iRobot Roomba s9 Plus

iRobot Roomba s9 Plus

(0)

0 anmeldelser

robotstøvsuger hyllet av eksperter

iRobot Roomba S9 Plus er en førsteklasses robotstøvsuger med den nyeste teknologien innen automatisert rengjøring. Med sin evne til å suge opp til 40 ganger kraftigere enn sammenlignbare modeller i samme prisklasse, avanserte sensorer og et ekstremt effektivt navigasjonssystem, sikrer den et grundig rengjort hjem. Vi mener denne modellen er ideell for travle personer eller familier som verdsetter renslighet, men mangler tid til regelmessig manuell rengjøring.

  • 3-trinns rengjøringssystem
  • Anti-allergen system
  • Optimal dekning med vSLAM navigasjonsteknologi

Dagens priser

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Spesifikasjoner

Driftstid 120 min
Ladetid 90 min
Støvbeholdervolum 0,5 l
Sugeeffekt 2200 Pa
Dimensjoner (bxdxh) 31,11 x 38,45 x 9 cm
Vekt 4,12 kg
Mopping check-icon
Boligkartlegging check-icon
Automatisk lading check-icon

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • D-formet for enklere rengjøring av hjørner
  • Selvtømmende
  • Smart kartlegging i flere etasjer
  • Planlagt rengjøring
  • No-go soner

Ulemper

  • Høyere prisklasse
  • Har ikke vært så stillengående i tester

FAQ

Hvor lenge varer batteriet til iRobot Roomba s9 Plus og hvor lang tid tar det å lade den helt opp?
iRobot Roomba s9 Plus har en batteritid på 120 minutter, noe som bør være tilstrekkelig for rengjøring av et større hjem. Hvis batteriet går tomt før rengjøringen er fullført, vil robotstøvsugeren automatisk lade seg selv. Ladetiden er rundt to timer, men det kan ta lenger tid hvis batteriet er helt utladet.
Hva er sugekraften til iRobot Roomba s9 Plus?
iRobot Roomba s9 Plus er utstyrt med en avansert 3D-sensor og har opptil 40 ganger større sugekraft sammenlignet med Roomba 600-serien. Den har også en automatisk økning i sugekraft på tepper, bredere børster og en hjørnebørste for grundig rengjøring.
Hvilke ekstra funksjoner tilbyr iRobot Roomba s9 Plus sammenlignet med andre modeller?
iRobot Roomba s9 Plus tilbyr avansert rengjøring med en 3D-sensor som løfter, løsner og fjerner rusk og dyrehår fra dypt inne i teppene dine. Den har opptil 40 ganger større sugekraft sammenlignet med Roomba 600-serien, automatisk økning av sugekraften på tepper, bredere børster og en hjørnebørste for grundig rengjøring. Den har også intelligent kartlegging av hele hjemmet ved hjelp av avansert vSLAM-navigasjonsteknologi.
Hva sier forbrukere og eksperter om ytelsen og påliteligheten til iRobot Roomba s9 Plus?
Forbrukere og eksperter roser iRobot Roomba s9 Plus for dens ytelse og pålitelighet. Den er anerkjent som en av de smarteste og mest grundige robotstøvsugerne, i stand til å plukke opp 99% av alt fra tørr havre, sand, bakepulver, nøtter og skruer. Den utmerker seg på harde tregulv og tepper, og er spesielt effektiv til å fjerne langt dyrehår. Den har også blitt tildelt merkelappen "beste premium robotstøvsuger" og vurdert som 9/10 av DigitalTrends.com.

Anmeldelser og tester av iRobot Roomba s9 Plus

Vår anmeldelse

Beste robotstøvsuger av premium kvalitet

For å oppsummere best i test robotstøvsugeren Roomba S9 Plus har en selvtømmende støvbeholder, intelligent navigasjon, kjøretid på 120 minutter og svært god sugekraft, som til sammen gjør at denne modellen befinner seg i den dyrere prisklassen -men ifølge TomsGuide.com er den verdt å investere i.

I flere av testene vi har gjennomgått er det imidlertid oppgitt at modellen kan lage litt støy når den støvsuger, spesielt på tregulv -men med tanke på den høye sugekraften er ikke dette så rart. Til tross for dette tenker vi at denne avanserte modellen er en av de beste som finnes hvis du er ute etter en robotstøvsuger av høy kvalitet med brukervennlig teknologi.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

0

Basert på 0 anmeldelser

Videoanmeldelse

iRobot Roomba s9 Plus sammenlignet med andre robotstøvsugerne

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen