Nintendo Switch Test – Les ekspertenes vurdering her

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

I mars 2017 kom nye Nintendo Switch på markedet. Nintendo er et nyskapende produkt med mange nye og spennende funksjoner å tilby spillentusiastene.  Les mer om denne testen av Nintendo Switch, og finn ut hva spillkonsollen har å tilby, samt hva ekspertene synes om den

I denne artikkelen får du:
🔸 En gjennomgang av Nintendo Switch og innholdet
🔸 En gjennomgang av de ulike funksjonene
🔸 Ekspertvurderinger av hvordan Nintendo Switch klarer seg i diverse tester
🔸 En gjennomgang av spill til Nintendo Switch
🔸 En gjennomgang av kommende spill for Nintendo Switch

Vennligst merk at Forbrukerliv.no ikke tester produkter selv, men samler resultatene av uavhengige tester, slik at du enkelt kan få oversikt over hvordan de ulike Nintendo Switch testene klarer seg på nettet.


Oversikt over de ulike elementene i Nintendo Switch

Den nyskapende konsollen består av ulike elementer, som lar deg spille hvor og når det passer deg. Nedenfor får du et klart sammendrag av de ulike elementene som Nintendo Switch består av, samt hvilke spesifikasjoner elementene inneholder.

Her kan du se prisen fra ulike leverandører: 


Maskinen består av:

Joy-Con kontroller:

Joy-Con controllerNintendo Switch sin nye spillkonsoll leveres med to kontroller kalt “Joy-Con kontroller”. Disse kontrollene har innebygd bevegelsesstyring og vibrasjoner, noe som gjør det mulig å styre spill med håndbevegelsene dine. Denne teknikken gir deg en naturlig vibrerende tilbakemelding når du spiller. Kontroller kommer også med et grep, så du kan sette to kontroller sammen for å danne en tradisjonell kontroll. Det er også mulig å kjøpe en høyre eller venstre Joy-Con kontroll separat, hvis det skulle være behov for det. Kontroller er tilgjengelig i svart, rødt eller blått.

Skjerm:

nintendo switch screenDet følger med en multi-touchskjerm med Nintendo Switch, som gjør det mulig å ta med spillkonsollen over alt. Selve skjermen er 6,2 tommer og kommer med en 1280 x 720 p HD-oppløsning. Den gode oppløsningen gir deg detaljerte håndholdte spill.

Innebygd flash-minne:

Nintendo har et flash-minne på 32 GB. Dette minnet kan imidlertid utvides med et Micro SD-kort. Kortene får du opptil 256 GB. Selve konsollen støtter en kapasitet på opptil 2 TB, noe som tilsvarer 2000 GB. Nintendo Switch støtter derfor store mengder plass. 

Foreldrekontroll:

Siden Nintendo Switch er ment for et bredt publikum, har Nintendo sørget for at foreldrene kan følge med på hvor mye barna spiller og hvilke spill de spiller. Foreldre kan følge med ved å koble spillkonsollen til en app. Appen går under navnet “Nintendo Switch Parantal Controls” og er gratis å laste ned.

Her kan du se en videopresentasjon av “Nintendo Switch Parantal Controls”:

Batterilevetid:

Kontrollene til Nintendo Switch har et innebygd batteri som varer i opptil seks timer. Imidlertid avhenger levetiden av bruk og programvare. Selve batteriet lades gjennom en USB type-C eller gjennom dokking-stasjonen somfølger med.

Nintendo eShop:

Nintendo-eShopI Nintendo sin eShop kan du laste ned en rekke spill direkte fra din spillkonsoll eller via Nintendo sin egen hjemmeside. På eShoppen kan du se trailere fra forskjellige spill, slik at du kan vurdere om det er for deg, før du velger å kjøpe den. På eShoppen kan du også se hvor mange spillere som har spilt spillet, samt andre bestemt brukeres vurdering av spillet. Det gir en god innsikt i hvordan spillet er. Du kan også vurdere spill selv, når du har spilt det i minst en time.

Andre spesifikasjoner:

Nintendo Switch har en vekt på 300 gram (400 gram når Joy-Con kontrollene er tilknyttet). Det er mulig å koble til WiFi og Bluetooth. Inkludert de to Joy-Con kontrollene, har Nintendo Switch en størrelse på 10 cm x 24 cm x 1,4 cm. Nintendo Switch kommer med en egendefinert Nvidia Tegra-prosessor.

Her kan du se en presentasjonsvideo av programvaren til Nintendo:

Her kan du se en video med gode råd før du spiller:


Spill der det passer deg

“Switch”-funksjonen er viktigste elementet i nye Nintendo Switch. Grovt sett betyr dette at du kan ta med deg Nintendo Switch overalt og dermed spille når du har tid og lyst. Du kan spille alene eller sammen med andre. Du kan sitte foran TV-en eller ta den med deg på bussen. Hybrid-funksjonen gjør at spillkonsollen tilpasser seg ditt liv og lar deg spille, når det passer deg.

Her kan du se en videopresentasjon om mulighetene til Nintendo Switch:

Hvis du vil spille foran TV-en, kan du bare koble skjermen til dokkingstasjonen. Hvis du vil ta med deg spillet, kan du bare ta skjermen ut av dokkingstasjonen og koble til de to Joy-Con kontrollene. Hvis flere vil spille sammen, kobler du bare fra de to Joy-Con kontrollene fra skjermen og synkroniserer dem til skjermen.


Nintendo Switch Test- Hva sier anmelderne? 

Vi har sett på en rekke vurderinger av hvordan Nintendo Switch gjør det i praksis i ulike tester. De testene og anmeldelsene som vi har gjennomgått er alle fra velkjente magasiner. Nedenfor gir deg en oppsummering av hva de ulike ekspertene mener om Nintendo Switch.

The Guardian: En modig og fascinerende spillkonsoll

Den verdenskjente engelske avisen The Guardian, har testet Nintendo Switch og kommer med sine vurderinger av den. The Guardian beskriver Nintendo Switch som et “hybridsystem” og beskriver konsollen som en perfekt krysning mellom en hjemmekonsoll og en håndholdt konsoll.

The Guardian merker seg at touchskjerm-funksjonen ikke er så nøyaktig som den er på smarttelefonene på markedet i dag. Det er imidlertid et skritt i riktig retning, siden Nintendo Switch har bedre respons enn Nintendo sin spillkonsoll Wii U. The Guardian understreker også at de to Joy-Con kontrollene gir en opplevelse av nøyaktighet og detaljert kontroll.

Avisen har derimot delte meninger om fargene og grafikkopplevelsen på Nintendo Switch. Fargene og skarpheten på den 6,2 tommer store skjermen er i veldig god kvalitet. Men når Nintendo Switch blir koblet til TV-en, vil den grafiske opplevelsen reduseres litt. Kritikerne fra The Guardian merker seg at Nintendo ligger litt bak på den fronten, sammenlignet med for eksempelvis en Xbox eller PS4. Nintendo har en klassisk og velkjent tegneserieaktig grafikk. Derfor er det sannsynligvis en smakssak, hvilken grafisk opplevelse du får når du spiller.

Alt i alt får Nintendo Switch en fin anmeldelse av The Guardian. De beskriver spillkonsollen som en modig og fascinerende spillkonsoll, som utfordrer måten vi tenker om spill-maskinvare. De fremhever spesielt Nintendos nye hybrid-konsept, som kommer med noen gode kontroller og mange spennende nye spill. The Guardia er derimot litt misfornøyd med utseendet og kvaliteten på innpakningen. De synes den virker litt plastikkaktig. Du kan lese hele anmeldelsen fra The Guardian her.


Nordic IGN: En kraftig og attraktivt, men overdimensjonert gamingsystem

Spillmagasinet Nordic IGN har testet og anmeldt Nintendo Switch. I anmeldelsen kommer de med sine ærlige meninger, om forskjellige elementer på spillkonsollen. En av de første tingene de bemerker er at det er en spillkonsoll, som har både gode og mindre gode ting å tilby. Nordic IGN bemerker at det vil være et mindre ingeniør-mirakel å lage et gjennomført gamingsystem, som både skal fungere som en tradisjonell hjemkonsoll og et bærbart system med uavhengig skjerm og trådløse kontroller. Nordic IGN mener at Nintendo Switch er nær lå løse denne oppgaven.

Nordic IGN fremhever at dokkingstasjonen fungerer akkurat som den skal. Når du kobler skjermen til dokkingstasjonen, kommer bildet opp på TV-skjermen etter bare noen få sekunder. Når du har koblet eller synkronisert de to Joy-Con kontrollene, er du klar til å spille. Nordic IGN også fremhever også den glatte overgangen mellom det å være koblet til eller håndholdt og kaller denne funksjonen imponerende.

Selve multi-berøringsskjermen får ros og blir også kalt en “skjønnhet” av anmelderen. Fargene blir beskrevet som levende og anmelderen fremhever også at du kan spille uten problemer med sollys i ryggen. Skjermen blir også bli rost for sin gode visningsvinkel. Skjermen forblir synlig i en 120-graders bue, noe som er nødvendig når du spiller i flerspillermodus.

Joy-Con kontrollene får derimot litt kritikk. Anmelderen følte at den venstre Joy-Con kontrollen hadde en tendens til å koble fra noen sekunder innimellom, noe som er problematisk i enkelte spill. Nordic IGN mener det muligens er avstanden som er den største faktoren her. Anmelderen kritiserer også knappenes pinlige plasseringer på Joy-Con kontrollene og den lille størrelsen. Nordic IGN roser derimot kontrollens bevegelsessensor for deres nøyaktighet. Du kan lese hele anmeldelsen fra IGN her.


T3.com: Nyskapende hybridkonsoll med en unik spillopplevelse

T3 er Englands ledende forbrukermagasin på nett og spesialiserer seg på å formidle hvordan teknologi kan skape en bedre og mer behagelig livsstil. De har prøvd Nintendo Switch og kommer her med sin gjennomgang. T3 har gitt spillkonsollen 4,5 av 5 stjerner og gir den generelt mye skryt.

T3 fremhever at Nintendo har tatt det beste fra Wii, Wii du og Nintendo 3DS og kombinert elementene i et nytt og innovativt system, som de kaller for Nintendo Switch. I pakken er følgende inkludert: To Joy-Con kontroller i rødt og blått, skjermen, AC-adapter, HDMI-kabel, grep og håndleddsbånd, samt en dokkingstasjon.

Den 6,2 tommer store skjermen får fine ord fra T3. De fremhever spesielt utseendet, den grafiske opplevelsen og skarpheten.  De fremhever også at grafikknivået er en klar oppgradering sammenlignet med Nintendo 3DS og Wii U. T3 synes derimot ikke at den grafiske opplevelsen er så god på TV-skjermen. Men de mener at den grafiske opplevelsen på den lille skjermen gjør opp for en mindre god opplevelse på TV-skjermen.

Totalt sett er T3 imponert over spillkonsollen fra Nintendo Switch. De skriver at selve systemet føles solid og at de to Joy-Con kontrollene ligger godt i hånden og gir inntrykk av at det er et kvalitetsprodukt. De er imponert over at det nyskapende designet og dens funksjoner, gjør det mulig å ta den med seg hvor du vil. De synes ikke at maskinvaren er så kraftig som Ps4 og Xbox One, noe de anser for å være en ulempe. Du kan lese hele anmeldelsen fra T3.com her.


Lyd & Bilde: Nintendo Switch er noe for seg selvr helt sin egen

Lyd & Bilde er nordens største online magasin, som tester forbrugerelektronik. De har også testet og anmeldt Nintendo Switch. Hos Lyd & billede kalder de spillekonsollen for et “stykke ingeniørkunst med stort potentiale”, hvilket beskriver deres begejstring for den nye Nintendo Switch.

De nævner at den Nintendo er kommet stærkt tilbage med den nye Switch, efter flere eksperter mente, at deres Nintendo Wii U var lidt af et flop. Anmelderen hæfter sig ved, at den nye Nintendo Switch hverken er ”fugl eller fisk” og derfor svær at sammenligne med for eksempel Xbox One og Playstation 4, som nogle godt kan have tendens til. Den er helt sin egen og nyfortolker den måde, vi tænker spil på, hvilket gør den til et innovativt produkt.

Lyd & Bilde hæfter sig ved den smarte og håndholdte måde, man tilkobler konsollen på og kalder det “skævt tænkt”. De fremhæver desuden, at tilkoblingen fungerer overraskende godt. Også skærmen er anmelderen positivt overrasket over. De skriver at billedet på skærmen står skarpt, og opnår gode farver og kontraster.

De fremhæver ligeledes, at skiftet mellem skærmen og TV-et foregår hurtigt og gnidningsløst, hvilket de er ret imponerede over. Dog nævner Lyd & billede også, at Joy-Con controllerne er små i størrelsen, hvilket kan være problematisk, hvis man har store hænder. De hæfter sig ligeledes ved, at knapperne også føles små og en smule malplacerede, hvilket gør, at man risikerer at trykke forkert.

Den samlede konklusion fra Lyd & billede er dog positiv og rosende. Nintendo Switch får især ros for den måde, at Nintendo har formået at nytænke en spillekonsol på og kalder det for et “sjovt bekendtskab, der skiller sig meget ud i forhold til, hvad der ellers findes på markedet”. Du kan læse hele anmeldelsen fra Lyd og Bilde her.


Berlingske: 4 av 6 stjerner

Den danske avisen Berlingske har testet og vurdert Nintendo Switch, og her kommer deres vurdering av om det er verdt investeringen. Berlingske understreker at Nintendo Switch samler stort og mindre format i ett. Berlingske skriver at det tidligere var omtrent to muligheter: De store spillene med hyggelig grafikk som krever en stor skjerm og de små spillene som man kan ta med seg på farten. Dette har Nintendo Switch klart å samle i ett produkt.

Berlingske kommer med en god beskrivelse av hvordan Nintendo Switch brukes i praksis. Spillkonsollen kommer med en skjerm og to Joy-Con kontroller, som du kan sette på hver sin side av skjermen og bruke som en stor kontroll. Du kan også fjerne de to Joy-Con kontrollene fra skjermen og bruke dem separat. Disse funksjonene gjør det mulig å ta med seg spillkonsollen når du reiser og spille sammen med andre på den lille skjermen eller på TV-en.

Berlingske mener at de som er glad i digital underholdning, vil sette pris på at de kan med seg konsollen, uten å ta med TV-en eller en tung spillkonsoll. Berlingske fremhever at Nintendo har laget en nyskapende idé med en hybrid spillkonsoll, til rett tid. Berlingske bemerker derimot at mangelen på kvalitetsspill til Nintendo Switch er et stort problem.

Prisen på Nintendo Switch er på linje med PlayStation 4. Dette kan for noen virke dyrt, hvis du sammenligner disse to spillkonsollene. Berlingske bemerker at de 32 GB med minne som Nintendo Switch inneholder, raskt vil brukes opp når du kjøper nye spill. Derfor vil et større minnekort være noe du bør investere i. Berlingske understreker imidlertid at muligheten til å ta med spillet på reise, gjør Nintendo Switch verdt alle pengene. Du kan lese hele anmeldelsen fra Berlingske her.


Komputer for Alle: Nintendo Switch er gjennomtenkt

Det danske magasinet Komputer for alle, har som mål å hjelpe forbrukerne med å velge riktig utstyr. Magasinet har testet Nintendo Switch, og de synes det føles som en Gameboy er slått sammen med en Wii. Det har skapt et resultat, som kan være spennende å følge i fremtiden.

Det danske magasinet fremhever det funksjonelle og elegante konseptet som Nintendo har skapt med Switch. Når du vil spille på TV-en, blir skjermen bare plassert i dokkingstasjonen. Hvis du vil fortsette spillet uten avbrudd, men på et annet sted, løfter du bare skjermen ut av dokkingstasjonen og tar det med deg.

Komputer for alle skriver at skjermen kan holde på strømmen i 2-5 timer, avhengig av skjermens belysning, samt hvor grafisk krevende spillet du spiller er. På kortere turer fungerer derfor batteriet fint. Skal du på langtur, anbefaler Komputer for alle at du tar med ladekabelen. Det er også mulig å koble bærbar strøm til Nintendo Switch.

Magasinet er derimot ikke så imponert over spillutvalget til Nintendo Switch, men de fremhever at spillene som er tilgjengelig på markedet er bra. Spesielt får det populære spillet «The Legend of Zelda – Breath of the Wild” mye ros. Det er et spill som kan underholde i mange timer. Alt i alt gir Komputer for alle Nintendo Switch en god anmeldelse. De fremhever at spillkonsollen har dårlig batterilevetid. Du kan lese hele anmeldelsen av Komputer for alle her.


M3.se: Derfor er Nintendo Switch den perfekte konsoll

Den svenske siden M3 vurderer de siste nyhetene innen gagets og teknologi. De har hatt Nintendo Switch i hendene og tror det vil være en suksess blant spillentusiaster. Nintendo Switch kom i begynnelsen av mars 2017 og M3 kaller det for en svært viktig lansering fra Nintendos side. Nintendo har allerede lansert enkelte produkter som har skuffet i spillverden. Derfor hadde mange høye forventninger til den nyeste satsningen på Nintendo Switch.

M3 bemerker at lanseringen av Nintendo Switch ikke er helt problemfri, og at konsollen kommer med noen nybegynnerfeil. Blant annet kan det være problemer med synkronisering. Dokkingstasjonen har blant annet en utforming, som kan gi skjermen riper, når du setter den i eller tar den ut.

Til tross for noen feil og mangler er M3 likevel fornøyd med Nintendo Switch. Konsollens fleksibilitet og design gjør den til et ideelt valg, hvis du ønsker litt frihet. Anmelderen fra M3 er svært begeistret, for at det er mulig å ta den med seg, både utenfor og innenfor hjemmet. Friheten i at den ikke er knyttet til en TV er en stor fordel.

M3 skriver også at Nintendo Switch er et ideelt valg for Zelda-fans. M3 nevner også som mange av de andre anmelderne, at det er for få spill på markedet. Dette bør imidlertid endre seg relativt raskt, når flere spill blir utgitt. Du kan lese hele anmeldelsen fra M3 her.


Aftonbladet: Nintendo Switch kommer på riktig tidspunkt

Den svenske Aftonbladet har vurdert Nintendo Switch under sin spillseksjon. De fremhever at det er lurt av Nintendo å tilby spillerne både en stasjonær og en bærbar spillkonsoll. Anmelderen ble gledelig overrasket når hun pakket opp boksen og kommer med en beskrivelse av at hun ble tatt med tilbake i tid. Med andre ord er det en spillkonsoll som gir en komfortabel og nostalgisk følelse, og som har nye innovative funksjoner.

Anmelderen fra Aftonbladet skriver at prosessen fra stasjonær til bærbar er enkel og overraskende raskt. Men knappene på Joy-Con kontrollen får kritikk for den lille størrelsen. Anmelderen anbefaler at du investerer i Pro-kontrollene som du kan kjøpe til Nintendo Switch, hvis du skal spille i lengre perioder.

I håndholdt-modus har Nintendo Switch 720 piksler. Når den er tilkoblet en TV har den en oppløsning på 1080 piksler. Anmelderen mener at du får den beste grafiske opplevelsen i håndholdt-modus.

Aftonbladet anbefaler spesielt Nintendo Switch hvis du er en nybegynner i spillverdenen. Spillkonsoll får kritikk for sin mangel på spill og manglende tilkobling til for eksempel en nettleser. Men anmelderen er imponert over at Nintendo er tilbake med en ekstremt god og funksjonell spillkonsoll. Du kan lese hele anmeldelsen fra Spela Aftonbladet her.


Aftenposten.no: Nintendo har skapt den beste mobile konsollen

Aftenposten har fått en av sine spilleksperter til å teste og anmelde Nintendo Switch i en uke. Anmelderen hos Aftenposten skriver at Nintendo de siste årene har kjempet, siden Wii U ikke solgte som forventet. Dette har resultert i at Nintendo måtte komme tilbake på markedet med et imponerende produkt, for å opprettholde sin posisjon i markedet for spill.

Aftenposten understreker friheten som følger med Nintendo Switch. Anmelderen liker at det er mulig å ta konsollen med seg selv og ikke være bundet til TV-en. Det bemerkes også at kombinasjonen med det populære spillet Zelda og muligheten til å ta med spillet, gir en følelsen av å fordype seg i en bok.

Aftenposten kaller Nintendo Switch for en “sosial spillkonsoll”, som de mener har stort potensial blant spillere, siden du kan enkelt ta det med til familie og venner og spille sammen med dem. Anmelderen understreker også at Nintendo vil fortelle at dette er en maskin som tilfredsstiller alle, med de spillene som er tilgjengelige på nåværende tidspunkt.

Aftenposten merker også at knappene på spillkonsollen ikke fungerer helt som den skal. De føles små og er ikke plassert optimalt. Spesielt hadde anmelderen problemer med den høyre tommelfinger-knappen på Joy-Con kontrollen. Mangelen på spill blir også kritisert av Aftenposten. Til tross for kritikken er anmelderen imponert over Nintendo Switch sitt nye konsept, som lar deg spille uten å være koblet til en TV. Du kan lese hele anmeldelsen fra Aftenposten her.


Austin Evans: Er Nintendo verdt å kjøpe?

Austin Evans har laget en videoanmeldelse av Nintendo Switch, hvor han beskriver de forskjellige delene som følger med pakken. Dessuten kommer han også med en gjennomgang av funksjoner og elementer når den tas i bruk.

Du kan se anmeldelsen her:


IGN.com: 48 timer med Nintendo Switch

Amerikanske IGN har testet Nintendo Switch i 48 timer. De kommer med en videogjennomgang av fordeler og ulemper, samt hvilke erfaringer de har gjort seg i løpet av de 48 timene de har spilt Nintendo Switch.

Du kan se anmeldelsen her:


Hvilke spill kan du få til Nintendo Switch?

I dag er det mulig å kjøpe et mindre antall spill til Nintendo Switch. Svært mange av de spillene som er tilgjengelig for Nintendo Switch, kjenner de fleste spillere til fra tidligere. Nintendo puster derfor nytt liv i noen av de gamle klassikerne.

1-2-Switch – Utgitt 03.mars 2017

Dette spillet inneholder mange konkurranser og dueller, hvor du kan spille mot andre. Blant annet kan du spille bordtennis, stirrekonkurranse, meierikonkurranse og mye mer. Det innovative ved dette spillet er at dere må se på hverandre i stedet for på skjermen. Dette spillet bringer derfor konkurranser fra skjermen ut i den virkelige og fysiske verden. Aldersmerking er fra 7 år. Dette er derfor et spill som henvender seg til hele familien.


ARMS – Utgitt 16.juni 2017

I dette spillet kan du kjempe mot fiendene i spillet. Det er et spill hvor du kan utstyre din karakter med masse forskjellige armtyper, som hver har sine egne spesielle ting. Hver arm har egenskaper som ild, is eller elektrisitet. Du kan kjempe gjennom bevegelses- og knappekontrollen, som gjør spillopplevelsen enda mer realistisk. Aldersmerkingen er fra 12 år.


LEGO CITY: Undercover – Utgitt 07.april 2017

Dette er en av de største LEGO-spillene som er tilgjengelig på markedet nå. I dette spillet har du rollen som betjenten Chase McCain. Her er din oppgave å fange den beryktede forbryteren Rex Fury, og sette en stopper for kriminalitet i byen. Det er et spill som gir deg mulighet til å fordype deg i en annen verden. Det er over 300 spillbare figurer i spillet. Det er mulig å spille med opptil to spillere. Aldersmerking er fra 7 år.


Mario Kart 8 Deluxe – Utgitt 28.april 2017

I dette spillet kan du kjøre både på kjente og nye baner. Mange av figurene som finnes i spillet, er kjent fra tidligere. Det dukker likevel opp noen nye karakterer i dette Mario Kart-spillet. Du kan spille 1-8 spillere lokalt og opptil 12 spillere på nett. Det er et spill som henvender til hele familien, siden aldersmerkingen er fra 3 år. Det er mulig å aktivere en funksjon som gjør det enklere for barna å være med.

Her finner du en Youtube-video av mulighetene i Mario Kart:

https://www.youtube.com/watch?v=GBIjJmXESQQ


The Legend of Zelda: Breath of the wild – Utgitt 03.mars 2017

Det er pustet nytt liv i det populære Zelda-spillet. Her kan du utforske nye områder og bekjempe fiender. Grafikken er fin og utfordringene er uendelige. Det er et spill der du kan fordype deg i en annen verden og la deg bli revet med i eventyret om Zelda. Aldersmerkingen er fra 12 år.

Her kan du se en videopresentasjon av The Legend of Zelda:


ULTRA STREET FIGHTER 2: The Final Challengers – Utgitt 26.mai 2017

I dette spillet kan du spille både alene eller med venner. Dere kan slåss mot hverandre eller med hverandre. Spillet kommer med 17 klassiske figurer, som vi kjenner fra tidligere. Spillet kommer med mange funksjoner, som gjør det mulig å tilpasse og finjustere figurene. Aldersmerkingen er fra 12 år.


Kommende spill til Nintendo Switch:

Nintendo har fått kritikk for ikke å ha et optimalt utvalg av spill til nye Nintendo Switch. Men er de i full sving med å utvikle nye spill, som kjøperne kan få glede av de neste årene. Noen av spillene kommer ut snart, mens andre lar vente på seg. Nedenfor finner du en oversikt over noen av de kommende spillene som er offentliggjort.

Fire Emblem Warriors: Kommer ut i 2017

Det er ennå ikke satt en dato for når den vil komme ut. Spillet er en action-pakket strategispill og rollespill.


Kirby for Nintendo Switch: Kommer ut i 2018

Den rosa helten Kirby er tilbake i et nytt og spennende actionspill. Her kommer figuren med noen av sine venner, som gjør det mulig å spille med opptil fire spill.


Metroid Prime 4: Dato er ikke offentliggjort

Dette spillet kommer med en ny og spennende historie i det kjente universet. Det er fortsatt ikke kjent når det vil komme ut.


Minecraft: Kommer ut i 2017

Et av de mest populære spillene noensinne kommer til Nintendo Switch i løpet av året. Spillet kommer med nye funksjoner og multispiller-muligheter. Du finner også Super Mario i spillet.

Her kan du se en presentasjonsvideo av Minecraft:


Pokkén Tournament DX: Kommer ut 22.september 2017

Dette spillet er det aller første Pokémon-spillet til Nintendo Switch. Her kan du beseire andre Pokémon i velkjente områder. Du kan spille 1-2 spillere lokalt eller 1-2 spillere på Internett.


Super Mario Odyssey: Kommer ut 27.oktober 2017

Med dette spillet kan du bli med Mario på eventyr. Spillet tilbyr en rekke spennende utfordringer og hindringer underveis.

Her kan du se en presentasjonsvideo av Super Mario Odyssey:


Yoshi for Nintendo Switch: Kommer ut i 2018

Ta med Yoshi på eventyr i en fantastisk verden. Her skal du igjennom mange spennende og utfordrende baner, som også gir en fin grafisk opplevelse.


Andre kommende spill:

Her kan du se en samlet oversikt over noen av de ovennevnte spill, samt andre nye spill som vil bli lansert i nær fremtid. Videoen går igjennom 81 kommende spill til Nintendo Switch.

Se videopresentasjonen av de kommende spillene her:


FAQ – Ofte stilte spørsmål 

🤩 Hvem har testet Nintendo Switch?

Nintendo Switch er blitt testet av The Guardian, Nordic IGN, T3.com, Lyd & Billede, Berlingske, Komputer for Alle, M3.se, Aftonbladet og Aftenposten.no.

🤓 Hvordan er Nintendo Switch blitt testet?

Nintendo Switch konsollen er blitt vurdert ut ifra spillopplevelsen man har når man bruker den. Deretter er skjermens touchscreen-funksjon og grafikk vurdert, samt de Joy-Con konsollene som følger med. Til slutt har ekspertene sett på konsollenes brukervennlighet.

🤔 Virker Nintendo Switch konsollen både som håndholdt og stasjonær spillkonsoll?

Det korte svaret er ja. Nintendo Switch konsollen er designet slik at man kan bruke den som en håndholdt spillkonsoll når man er på farten, eller koble den til dokkingstasjonen og spille på en TV. En av de største fordelene med dette er at man lett kan bytte mellom dokkingstasjonen og håndholdt tilstand uten at man trenger å gå ut av spillet som er i gang.

 

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere