Her er de beste myggfangerne i test

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Hva du bør vurdere før du kjøper en myggfelle

 • Bruksområde – Noen myggfeller er laget for innendørs bruk, mens andre kun er til utendørs bruk. Det finnes også myggfeller som både kan brukes innendørs og utendørs. Du bør alltid være oppmerksom på anbefalt areal i m2 for å oppnå full effekt og beskyttelse mot mygg. De fleste av modellen vil dekke rundt 20 til 30 m2, som er nok til å dekke tilstrekkelig utendørs i hagen eller camping- og fiskeområdet. Husk at det også finnes modeller som gir mer eller mindre dekning, så det er viktig å vite nøyaktig hvor du skal bruke den for å få optimal beskyttelse.
 • Strømkilde – Myggfeller kan bruke et strømuttak, som er mest praktisk for uteplasser og hjemmebruk. Noen bruker batterier eller patroner, som er et godt alternativ for de som planlegger å bruke det til utendørsaktiviteter som for eksmpel camping og fiske. Det er viktig å huske på at patroner vil bli en tilleggskostnad, siden du må bytte dem etter litt brukstid.
 • Type lokkemiddel – Mygg tiltrekkes mest av lys og varme lokker fra nærhet, mens CO2 lokker kan fange mygg opptil 1,5 dekar unna. Varme- og lysfeller produserer forskjellige frekvenser av infrarødt og UV-lys som et lokkemiddel og er det beste praktiske valget for utendørsaktiviteter, men kan også være effektive for hjemme- og terrassebruk.
 • Pris – De fleste av mer avanserte modellene koster rundt 1000 NOK, mens noen modeller som dekker rundt 4000m2 kan til og med gå opp til 6000 NOK. Du kan finne budsjettvennlige alternativer i prisklassen 250 til 350 NOK. Dyrere modeller har vanligvis et større dekningsområde eller tilleggsfunksjoner som LED-lys, lengre driftstid eller lysinnstillinger. Vurder hvor du vil bruke den mest og hvilke andre funksjoner du trenger, og velg deretter en modell basert på dette.
 • Bruker– og ekspertanmeldelser – Brukeranmeldelser kan fortelle deg hvor enkelt det er å sette opp myggfellen og informasjon om produktets generelle effektivitet og batteritid. Ekspertanmeldelser kan fortelle deg mer om myggfellens funksjoner og hvor god den er på å holde unna mygg  sammenlignet med andre modeller.

arrow-more


Stylies Reva myggfanger – til både utendørs og innendørs bruk

Vår anbefaling

Stylies Reva myggfanger

Dette er en UV-lysfelle som bruker mygglokkemidler for å lokke mygg inn i enheten der de vil bli drept. Den kan brukes både innendørs eller utendørs, noe som gjør den perfekt for å skape myggfrie kvelder.

 • Med UV-lys
 • For både innendørs og utendørs bruk
 • Temperatursimulerende overflate

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Stylies Reva myggfanger

Enkel å bruke modell
Stylies Reva myggfelle er en svært økonomisk og brukervennlig løsning på myggproblemene dine. UV-lyset lokker myggen inn, mens den simulerte overflatetemperaturen lurer dem til å holde seg der lenge nok til at enheten fanger dem. Myggfellen har én-knapps kontroll, noe som gjør den enkel å betjene. Bare trykk på knappen, og myggfellen vil virke, lokke og fange mygg. Dette gjør det til et praktisk og brukervennlig alternativ for å få kontroll over myggen. Den har en velformet design og er også veldig lett og bærbar, noe som gjør den lett å flytte rundt etter behov.

Dekningsareal på 30m2
Myggfellen dekker et område på 30 kvadratmeter, noe som gjør den ideell for små til mellomstore rom. Dette produktet er et flott alternativ til dyrere myggfeller på markedet. Det er et utmerket valg for alle som leter etter en rimelig og effektiv måte å holde myggen i sjakk.

FORDELER

 • Fanger mygg inn i beholderen for enkel rengjøring
 • én-knapps  kontroll
 • Ingen kjemikalier
ULEMPER

 • Den er muligens ikke tilstrekkelig for større uteområder

Forbrukerlivs vurdering

Dette er en liten og kompakt modell, perfekt for mindre områder. Den fanger mygg i beholderen slik at de lett kan kastes når de er døde. Den eneste ulempen er at modellen kanskje ikke er tilstrekkelig for større uteområder. Totalt sett anser vi dette som et godt valg for de fleste som ønsker å bli kvitt myggstikk på sommerkvelder i hjemmet eller terrassen.

Spesifikasjoner
Strømforbruk: 4W
Mål (LxBxH): 16x16x19,5
Vekt: 0,49 kg
Anbefalt areal: 30m2


Stylies Enif myggfanger – med innebygd nattsensor-funksjon

Mest valuta for pengene

Stylies Enif myggfanger

Denne myggfellen er perfekt for de som ønsker en elegant modell. Den har et nivå med én hastighet som tiltrekker seg, noe som gjør den enkel å bruke. Den har kun ett hastighetsnivå, noe som gjør den enkel å bruke og effektiv til å fange mygg konsekvent.

 • Ett hastighetsnivå
 • Svært økonomisk
 • Ingen sekundær forurensning

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Stylies Enif myggfanger

Enkelt vedlikehold
Myggfangeren er et svært økonomisk alternativ for de som ønsker å eliminere mygg uten sprøytemidler eller andre skadelige kjemikalier. Den er også miljøvennlig, siden driften ikke forårsaker sekundær forurensning. Det avtakbare dryppebrettet på myggfangeren gjør det enkelt å rengjøre og holder oppsamleren i god stand. I tillegg er det enkelt rengjøre modellen, slik at myggfangeren holdes i topp stand.

Innebygd nattsensor
Den innebygde nattsensor-funksjonen slås automatisk på når det blir mørkt, noe som gjør den perfekt for bruk som nattbordslampe eller i andre mørke rom. I tillegg gjør det stilige designet at myggfellen passer inn i ethvert rom . Sammenlignet med lignende produkter på markedet, git Stylies Enif myggfanger mye valuta for pengene.

FORDELER

 • Avtakbart dryppebrett gjør det enkelt å rengjøre
 • Moderne design
 • En knapp kontroll
 • Kan brukes som skrivebordslampe eller nattlys
 • Nattsensor-funksjon
ULEMPER

 • Ikke egnet for arealer større enn 30m2

Forbrukerlivs vurdering

Det moderne design og én-knapps kontrollen gjør den enkel å bruke, men husk at den ikke er egnet for arealer større enn 30m2. Vi anbefaler denne myggfangeren på det sterkeste til alle som leter etter et brukervennlig alternativ for ethvert rom eller uteområde.

Spesifikasjoner
Strømforbruk: 4W
Mål (LxBxH): 13,1×13,1×13,6
Vekt: 0,51 kg
Anbefalt areal: 30m2


Thermacell MR300 – full effekt etter bare 10 minutter

Beste budsjettvalg

 • 4.5 Google Shopping
 • 4.5 Amazon

Thermacell MR300 Black

Produktets største fordel er at det har en stille tenning som er perfekt for de som ønsker å bruke det i utendørs, siden det ikke vil skremme vekk dyrene eller forstyrre andre rundt deg. Den er også kompakt og bærbar hvis du planlegger å bære den rundt.

 • Stillegående tenning
 • Ingen åpen flamme
 • 12 timers beskyttelse

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Thermacell MR300

12 timers beskyttelse
Denne modellen er en trygg, kompakt og effektiv måte å eliminere mygg på som gir 12 timers beskyttelse. Denne myggfellen bruker en rygg og kompakt 12-timers drivstoffpatron, noe som betyr at den ikke krever batterier eller ledning. Det betyr også at du ikke trenger å bekymre deg for potensielt farlige flammer.

Trygg og miljøvennlig
Myggfangeren har blitt EPA-evaluert for sikkerhet og effektivitet. Dette betyr at den har blitt sertifisert trygt og effektivt for å bli kvitt mygg. Det betyr også at du kan føle deg trygg på å bruke den, vel vitende om at du gjør noe bra for både helsen din og miljøet.

Kompakt design
På grunn av det bærbare og praktiske designet, kan du bruke den til ulike aktiviteter, inkludert camping, fiske og jakt. Det er en fin måte å holde mygg unna mens du nyter naturen. Det myggfrie området er 20 m2, som er stort nok til å dekke en god del plass rundt deg. Enten du prøver å holde mygg unna campingplassen din eller ønsker å kunne nyte hagen din uten forstyrrelser, er dette tilstrekkelig nok område. Myggfangeren når full effekt etter 10 minutter, så du trenger ikke vente lenge før du kan begynne å nyte frihet fra mygg. I tillegg er den duftfri, slik at du trenger ikke å bekymre deg for irriterende eller potensielt skadelige lukter.

FORDELER

 • Enkel betjening
 • Enkel å sette opp
 • Duftfri
 • Når full effekt etter 10 minutter
 • Aktiv beskyttelsessone-indikator
ULEMPER

 • Litt vanskelig å se om den antente på høylys dag
 • Noen ganger blir den litt varmt å ta på

Hva sier brukere og eksperter om Thermacell MR300

Brukere sier at produktet er veldig effektivt når det gjelder å fange mygg, og de har gitt det høye rangeringer på forskjellige plattformer. Den fikk 4,5 av 5 basert på Googles og Amazons samling av brukeranmeldelser på tvers av butikker. En bruker sier til og med at deres myggproblem ble fullstendig eliminert ved bruk av dette produktet.

Forbrukerlivs vurdering

Dette er et godt budsjettvalg som også er av høy kvalitet. Den aktive beskyttelsessone-indikatoren er praktisk, og de avvisende mattene varer opptil 4 timer hver, noe som er bra. De skifter også farge når det er på tide å bytte dem ut. Vi oppdaget at den noen ganger blir litt varm å ta på og kan være vanskelig å se om den er antent på høylys dag, men alt i alt synes vi at dette er en en høykvalitets og budsjettvennlig modell.

Spesifikasjoner
Mål (LxBxH): 19,81×7,37×4,57
Vekt: 0,18 kg
Anbefalt areal: 20m2


Thermacell myggavstøtende lykt – godt valg for utendørsaktiviteter

2-i-1 campingtilbehør

 • God anmeldelse på The-gadgeteer.com

Thermacell myggavstøtende lykt

Thermacell myggavstøtende lykt gir deg 12 timers uavbrutt myggbeskyttelse. Den er perfekt for alle som vil ha myggfelle og lys i én praktisk pakke.

 • Fungerer i opptil 12 timer
 • 4 lysinnstillinger
 • En innebygd hengeklemme

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Thermacell Mosquito repellent Lantern

For utendørsaktiviteter
Thermacell myggavstøtende lykt er et unikt og innovativt produkt som kan være praktisk å ha for enhver friluftsentusiast. Lykten avgir en myggbeskyttende duft som skaper en 20-meters radius med myggfri beskyttelse. Dette er ideelt for alle som tilbringer tid utendørs eller i et områder med mye mygg.

Brukervennlig design
Lykten har fire lysinnstillinger, en innebygd hengeklemme, og er vannavstøtende. Du kan velge mellom fire lysinnstillinger avhengig av dine behov, og den har en vannavstøtende funksjon som betyr at du kan bruke den i lett regn eller dis uten frykt for skade. Myggmiddellykten inneholder d-Alletrin 0,5g, som kan være skadelig ved inhalering. Av denne grunn må brukere være forsiktige ved bruk av produktet og lese bruksanvisningen nøye. Den har en innebygd LED-lampe som gir et behagelig lys som er en utmerket funksjon mens du slapper av utendørs. Modellen er også lydløs og luktfri, så den vil ikke forstyrre deg når du prøver å nyte omgivelsene.

FORDELER

 • Ingen montering nødvendig
 • Enkelt å bytte ut patronene
 • 220-lumen lys
 • Slitesterk konstruksjon
 • Stabil base
ULEMPER

 • Påfyll er litt dyrt
 • Å tenne lanterneboksen kan noen ganger ta flere forsøk

Hva sier brukere og eksperter om Thermacell MR300

Eksperter og brukere har gitt den høye vurderinger for ytelsen. Gadgeteer ga den en god anmeldelse og berømmet dens evne til å holde myggen i sjakk. Amazon-brukere har gitt den en gjennomsnittlig vurdering på 4,3 av 5 der  mange elsker den duftfrie funksjonen og det kompakte designet.

Forbrukerlivs vurdering

Dette Thermacell produktet er et fantastisk 2-i-1 campingtilbehør. Den har en slitesterk konstruksjon og en stabil base, noe som gjør den perfekt for bruk på camping. Selv om det tar noen forsøk å tenne den, synes vi dette produktet er verdt investeringen hvis du ikke har noe imot å betale for litt dyre påfyllingspatroner og planlegger å bruke det ofte til utendørsaktiviteter.

Spesifikasjoner
Mål (LxBxH): 11×18,4
Vekt: 0,38 kg
Anbefalt areal: 20m2

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere