KitchenAid Artisan test – Finn de beste Kitchenaid Artisan-produktene her

Sist oppdatert Artikkelen er en annonse 0

I denne artikkelen ser Forbrukerliv.no nærmere på en rekke produkter fra merket Kitchenaid sin serie «Kitchenaid Artisan». De har et stort antall kjøkkenredskaper som for eksempel kjøkkenmaskin, blender, foodprosessor, brødrister, vannkoker, kjøkkenvekt, kaffemaskin, saftpresse, slow juicer og mer.

For å kunne gi forbrukeren best mulig oversikt, har vi analysert en rekke ulike eksperttester, der eksperter har testet og vurdert ulike Kitchenaid Artisan-produkter. Til dette formålet har vi blant annet sett nærmere på testene fra det danske forbrukerrådet Tænk og den svenske motparten Råd & Rön.

Vi har også sett på testsider som goodhousekeeping.co.uk, which.co.uk og dinside.no og engelske aviser som The Telegraph og The Independent.

Vi ønsker å påpeke at ikke alle produktene i denne artikkelen fra Kitchenaid Artisan har blitt testet av eksperter. De produktene som ikke er testet er også viktig i det moderne kjøkkenet og i samme serie som de andre anerkjente produktene, så vi har likevel valgt å ta dem med i testen.

Markedet for kjøkkenutstyr er stort, så det er bare utvalgte modeller og produkter som kommer med i de ulike testene. Det betyr ikke at modellene som ikke er testet er dårligere, de er bare ikke testet ennå. Det er oppgitt ved det bestemte produktet om produktet er testet av eksperter.

Ønsker du å lese mer, gir vi deg en liste over linker til testene vi refererer til, nederst i denne artikkelen.

Denne Kitchenaid Artisan testen inneholder:

🔸 En oversikt over 10 ulike Kitchenaid Artisan-produkter til kjøkkenet.
🔸 Informasjon om Kitchenaid.
🔸 En gjennomgang av diverse tester, som vi har undersøkt og analysert.

Vennligst merk at Forbrukerliv.no ikke tester produkter, men samler resultatene av uavhengige tester, slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet.


KitchenAid Artisan kjøkkenmaskin

✅ Anbefalt av danske Alt.dk
✅ 4,5 av 5 stjerner hosTrustedreviews.com
✅ «Verdt alle pengene» hos engelske The Telegraph
✅ 93 av 100 poeng hos engelske Goodhousekeeping.co.uk
✅ «Mikser til perfeksjon» hos engelske Which.co.uk
✅ 5 stjerner fra norske Dinside.no
4 stjerner fra svenske Expressen.se

KitchenAid Artisan koekkenmaskine

.
KitchenAid Artisan kjøkkenmaskin har lenge vært et fast innslag i TV-programmet The Great British Bake Off og det er definitivt her du forventer et luksusprodukt med Kitchenaid Artisan kjøkkenmaskin, og det får du også. Eksperter fra både inn- og utland har testet modellen på flere måter, og den samlede konklusjonen er at modellen både er slitesterk og solid.

God både til å piske og elte

KitchenAid Artisan kjøkkenmaskin er en maskin som stort sett kan alt. Den er både god til å piske lette konsistenser som eggehvite og pisket krem, der skummet og hviten blir lett, luftig og fylt med knitrende små luftbobler, men også til deig. Modellen er både god til å elte sammen flytende kakeblandinger som muffinsdeig og tyngre brød- og gjærdeiger.

Ti forskjellige hastigheter

For å takle alle elteoppgavene er Kitchenaid Artisan kjøkkenmaskin utstyrt med hele ti ulike hastighetsgrader, hvor høye hastigheter brukes til lette materialer og de lave hastighetene til tunge deiger. I tillegg til visp kommer Kitchenaid Artisan kjøkkenmaskin også med en deigkrok, som brukes til å kna tunge deiger.

Kitchenaid Artisan kjøkkenmaskin er rask, og selv om det er eltes med full kraft, så er den også relativt stille i bruk. Det er mulig å lage både store og små porsjoner om gangen, og Kitchenaid Artisan kjøkkenmaskin tilhører mellomklassen i størrelse, med en bollestørrelse på 4,8 liter.

Unik design

Det er ikke til å komme utenom at Kitchenaid Artisan kjøkkenmaskin er en luksusmodell, som med tiden har blitt et stilikon. Modellen er utrolig vakker å se på med sitt strømlinjeformede og stilige design, men den fyller også en del på kjøkkenbenken. Det er vanskelig å få den til å passe inn i skapet, men modellen er også laget for å stå fremme og pynte opp kjøkkenet. Flere av ekspertene nevner også at Kitchenaid Artisan kjøkkenmaskin blir kjøkkenbenkens midtpunkt.

Modellen er tilgjengelig i 28 forskjellige farger, som alle passer med bollen, som er laget av rustfritt stål. Det er også mulig å kjøpe en del tilbehør, om du ønsker mer variert bruk. Det er bare noen få punkter Kitchenaid Artisan kjøkkenmaskin får kritikk for, men prisen er en av de faktorene du må vurdere, for modellen ligger i den dyrere enden av prisskalaen.

KitchenAid Artisan kjøkkenmaskin måler 35 cm (h), 22 cm (b), 36 cm (d) og veier 11,2 kilo.

Utvalgte fordeler med Kitchenaid Artisan kjøkkenmaskin:
Bra til både elting og pisking
God bollestørrelse med en kapasitet på 4,8 liter
Har ti ulike hastigheter
Fin og stilig modell
Tilgjengelig i 28 ulike farger

Nedenfor kan du se en presentasjon av KitchenAid Artisan kjøkkenmaskin:


Kitchenaid Artisan foodprocessor

✅ 88 av 100 poeng hos den engelske testsiden Goodhousekeeping.co.uk
✅ «Forbløffende evne til å hakke og blande» hos engelske Which.co.uk
Anbefalt hos den engelske avisen The Independent

Kitchenaid-Artisan-5KFP1644

.
KitchenAid Artisan foodprosessor er testet av en rekke engelske eksperter fra både avisen The Independent samt de engelske testsidene Goodhousekeeping.co.uk og Which.co.uk. Det er bred enighet blant ekspertene om at Kitchenaid Artisan- foodprosessoren er lett å bruke og har mange alternativer.

God multiprodukt

Hvis du bare ønsker å investere i et kjøkkenredskap, så vil Kitchenaid Artisan foodprosessor være et godt valg. I motsetning til mange andre foodprosessorer kan Kitchenaid Artisan foodprosessor både blande, hakke, kutte, piske og elte mat. Den store variasjonen roses også av eksperter, og det bør også bemerkes at Kitchenaid Artisan foodprosessor er god på alle områder. KitchenAid Artisan foodprosessor vil derfor være et godt valg, enten du hakker kjøtt, snitter grønnsaker, pisker eggehvitene eller elter deigen.

Justerbar skivetykkelse

Den allsidige bruken av Kitchenaid Artisan foodprosessor kan kombineres med mange muligheter. Dette gjelder spesielt i forbindelse med skive-skjæring, for med Kitchenaid Artisan foodprosessor kan du justere tykkelsen på skivene i ulike intervaller, alt fra de svært tynne på en millimeter til de tykkeste på seks millimeter. Det er også lagt vekt på brukervennlighet ved at tykkelsen kan reguleres enkelt under bruk uten å slå av maskinen, noe som betyr at man ikke trenger å bytte skjæreplate underveis. For bedre tilberedning skjærer knivene på modellen både vertikalt og horisontalt, og hastigheten kan justeres avhengig av hvor hard eller myk maten er.

Mye tilbehør

For å sikre allsidig bruk kommer Kitchenaid Artisan foodprosessor med mye tilbehør. Den inkluderer blant annet tre forskjellige boller på henholdsvis 1, 2,4 og 4 liter, samt tre ulike plater. Hver plate har sin hensikt. Det er med en vendbar riveplate til grønnsaker og ost, rivjern for å rive fint og en skjæreplate for å lage strimler av frukt, grønnsaker og pommes frites.

I tillegg kom tilbehør som sitruspresse, visp, spatel og oppbevaringsboks. Som en ekstra sikkerhet er Kitchenaid Artisan foodprosessor utstyrt med sklisikre føtter og det er lett å låse delene sammen for individuelt bruk. Hvis du er i tvil om bruken, så følger det med en god bruksanvisning.

Utvalgte fordeler med Kitchenaid Artisan foodprosessor:
Multiprodukt som både kan hakke, kutte, mikse, piske og elte
  Mulighet for seks ulike tykkelser på skivene
Knivene kutter både vertikalt og horisontalt
Det følger med mye tilbehør, inkludert tre ulike boller og tre plater
Sikker modell som står fast med sklisikre føtter

Nedenfor kan du se en presentasjon av KitchenAid Artisan foodprosessor:


Kitchenaid Artisan brødrister

✅ Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk
✅ Toppscorer hos det svenske forbrukerrådet Råd & Rön
4,5 av 5 stjerner hos Trustedreviews.com

KITCHEN AID Artisan 5kmt2204

.
KitchenAid Artisan brødrister har blitt testet både av det danske og det svenske forbrukerrådet, blant henholdsvis 25 og 77 produkter. Begge forbrukerrådene gir Kitchenaid Artisan brødrister toppkarakter. Dette gjelder også nettsiden trustedreviews.com, og Kitchenaid Artisan sin brødrister vil være et spesielt godt valg for bevisste forbrukere, siden det er mange valg når det gjelder steking av brød.

Flott og gyllent brød

En av de største fordelene med Kitchenaid Artisan brødrister er at det er mulig å spesifisere ristingen. Felles for alle alternativer er imidlertid at Kitchenaid Artisan brødrister raskt leverer velristet gyllent brød. Den er enkel i bruk, for du legger bare vanlig brødskiver i åpningen, og deretter måler sensorene selv hvordan brødet skal ristes og dra det ned til varmen. Brødet blir ristet raskt, for det er fordi etter cirka halvannet minutt. For selv å kunne avgjøre hvor brunt du ønsker brød, så er det også mulig å velge mellom ulike forskjellige bruningsnivåer.

Mange innstillinger

KitchenAid Artisan brødrister kan riste to skiver om gangen. Det er ikke så mye, men til gjengjeld har modellen mange muligheter for risting. I tillegg til vanlige brødskiver, så finnes det blant annet en frostfunksjon, hvor brødet tiner, en bagel-funksjon, hvor det kun ristes på innsiden, samt en smørbrødfunksjon som er laget for å riste smørbrød. Kitchenaid Artisan brødrister kan riste selv store skiver brød, siden modellen både er robust og stabil på grunn av den formstøpte metallkonstruksjonen og de ekstra brede ristesporene.

Fin modell i åtte forskjellige farger

Utseendet er en annen faktor ved Kitchenaid Artisan brødrister, som det ikke går an å komme utenom.. Ekspertene legger også merke til modellens moderne, dristige design med kurvet form, som vil få folk til å legge merke til den når den står på kjøkkenbenken. For å kunne tilpasse Kitchenaid Artisan brødristeren til forbrukerens personlige stil, så kommer modellen i åtte ulike farger, alt fra nøytrale i skinnende svart og kremet hvit til rosa og glitrende dyprød.

KitchenAid Artisan brødrister måler 22,5 cm (h), 18 cm (b) 33 cm (d).

Utvalgte fordeler med Kitchenaid Artisan brødrister:
Syv ulike innstillinger for risting
Rister brødet likt jevnt
Flere ulike funksjoner som frost-funksjon og bagel-funksjon
Fin modell
Tilgjengelig i åtte farger

Nedenfor kan du se en presentasjon av KitchenAid Artisan brødrister:


Kitchenaid Artisan vannkoker

✅ Anbefalt hos engelske The Telegraph
✅  «Godt kalkfilter» hos engelske Which.co.uk
86 av 100 poeng hos engelske Goodhousekeeping.co.uk

kitchenaid-artisan-elkedel

.
KitchenAid Artisan vannkoker får mye ros av de engelske ekspertene fra både avisen The Telegraph og testsidene Which.co.uk og Goodhousekeeping.co.uk. Engelskmenn er kjent for sitt høyt forbruk av te og dermed også vannkokere, men vanlige forbrukere vil også dra nytte av Kitchenaid Artisan vannkoker som både er fin å se på og effektiv med gode funksjoner.

Gode funksjoner

På mange områder er Kitchenaid Artisan vannkoker som vannkokere flest, men samtidig skiller den seg også ut. Den har noen unike funksjoner, som bare sees svært få andre steder. Du kan blant annet justere temperaturen til mellom 50 og 100 grader, slik at du ikke trenger å koke vannet, hvis du bare vil bruke varmt vann til kaffen. I tillegg vises det en temperaturmåler på utsiden av kjelen, som hele tiden forteller forbrukeren hvor varmt vannet er. Ekspertene bemerker også at Kitchenaid Artisan vannkoker varmer opp vannet raskt.

Holder på varmen

KitchenAid Artisan vannkoker er utstyrt med en dobbelt vegg-konstruksjon slik at isolasjonen er forbedret. Med bedre isolasjon holder Kitchenaid Artisan vannkoker lenger på varmen innvendig, men det betyr også at den ytre overflaten på kjelen ikke blir varm å ta på. Dermed er det sikkert at verken barn eller dyr blir skadet. Isolasjonen betyr at støynivået er lavere enn normalt.

Enkel å bruke

KitchenAid Artisan vannkoker er en brukervennlig modell, som også har en god størrelse med en maksimumskapasitet på 1,5 liter. Kjelen er laget av formstøpt metall med et solid håndtak, som gjør at selve kjelen er mer stabil og enkel å håndtere. Det er flere sikkerhetstiltak på Kitchenaid Artisan vannkoker som for eksempel låst lokk, gummiføtter og at det er lett å løfte den fra basen. Kitchenaid Artisan vannkoker en fin modell som er tro mot den veldesignede serien med Kitchenaid Artisan-kjøkkenprodukter.

KitchenAid Artisan vannkoker måler 22 cm (h), 27 cm (b), 21 cm (d) og veier 2,1 kilo.

Utvalgte fordeler med Kitchenaid Artisan vannkoker:
Mulighet for å stille vanntemperaturen på mellom 50 og 100 grader
Temperaturmålere som angir gjeldende temperatur på vannet
Varmes opp raskt
Dobbel veggkonstruksjon som holder på varmen
God makskapasitet på 1,5 liter

Nedenfor kan du se en presentasjon av KitchenAid Artisan vannkoker:


Kitchenaid Artisan slowjuicer

4 av 5 stjerner hos Trustedreviews.com

Kitchenaid Artisan slowjuicer

.
KitchenAid Artisan slowjuicer har blitt testet av eksperter hos nettsiden trustedreviews.com, som i utgangspunktet bare har positive kommentarer til modellen. Ekspertene fremhever Kitchenaid Artisan slowjuicer sin evne til å få mest ut av maten, samtidig som at modellen fungerer bra uten stopp eller forstyrrelser. Som prikken over i-en er modellen veldig fin å se på, takket være Kitchenaid Artisan-serien sitt attraktive design.

Treg, men god prosess

En av de viktigste forskjellene mellom tradisjonelle saftpresser og slowjuicere som Kitchenaid Artisan slowjuicer er kraften og hastigheten som benyttes for å presse ut juicen. KitchenAid Artisan slowjuicer er utstyrt med slowjuicer-teknologien, som har en lav sentrifugeringshastighet. Denne lave hastigheten sikrer at det slippes ut mindre varme og oksygen i juicen. Den vil da holde seg fersk lenger, siden flere enzymer og vitaminer bevares. Og forskjellen kan smakes.

For mange typer mat

KitchenAid Artisan slowjuicer er en effektiv modell som kan mer enn å behandle frukt og grønnsaker. Det er også mulig å legge til grove grønnsaker, urter og nøtter, noe som gjør antallet smaker mye større. Modellen har et stort innføringsrør med trakt, noe som gjør at du ikke må kutte maten så smått. Når du har lagt til bitene, starter maskinen med å finhakke frukt/grønnsaker/urter/nøtter, før den presser juicen sakte ut i en mekanisk kvern. Den langsomme prosessen gjør at det blir mindre avfall, og at juicen ikke skiller seg så lett.

Inkludert mye tilbehør

Når du investerer i Kitchenaid Artisan slowjuicer, så får du mye mer enn bare en slowjuicer, som kan lage juice. Modellen kan også brukes til å lage puré eller syltetøy, og det finnes tre innstillinger som kan brukes til å justere konsistensen på juice, puré og syltetøy. I tillegg får du med mye tilbehør som vil gjøre jobben betydelig lettere. Her er det blant annet snakk om en juicebolle på en liter, en juicebeholder på 800 ml med ulike siler som definerer tykkheten og konsistensen på juicen, og som fjerner bunnfall, samt en rengjøringsbørste til silene. For å gjøre rengjøringen lettere kan alle de flyttbare delene være i oppvaskmaskinen.

KitchenAid Artisan slowjuicer måler 45,5 cm (h), 17,3 cm (b) 29,2 cm (d) og veier 13,5 kilo.

Utvalgte fordeler med Kitchenaid Artisan slowjuicer:
Lav roteringshastighet som beholder mer vitaminer
Både til frukt, grove grønnsaker og urter
Tilbereder både juice, puré og syltetøy
Tre alternativer for tykkelse/konsistens
Mye tilbehør som juicebolle på 1 liter, juice beholder på 800 ml og ulike siler

Nedenfor kan du se en presentasjon av KitchenAid Artisan slowjuicer:


Om Kitchenaid

KitchenAid-Brand-logo

KitchenAid ble grunnlagt i Michigan, USA i 1919, og det var også her verdens første elektriske visp ble oppfunnet av Kitchenaid. Merket ble raskt en liten kjøkken-revolusjon i husholdningen. Det samme året fikk Kitchenaid navnet sitt. Det spesielle og tilfeldige navnet skyldes en kommentar fra direktørens kone, da hun skulle prøve ut vispen, men ikke visste navnet på den. Etter testen var hun så begeistret for den nye oppfinnelsen at hun kalte den for «den beste kjøkkenhjelpen (= kitchen aid) jeg har prøvd noensinne», og dermed oppsto navnet «Kitchenaid».

Opp gjennom 1920-årene ble Kitchenaid raskt et kjent varemerke, og det gjaldt også i mer profesjonelle og celebre sirkler, der kjendiser som Ginger Rogers, Henry Ford og John Barrymore anerkjente Kitchenaid sin kvalitet. Det var fra begynnelsen av fokus på design og stil, og i 1930 ble den berømte modellserien «K» lansert, som i dag er litt av en kultmikser. Det banebrytende designet ble så anerkjent at du kan se flere av modellene på museer.

Inntil 1950 var husholdningsapparatene hvite, men Kitchenaid ville at produktene skulle være i attraktive og iøynefallende farger, noe som betydde design i rosa, solgul, vårgrønn, satin krom og antikk kobber. Fargepaletten ble utvidet gjennom årene og på 1990-tallet be det mulig å få Kitchenaid sine produkter i blant annet pastellgult, glødende rødt, eplegrønn, koboltblå og oransje.

Fra år 2000 ble det virkelig sving på Kitchenaid sin popularitet og merkevaren produserer nå en rekke kjøkkenprodukter og hvitevarer, der det er fokus på kvalitet, funksjonalitet og holdbarhet, i tillegg til stil og design. KitchenAid tok også det europeiske markedet med storm i kulinariske orienterte land som Frankrike og Italia i 2007 og deretter resten av Europa.

For mange amatørkokker og hobbybakere har Kitchenaid virkelig blitt populært, etter at merket har blitt brukt i store bakeprogrammer, der modellen har vært spesielt i fokus på det engelske TV-programmet The Great Bake Off.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.

 

 

Kitchenaid Artisan blender (5KSB5553)

✅ 72 av 100 poeng hos engelske Goodhousekeeping.co.uk
✅ Bedømmelsen «God» hos det danske forbrukerrådet Tænk
«God til å knuse is» hos det engelske forbrukermagasinet Which.co.uk

Kitchenaid Artisan 5KSB5553

 

.
KitchenAid Artisan blender er testet både av det danske forbrukerråd Tænk, samt de engelske testnettstedene Goodhousekeeping.co.uk og Which.co.uk. Alle ekspertene er enige om at Kitchenaid Artisan-blenderen er et veldig godt produkt som lever opp til den vanlige og høye Artisan-standarden. Spesielt fremheves modellen sine blandingsevner, kontroll og bra utseende.

Bra til flere formål

KitchenAid Artisan blender er et multiprodukt som kan brukes både i små, sunne og store kjøkken. Modellen er egnet til å blande en velsmakende milkshake eller for å lage en god pannekakedeig. Hvis du liker søtt, kan den også brukes til å blande grønnsaker til for eksempel suppe, babymat eller mos til middag. En annen bruksfunksjon er muligheten til å knuse is (kan for eksempel brukes til cocktails og drinker), og dette er også en oppgave som Kitchenaid Artisan blende klarer veldig bra.

Sterk men rolig motor

For å takle selv tunge oppgaver er Kitchenaid Artisan blender utstyrt med en motor på 550 Watt, og denne maskinen fungerer både sterkt og rolig og utfører alle typer blandingsoppgaver. Det er fem forskjellige hastigheter, så det er flere muligheter avhengig av konsistensen på maten. Med den effektive «puls»-funksjonen får du ytterligere fem alternativer for hastighet. Sikkerheten er også på topp, siden elektroniske sensorer gir en konstant rotasjon med de skarpe bladene. Glasskannen har en kapasitet på 1,5 liter, så det er mulig å blande enda større mengder på Kitchenaid Artisan blender.

Fint design

Som med de fleste andre Kitchenaid Artisan-produkter, så får denne blenderen også ros for utseendet. Utformingen er fin og blenderen vil pynte opp på kjøkkenbenken. Den er tilgjengelig i mange ulike farger, så det er mulig å matche den med andre kjøkkenredskaper, gjerne også fra Kitchenaid Artisan-serien. Det er også tenkt på brukervennlighet, for glasskannen kan for eksempel tas av og settes i oppvaskmaskinen.

For ekstra komfort følger det med et hellbart lokk, og modellen er utstyrt med sklisikre føtter, noe som at blenderen får bedre stabilitet. Hvis du er ny på blender-området, så sørger Kitchenaid Artisan for at det er med en bestemt kokebok for produktet, slik at du kommer godt i gang med det nye produktet.

Utvalgte fordeler med Kitchenaid Artisan blender (5KSB5553):
Bra for en rekke formål
Kraftig motor på 550 watt
Fem ulike grunnhastigheter
Glasskannen har en kapasitet på 1,5
Et sterkt fokus på brukervennlighet og betjening i designet

Nedenfor kan du se en presentasjon av KitchenAid Artisan blender: 

https://www.youtube.com/watch?v=pIJ-bPuy-0Y


Kitchenaid Artisan brusmaskin

✅ Testvinner hos tyske Expertentesten.de
Toppscorer hos tyske Testberichte.de

KitchenAid ARTISAN SodaStream

 

.
KitchenAid Artisan brusmaskin har blitt testet av de to tyske testsidene Expertentesten.de og Testberichte.de, og alle ekspertene er enige om at Kitchenaid Artisan brusmaskin er en veldig god modell som lett kan konkurrere med modeller fra SodaStream, som ellers har solgt godt på markedet.

Lag brus selv

En brusmaskin er sunt alternativ til å kjøpe brus, siden det er mye usunt sukker. Med Kitchenaid Artisan brusmaskin kan du i stedet lage brusen din hjemme på kjøkkenet, takket være kullsyrepatronen. Det er lett å velge hvor mye kullsyre du vil bruke med Kitchenaid Artisan brusmaskin. Deretter legger du til vann og klikker flasken som følger med fast i holderen. For å få den mengden med bobler du ønsker, så justerer du bare nivået med enkle trykk. Jo flere ganger du trykker, dess mer kullsyre får du.

60 liter brus

KitchenAid Artisan brusmaskin kan produsere mye brus med hver kullsyrepatron, faktisk helt opptil 60 liter. Ettersom det følger med en kullsyrepatron, så kommer du godt i gang. Hvis du er ny i faget, så er det fint at CO2-måleren sørger for en nøyaktig avlesning av kullsyrenivået, slik at det oppnås riktig forhold mellom vann og kullsyre. Du kan både lage boblende vann og brus med din egen favorittsmak på Kitchenaid Artisan brusmaskin.

Robust modell

KitchenAid Artisan brusmaskin roser også for å være en meget stabil og robust brusmaskin laget i metall, og som passer sammen med SodaStream sine kullsyrepatroner. I tillegg til en kullsyrepatron, så følger det også med en flaske til brusen med en kapasitet på en liter. Plastflasken er laget uten BPA og er gjenvinnbare, for miljøet og forbrukerens skyld. Som en ekstra bonus slipper du tungvinte ledninger og plassproblemer i forhold til stikkontakten, siden Kitchenaid Artisan brusmaskin kjører på vanlige AAA-batterier.

I tillegg til de gode funksjonene og evnen til å lage god, hjemmelaget brus, så kommer eksperter eller ikke denne gangen utenom at designet på Kitchenaid Artisan brusmaskin er noe for seg selv. Den er designet i klassisk Artisan-stil og pynter opp på kjøkkenbordet. Modellen er tilgjengelig i fire farger, som er krem, svart og to nyanser av rødt.

KitchenAid Artisan brusmaskin måler 45,4 cm (h), 20 cm (b), 28 cm (d) og veier 8,8 kilo.

Utvalgte fordeler med Kitchenaid Artisan brusmaskin:
Godt alternativ til SodaStream-maskinene
Velg selv mengde med kullsyre
En kullsyrepatron gir opptil 60 liter med brus
Inkluderer en plastflaske med kapasitet på 1 liter
Veldig fint design med robust kvalitet

Nedenfor kan du se en presentasjon av KitchenAid Artisan brusmaskin:

https://www.youtube.com/watch?v=aXzM7L-dsT8


KitchenAid Artisan kaffekvern

Anbefalt hos engelske The Independent

KitchenAid artisan kaffekvaern

 

.
Den engelske avisen The Independent har testet ti ulike kaffekverner, inkludert Kitchenaid Artisan kaffekvern, og ekspertene konkluderer med at Kitchenaid Artisan kaffekvern hører til i toppen og. De fremhever at modellen er velskapt og maler kaffebønnene veldig bra.

Finmalt kaffe

Hvis du velger KitchenAid Artisan kaffekvern, så er du sikret en mer velsmakende og frisk kaffe, der lukten kommer til sin rett. Ved å male kaffebønnene selv, blir bønnene ferske lenger, og Kitchenaid Artisan kaffekvern sitt formål er å male hver enkelt bønne helt, slik at den malte mengden både blir jevn og lik. Dette gjelder alle typer kaffebønner. Som en stor bonus s bråker ikke Kitchenaid Artisan kaffekvern så mye under kverneprosessen. Hvis du er en trofast kaffedrikker, som går veldig opp i de ulike nyansene ved kaffesmaken, så vil Kitchenaid Artisan kaffekvern være et veldig godt valg.

Fem ulike hastigheter

KitchenAid Artisan kaffekvern har 15 ulike innstillinger for hastighet. Det er 15 innstillinger som gjør at du kan tilpasse malingen av bønnene til ulike typer bønner. Det fungerer spesielt godt når Kitchenaid Artisan kaffekvern maler bønnene langsommere enn normalt, siden motorhastigheten senkes. Det lave hastigheten sikrer at det blir mindre friksjon og varme, og dermed bedre smak.

Sterk og robust modell

Du kan ikke unngå å legge merke til at Kitchenaid Artisan kaffekvern tilhører den stilige Kitchenaid Artisan-familien. Modellen er veldig fin og elegant og har et retro-inspirert utseende, der ståldelen gir en følelse av virkelig god kvalitet, mens glassbeholderen gir en stilig og visuell attraksjon. Modellen er veldig sterk og robust, så hvis du investerer i den litt dyre Kitchenaid Artisan-kaffekvernen, så har du garantert en kaffekvern som varer i mange år.

KitchenAid Artisan kaffekvern er spesielt kompatibel med Kitchenaid Artisan kjøkkenvekt, siden vekten gir en svært nøyaktig veiing av kaffebønnene.

Utvalgte fordeler med Kitchenaid Artisan kaffekvern:
Kverner kaffebønner likt og jevnt
Bønnene blir sunnere og har en bedre aroma
15 ulike hastigheter
Lave omdreininger gir minimalt med friksjon
Visuelt fin modell

Nedenfor kan du se en presentasjon av KitchenAid Artisan kaffekvern:


Kitchenaid Artisan espressomaskin

✅ 78 av 100 poeng hos den engelske testsiden Goodhousekeeping.co.uk
«Lager en god espresso raskt» hos engelske Which.co.uk

Kitchenaid Artisan espressomaskine

 

.
KitchenAid Artisan espressomaskin er testet av de engelske nettstedene Goodhousekeeping.co.uk og Which.co.uk, som kontinuerlig tester et bredt utvalg av hverdags og husholdning produkter. Eksperter fra begge nettstedene er imponert over Kitchenaid Artisan espressomaskin, som virkelig får fine kommentarer underveis. Spesielt understrekes den solide kvaliteten og den velsmakende espressosmaken.

Brygger og skummer samtidig

KitchenAid Artisan espressomaskin er en kraftig maskin som utfører flere aktiviteter samtidig. Modellen har to separate kjeler: en espressokjele og en dampkjele, noe som skal sikre at det ikke blir forsinkelser mellom bryggeprosessen og skummingen. Espressokjelen lager italiensk espresso med «crema», mens dampkjelen gir en jevn temperatur, som sikrer optimal skumming av melk til cappuccinoen.

Eksperter understreker at hvis du liker latte eller cappuccino, så er espressomaskin til Kitchenaid Artisan et virkelig godt valg, siden modellen brygger kaffe og skummer melk samtidig.

God smak

KitchenAid Artisan espressomaskin sine to kjeler sørger for at smaken på espressoen din blir enda bedre og mer fyldig og kremaktig. Ekspertene roser modellen for dens evne til å lage espressosmak perfekt avrundet og rolig med gyllent skum og god aroma. Det skyldes ikke minst modellens stabile temperatur. Kitchenaid Artisan espressomaskin er en kraftig maskin som er solid, holdbar og gir deg følelsen av å være en sann barista. Den holdbare følelsen forsterkes ytterligere siden modellen er laget av formstøpt metall.

Maler både kaffe og puter

KitchenAid Artisan espressomaskin kan brygge både kaffe og puter, og det er mulig å lagre opptil seks kopper espresso i maskinen, som også kan varmes opp. Oversikten er forsterket av den innebygde espresso- og damptrykkmåleren, som viser status underveis for brygge- og skummeprosessen på en attraktiv LCD-skjerm, som er lett å lese på. Selv en nybegynner vil få glede av Kitchenaid Artisan espressomaskin, siden det følger med en god bruksanvisning med mye informasjon og guider for å brygge god kaffe.

Igjen fremhever ekspertene utseendet på Kitchenaid Artisan sitt produkt. De fremhever at Kitchenaid Artisan espressomaskin er i den vanlige retro-stilen, som er tilgjengelig i fire farger: rød, svart, sølv og krem-hvit. Men det bør bemerkes at modellen tar opp en del plass. På den annen side pynter den også opp på kjøkkenbenken.

KitchenAid Artisan espressomaskin måler 39 cm (h), 31,5 cm (b), 31 cm (d) og veier 13,3 kilo.

Utvalgte fordelene med Kitchenaid Artisan espressomaskin:
To separate kjeler
Brygger kaffe og skummer melk samtidig
God konsistens og espressosmak
Både til malt kaffe og puter
Kan lagre seks kopper med espresso

Nedenfor kan du se en presentasjon av KitchenAid Artisan espressomaskin:


KitchenAid Artisan Cold Brew

9 av 10 stjerner hos kaffesiden Coffeereview.com
God anmeldelse hos Everythingkitchens.com
4 av 5 stjerner hos kaffesiden Coffeedorks.com
God anmeldelse hos Epicurious.com

KitchenAid Artisan Cold Brew

 

.
KitchenAid Artisan Cold Brew er blitt testet og anmeldt av fire ekspertkilder, og dette inkluderer Coffeereview.com, Everythingkitchens.com, Coffeedorks.com og Epicurious.com. Alle de fire ekspertene elsker denne modellen, derfor har de gitt den en god anmeldelse.

Mens Coffeedorks.com og Everythingkitchens.com er imponerte over modellens brukervennlighet og kompakte design, er Coffeereview.com og Epicurious.com spesielt imponerte over kaffebryggerens design og hvor effektivt den filtrerer.

Ingen av ekspertene finner mange ulemper ved KitchenAid Artisan Cold Brew.

De nevner imidlertid at den kan være litt langsom, og at den kan være vanskeligåfå plass til i kjøleskapet på grunn av modellens form.

Ekspertene: Kraftig og robust kaffebrygger som er enkel i bruk

Ifølge de fire ekspertkildene er KitchenAid Artisan Cold Brew en stilren og elegant kaffebrygger som de mener vil passe inn i de fleste hjem.

Ekspertene hos Epicurious.com skriver for eksempel at modellen er flott, derfor ville de «ikke hatt noe imot åstille den ut hjemme».

Dette er ekspertene fra Coffeereview.com enige i, men de forklarer også at en av de største fordelene ved modellen er at den er både «kraftig og robust».

Dette betyr at den kan klare arbeidsoppgavene som kreves av den optimalt og effektivt, noe den gjør i kombinasjon med den effektive filtreringen.

Ekspertene fra Everythingkitchens.com nevner mange av de samme faktorene som de andre ekspertene.

De skriver imidlertid også at den er enkel å flytte rundt på da den er utstyrt med et håndtak slik at man raskt og enkelt kan sette den inn og ta den ut av kjøleskapet.

Det neves ikke mange ulemper ved modellen, men Everythingkitchens.com forklarer imidlertid at KitchenAid Artisan Cold Brew kan etterlate en del rester i bryggingssystemet, samt at den ikke lager like store mengder i forhold til mange andre modeller.

Fleksibel kaffebrygger i rustfritt stål og glass

Med KitchenAid Artisan Cold Brew er det mulig åtappe kald kaffe rett fra maskinen. Dette er nemlig en kaffebrygger som skal settes i kjøleskapet slik at man alltid har tilgang til kald kaffe.

Det er mulig åholde kaffen eller teen fersk og velsmakende i opptil to uker, derfor slipper man å måtte drikke den med én gang.

Kaffebryggeren er designet i et elegant og enkelt design i rustfritt stål og glass. Dette sikrer ikke bare at modellen passer inn blant de aller fleste typer innredninger, men også at smaken blir bevart på best mulig måte.

Det finnes ogsået filter som man kan bruke om og om igjen. Dette er laget av rustfritt stål slik at kaffen eller teen får hjelp til å holde seg fersk.

Bærbar kaffebrygger med stor kapasitet

KitchenAid Artisan Cold Brew er en bærbar kaffebrygger takket være modellens aluminiumhåndtak. Med dette håndtaket kan man bære maskinen rundt omkring avhengig av hvor man vil plassere den.

I tillegg til dette kommer KitchenAid Artisan Cold Brew med en kapasitet på 840 ml. Det vil si at den kan produsere opptil 14 porsjoner på én gang, men dette antallet kan imidlertid endre seg avhengig av hva slags drikk man lager.

KitchenAid Artisan Cold Brew er en forholdsvis rask kaffebrygger.

Bryggetiden kan imidlertid variere avhengig av om det er te eller kaffe man lager, samt hva slags te eller kaffe det er. Informasjon om best mulig bryggetid kan man finne i den medfølgende bruksanvisningen.

Rengjøringsvennlig modell med enkel oppbevaring

KitchenAid Artisan Cold Brew er en rengjøringsvennlig modell da den er laget av både glass og rustfritt stål. Det betyr at man enkelt kan rengjøre modellen både innvendig og utvendig.

De avtakbare delene kan skylles under springen, men selve basen må tørkes av med en fuktig klut.

Det er også enkelt å oppbevare den bryggede kaffen eller teen. Kaffen eller teen kan nemlig oppbevares i den beholderen drikken ble laget i.

Takket være beholderens bunn, tar den ikke så mye plass i kjøleskapet.

KitchenAid Artisan Cold Brew måler 17,5 cm (h), 17,8 cm (b), 20,3 cm (d) og veier 2,5 kg.

Uvalgte fordeler ved KitchenAid Artisan Cold Brew:
 Kapasitet på 840 ml.
 Enkel årengjøre
 Bærbar modell med aluminiumhåndtak
 Filter som kan brukes om og om igjen
 Design i rustfritt stål og glass

Nedenfor kan du se en presentasjon av KitchenAid Artisan Cold Brew:


FAQ – Ofte stilte spørsmål

🤩 Hvilke KitchenAid Artisan modeller er best i test?

KitchenAid Artisan kjøkkenmaskin, Kitchenaid Artisan brødrister og Kitchenaid Artisan brusmaskin

🧐 Hva er KitchenAid Artisan?

KitchenAid Artisan er en serie av kvalitetsapparater til kjøkkenet fra det amerikanske kvalitetsmerket KitchenAid.

😄 Hvem er KitchenAid?

KitchenAid ble grunnlagt i 1919 med det formål å produsere røremaskiner av høy kvalitet. Siden da har det amerikanske merket også utvidet produksjonen med andre kjøkkenapparater, men fortsatt med kvalitet i høysetet.


Kitchenaid Artisan test– Disse kildene har vi brukt:

Alt for damerne 🇩🇰
Dansk magasin rettet mot kvinner. De skriver både om livsstil, mote, reportasjer, forbrukerliv og mer. Her er to kjøkkenmaskiner testet mot hverandre. Den ene modellen er Kitchenaid Artisan. Les mer her.

BBC 🇬🇧
Det engelske radionettverket er Englands nasjonale offentlig tjenesteleverandør av både radio og TV, med mange internasjonale kanaler. BBC fokuserer på mange forskjellige emner i tillegg til nyheter, pedagogiske programmer og underholdning. De fokuserer også på mat og husholdning. I denne sammenheng har BBC testet fem ulike blendere. Les mer her.

Dinside.no 🇳🇴
Norsk forbrukernettsted som skriver mye forbrukerstoff. Nettstedet skriver stort sett om motor, data, mobil og bolig. Her har nettsiden testet en Kitchenaid Artisan kjøkkenmaskin og gitt den en bedømmelse på 1-6 stjerner. Les mer her.

Expertentesten.de 🇩🇪 
Tysk testnettside som tester en rekke produkter, inkludert produkter for husholdning og kjøkken. Her snakker vi om en test av ti ulike brusmaskiner inkludert SodaStream og Kitchenaid Artisan brusmaskin. Les mer her.

Expressen 🇸🇪
Expressen er en svensk avis som utgis hver kveld. Den har over en million lesere hver dag skriver både om nyheter, sport og underholdning. Avisen har også en nettavis, hvor innholdet er variert. I denne testen er kjøkkenmaskiner testet på ulike parametere som for eksempel elting, pisking, brukervennlighet, anvendelighet og holdbarhet. Les mer her.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰

Tænk er det danske forbrukerrådet. Her utføres omfattende tester og sammenligninger av hverdags- og forbrukerprodukter. Her er det snakk om to tester: en av 25 ulike brødristere og en av 22 blendere.

Du kan lese mer om testene her, og her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe tilgang til individuelle tester alene.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧
Denne engelske siden både tester og skriver om ulike produkter som har med hus og hage å gjøre. Det er ikke snakk om en ekte test av et stort antall produkter samtidig, men nettsiden har kontinuerlig testet en rekke kjøkkenmaskiner, blendere, foodprosessorer, vannkokere, håndmiksere og espressomaskiner. Produktene får deretter en karakter på en skala opp til 100 for å fastslå hvor gode de er. Les mer her.

Råd & Rön 🇸🇪
Råd & Rön er det svenske forbrukerrådet som kontinuerlig holder øye med forbrukerliv og nye forbrukerprodukter. Råd & Rön har her testet 77 brødristere.

Du kan lese mer om testen her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe tilgang til individuelle tester alene.

Testberichte 🇩🇪 
Denne tyske nettsiden samler ulike tester og forbrukervurderinger og analyserer dem. Nettsiden kommer også med sin egen profesjonelle mening, og en samlet poengsum blir gitt. Her snakker vi om en test av Kitchenaid Artisan brusmaskin. Les mer her.

The Telegraph 🇬🇧
Den tradisjonelle engelske avisen ble grunnlagt i 1855 og utgis daglig i fysisk form. The Telegraph har også et stort nettunivers. Nesten alle verdens emner har plass i avisen eller på sidene for nyheter, sport, underholdning, livsstil, forbruk, kultur og business. Her snakker vi om ulike tester av kjøkkenmaskiner og vannkokere. Les mer her og her.

The Independent 🇬🇧
Den engelske avisen er en av de største og mest omfangsrike engelske avisene. Det skrives om nyheter, sport, politikk og internasjonale spørsmål med mer, men mat og forbrukerstoff har også en plass i avisen. I denne testen har avisen funnet de beste foodprosessorene, stavblenderne og kaffekvernene. Les mer her.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Nettsiden gir daglig og detaljerte ekspertvurderinger av elektroniske forbrukerprodukter, samt ytterligere analyser. Her er flere av de ulike produktene fra Kitchenaid Artisan testet, som kjøkkenmaskin, brødrister og slow juicer. Les mer her.

Which? 🇬🇧
Englands største forbrukermagasin med nesten 700 000 magasinabonnenter. Which? er til for forbrukerne, og målet er å gjøre en forskjell for forbrukerne. Which? tester kontinuerlig ulike husholdningsprodukter, og her snakker vi om både en kjøkkenmaskin, blender, foodprosessor, vannkoker og espressomaskin fra Kitchenaid Artisan-serien. Du kan lese mer her, men full tilgang til hele testen krever abonnement.

Coffeedorks.com 🇺🇸
Kaffesiden Coffeedorks.com består av baristaer som går igjennomog vurderer ulike kafferelaterte produkter.

De tester og anmelder derfor et vell av kaffeprodukter – som blant annet kaffemaskiner og kaffebryggere. Her har de testet og anmeldt KitchenAid Artisan Cold Brew som de har gitt hele 4 av 5 mulige stjerner. Les hele testen her.

Coffeereview.com 🇺🇸
Coffeereview.com er en kaffeside som lager alt ifra informative artikler til kaffeblogger, vurderinger, tester og anmeldelser. Her har de testet og anmeldt KitchenAid Artisan Cold Brew som de har gitt hele 9 av 10 mulige stjerner.

Ønsker du å lese hele anmeldelsen, kan du klikke deg inn på hjemmesiden deres her.

Epicurious.com 🇺🇸
Epicurious.com er en ressurs for alle som elsker mat, og har vært det siden 1995. Nettsiden kommer med tips og triks til kjøkkenet, morsomme matlagingsvideoer og et vell av gode oppskrifter.

I tillegg til dette tester de også ulike kjøkkenprodukter – inkludert kafferelaterte produkter. I denne omgang har de anmeldt KitchenAid Artisan Cold Brew. Les hele testen her.

Everythingkitchens.com 🇺🇸
Everythingkitchens.com er en nettbutikk hvor det er mulig åkjøpe et bredt sortiment av kjøkkenprodukter fra ulike merker. I tillegg til åselge kjøkkenprodukter er det også mulig åfinne oppskrifter, guider, artikler og anmeldelser på nettsiden.

Her har de testet og anmeldt KitchenAid Artisan Cold Brew som de har gitt en god anmeldelse. Du kan lese hele anmeldelsen ved å klikke deg inn på hjemmesiden deres her.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere