Polaroidkamera Test – Finn de beste polaroidkameraene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

I denne artikkelen ser Forbrukerliv.no nærmere på de beste polaroidkameraene på markedet. Artikkelen er basert på en rekke eksterne tester for ulike polaroidkameraer, som alle har blitt kalt testvinnere.

Hos Forbrukerliv.no gjennomgår vi tester fra anerkjente forbrukerråd, aviser og testmagasiner for å kunne guide deg til å finne det polaroidkameraet som best passer dine behov. Til slutt i artikkelen kan du finne linker og kilder som vi refererer til underveis.

📸 I denne artikkelen får du:

🔸 En gjennomgang av de beste polaroidkameraene.
🔸 En gjennomgang av fotopapir til de ulike polaroidkameraene.
🔸 Tips for nybegynnere med polaroidkamera.
🔸 Guide: Tips og triks for å få mest ut av ditt polaroidkamera.
🔸 Guide: Slik kan du bruke dine polaroidbilder.
🔸 Historien om Polaroid.

Vennligst merk at Forbrukerliv.no ikke tester produkter, men samler resultatene av uavhengige tester, slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet.


Fotopapir til polaroidkameraerPolaroid fotopapir

Det er mange ulike typer fotopapir for polaroidkameraer, som gir hvert sitt uttrykk og har sin egen funksjon. Det er alltid lurt å se om filmpapiret du skal kjøpe er kompatibelt med polaroidkameraet ditt. Nedenfor har vi vurdert ulike typer fotopapir, som er kompatibelt med Polaroid Snap Touch, Polaroid Snap, Polaroid Zip Mobile printer, Polaroid Pic300, Polaroid 600 Polaroid Vintage og Impossible Polaroid SX-70:

Polaroid Instant film ZINK papir 2×3

Denne typen fotopapir er kompatibel med Polaroid Snap Touch, Polaroid Snap og Zip Mobile Printer. Fotopapiret er utviklet for å være vanntett og fettavisende, slik at bildet ikke blir ødelagt over tid. Det er også utformet slik at det ikke kan rives i stykker. Fotopapiret tørker også raskt siden det ikke bruker blekk. Denne typen er tilgjengelig i pakker med 30 stykker eller 50 stykker.

Polaroid Instant film 2×3

Denne typen fotopapir er kompatibelt med Polaroid PIC300 kamera og kommer i en pakke med 20 stykker. Den er utviklet med en skinnende overflate og har en ramme rundt bildet. Størrelsen på papiret er 5,3×8,6 cm, og størrelsen på selve bildet er 4,57×6,1 cm. Fotopapiret er utviklet med en ISO av 800, noe som gir bedre bildekvalitet.

600 Film

Denne typen fotopapir er kompatibel med Polaroid 600 Vintage. 600 film tilbyr fire ulike alternativer: farge med hvit kant, sort/hvit med hvit kant, farge med flerfarget ramme og hvit med flerfarget ramme. Det er åtte fotopapir i alle pakkene. Dette papiret blir fremkalt sakte etter at det er skrevet ut og fremkallelsestiden avhenger av motivet, samt papirtypen du bruker. Du kan lese mer om 600 film her.

SX-70 Film

Denne typen fotopapir er kompatibelt med kameraet Impossible Polaroid SX-70. Her er det mulig å velge mellom en papirpakke i farger eller svart/hvit. Pakkene inneholder åtte fotopapir og bildet fremkalles etter at det er tatt. Fotopapiret er laget med lavere ASA, noe som betyr at bildet tar lengre tid å fremkalle på filmpapiret. Dette gir mer kontroll over bildet når det skrives ut og resulterer i bedre bildekvalitet. Du kan lese mer om SX-70 film her.


Tips for nybegynnere med polaroidkamera

Oppbevar fotopapiret i kjøleskapet

Det er lurt å oppbevare filmene for polaroidkameraet ditt i kjøleskapet, siden det forlenger levetiden, samtidig som kvaliteten på fotopapiret opprettholdes. Ta ut rullen en times tid før bruk, slik at den kan “varmes” opp.

Skjerm bildet når det skrives ut

Hvis du har et polaroidkamera, der bildet vises etter noen få minutter, så er det en god idé å isolere bildet i mørket når det fremkalles. Denne metoden sikrer nemlig at bildekvaliteten blir bedre. Unngå å riste bildet når det fremkalles.

Tenk på eksponeringen

For å få et godt resultat er det viktig å ha fokus på riktig eksponering når bildet tas. Hvis motivet er veldig opplyst, kan det være lurt å angi eksponeringen til å være litt mørkere.  Hvis motivet er mørkt, er det lurt å angi eksponeringen til å være lysere. Det krever litt øvelse å finne ut av hvilken eksponering som er fornuftig når bildet skal tas.

Lagre polaroidbildene dine 

Polaroid fotopapir er ofte ganske dyrt, derfor er det lurt å lagre bildene, selv om motivet ikke er helt tilfredsstillende. Du kan eventuelt bruke mindre bra bilder til julekort eller bursdagshilsener. Du bør lagre Polaroid-bildene dine på et mørkt sted der det ikke utsettes for sollys, slik at ikke kvaliteten på bildet ødelegges.

Vil du ha flere gode råd for å komme i gang med polaroidkameraet ditt, så kan du lese mer hos Mortal Muses.


Tips og triks for Polaroid

📷 Lær kameraet ditt å kjenne

Veien til et godt polaroidbilde går først og fremst ut på å lære kameraet sitt å kjenne. Et polaroidkamera kommer ofte med ulike og begrensede funksjoner i forhold til det mange er vant med fra smarttelefoner, digitale kameraer og speilreflekskameraer. Derfor er det viktig at du tar deg tid til å gjøre deg kjent med funksjonene på kameraet og i hvilke sammenhenger det er fornuftig å bruke disse funksjonene.

📷 Belysning er avgjørende

Siden polaroidkameraer ikke har så mange funksjoner å tilby i forhold til innstillinger for lys, så kan du dra nytte av naturlig dagsbelysning. Du må imidlertid unngå å ta bilder i direkte sollys, siden det vil ødelegge bildet. Det er også lurt å unngå for mørke motiver, siden det ofte vil gi et uklart og udetaljert resultat. Hvis Polaroid-kameraet ditt har en innstilling for eksponering, så sørg alltid for å stille det inn etter belysningen som objektet befinner seg i.

📷 Tenk på beskjæringen når du tar bilder

Polaroid-kameraer kan ikke zoome verken inn eller ut. Det er derfor lurt å sørge for at du allerede har “beskåret” bildet når du ser gjennom søkeren og trykker på utløseren. Pass på at du ikke kommer for tett på motivet, siden det vil gi et uskarpt resultat. Du bør heller ikke gå så langt fra motivet, at du ikke kan se hva det skal forestille, siden polaroidbilder ikke er spesielt store i størrelsen.

📷 Eksperimenter med forskjellige fotopapir

Flere av polaroidkameraene tilbyr ulike typer fotopapir, som gir ulikt sluttresultat. Du kan blant annet eksperimentere med svart/hvitt fotopapir eller fotopapir med ulike fargefiltre. Det er mange muligheter, det handler bare om å prøve seg frem.

Vil du ha mer inspirasjon for å komme i gang med polaroidkameraet ditt og for å få de beste resultatene, så du kan lese mer hos Photo Contest.


Typiske feil du må unngå

Forbrukerliv.no har samlet fem tips om hva du bør unngå eller være klar over når du bruker et polaroidkamera:

1) Ikke vær redd for å bruke polaroid fotopapir. Øvelse gjør mester.

2) Still alltid inn eksponeringen, slik at du unngår utydelig bilder.

3) Les bruksanvisningen som følger med, slik at du er bedre rustet til å bruke kameraet.

4) Oppbevar bildene hver for seg, slik at bildene ikke skraper på hverandre.

5) Bruk tid på å øve deg på å ta polaroidbilder.

Nedenfor kan du se en video som forteller hvordan du kan unngå de vanligste foto-feilene med et Polaroid-kamera:


Slik kan du bruke dine polaroide bilder

Ramm inn bildene sammen

Velg dine favoritt polaroidbilder og ta dem inn i samme ramme. Hvis polaroidbildene har en hvit kant rundt motivet, kan du eksperimentere med ulike bakgrunner på rammen, som for eksempel svart eller grå.

Heng bildene til “tørk”

Finn en tynn snor i passende lengde og heng bilder til “tørk” med en liten klesklype i tre. Dette er en annerledes, enkel og morsom måte å vise dine favorittbilder på.

Lag et mønster med bildene

Om du har mange polaroidbilder som bare er gjemt bort, så kan du med fordel bruke dem til å lage en fotovegg, formet som et mønster. Her kan du for eksempel forme et hjerte, en firkant, eller noe annet med bildene dine.

Lag et fotoalbum

Lag et fotoalbum med bildene dine og skriv små notater eller kommentarer under bildene. Du kan også legge til små minner i fotoalbumet i form av billetter eller kvitteringer. Dette er en god og personlig måte å bruke bilder på, slik at du kan lagre minnene dine.

Lag en uro med bildene dine

Du kan også lage en uro av bildene dine. Det eneste du trenger er en snor, litt tape og lim. Du kan velge å lage en uro, der baksiden av bildet henger inn mot veggen. Her taper du bare bildene fast på snoren. Om du ønsker at uroen skal henge fritt, kan du lime to bilder sammen rundt snoren, slik at det blir et motiv på begge sider.

Se flere eksempler på kreative forslag til hvordan du kan bruke polaroidbilder her.


Historien om Polaroid

“Polaroid” er navnet på selskapet som siden 1937 har stått bak utvikling og distribusjon av kameraene vi kjenner fra datidens polaroidkameraer og dagens nytolkning av disse polaroidkameraene.

Selskapet “Polaroid Corporation” ble grunnlagt av amerikanske Edwin H. Land, som hadde en stor lidenskap for å forske og studerer lyspolarisering og hvordan du kan bruke denne kunnskapen i en kommersiell sammenheng.

Det opprinnelige selskapet ‘Polaroid Corporation’ gikk konkurs i 2001, da selskapet patenterte varemerket og eiendelene ble solgt. Den nye eieren klarte heller ikke å snu ting rundt og måtte begjære selskapet konkurs i 2008.

Denne konkursbegjæringen førte til ytterligere salg av det originale varemerket ‘Polaroid’, noe som i dag har resultert i nytolkninger av de opprinnelige polaroid-kameraene. I denne sammenheng omdøpte de nye eierne i 2017 varemerket om til ‘Polaroid Originales’, der oppgaven er å gjøre det gamle polaroidkameraet moderne igjen. Les mer om Polaroid sin historie her.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.

Polaroid Snap Touch

✅ Anbefalt av det engelske magasinet Pcmag.com
✅ 4 av 5 stjerner hos det engelske nettmagasinet Stuff.tv

Polaroid snap touch kamera

 

.
Polaroid Snap Touch har mange funksjoner som gjør det mulig å fange øyeblikket og deretter tilpasse bildene slik at det passer til din stil. Du kan velge å skrive ut bilder umiddelbart eller vente til senere.

Polaroid Snap Touch er testet og vurdert av det engelske magasinet Pcmag.com, som har spesialisert seg på å teste datamaskiner og annen forbrukerelektronikk. Kameraet er også testet og vurdert av det engelske forbrukermagasinet Stuff.tv, som tester og vurderer elektronikk. Totalt sett får Polaroid Snap Touch gode anmeldelser av de to testpanelene.

Innebygd berøringsskjerm Polaroid snap touch bagside skaerm

Kameraet har en 3,5″ LCD-berøringsskjerm som gir enkel betjening av kamerafunksjoner. Du kan også se bildene du har tatt før du velger å skrive dem ut. Denne funksjonen er spesielt nyttig fordi det tillater deg å spare på det ofte dyre fotopapiret, siden du kan velge hvor mange og hvilke bilder du vil skrive ut.

Skjermen på kameraet har en rekke verktøy for redigering, slik at du kan legge til rammer, filtre og digital klistremerker direkte på bildet før det skrives ut. Du kan også vise status på batteriet og fotopapiret på skjermen.

Inkludert app

Polaroid Snap Touch har en innebygd Bluetooth-funksjon, som kan kobles til en app som heter “Polaroid Print-App”. Her kan du redigere bildene ytterligere med ulike redigeringsverktøy, før bildet skrives ut fra kameraet. Det er også mulig å dele bilder via Bluetooth-funksjonen. Appen er tilgjengelig både for IOS og Android.

På selve kameraet er det et lite innebygd selfie-speil ved siden av blitzen, som gir god brukervennlighet. I tillegg er det mulig å stille inn kameraet med en automatisk selvutløser, slik at du ikke er nødt til å trykke manuelt for å ta bilder. Det er også mulig å ta opp små HD-videoer med kameraet.

Andre spesifikasjoner

Polaroidkameraet kan ta bilder med 13 megapiksler og kan ta opp 1080p/720p HD-videoer. Polaroid Snap Touch har en SD-kort inngang, noe som understøtter minnekortet på opptil 128 GB lagringsplass. Hvis du ikke har et SD-kort, rommer kameraets internminne opptil ti bilder.

Selve fotopapiret som brukes til å skrive ut bildene heter “Polaroid Instant film ZINK papir 2×3” og er den eneste typen fotopapir som kameraet kan bruke. Det følger med en pakke med ti stykk fotopapir når du kjøper kameraet. Kameraet har innebygd mikrofon og høyttaler, samt et innebygd lithium-ion batteri, som det følger med lader til.

Utvalgte fordeler med Polaroid Snap Touch:
13 megapiksel kamera.
Innebygd berøringsskjerm med redigeringsalternativer.
SD-kortinngang og Bluetooth-funksjon.
Kan ta opp HD-videoer og lyd.
Automatisk selvutløser.

Nedenfor kan du se hvordan Polaroid Snap Touch fungerer:


Polaroid Snap

✅ 3,5 av 5 stjerner hos den amerikanske nettplattformen Cnet.com
✅ Anbefalt hos den amerikanske nettplattformen Mashable.com

Polaroid snap kamera

 

.
Polaroid Snap er lillesøster for modellen Polaroid Snap Touch. Det betyr at modellen har litt færre funksjoner enn Polaroid Snap Touch, noe som også gjenspeiles i prisen.

Enkel å betjene

På Polaroid Snap sitter alle knappene på toppen av kameraet, noe som gjør at kameraet er lett og enkelt å betjene. På venstre side av kameraet sitter det en fargetilstands-knapp slik at du kan bytte mellom normal farge, svart/hvit og sepia.

Til høyre for fargetilstands-knappen er det en rammeknapp som kan legge en hvit ramme rundt bildene. Dette understreker testpanelet fra den amerikanske nettplattformen Mashable.com at er en god funksjon hvis du vil legge til små notater på bildet. På den andre siden av kameraet er det en stor rød knapp som brukes til å ta bilder, samt en selvutløser på ti sekunder.

Enkel og morsom å bruke

Både Mashable og Cnet er generelt enige om at Polaroid Snap er et kamera som tilbyr små kreative øyeblikksbilder på en enkel måte. Begge magasinene legger merke til at bilde- og utskriftskvaliteten er fin og enkel.

Bildene skrives ut direkte fra kameraet på cirka 35 sekunder. Polaroid Snap kan bare skrive ut på fotopapir spesielt utformet for dette kameraet, og papirtypen som brukes kalles “Polaroid Instant film ZINK papir 2×3”.

Andre spesifikasjoner 

Polaroid Snap tar bilder med ti megapiksler og har en SD-kortinngang, som støtter minnekort på opptil 32 GB. Kameraet aktiveres ved å løfte blitzen og det slås av igjen når du lukker blitzen ned. Dekselet på kameraet er magnetisk, noe som sikrer at det er lett å sette på, samtidig som du unngår en skitten linse.

Polaroid Snap har en innebygd indikator for lavt batteri og mangel på fotopapir. Disse indikasjonene ses når du ser inn i kameraet og tar et bilde. Polaroid Snap er tilgjengelig i svart, rød, hvit og blå.

Utvalgte fordeler med Polaroid Snap:
10 megapiksel kamera.
Knapp hvor du kan sette inn ramme direkte på bildet.
Knapp som kan endre farger.
Indikator for batteri- og papirtilstand.
SD-kortinngang som støtter minnekort på opptil 32 GB.

Nedenfor kan du se hvordan Polaroid Snap fungerer:


Polaroid Originals OneStep 2

Kåret til beste Instant kamera av amerikanske Mashable.com

 

.
Polaroid Originals OneStep 2 er en nytolket versjon av sin forgjenger fra 1977. Dette har resultert i et polaroidkamera med et klassisk design, samt nye og forbedrede funksjoner som leverer et sluttresultat, som fortsatt har et klassisk preg over seg.

Testpanelet fremhever Polaroid Originals OneStep 2 som et kamera som tilbyr en rekke ulike funksjoner og alternativer, samtidig som det leverer et originalt polaroid resultat. Testpanelet bemerker at det krever litt øvelse å ta bilder med god kvalitet.

Brukervennlige funksjoner

Polaroid Originals OneStep 2 blir fremhevet som et kamera som er lett og enkelt å betjene. Selve kameraet er utstyrt med knapper som lette å benytte seg av. Foran på kameraet er det en stor rød knapp, som du bruker til å ta bildet med. I tillegg er det en gul kontaktlignende knapp som brukes til å kontrollere justeringen på eksponeringen. Denne innstillingen kan justeres mellom lyse eller mørke bilder. På baksiden av kameraet sitter det en stor gul knapp som brukes til å slå av og på kameraet.

Oppdaterte innstillinger

Polaroid Originals OneStep 2 er utstyrt med en innebygd blits, som blinker nedover. Dette bidrar til å skape mindre blending i bildet, slik at bildekvaliteten blir vedlikeholdt, hvis du for eksempel tar bilder av reflekterende objekter som folk med briller.

Kameraet er også utstyrt med en selvutløser opptil åtte sekunder og kameraet kan fokusere i en avstand på opptil litt over halv meter. Kameraet har et innebygd oppladbart batteri som kan lades gjennom micro USB-kabelen som følger med.

Andre spesifikasjoner

Dette kameraet kan bruke både de originale og gamle Polaroid filmpakkene, noe som gir et nostalgisk sluttresultat. De originale filmpakkene kan fås til fargebilder eller svart/hvit-bilder og heter ’600 film’. De originale filmpakkene fra Polaroid ligger i den høyere enden av prisskalaen og kommer i pakker på åtte stykker. Det er også mulig å bruke “Fujifilm Instax Mini-formatfilm” på dette kameraet, hvis du vil spare litt penger på filmpakkene.

Utvalgte fordeler med Polaroid Originals OneStep 2:
Justere til lyse eller mørke bilder.
Oppdatert blits som reduserer refleksjoner.
Selvutløser på opptil 8 sekunder.
Oppladbar gjennom USB-kabel.
Mulig å bruke de gamle Polaroid filmpakkene.

Nedenfor kan du se hvordan Polaroid Originals OneStep 2 fungerer:


Polaroid Zip Mobile Printer

 4 av 5 stjerner hos den engelske avisen Telegraph.co.uk
✅ Anbefalt av amerikanske Gizmodo.com

Polaroid Zip Mobile Printer 2

 

.
Polaroid Zip Mobile Printer er en liten skriver som kan kobles til smarttelefonen gjennom Bluetooth, så du kan skrive ut små polaroidbilder direkte fra telefonen. Det følger altså ikke med et kamera til Polaroid Zip Mobile Printer.

I testen blir Polaroid Zip Mobile Printer fremhevet som en morsom og praktisk liten skriver, som tilbyr mange alternativer og funksjoner, til tross for at den ikke kan ta bilder selv. For å bruke Polaroid Zip Mobile Printer, er det derfor viktig at du har en smarttelefon med Bluetooth, som kan ta bilder.

Inkludert redigeringsapp

Når du har valgt bildet du vil skrive ut som et polaroidbilde gjennom Polaroid Zip Mobile printer, har du mulighet til å redigere bildet i redigeringsappen som følger med. Her er det mulig for å legge til ulike filtre, slik at bildet får et klassisk eller et retro utseende.

Når bildet er ferdig redigert, kobler du bare til appen med skriveren ved hjelp av Bluetooth og skriver ut bildet. Bildene har en størrelse på 5×7,5 cm og må skrives ut på en spesiell type papir kalt “Zink Zero Ink-papir”. Når bildet skrives ut har du også mulighet til å fjerne et lag med papir på baksiden, slik at bildet kan brukes som et klistremerke. 

Rask og effektivPolaroid Zip Mobile Printer

Selve skriveren slås på med en knapp som sitter på siden av skriveren, og deretter kan du koble til skriveren med en smarttelefon. Når Polaroid Zip Mobile Printer er koblet til smarttelefonen, skriver den ut bildet på bare 10-60 sekunder, avhengig av hvor detaljert bildet er.

Skriveren er oppladbar og kan lades gjennom USB-ledningen. Skriveren har en størrelse på 7,5x12x3 og veier bare 186 gram. Dette gjør den ideell til å ha med på farten i en bag eller i en lomme.

Andre spesifikasjoner

Polaroid Zip Mobile printer er i den rimelige enden av prisskalaen og papiret til skriveren er heller ikke så dyrt. I test fremheves det at bildekvaliteten er god og det bemerkes at Polaroid Zip Mobile Printer er enkel og lett å bruke.

Utvalgte fordeler med Polaroid Zip Mobile Printer:
Kan skrive ut polaroidbilder med smarttelefonen.
Veier bare 186 gram.
Oppladbar gjennom en USB-kabel.
Det følger med en app for redigering.
Bildene kan gjøres om til klistremerker.

Nedenfor kan du se hvordan Polaroid Zip Mobile Printer fungerer:


En verden av polaroidkameraer

Når man utforsker Polaroid-kameraenes fascinerende verden og den umiddelbare tilfredsstillelsen de gir, er det vanskelig å ikke trekke paralleller til en annen innovativ kamerateknologi – ryggekameraet. På samme måte som Polaroid-kameraer revolusjonerte fotografering ved å gi umiddelbare, fysiske utskrifter, har ryggekamera endret kjøretøysikkerheten ved å gi visuell assistanse i sanntid når du rygger eller parkerer.


FAQ – Ofte stilte spørsmål 

🤩 Hvilke polaroidkamera har fått de beste anmeldelsene i testene?

Polaroid Snap Touch og Polaroid Originals OneStep 2

🤓 Hvordan er polaroid kameraene blitt testet?

Polaroid kameraene er blitt vurdert ut ifra deres egenskaper til å ta og fremkalle gode polaroide bilder. Her er det sett på funksjoner som bildeeksponering, fokusering og blits. I tillegg er det blitt sett nøye på brukervennligheten, samt eventuelle apper som følger med.

🤔 Er det vanskelig å ta bilder med et polaroid kamera?

Det er ikke nødvendigvis vanskeligere, men imidlertid litt annerledes. Der er likevel ingen grunn til å bli skremt. Les bruksanvisningen, still alltid inn eksponeringen og tenk over beskjæringen når du tar bildet. Du kan eventuelt kjøpe en litt billigere film mens du utforsker kameraets egenskaper.


Polaroidkamera test – Disse kildene har vi brukt:

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er en amerikansk nettplattform som har artikler, anmeldelser og guider til elektronikk, gadgets og teknologi. Cnet.com har testet og vurdert Polaroid SnapPolaroid Cube+ og Polaroid Pic300.

Mashable.com 🇺🇸
Den amerikanske nettplattformen Mashable.com har artikler og anmeldelser for ulike digitale og teknologiske forbrukerprodukter. Mashable.com har testet og vurdert Polaroid Snap og artikkelen kan leses i sin helhet her. Mashable.com har også testet og vurdert Polaroid OneStep 2 originaler og denne anmeldelsen kan du lese her.

Pcmag.com 🇬🇧
Den engelske versjonen av pc-magasinet Pcmag.com inneholder artikler og anmeldelser av elektronikk. Pcmag.com har testet og vurdert Polaroid Snap Touch og Polaroid Cube+.

Stuff.tv 🇺🇸
Stuff.TV er et engelsk nettmagasin rettet mot menn, som utgir artikler og vurderinger av elektronikk for mannlige lesere. Den engelske nettavisen Stuff.TV har testet og vurdert Polaroid Snap Touch og anmeldelsen kan leses i sin helhet her.

Digitaltrends.com 🇺🇸
Den amerikanske nettplattformen Digitaltrends.com gir deg nyheter, anmeldelser og guider til forskjellig elektronikk. Digitaltrends.com har testet og anmeldt Polaroid Cube+ og anmeldelsen kan leses i sin helhet her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Den danske nettplattformen Lydogbillede.dk gir deg artikler og anmeldelser av forskjellig elektronikk. Lydogbillede.dk har testet og anmeldt Polaroid Cube+. Denne anmeldelsen kan leses i sin helhet her.

Smartson.se 🇸🇪
Smartson.se er en svensk nettplattform som har artikler om digitale nyhetene og vurderinger av ulike produkter. Den svenske nettplattformen Smartson.se har testet og vurdert PolaroidCube+ og vurderingen kan du lese her.

Telegraph.co.uk 🇬🇧
Den engelske avisen Telegraph.co.uk gir deg de siste nyhetene i sin nettavis. Her har de også artikler og anmeldelser av tester av ulike forbrukerprodukter. Telegraph.co.uk har blitt testet og vurdert Polaroid Pic300 og Polaroid Zip Mobile Printer.

Amerikanske Staples 🇺🇸
Amerikanske Staples er en nettplattform som bringer artikler om nyhetene innen forbrukerelektronikk. Plattformen har også anmeldelser og tester av elektronikk. Staples har vurdert og testet Polaroid Pic300 og du kan lese hele anmeldelsen her.

Independent.co.uk 🇬🇧
Independent.co.uk er en engelsk nettavis, som skriver om de siste nyhetene. Avisen har også anmeldelser og tester av produkter. Independent.co.uk har testet og vurdert Impossible Polaroid SX-70 og du kan lese anmeldelsen her.

Huffingtonpost.com 🇺🇸
Den amerikanske nettavisen Huffingtonpost.com bringer artikler om de siste nyhetene, samt artikler om ulike produktanmeldelser. Huffingtonpost.com har testet og vurdert Impossible Polaroid SX-70 og du kan lese anmeldelsen her.

Gizmodo.com 🇺🇸
Gizmodo.com er en amerikansk nettplattform med artikler innen digitale nyheter, vitenskap og politikk. Den amerikanske nettplattformen Gizmodo.com har også artikler med anmeldelser av elektroniske produkter. Den amerikanske nettplattformen Gizmodo.com har testet og vurdert Polaroid Zip Mobile printer og du kan lese anmeldelsen her.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere