KitchenAid Vannkoker – Her er ekspertenes vurderinger

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

I denne testen av vannkokere fra KitchenAid har vi samlet en rekke ekspertvurderinger og testresultater av forskjellige vannkokere fra produsenten KitchenAid.

Alle modellene er blitt testet av eksperter som har vurdert og gjennomgått vannkokerne med tanke på design, funksjonalitet og spesifikasjoner med mer. Disse ekspertene er alt fra det britiske testmagasinet Good Housekeeping Institute til de britiske avisene The Independent og The Telegraph.

Vi har oppsummert ekspertenes meninger slik at du raskt og enkelt kan få oversikt over hvilken modell som passer best til deg.

I denne artikkelen finnes det også en guide til hvordan man rengjør en vannkoker på best mulig måte. Nederst i artikkelen vil du finne en gjennomgang av de forskjellige testkildene vi har brukt. I tillegg til dette vil vi også gjennomgå alternativer til vannkokere fra KitchenAid.

Vær oppmerksom på at Forbrukerliv ikke har testet de ulike vannkokerne selv. Denne artikkelen er basert på anmeldelser fra eksterne testkilder. Vi har samlet resultatene av disse testene for å gi deg en oversikt over ulike vannkokere på markedet. 


KitchenAid Artisan vannkoker

 Anbefalt av den britiske avisen The Telegraph
 «Bra kalkfilter» ifølge britiske Which.co.uk
 86 av 100 poeng hos britiske Good Housekeeping Institute
 Anbefalt av den britiske avisen The Independent
 Anbefalt av det britiske magasinet Ideal Home

KitchenAid Artisan vannkoker

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

.
Vannkokeren KitchenAid Artisan en favoritt blant mange britiske ekspertkilder som alle har testet og vurdert modellen. Ekspertene hos både det britiske magasinet Ideal Home og den britiske avisen The Independent anbefaler KitchenAid Artisan. Good Housekeeping Institute har gitt vannkokeren hele 86 av 100 poeng. Her kan du lese mer om hvorfor ekspertene har valgt å anbefale denne vannkokeren.

Smarte funksjoner

Denne modellen har tilsammen 6 ulike temperaturinnstillinger fra 50-100 grader samt en kapasitet på maksimum 1,5 liter. Vannkokeren er i tillegg utstyrt med en måler som viser vannets nøyaktige temperatur. Det betyr at man kan sjekke om man trenger å koke vannet igjen, eller om temperaturen fremdeles er høy nok. Den britiske avisen The Independent er spesielt fornøyd med vannkokerens kalkfilter som de mener er «spot on». I tillegg til dette er alle ekspertkildene veldig imponerte over modellens evne til å koke opp vann raskt og enkelt.

Trygg og brukervennlig vannkoker 

Denne modellen kommer med funksjonen «dobbeltveggs-konstruksjon» som betyr at isoleringen er ekstra god. Det vil si at varmen holder seg på innsiden av vannkokeren lengre, mens den på utsiden vil synke slik at vannkokeren er trygg å bruke og ikke altfor varm å ta på.

Med dobbel isolering er også lydnivået lavere, noe som er en fordel hvis man vil ha en vannkoker som ikke bråker altfor mye.

I tillegg til den gode isoleringen har KitchenAid Artisan også et låst lokk og gummiføtter som sørger for bedre sikkerhet. Håndtaket på modellen er solid og gjør den enkel å håndtere.

Retro design

De fleste ekspertkildene legger ekstra vekt på vannkokerens flotte retro-design. De mener derfor at modellen vil passe perfekt inn på de fleste kjøkkenbenker. Det britiske magasinet Ideal Home beskriver vannkokerens design som et utseende som «skiller seg ut» på en bra måte.

Utvalgte fordeler ved vannkokeren KitchenAid Artisan:
 6 forskjellige temperaturinnstillinger
 Temperaturmåler
 Rask oppvarming
 Bedre isolering
 Kapasitet på 1,5 liter

Her kan du se en presentasjonsvideo av vannkokeren KitchenAid Artisan 1.5 L. Videoen er produsert av KitchenAid Norway: 


KitchenAid 1,7 liter vannkoker

 Anbefalt av det britiske teknologimagasinet T3.com

Kitchenaid vannkoker 1,7 liter

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
–>–>

.
Denne modellen har en forholdsvis stor makskapasitet som kan romme en del kopper te eller andre varme drikker. Det britiske teknologimagasinet T3.com er imponerte over modellen – spesielt på grunn av dens attraktive funksjoner.

Temperaturvisning og hurtigkokefunksjon 

Vannkokeren KitchenAid 1,7 liter har 6 digitalt kontrollerte temperaturinnstillinger og 1 hurtigkokefunksjon som er ideell til den forbrukeren som liker å drikke et par kopper te uten å måtte sette på vannkokeren hele tiden.

Temperaturen kan justeres til mellom 50 og 100 grader. Vannkokeren vil vise vannets temperatur – også når vannkokeren ikke er plassert på basen.

Teknologimagasinet T3.com er imponert over vannkokerens hurtigkokefunksjon, og forklarer at modellen faktisk er en «hurtig vannkoker». Når vannkokeren er ferdig med å koke vannet vil den gi fra seg et pip.

God kapasitet og enkel oppmåling

Med denne modellen er det mulig å koke 1,7 liter vann på én gang. Vannkokeren har en indikator for mengde hvor man raskt og enkelt kan måle opp riktig vannmengde. Når man skal helle ut vannet kan dette gjøres uten søl da modellen har en helletut i rustfritt stål. Den har også et mykt håndtak som gir et tryggere og mer stabilt grep – som sammen med helletuten gjør det enda enklere å helle.

Klassisk design 

KitchenAid er kjent for å lage vannkokere og andre kjøkkenprodukter i et flott design, og denne modellen er intet unntak. Ifølge anmelderne hos T3.com har vannkokeren et tidløst og klassisk design som vil passe inn på de fleste norske kjøkken. Den finnes i flere farger slik at det er mulig å velge den fargen som passer best til ens egne preferanser.

Ekspertene fra T3.com finner ingen ulemper ved denne modellen, men gjør oppmerksom på at vannkokeren ligger i den dyrere enden av skalaen når det kommer til pris.

Utvalgte fordeler ved vannkokeren KitchenAid 1,7 liter:
 Temperaturvisning
 Hurtigkokefunksjon
 Klassisk design
 Enkel å bruke
 Rask oppmåling
 Kapasitet på 1,7 liter

Her kan du se en gjennomgang av vannkokeren KitchenAid Artisan 1,7 liter. Videoen er produsert av KitchenAid India: 


KitchenAid 1,25 liter 

 4,4 av 5 stjerner hos Amazon – Basert på 434 brukeranmeldelser

Kitchenaid 1,25 liter

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

.
KitchenAid har vært en forløper når det kommer til kjøkkenprodukter i mange år. Med deres kombinasjon av tradisjoner og innovasjon er KitchenAid 1,25 liter kun én av deres mange ikoniske vannkokere på markedet. Vi har ikke funnet noen offisielle tester av denne vannkokeren fra KitchenAid, men dersom man ser nærmere på brukeranmeldelsene hos Amazon kan man se at den generelt sett får veldig positiv kritikk med en samlet poengsum på 4,4 av 5 stjerner. Denne poengsummen er basert på vurderinger fra 434 kunder.

Mindre vannkoker med indikator for mengde og helletut 

Selv om denne modellen har en mindre makskapasitet enn andre vannkokere kan den fremdeles romme 1,25 liter. Derfor er det mulig å koke vann til kun et par kopper te eller kaffe.

Det positive er at den heller ikke tar så mye plass på kjøkkenbenken. Den er utstyrt med en indikator for mengde slik at man enkelt kan se hvor mye vann som er i vannkokeren. I tillegg til dette har modellen en helletut i rustfritt stål og dryppstopp som gjør at man uten problemer kan helle og unngå søl samtidig.

Holdbar vannkoker med LED av/på-knapp

KitchenAid vannkoker 1,25 liter er laget i stål og er derfor veldig holdbar. Dette er en vannkoker som kan brukes i mange år fremover dersom man passer godt på den. Modellen er også utstyrt med en av/på-knapp med LED-indikator slik at man raskt kan se om vannkokeren er av eller på. Kalkfilteret på vannkokeren kan skiftes ut slik at man selv kan bytte filter når det er tid for det.

Gode brukeranmeldelser på Amazon 

Denne modellen er en hit hos brukerne på Amazon hvor de har gitt modellen mange gode anmeldelser med på veien. Forbrukerne legger spesielt vekt på vannkokerens klassiske design, dens evne til å koke opp vann raskt i tillegg til flere andre smarte funksjoner. De fleste brukerne liker modellens lille størrelse veldig godt da den ikke tar like mye plass som andre modeller.

Utvalgte fordeler ved KitchenAid 1,25 liter:
 Gode brukeranmeldelser fra forbrukere på Amazon
 Indikator for mengde
 God holdbarhet
 God helletut
 Av/på-knapp med LED-indikator
 Tar mindre plass enn andre modeller

Her kan du se en presentasjonsvideo av vannkokeren KitchenAid 1,25 liter. Videoen er produsert av KitchenAid: 


Alternativer til vannkokere fra KitchenAid

Når man er på utkikk etter en ny vannkoker kan det være vanskelig å vite hvilken modell man skal velge og fra hvilken produsent. Det finnes flere forskjellige produsenter på markedet når det kommer til vannkokere, for KitchenAid er ikke den eneste. Vi har funnet 2 gode alternativer til vannkokere fra KitchenAid – som også har fått positive anmeldelser fra diverse ekspertkilder.


Kenwood kMix vannkoker

 Testvinner hos det svenske magasinet Vi i Villa
 83 av 100 poeng hos britiske Good Housekeeping Institute

Kenwood kMix vannkoker

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

.
Virksomheten Kenwood er et britisk merke som er kjent for sine kjøkkenprodukter av god kvalitet. Med mer enn 70 år på markedet har de utviklet vannkokere som er kompakte, robuste og stabile. Vannkokeren Kenwood kMix er intet unntak – heller ikke når det kommer fra ekspertkildene Vi i Villa og Good Housekeeping Institute.

Stilrent og tidløst design 

Denne modellen er produsert i rustfritt stål med en makskapasitet på 1 liter. Vannkokeren kan fås i flere farger slik at man kan velge akkurat den fargen som passer best inn på eget kjøkken. Vannkokeren er kompakt og tar derfor liten plass, men den er fremdeles stor nok til å lage et par kopper te eller kaffe.

Varmeisolert håndtak og beskyttende plastikk

Vannkokeren er laget med fokus på sikkerhet da det ikke er mulig å brenne seg på denne modellen. Håndtaket er varmeisolert slik at det aldri blir for varmt å ta på.

I tillegg til dette er modellen også utstyrt med beskyttende plastikk på innsiden av vannkokeren slik at kannen ikke blir for varm å ta på. Den har en 360 graders base som kan dreies hele veien rundt slik at vannkokeren raskt kan settes tilbake på basen. Modellen har en ledningsrulle slik at ledningen ikke ligger og slenger ved siden av vannkokeren.

Enkel påfylling og håndtering 

Ekspertene fra svenske «Vi i Villa» er spesielt begeistret over vannkokerens håndtak som er sklisikkert og enkelt kan håndteres med kun én hånd – både når man skal helle vann i en kopp og når lokket skal åpnes.

Britiske Good Housekeeping Institute er begeistret for vannkokerens ytelse da det tar under 2,5 minutter å koke 1 liter vann.

Minimumskapasiteten er 250 milliliter, noe som ifølge Good Housekeeping Institute er perfekt dersom man bare trenger vann til én enkelt kopp te eller kaffe.

Utvalgte fordeler ved vannkokeren Kenwood kMix:
 Enkel påfylling
 Enkel håndtering
 Beskyttende plastikk
 Varmeisolert håndtak
 Flott design
 Energibesparende minimumskapasitet


Bosch TWK8613P

 «Raskest til å koke vann» ifølge svenske Testfakta.se

 

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

.
Designet er ikke det viktigste når det kommer til vannkokere, men det er likevel hyggelig med en vannkoker som ikke trenger å pakkes bort etter bruk. Med Bosch TWK8613P får man en vannkoker i et enkelt, stilrent og fint design som godt kan stå fremme på kjøkkenbenken. Modellen har i tillegg plass til 1,5 liter vann.

Det svenske testmagasinet Testfakta.se er spesielt begeistret over denne modellen fordi den er utrolig rask til å koke opp vann ifølge testene deres.

Temperaturregulering og keep-warm-funksjon 

Det Testfakta.se la mest merke til – bortsett fra den raske oppkokingen – er modellens temperaturregulering. Denne modellen har nemlig en funksjon som gjør at man kan velge mellom 4 forskjellige temperaturer fra 70 til 100 grader.

Hvis man vil ha forskjellige temperaturer avhengig av hva slags drikk man skal lage, kan dette stilles inn på modellen slik at man får ønsket temperatur. Det er også mulig å holde vannet varmt etter koking med keep-warm-funksjonen.

Rask oppvarming av vann samt praktisk måler 

Testfakta.se har kåret denne modellen til den raskeste til å koke opp vann. Man kan derfor raskt lage seg en varm drikk dersom man har lyst til det.

Modellen har også andre praktiske funksjoner, blant annet måleren. Den er plassert under håndtaket hvor man fra begge sider av vannkokeren kan se hvor mye vann som er igjen. Man trenger ikke snu modellen da man lett kan se vannivået uavhengig av hvilken hånd man holder den i.

Ledningsrulle og 360 graders base

Bosch TWK8613P har en ledningsrulle under. Ledningen kan trekkes ut fra alle sider. Praktisk sett er dette avhengig av om man vil at vannkokeren skal stå fremme på kjøkkenbenken eller ikke. Med vannkokerens 360 graders base kan man snu vannkokeren rundt akkurat som man vil.

Det er mulig å sette vannkokeren på basen raskt og enkelt da den ikke trenger å stå en bestemt vei. Den eneste ulempen ifølge ekspertkilden er at det er en større modell som krever mer plass på kjøkkenet – noe man bør være oppmerksom på.

Utvalgte fordeler ved Bosch TWK8613P:
 Raskt oppkok av vann
 Praktisk måler
 Ledningsrulle
 360 graders base
 Keep-warm-funksjon
 Temperaturvelger

Her kan du se en presentasjonsvideo av Bosch TWK8613P med vekt på keep-warm-funksjonen. Videoen er produsert av Bosch Home UK and Ireland:


Rengjøring av vannkokeren – Slik gjør du 

Når man har en vannkoker hjemme må den også rengjøres en gang iblant. Hvis man ikke er helt sikker på hvordan man best rengjør en vannkoker så har vi her en rask guide som kan hjelpe deg:

Derfor skal du rengjøre vannkokeren

Man kan lure på hvorfor man skal rengjøre vannkokeren når det bare kokes vann i den, men det er det god grunn til å gjøre. En vannkoker danner et lag med kalk under bruk – derfor må man huske å avkalke den jevnlig. Ved jevnlig avkalking vil vannkokeren vare mye lengre i tillegg til at den beholder effektiviteten, og med avkalking unngår man å få en drikk med kalkrester.

Slik avkalker du vannkokeren 

Når man har bestemt seg for å avkalke vannkokeren må det gjøres på riktig måte. Før man går i gang med å avkalke vannkokeren bør man vaske den utenpå for å fjerne skitt slik at den blir ren og skinnende igjen.

Nedenfor er en trinn-for-trinn-guide til avkalking av vannkokeren:

trinn-for-trinn-guide til avkalking av vannkokeren1: Ta vannkokeren ut av stikkontakten og av basen.

2: Tøm vannkokeren for vann hvis det er noe i den.

3: Ta en oppvaskbørste eller noe lignende og fjern all kalken som kan løsnes.

4: Bland eddik eller sitronsyre sammen med vann (sjekk vannkokerens bruksanvisning for å finne ut om det er mulig å bruke disse produktene til avkalking av produktet).

5: Sett vannkokeren tilbake i stikkontakten og slå den på.

6: Når blandingen har kokt opp lar du den stå til den er avkjølt.

7: Skyll vannkokeren grundig under vann og sørg for å fjerne alle kalkrester ved hjelp av en oppvaskbørste og vann. Sørg for å skrubbe godt slik at alt blir borte.

8: Fyll vannkokeren med vann og la det koke opp. Gjør dette et par ganger før du bruker vannkokeren igjen. Dette vil sørge for at kalkrester og selve blandingen fjernes helt fra vannkokeren.

Dette kan du bruke til å avkalke vannkokeren

Dette kan du bruke til å avkalke vannkokerenDe fleste velger å bruke enten eddik eller sitronsyre til å avkalke vannkokeren, men det er også mulig å bruke andre typer produkter. Det er imidlertid alltid en god idé å sjekke produktets bruksanvisning for å finne ut hvilke renseprodukter man kan bruke til avkalking. De fleste produsenter har egne produkter – også avkalkingsmiddel – som man kan velge å kjøpe og bruke til avkalking.

Disse produktene koster ofte en del mer enn andre produkter, derfor er det en smakssak om man vil ofre penger på dette.

Alternativer til produsentens egne produkter er, som nevnt ovenfor, eddik og sitronsyre. Begge fungerer godt til avkalking av vannkokere.

Man må imidlertid alltid huske å skylle vannkokeren grundig etter bruk av disse produktene før man koker vann man skal drikke.

Vær oppmerksom på dette ved avkalking av vannkokeren 

Når man skal avkalke en vannkoker skal man være oppmerksom på et par ting. Først og fremst bruker mange eddik til å avkalke vannkokeren. Noen produsenter fraråder å bruke eddik – derfor er det viktig at man alltid leser bruksanvisningen før man bruker et spesielt produkt til avkalking.

I tillegg til dette skal man alltid være oppmerksom på at man ikke skal bruke brun eddik til avkalking. Dette kan skade vannkokeren da sukkeret kan sette seg fast i den.

Derfor skal man alltid bruke husholdningsprodukter uten sukker dersom man vil være sikker på at vannkokeren ikke tar skade av avkalkingen.


Slik lager du en god kopp te 

teTe er godt når været er kaldt og man bare vil ligge under et teppe med varm drikke, men hvordan lager man den beste teen? Det skal mer til enn bare riktig temperaturinnstilling og riktig type te for å lage en helt perfekt kopp te.

Vi har funnet de faktorene man bør være oppmerksom på hvis man gjerne vil lage en veldig god kopp te.

Sørg for å ha riktig utstyr 

Som med mange andre ting må man selvfølgelig bruke riktig utstyr til å lage en god kopp te. I tillegg til en vannkoker kan en tekanne være en god investering da aromaen fra teen setter seg i tekannen. På denne måten vil teen holde seg friskere og fyldigere selv om man ikke drikker alt på én gang. Man bør ikke vaske en tekanne med såpe da det ødelegger dens evne til å holde på teens aromaer.

Hvis man er interessert i å prøve forskjellige typer te kan det være en god idé å ha mer enn én enkelt tekanne da dette vil forhindre at smakene blandes sammen. Hvis man synes det holder med bare én tekanne er det best å skylle den med varmt vann før bruk.

Vanntemperaturen

VanntemperaturenVanntemperaturen har stor betydning når man vil lage en perfekt kopp te. Temperaturen avhenger imidlertid av hvilken type te man lager. Som tommelfingerregel bør vanntemperaturen være på 100 grader – bortsett fra når det kommer til for eksempel grønn te. Da bør ikke vannets temperatur ligge på mer enn 70 eller 80 grader.

Det er stor diskusjon om vannet må koke eller ikke når man skal bruke det til te. Kort sagt må vannet koke hvis man vil beholde så mange antioksidanter i teen som mulig. Hvis man er mest interessert i smaken så skal ikke vannet opp på 100 grader.

Teens trekketid 

En god kopp te krever helt riktig trekketid. Dette kommer imidlertid an på hva slags te man skal lage. Den skal som regel trekke mellom 4 og 8 minutter avhengig av hvilken tetype man velger. Grønn te skal for eksempel trekke i kun 4 minutter, mens hvit te skal trekke mellom 6 og 8 minutter.

Trekketiden kommer selvfølgelig også an på ens egne preferanser. Jo sterkere te man vil ha, desto lengre skal den trekke. Tiden skal imidlertid ikke være altfor lang ved alle typer te da de på denne måten kan ende med å bli altfor bitre.

Oppbevaring av te 

Smaken av en god kopp te kommer ikke bare av temperaturen på vannet og trekketiden. Det har også stor betydning hvordan du oppbevarer teen.

Te bør ikke oppbevares altfor varmt eller for tørt, men den bør oppbevares lufttett. Det vil være ideelt å oppbevare te i en lufttett beholder eller boks da dette bevarer mest mulig av teens aroma.

Feil oppbevaring av te kan ende med at den mister smak, og da vil man ikke kunne lage en god kopp te. Te kan faktisk holde i flere år hvis man sørger for å oppbevare den helt riktig.

Hvis du er interessert i å finne ut hvordan man lager en kopp te på den britiske måten bør du se denne videoen: 


Om KitchenAid 

Kitchenaid logo

KitchenAid startet helt tilbake i 1886 med Josephine Cochrane som fant opp det vi i dag kjenner som oppvaskmaskinen. Varemerket KitchenAid startet først i 1919 da ingeniøren Herbert Johnson fant opp en elektrisk visp. Navnet KitchenAid ble laget av virksomhetsdirektørens kone. Hun var så imponert over produktet at hun ikke brydde seg om hva de kalte produktet siden det var en fantastisk kjøkkenhjelp (KitchenAid).

I 1927 kom en av de første populære produktene fra KitchenAid på markedet. De solgte et hav av produkter på null komma niks – flere stjerner kjøpte også produktene deres. På kort tid ble KitchenAid sine produkter populære og solt til stjerner i hele USA, noe de gjorde i mange år.

Virksomheten brukte spesielt kjente kokkers popularitet til markedsføring og merkeprofilering på slutten av 1980-tallet for å få sjansen til å utvide klientellet sitt. I 1988 åpnet forhandleren Williams-Sonoma nye butikker i hele USA og lanserte en koboltblå mikser til sortimentet.

Selv om forhandleren hadde hatt produkter fra KitchenAid siden 1959 introduserte nye butikker produktene til et bredere utvalg forbrukere. Dette, kombinert med en endring i KitchenAid sin markedsføringsstrategi, resulterte i en fordobling av bedriftens oppmerksomhet i løpet av de neste par årene.

De første årene av KitchenAid sin levetid var produktene hvite. Dette endret seg i 1994 da produktene nå også ble laget i mange forskjellige farger. KitchenAid begynte å produsere blendere og andre små kjøkkenapparater på midten av ​​1990-tallet. Merket ble ytterligere kjent ved å sponse programmet Home Cooking, samt ved å introdusere produktene til TV-kokker som Julia Child og Martha Stewart.

I og med at KitchenAid hadde en stor del av markedet når det kom til kjøkkenprodukter i USA ville de gjerne utvide og vise resten av verden hva de kunne. I 2007 utvidet KitchenAid til Europa – hvor man nå kunne kjøpe produktene deres. Produktene ble først lansert i Frankrike og Italia – deretter i alle de andre landene i Europa.

I dag eies KitchenAid av Whirlpool Corporation. De selger kjøkkenprodukter til hele verden og er i dag verdensledende innenfor dette markedet.


FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hvilke KitchenAid vannkokere har fått de beste anmeldelsene?

KitchenAid Artisan vannkoker og KitchenAid 1,7 liter vannkoker

Hvordan testes vannkokere?

Vannkokere blir vurdert ut ifra hvor raskt og nøyaktig de får varmet opp 1 liter vann til 100 grader. I tillegg blir det også sett på brukervennlighet, kvalitet på konstruksjon, støynivå, energiforbruk og sikkerhet.

Hva skal en vannkoker kunne gjøre?

Grunnleggende skal en vannkoker bare koke vann. Det er likevel en god idé at du ser etter en modell med en kort koketid, høy sikkerhet og et effektivt kalkfilter.


Gjennomgang av testkilder  

Disse kildene har vi bruktGood Housekeeping Institute 
Britiske Good Housekeeping Institute skriver og tester diverse forbrukerprodukter. De tester alt ifra stavmiksere til blendere og vannkokere. De har blant annet vurdert og anmeldt de to vannkokerne KitchenAid Artisan og Kenwood kMix. Du kan lese anmeldelsene her og her.


Heavy.com 
Nyhetssiden Heavy.com skriver om nyheter fra hele verden hver dag. De skriver om alt innenfor utland, sport og underholdning. Nettsiden tester og anmelder også forskjellige forbrukerprodukter – som for eksempel vannkokere. De har blant annet testet den plystrende vannkokeren fra KitchenAid. Les hele anmeldelsen hos Heavy.com her.


Ideal Home 
Det britiske magasinet Ideal Home skriver om innredning i hjemmet. De gir forbrukerne masse inspirasjon og ideer til dekorasjon av deres hjem. I tillegg anmelder og tester de forskjellige produkter som for eksempel vannkokere. De har blant annet testet og vurdert vannkokeren KitchenAid Artisan. Les hele anmeldelsen her.


Testfakta.se 
Nettsiden Testfakta.se sørger for å anmelde og teste produkter på en svært avansert måte. De tester ikke bare produktene, men lager i stedet avanserte målinger i et kontrollert laboratoriemiljø. De har tatt en kikk på vannkokeren Bosch TWK8613P. Les alle resultatene av testen hos Testfakta her. 


The Independent 
Den britiske avisen The Independent er en av de største avisene i Storbritannia. Her blir det skrevet om alt innenfor underholdning, sport og nyheter med mer. De tester og anmelder også produkter som for eksempel vannkokere. De har blant annet testet KitchenAid Artisan. Du kan lese anmeldelsen fra The Independent her.


The Telegraph 
Den britiske avisen The Telegraph har eksistert siden 1855 da den ble utgitt som papirutgave. I dag finnes The Telegraph på nettet. Her skriver de om underholdning, nyheter fra inn- og utland, kultur og business. De anmelder og tester også produkter som for eksempel vannkokeren KitchenAid Artisan. Du kan lese hele artikkelen her.


T3.com 
Det britiske teknologimagasinet T3.com er kjent for å levere nyheter som har med teknologiverden å gjøre. De skriver også anmeldelser og tester av flere forskjellige produkter. De har blant annet testet vannkokeren KitchenAid 1,7 liter. Les anmeldelsen her.


Vi i Villa 
Det svenske magasinet Vi i Villa skriver artikler som handler om innredning, gjør det selv, dyreliv og hus. I tillegg tester og anmelder de forskjellige produkter som for eksempel vannkokere. De har testet vannkokeren Kenwood kMix som de har kåret til testvinner. Du kan lese hele testen på hjemmesiden deres her.


Which.co.uk 
Den britiske nettsiden Which.co.uk er kjent for å hjelpe forbrukere med å velge riktig produkt til deres behov. Dette gjør de ved å levere gjennomarbeidede tester og anmeldelser hvor de beskriver fordeler og ulemper ved de spesifikke produktene. De har blant annet testet vannkokeren KitchenAid Artisan. Les anmeldelsen her. Vær oppmerksom på at man må ha et abonnement for å få full tilgang til de forskjellige testene og anmeldelsene.


Amazon 
Hos Amazon kan man finne et hav av ulike produkter til hele hjemmet. Når man kjøper et produkt er det mulig å skrive en anmeldelse og gi sin mening. Vi har tatt en kikk på forbrukernes anmeldelser av KitchenAid 1,25 liter. KitchenAid 1,25 liter har fått 4,4 av 5 stjerner basert på 434 anmeldelser her.


Andre relevante artikler
Hos Forbrukerliv har vi også utarbeidet en tradisjonell vannkoker artikkel hvor vi har samlet testvinnende vannkokere fra mange forskjellige produsenter slik at du kan få en fullstendig oversikt over de testvinnende modellene.

 I denne testen finner du noen av de dyreste og mest eksklusive testvinnende vannkokerne på markedet, men også billigere vannkokere som har klart seg godt i testene. 

I artikkelen finner du naturligvis også en prissammenligning av de ulike produktene slik at du raskt og enkelt kan se hvilke forhandlere som er billigst på nettet. 

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere