Philips Lumea Prestige BRI947

Philips Lumea Prestige BRI947

(4.5)

5028 anmeldelser

Pris:

6.747 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
IPL hårfjerning til hår ved bikinilinjen, armhulene og ansiktet 

Philips Lumea Prestige BRI947 er en god hårfjerningsmaskin for de som leter etter en jevn og effektiv løsning, som er spesielt designet for sensitive områder som under armene, bikinilinjen og ansiktet. Vi mener at denne modellens form med sine buede hoder tilpasset ulike kroppsdeler, sikrer både effektivitet og sikkerhet, uavhengig av mengden eller typen hår som skal fjernes. I tillegg kommer modellen med en gratis app.

  • SenseIQ-teknologi - automatisk gjenkjenning av hudfarge og intensitet
  • Lumea-appen for personlige tips om hårfjerning
  • Unikt buet design
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Antall lysimpulser 250000
Hastighetstrinn 5
Strømkilde Strømkabel
Vekt 1 kg
lysimpulsvindu 3 cm

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • 4 ulike tilbehør for hvert kroppsområde
  • Effektiv og skånsom mot huden
  • 5 innstillinger
  • Veier lite og er enkel i bruk
  • Stillegående modell
  • Enkel å rengjøre

Ulemper

  • Ikke trådløs

FAQ

Hva er strømkilden for Philips Lumea Prestige BRI947 IPL hårfjerner?
Strømkilden for Philips Lumea Prestige BRI947 IPL hårfjerner er en strømkabel.
Hvordan sikrer lysintensitetsinnstillingene til Philips Lumea Prestige BRI947 en trygg og effektiv hårfjerningsbehandling?
Lysintensitetsinnstillingene til Philips Lumea Prestige BRI947 lar brukerne tilpasse enheten til deres spesifikke hudtype, sensitivitet eller behandlingsområde. Ved å velge riktig intensitet kan brukerne unngå ubehag eller forbrenning under behandlingen, og sikre en trygg og effektiv hårfjerning.
Hvor mange lysimpulser har Philips Lumea Prestige BRI947, og hvilken sikkerhetsfunksjon har den for å beskytte øynene?
Philips Lumea Prestige BRI947 har 250 000 lysimpulser, og den er utstyrt med et integrert sikkerhetssystem som forhindrer utilsiktede lysimpulser, og beskytter øynene mot potensiell skade.
Hva er noen av fordelene med Philips Lumea Prestige BRI947 ifølge bruker- og ekspertanmeldelser?
Ifølge bruker- og ekspertanmeldelser er Philips Lumea Prestige BRI947 høyt vurdert for sin effektivitet, flere mulige innstillinger og ergonomiske design. Den har mottatt en T3 platinum-pris og en "best buy" -vurdering fra ExpertReviews. Forbrukere på Google Shopping har gitt den en vurdering på 4,4 av 5 stjerner.

Anmeldelser og tester av Philips Lumea Prestige BRI947

Vår anmeldelse

Premium IPL-hårfjerner

Philips Lumea Prestige BRI947  integrerer gjennomtenkte funksjoner for å levere en førsteklasses og omfattende hårfjerningsløsning. Apparatets unike SenseIQ-teknologi registrerer hudfargen din og justerer lysintensiteten for å sikre komfort. Den medfølgende Lumea-appen er også ekstra praktisk og veileder deg gjennom hvert trinn i behandlingen. De buede hodene, som er spesielt utformet for ulike kroppsdeler, bidrar til effektivitet og brukervennlighet. I tillegg følger det med diverse tilbehør som forbedrer funksjonaliteten. Apparatet er ikke trådløst, som kan begrense mobiliteten noe -men det intelligente designet, de teknologiske funksjonene, sikkerhetstiltakene og 250 000 lysimpulser gjør den til et godt alternativ. Vi anser Philips Lumea Prestige BRI947 som et førsteklasses valg for alle som ønsker en mer sofistikert og personlig hårfjerningsopplevelse.

Isidora Jankovic Anmeldelse av: Isidora Jankovic

4.5

Basert på 5028 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Ekspertanmeldelser og tester

Philips Lumea Prestige BRI947 er nominert til Platinapris og har fått 5 stjerner på T3.


ExpertReviews.co.uk er et britisk anmeldelsesnettsted som tilbyr grundige analyser og evalueringer av et bredt spekter av forbrukerprodukter, inkludert teknologi og husholdningsapparater. Nettstedet er kjent for sine detaljerte testprosesser, der produktene blir grundig vurdert med hensyn til ytelse, design, brukervennlighet og verdi for pengene. ExpertReviews.co.uk tilbyr omfattende veiledninger og kjøpsråd, noe som gjør det til en verdifull ressurs for forbrukerne. Philips Lumea Prestige BRI947 er nominert til Beste kjøp og har fått 5 stjerner på Expert Reviews.


Philips Lumea Prestige BRI947 sammenlignet med andre IPL hårfjerning

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen