Xiaomi Smartmi Air Purifier P1

Xiaomi Smartmi Air Purifier P1

(4.5)

565 anmeldelser

Pris:

1.598 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
ideell luftrenser for allergikere, barn og eldre

Xiaomi Smartmi Air Purifier P1 tilbyr et fleksibelt LED HD-display, som gir deg full kontroll over innendørs luftkvalitet. Med doble sensorer filtrerer den effektivt 99,9% av pollen, bakterier og støv i luften. Vi setter pris på kompatibiliteten med stemmeassistenter og det bærbare designet for enkel flytting. Produktet er designet for rom opp til 30m² og er en av de mest rimelige alternativene på markedet.

  • Full kontroll med innebygd LCD-skjerm
  • Kompakt, bærbar design for mindre rom
  • Dobbel sensorteknologi med rask luftrensing
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Anbefalt areal 30 m²
Lydnivå 49 dB
Effektnivåer 4
Dimensjoner 22 x 36,2 x 22 cm
App-kontroll check-icon
hepa-filter check-icon

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Lett å bruke
  • Stilrent design
  • Filtermateriale av høy kvalitet
  • Wifi- og stemmestyrt

Ulemper

  • Bråker litt på høyeste hastighet

FAQ

Hva er den anbefalte romstørrelsen for Xiaomi Smartmi Air Purifier P1 basert på dens størrelse og kapasitet?
Den anbefalte romstørrelsen for Xiaomi Smartmi Air Purifier P1 er opptil 30 kvadratmeter.
Hvilke funksjoner tilbyr Xiaomi Smartmi Air Purifier P1 for effektiv og praktisk bruk, slik som WiFi fjernkontroll, forskjellige innstillinger for viftehastighet, luftkvalitetssensor og planleggingsfunksjon?
Xiaomi Smartmi Air Purifier P1 tilbyr forskjellige funksjoner for effektiv og praktisk bruk. Den inkluderer en søvnmodus for minimal støy, en rensningshastighet på 250 m3/timen, stemmekontroll og et filter som fjerner 99,9% av luftpartiklene. Den har også fire strømnivåer og app-kontroll for fjernstyring.
Hva slags vedlikehold kreves for Xiaomi Smartmi Air Purifier P1?
Xiaomi Smartmi Air Purifier P1 krever minimalt med vedlikehold. Den har et filter som fjerner 99,9% av partiklene i luften, som må skiftes ut periodisk for optimal ytelse. Enheten har også stemmekontroll og app-kontroll for enkel styring og overvåking av funksjonene sine.
Hva sier forbruker- og ekspertanmeldelsene om Xiaomi Smartmi Air Purifier P1?
Forbrukere og eksperter roser Xiaomi Smartmi Air Purifier P1 for dens brukervennlige telefon-tilkobling og slanke design. Noen merker imidlertid at den kan være noe bråkete med mindre den er på nattmodus. Den fikk 98/100 på Moderncastle.com, 9.5/10 på Airpurifierfirst.com, og mottok høye vurderinger på Google Shopping og Amazon.

Anmeldelser og tester av Xiaomi Smartmi Air Purifier P1

Vår anmeldelse

Budsjettvennlig alternativ

Vi anbefaler denne luftfukteren til deg som ser etter en rimelig variant med gode funksjoner. Vi mener du kan ha høye forventninger til en av de billigste luftrenserne på markedet med sin nette størrelse, moderne teknologi og gode funksjoner. Den har et elegant og moderne design, WiFi, stemmestyring og en berøringsskjerm med god respons.

Den er imidlertid ikke egnet for større rom og kan bråke ved høye hastigheter, noe som kan være upraktisk for noen. Vi mener likevel at den er et godt valg, da den er  kompakt, slitesterkt og bruker filtere som er litt billigere enn gjennomsnittet.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.5

Basert på 565 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Ekspertanmeldelser og tester

Xiaomi Smartmi Air Purifier P1 har fått 98/100 stjerner på Modern Castle.


Xiaomi Smartmi Air Purifier P1 har fått 9.5/10 stjerner på Air Purifier First.