Philips Lumea Advanced SC1994

Philips Lumea Advanced SC1994

(4.4)

2486 anmeldelser

Pris:

3.448 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
IPL hårfjerning for sensitiv hud

Philips Lumea Advanced SC1994 er en godt utformet IPL-hårfjerningsmaskin som prioriterer skånsomhet og sikkerhet, noe som gjør den til et godt valg for de med sensitiv hud som ønsker redusert hårvekst. Med sin utmerkede konstruksjon har denne modellen en stor bevegelsesfrihet, og det integrerte sikkerhetssystemet sikrer beskyttelse mot hudskader. I tillegg er det slanke og moderne designet en ekstra bonus. Det er imidlertid viktig å merke seg at flere behandlinger kan være nødvendig før synlige resultater oppnås.

  • Innebygd hudfargesensor
  • Lumea-appen for personlig veiledning
  • Skånsom, spesialisert IPL-teknologi
I samarbeid med Pricerunner

Dagens priser

Spesifikasjoner

Antall lysimpulser 250000
Hastighetstrinn 5
Strømkilde Strømkabel
Vekt 1,1 kg
lysimpulsvindu 4 cm

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • 12 måneders hårreduksjon
  • Utformet for optimal hudkontakt
  • Langvarig glatt hud
  • Justerbare varmeinnstillinger
  • Klare og tydelige instruksjoner
  • Flott konstruksjon

Ulemper

  • De ekstra hodene er litt skjøre

FAQ

Hva er strømkilden til Philips Lumea Advanced SC1994 IPL hårfjerner?
Strømkilden til Philips Lumea Advanced SC1994 IPL hårfjerner er en strømkabel.
Hvordan sikrer Philips Lumea Advanced SC1994 trygg og effektiv hårfjerning for ulike hud- og hårtyper?
Philips Lumea Advanced SC1994 har flere lysintensitetsinnstillinger som lar brukerne tilpasse enheten til sin spesifikke hudtype, sensitivitet eller behandlingsområde. Den har også en innebygd hudtone-sensor som kontinuerlig overvåker hudtonen for å sikre en trygg behandling. Det er imidlertid viktig å merke seg at enheten ikke er egnet for hvitt, grått, lyst blondt eller rødt hår, samt veldig mørk hud.
Hvor mange lysimpulser har Philips Lumea Advanced SC1994 og hva er levetiden basert på dette?
Philips Lumea Advanced SC1994 har 250 000 lysimpulser noe som gir en levetid på omtrent 20 år.
Hva er gjennomsnittlig vurdering for Philips Lumea Advanced SC1994 på Google Shopping og ExpertReviews?
Philips Lumea Advanced SC1994 har en gjennomsnittlig vurdering på 4,4 av 5 stjerner på Google Shopping og 4 av 5 stjerner på ExpertReviews.

Anmeldelser og tester av Philips Lumea Advanced SC1994

Vår anmeldelse

Godt brukervennlig utformet IPL

Philips Lumea Advanced SC1994 er et allsidig og brukervennlig valg for effektiv hårfjerning hjemme. Den utmerker seg ved at den passer til ulike hudtoner og hårtyper, noe som gjør den til et allsidig alternativ for et bredt spekter av brukere. Apparatets brukervennlige design inkluderer en innebygd hudfargesensor for alle hudtyper og et stort behandlingsvindu for raskere behandlinger. Lumea Advanced SC1994 er utviklet i samarbeid med dermatologer og bruker spesialisert IPL-teknologi som sikrer skånsomme og effektive behandlinger. Noen brukere har uttrykt bekymring for holdbarheten, men riktig vedlikehold og pleie kan bidra til å løse disse problemene. Alt i alt mener vi at Philips Lumea Advanced SC1994 er en praktisk og effektiv løsning for langvarig hårfjerning hjemme, noe som gjør den til en god investering for dem som ønsker effektive og brukervennlige hårfjerningsresultater.

Isidora Jankovic Anmeldelse av: Isidora Jankovic

4.4

Basert på 2486 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Ekspertanmeldelser og tester

ExpertReviews.co.uk er et britisk anmeldelsesnettsted som tilbyr grundige analyser og evalueringer av et bredt spekter av forbrukerprodukter, inkludert teknologi og husholdningsapparater. Nettstedet er kjent for sine detaljerte testprosesser, der produktene blir grundig vurdert med hensyn til ytelse, design, brukervennlighet og verdi for pengene. ExpertReviews.co.uk tilbyr omfattende veiledninger og kjøpsråd, noe som gjør det til en verdifull ressurs for forbrukerne. Philips Lumea Advanced SC1994 har fått 4 stjerner på ExpertReviews.


Philips Lumea Advanced SC1994 sammenlignet med andre IPL hårfjerning

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen