Neatsvor X600 Pro – Intelligent støvsuger med lasernavigasjon

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Neatsvor X600 Pro – Intelligent støvsuger med lasernavigasjon

✅ 4.8/5 Priceboon.com

Robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro er for de som ønsker seg en kraftig støvsuger på 6000 PA, som sørger for at alt smuss og støv fjernes raskt og enkelt. Den har også praktisk og automatisk oppladning, slik at du får det beste for pengene. Enkelt sagt er den perfekt for rask og grundig rengjøring både for mindre leiligheter og større hjem. For å fakstasjekke dette har vi sett på modellen mer i dybden. For å hjelpe deg med å få et bedre innblikk i produktfunksjonene har vi inkludert en kort analyse av hva denne robotstøvsugeren har å tilby. 

 • Sugeeffekt på 6000 PA
 • Automatisk lading
 • App-kompatibel

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Neatsvor X600 Pro

App-kontroll
Robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro er en av markedets mest avanserte og høytytende robotstøvsugere. Den har et bredt spekter av funksjoner. For eksempel støtter den Google Home-appen, som lar deg velge rengjøringsmodus, kontrollere suge- og moppeeffekt og gir deg mulighet til å se rengjøringshistorikk.

Den er programmerbar 24 timer i døgnet, syv dager i uken, noe som gjør det enkelt for deg å rengjøre gulvet etter din egen timeplan. Sørg for at modemet eller ruteren bruker 2,4 GHz WiFi da dette er den eneste frekvensen appen kan jobbe med.

Høy presisjonskartlegging med ulike sensorer
Neatsvor X600 Pro er utstyrt med 15 forskjellige typer sensorer som gjør at den kan kartlegge huset ditt med høy presisjon. Dette gjør at robotstøvsugeren kan unngå hindringer og rengjøre mer effektivt. Du kan angi No-Go-Zones for Neatsvor X600 Pro for å unngå områder du ikke vil støvsuge.

Bare bruk appen til å tegne en omkrets på kartet rundt området du vil beskytte. I tillegg har Neatsvor X600 Pro det mest intelligente lasernavigasjonssystemet, som sikrer at gulvet ditt blir rent på en rask og effektiv måte. 

Stor kapasitet
Modellen leveres med en 600 ml støvboks med stor kapasitet og en 350 ml vanntank, som også har stor kapasitet. Dermed slipper du å tilsette vann under rengjøringsprosessen, noe som gjør det enklere og raskere å rengjøre gulvet. I tillegg vil  2-i-1-kombinasjonen av gummi og børster bidra til å rengjøre gulvet på best mulig måte, samtidig som du unngår at hår floker seg sammen.

Hvordan fungerer NEATSVOR X600 Pro?

Natsvor X600 Pro har alle standarddelene nederst i bunnen. Avfallet suges av en roterende hovedbørste inn i en beholder. To hjul og to sidebørster er også inkludert for å optimere bevegelsen. Sugekraften på 6000 PA gjør den til en av de mest produktive robotstøvsugerne på markedet, tatt i betraktning at gjennomsnittet er på rundt 2000 PA.

Støvsugeren har en NIDEC-motor som gjør at du kan suge opp praktisk talt ethvert materiale, blant annet kattesand, støv, og andre små partikler. Tre filtre forhindrer at støvsugeren tetter seg. Det første filteret er et mesh-filter for større rusk, det andre er et skumfilter for å fange opp finere støv, og det tredje er et spesielt HEPA-filter som hindrer mugg og farlige bakterier fra å spre seg til luften. Denne filtreringsmetoden er veldig effektiv og praktisk.

X600 VS X600Pro
X600Pro har tilsvarende pris som X600, dog med noe bedre egenskaper. Navigasjonen for 360-graders skanning, sanntidskartlegging, anti-fall, antikollisjon og kantrensende sensorer er de samme. Den viktigste oppgraderingen er at Pro-versjonen har en kraftig børsteløs likestrømsmotor fra det japanske selskapet NIDEC vurdert for opptil 6000 PA sugekraft, samt en 5200mAh lithium-ion oppladbar batteripakke som gjør at den kan rengjøre i inntil 120 minutter før den må lades opp.

Videre har den nyere modellen to sidebørster, en 600 ml støvbeholder, en 350 ml elektronisk kontrollert vannbeholder med nedadgående trykkmoppning, et HEPA-filter, WiFi-tilkobling og mulighet for talekommandoer.

I tillegg har Neatsvor X600Pro en 3-års garanti, slik som de andre modellene. Neatsvor X600 Pro tilbyr  100 % fornøydgaranti. Derfor kan du  prøve den ut hjemme, og hvis du ikke er helt fornøyd, kan du returnere den for full refusjon.

Hva sier brukere og eksperter om X600Pro?

Root-nation har vurdert produktet og sier at støvsugeren gir en god kombinasjon av effektiv rengjøring og moderne, avanserte funksjoner. Modellen har god batteritid og støtter rengjøring av flere rom og gulv, noe som er et viktig aspekt ved denne gode anmeldelsen. Neatsvor X600 Pro fikk dessuten 4,8 av 5 stjerner på Priceboon.com, hvor den får ros for sitt nøyaktige lasernavigasjonssystem, en app med mange nyttige funksjoner og brukervennlig grensesnitt.

Fordeler

 • Veksler enkelt mellom støvsuging og vask
 • Lang batteritid
 • 15 forskjellige typer sensorer
 • Vanntank med høy kapasitet
 • Robust kompakt design
 • Lett å bruke
Ulemper

 • Manglende instruksjoner for å koble til WiFi 
 • Støvsugerens overflate blir lett utsatt for riper

Forbrukerlivs vurdering

Neatsvor X600 er en høyeffektiv og absorberende robotstøvsuger som er utviklet for å rengjøre selv de mest utfordrende gulvflater med vask og støvsuging. Selv om den har noen utmerkede funksjoner, er det også noen ulemper. En av disse ulempene er at det mangler instruksjoner for å koble til WiFi, til tross for at noen kanskje har behov for slike instruksjoner, men dette kan imidlertid fikses.

En annen ting som er nevnes i noen anmeldelser, er den speillignende overflaten, som gjør støvsugeren utsatt for riper. Det krever spesiell forsiktighet hvis du vil at den skal se elegant ut i lang tid. Til tross for disse ulempene synes vi at dette produktet gir god valuta for pengene og vi anbefaler den til alle som leter etter en effektiv robotstøvsuger. Den er designet etter dine behov og er fullpakket med funksjoner som gjør rengjøringen av huset enklere enn noen gang før.

Spesifikasjoner:
 Størrelse: 33 x 33 x 9,8 cm
Batterikapasitet: 5200 mAh
Strøm (B): 21-30 Watt
Spenning (V): 14,4 Volt
Sugekapasitet: 6000 PA
Støynivå: 50 – 65 dB
Beholderkapasitet: 600 ml støv, 350 ml vann
Bruksområde: Omtrent 250 kvadratmeter
Batteritid: 2 timer og 30 minutter


Beskrivelse av kilder og tester

Vi håper du føler at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av alle produkter, og derfor stoler vi på både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både danske og internasjonale nettbutikker. Vårt forskningsteam har undersøkt markedet og undersøkt alle relevante kilder.I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:
Root-Nation
Root-Nation.com er et nettsted for dingser og teknologi lansert 1. august 2012. De anmeldte X600Pro med spesielt fokus på design, funksjonalitet, batteritid og appen.
Testet: 22/10/2021
Du kan se anmeldelsen her.
Proceboon
Priceboon.com er et nettsted som hjelper folk å finne de beste tilbudene på produkter og tjenester. De har et team av eksperter som jobber med å finne de beste prisene på alt fra hvitevarer til ferier og tilbyr anmeldelser av spesifikke produkter for å hjelpe kundene med å ta bedre kjøpsbeslutninger.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere