Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992

Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992

(4.4)

2600 anmeldelser

Pris:

3.149 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
elektrisk tannbørste med SenseIQ

Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992 tilbyr en unik børsteopplevelse. Den bruker SenseIQ-teknologi, som tilpasser seg tennene og tannkjøttet ditt for personlig pleie. Den alt-i-ett A3 Premium børstehodet er designet for å fjerne opptil 20 ganger mer plakk enn en standard tannbørste. Vi setter pris på de tre hastighetsinnstillingene, som imøtekommer forskjellige behov, og den sømløse kontrollen med ett trykk.

  • SenseIQ – adaptiv teknologi
  • A3 Premium alt-i-ett børstehode
  • Stilig og enkelt ladestativ
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Teknikk Vibrasjon
Antall funksjoner 5
Batteritid 14 dager
Ladetid 960 min
Antall strøk/min 31000
Børstehoder 1
App-kontroll check-icon
Innebygd timer check-icon
Innebygd trykksensor check-icon

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Problemfri berøringsoperasjon
  • God batteritid
  • Børstehoder som er enkle å sette på
  • Kompatibel med andre Sonicare børstehoder
  • Elegant og kompakt ladeveske

Ulemper

  • Trenger en app for å endre børstemodus
  • Å konfigurere tannbørsten er litt forvirrende

FAQ

Hva er de forskjellige rengjøringsmodusene til Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992?
Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992 har et A3 Premium alt-i-ett børstehode designet for å fjerne opptil 20 ganger mer plakk enn en standard tannbørste. Den tilbyr tre hastighetsinnstillinger for å imøtekomme forskjellige behov, noe som gjør den ideell for de med sensitive tenner eller de som trenger et kraftigere børstehode.
Hva er batteritiden til Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992?
Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992 har en batteritid på 14 dager eller 960 minutter. Dette er basert på informasjonen som er gitt, som inkluderer batteritiden i dager og minutter. Tannbørsten kommer også med en ladestativ for enkel lading.
Hva er de viktigste funksjonene og egenskapene til Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992?
Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992 har et A3 Premium alt-i-ett børstehode designet for å fjerne opptil 20 ganger mer plakk enn en standard tannbørste. Den tilbyr tre hastighetsinnstillinger, noe som gjør den egnet for de med sensitive tenner eller de som trenger en kraftigere børste. Den har også et brukervennlig design med enkel berøringskontroll.
Hva sier forbrukere og eksperter om ytelsen og påliteligheten til Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992?
Forbrukere og eksperter roser Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992 for dens ytelse og pålitelighet. Den har en femstjerners vurdering på Electricteeth.com for sin gode rengjøringsevne og essensielle funksjoner. På Amazon har den en samlet vurdering på 4,4 av 5 stjerner, med forbrukere som setter pris på dens avanserte teknologi og premium design.

Anmeldelser og tester av Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992

Vår anmeldelse

Lang batteritid, alt-i-ett børstehode, konfigurerbare innstillinger og en innebygd timer er noen av funksjonene som gjør at denne elektriske tannbørsten skiller seg ut fra andre. Det kan være litt forvirrende å sette den opp, men når du først får taket på det, er det en flott tannbørste som vil gjøre underverker for munnhelsen din.

Du må også endre børstemodus via en app, noe som kan være litt upraktisk for noen brukere. Dette er en svært god modell hvis du er ute etter premium funksjoner og ikke synes prisen er et problem.

Jovana Aleksic Anmeldelse av: Jovana Aleksic

4.4

Basert på 2600 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Ekspertanmeldelser og tester

Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992 har fått [avarage_review] stjerner på Electric Teeth.


Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992 sammenlignet med andre elektriske tannbørstene

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen