om alt til mobiltelefonen, men de jobber også med andre mobile enheter.

Her utfører de av og til forskjellige tester og vurderinger – og her er det snakk om en test av en pulsklokke fra Garmin.

Les mer på Mobilsiden her.

Outdoorgearlab.com 🇺🇸

Outdoorgearlab.com er en nettside med fokus på livet utendørs og remedier som kan gjøre det enklere og mer praktisk. Nettstedet utfører tester en gang iblant, og her er det snakk om en test av forskjellige produkter til både camping og fotturer. Dette inkluderer en anmeldelse av en pulsklokke fra Garmin.

Du kan lese hele artikkelen hos Outdoorgearlab.com her.

Expertreviews.com 🇬🇧

Det britiske testmagasinet utfører uavhengige tester av en lang rekke elektroniske produkter til hjemmet. Dette gjelder blant annet TV, datamaskiner, mobiltelefoner og kameraer – men også tester av hvitevarer.

Her er det snakk om en test av en pulsklokke fra Garmin som ekspertene vurderer innenfor design, funksjoner, yteevne og brukervennlighet.

Les mer på hjemmesiden deres her.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere