Electrolux Kjøleskap Test – Finn beste Electrolux kjøleskap

0

I denne Electrolux kjøleskapstesten ser vi nærmere på kjøleskapene fra Electrolux som ekspertene anser som de beste på markedet. Vi har gjennomgått en rekke anerkjente tester fra det danske forbrukerrådet Tænk, den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön og det største testmagasinet i Europa, tyske Stiftung Warentest.

I denne artikkelen presenterer vi også en rekke testvinnende kjøleskap fra andre merker, slik at du får oversikt over alternativene som finnes på markedet. Du kan lese beskrivelsen av hvert kjøleskap og se hvorfor og hvordan de ulike modellene har utmerket seg i testene.

Under presenterer vi fordelene ved de forskjellige testvinnerne, og nederst i artikkelen finner du linker og kilder til testene vi refererer til.

I denne artikkelen får du:
1) Presentasjon av de beste testvinnende Electrolux-køleskapene
2) Gjennomgang av alternative testvinnere fra andre merker
3) Presentasjon av alle kildene vi har brukt

Vær oppmerksom på at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultater fra uavhengige tester, slik at du enkelt får oversikt over de beste produktene på markedet.


Electrolux ERF4114AOX

✅ Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk

electrolux-koeleskab-ERF3866AOX_open

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
7 190,00 Kr. 0,00 Kr. 7 190,00 Kr. Les mer
7 190,00 Kr. 0,00 Kr. 7 190,00 Kr. Les mer

 

Det første Electrolux-kjøleskapet på listen er ERF4114AOX, og dette frittstående kjøleskapet ble testvinner i Tænks test av 20 forskjellige modeller.

I testen skiller kjøleskapet seg ut ved å klare seg bra på alle testområdene. Her får du altså et kjøleskap der du er garantert god kvalitet, i tillegg til at brukervennligheten får toppkarakter og ekspertene kaller modellen for et svært sikkert valg.

En annen viktig faktor som gjør dette kjøleskapet til en testvinner, er det lave energiforbruket kombinert med stor kjølekapasitet. Dette er ett av de mest støysvake kjøleskapene på markedet, noe som er veldig behagelig i forhold til andre kjøleskap som kan ha en tendens til å bråke mye og skape irritasjon for mange.

Innstilling:kylskap-electrolux-erf4114aox
Ekspertene er veldig begeistret for den enkle kontrollen på dette Electrolux-kjøleskapet. Det er enkelt å styre temperaturen med LCD-displayet, i tillegg til at det er utstyrt med en alarm som sier ifra om døren ikke lukkes korrekt.

En annen fordel ved dette kjøleskapet er det innvendige LED-lyset som gjør det enkelt for deg å få oversikt over innholdet i kjøleskapet.

Funksjoner:
Denne modellen får poeng for alle de nyttige funksjonene den er utstyrt med.

Et par av funksjonene er verdt å trekke fram, for eksempel den effektive Superkjøling-funksjonen som betyr at du har muligheten for å få kjøleskapet til å gi ekstra kraftig nedkjøling for en kort stund.

Det er en fordel hvis du legger nye matvarer i kjøleskapet som må kjøles kjapt. Med Superkjøling unngår du at kjøleeffekten blir satt ned i hele kjøleskapet og at de varene som allerede er der blir påvirket av at kjøleskapet må bruke energi på å kjøle de nye varene.

Det finnes også en Freestore-funksjon som gir ventilert kjøling. Fordelen med ventilert kjøling er at luften sirkulerer rundt i skapet og sikrer at alle matvarene holder seg nedkjølt konstant.

Kjøleskapet er merket med energiklasse A++ og er derfor et av kjøleskapene på markedet med høyest energibesparing.

Electrolux har i tillegg lagt til en feriefunksjon som lar deg spare enda mer strøm dersom du er borte i flere dager. Når du aktiverer feriefunksjonen kjøler det litt mindre, men likevel nok til at alle matvarene holder seg ferske.

Størrelse:
Høyde: 1854 mm
Bredde: 595 mm
Dybde: 668 mm
Vekt: 63 kg

Fordeler med Electrolux ERF4114AOX:

🔵 Energiklasse A++
🔵 Innebygget LED-lys
🔵 Støysvakt
🔵 Lavt energiforbruk
🔵 Høy kjølingsevne
🔵 Stilrent design
🔵 Elektronisk temperaturinnstilling med LCD display
🔵 Volum på 395 liter
🔵 Feriefunksjon
🔵 Ventilert kjølefunksjon og superkjølingsfunksjon


Electrolux ERF4114AOW

Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk
Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Electrolux ERF4114AOW

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
6 995,00 Kr. 0,00 Kr. 6 995,00 Kr. Les mer
6 995,00 Kr. 0,00 Kr. 6 995,00 Kr. Les mer
6 995,00 Kr. 0,00 Kr. 6 995,00 Kr. Les mer

 

Electrolux ERF4114AOW har både blitt testet av danske Forbrugerråd Tænk og den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön. I begge testene klarte det seg veldig bra da det ble testvinner hos Tænk, og en av toppscorerne hos Råd & Rön.

Dette kjøleskapet fra minner mye om ERF4114AOX, en annen modell fra Electrolux. Denne får også ros for å være en av de mest støysvake modellene på markedet samtidig som kjøleeffektiviteten er super og energiforbruket lavt.

Modellen blir definert som et svært godt valg av ekspertene, og du er sikker på å få et kjøleskap som fungerer bra på alle områder.

Instilling:Electrolux ERF4114AOW koeleskab
I begge testene får dette kjøleskapet mye ros for den intuitive og enkle innstillingen som styres på et LCD-display. Her kan du velge mellom alle funksjonene kjøleskapet har å by på; les mer om disse funksjonene i avsnittet under.

En stor fordel med LCD-display er at du enkelt kan stille inn en presis temperatur, fordi det kodes digitalt og ikke med en skruknapp slik som på de gamle modellene.

En stor fordel med LCD-display er at du enkelt kan stille inn en presis temperatur fordi det kodes digitalt og ikke med skruknapp slik som på de gamle modellene. Det er også innebygd LED-lys i selve kjøleskapet som lyser opp effektivt og er energisparende.

Funksjoner:
Ekspertene er generelt veldig fornøyde med funksjonene i dette kjøleskapet, som også er en av de største grunnen til at det klarer seg så bra i testene.

Noen av funksjonene som er verdt å nevne er Superkjølingsfunksjonen som gjør det mulig å kjøle ekstra kraftig en stund; en stor fordel om du setter nye matvarer i kjøleskapet som du ønsker å kjøle raskt. Da sikrer det at matvarene du allerede har i kjøleskapet holder seg på optimal temperatur.

Det finnes også en ventilasjonsfunksjon som Electrolux kaller Freestore. Denne gjør at luft blir ventilert rundt i kjøleskapet og sikrer også at alle matvarene holder optimal temperatur. Denne modellen er en av de mest energivennlige på markedet og har energimerke A++. Det er også verdt å nevne feriefunksjonen som du kan aktivere dersom du skal på tur i flere dager. Da senker kjøleskapet energiforbruket, men sørger likevel for at matvarene holder seg kald.

Størrelse:
Høyde: 1854 mm
Bredde: 595 mm
Dybde: 668 mm
Vekt: 63 kg

Fordeler med Electrolux ERF4114AOX:

🔵 Energiklasse A++
🔵 Innebygget LED-lys
🔵 Støysvakt
🔵 Lavt energiforbruk
🔵 Høy kjølingsevne
🔵 Stilrent design
🔵 Elektronisk temperaturinnstilling med LCD-display
🔵 Volum på 395 liter
🔵 Feriefunksjon
🔵 Ventilert kjøling og superkjølingsfunksjon


Andre testvinnere:

I dette avsnittet ser vi også på kjøleskap fra andre merker som har vunnet tester. Formålet er å gi deg oversikt over hvilke andre modeller som ekspertene mener er et bra kjøp. Slik får du sjansen for å vurdere om Electrolux er riktig valg for deg, eller om du kanskje får mer glede av en testvinner fra et annet merke.

Liebherr K4310-20 001

Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk

Liebherr K4310-20 001

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
11 995,00 Kr. 0,00 Kr. 11 995,00 Kr. Les mer
11 995,00 Kr. 0,00 Kr. 11 995,00 Kr. Les mer
11 995,00 Kr. 0,00 Kr. 11 995,00 Kr. Les mer

 

Liebherr er et tysk hvitevaremerke som har produsert hvitevarer med tysk sans for orden og kvalitet siden 1949.

Liebherr klarer seg generelt veldig bra i tester når kjøleskapene deres blir undersøkt. De er kjent for å lage hvitevarer i absolutt toppkvalitet som gir gode testresultater.

I testen fra det danske forbrukerådet Tænk, får dette kjøleskapet absolutt toppkarakter. Samtidig er det greit å notere seg at det ligger i den litt dyre enden av prisskalaen, men til gjengjeld får du også et kjøleskap med best mulig anmeldelse.

I testen fra det danske forbrukerrådet Tænk, får dette kjøleskapet absolutt toppkarakter. Samtidig er det greit å notere seg at det ligger i den litt dyre enden av prisskalaen, men til gjengjeld får du et kjøleskap med best mulig anmeldelse.

Noe av det ekspertene er fornøyde med ved denne modellen er energimerket A+++, som bare noen få kjøleskap lever opp til. Her får du et kjøleskap med så lavt energiforbruk som overhodet mulig, hvilket betyr at du sparer på strømregningen og samtidig beskytter miljøet.

Kjøleskapet er veldig rengjøringsvennlig sammenlignet med mange andre kjøleskap i testen. Det er samtidig stort og har et volum på 390 liter. Det eneste punktet som får litt kritikk er støynivået, som kunne har vært en smule bedre. Her får de 2 Electrolux-kjøleskapene litt bedre vurdering.

Innstilling:koeleskab test
Dette kjøleskapet har elektronisk temperaturinnstilling som gjør det enkelt å stille inn temperaturen på ønsket nivå. Innstillingen er enkel og kan gjøres direkte på et 2,4″ TFT-display bak døren med touch-kontroll.

Når du navigerer rundt matvarene på hyllene, er det innebygde LED-lyset en god funksjon som lyser opp kjøleskapet optimalt.

Funksjoner:
Liebherr-kjøleskapet har en PowerCooling-funksjon med aktivt FreshAir kullfilter. Dette betyr at temperaturen holder seg stabil konstant og sikrer optimal kjøling av matvarene.

Det er også verdt å notere seg er at kjøleskapet har 2 BioCool-bokser med teleskoputtrekk. Skuffene kan stilles inn enten til HydroSafe eller DrySafe.

Størrelse:
Høyde: 1850 mm
Bredde: 600 mm
Dybde: 665 mm
Vekt: 90 kg

Fordeler med Liebherr K4310-20 001:

🔵 Energiklasse A+++
🔵 Kapasitet på 390 liter
🔵 2.4″ TFT-display bak døren, touch-kontroll
🔵 Digitalt temperaturdisplay
🔵 SuperCool-funksjon
🔵 BioCool-bokser
🔵 Powercooling med FreshAir aktivt kulfilter
🔵 LED-lys


Siemens KS36VAI41

Brukerfavoritt
+ 100 positive brukeranmeldel

Siemens KS36VAI41

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
8 850,00 Kr. 0,00 Kr. 8 850,00 Kr. Les mer
9 050,00 Kr. 0,00 Kr. 9 050,00 Kr. Les mer
9 050,00 Kr. 0,00 Kr. 9 050,00 Kr. Les mer

 

Dette populære frittstående kjøleskapet fra Siemens har enda ikke vært med i noen offisielle tester, men om man undersøker brukeranmeldelsene fra de ulike nettbutikkene der det kan kjøpes, er det tydelig at denne modellen er svært populær og stort sett bare får positive tilbakemeldinger fra dem som har kjøpt Siemens KS36VAI41.

Siemens er anerkjent i hele verden for produktkvalitet og er samtidig en av de ledende produsentene av hvitevarer i hele verden.

Selv om dette kjøleskapet er relativt billig, har Siemens likevel klart å utvikle en modell som holder seg på det aller mest energieffektive nivået. Kjøleskapet har energimerking A+++ som er det beste et kjøleskap kan få. Det sikrer at strømforbruket er så lavt som mulig, noe du merker på strømregningen og den grønne samvittigheten. Samtidig er det et relativt stort kjøleskap med kapasitet på 346 liter som passer fint til en husholdning på 5-6 personer.

Innstilling:electrolux koeleskab test
I likhet med Electrolux-kjøleskapene, skiller kjøleskapet fra Siemens seg ut ved å være svært enkelt og intuitivt å stille inn. Temperaturen styrer du elektronisk via et LCD-display med touch-kontroll som gjør det enkelt å stille inn akkurat den temperaturen du ønsker. Innvendig har det LED-belysning som lett og effektivt lyser opp alle hyllene.

Funksjoner:
Siemens KS36VAI41 har en rekke gode funksjoner som også er en av de avgjørende grunnene til at akkurat dette kjøleskapet er så populært blant forbrukerne

I likhet med de andre kjøleskapene i denne artikkelen, er denne modellen utstyrt med en SuperCool-funksjon som gjør at du kan stille inn ekstra kjøling dersom du for eksempel setter inn nye matvarer som må kjøles ned raskt.

Kjøleskapet har også et AirFresh-filter som nøytraliserer dårlig lukt, en smart funksjon som veldig mange brukere er glade for.

En annen funksjon som også er populær i brukeranmeldelsene, er HyperFresh-skuffen som har innebygd fuktighetsregulering slik at frukt og grønnsaker holder seg friske og vitaminrike opptil dobbelt så lenge.

Størrelse:
Høyde: 1860 mm
Bredde: 600 mm
Dybde: 650 mm
Vekt: 74 kg

Fordeler med Siemens KS36VAI41:

🔵 A+++ energimerke
🔵 SuperKjøle-funksjon
🔵 AirFresh-filter mot dårlig lukt
🔵 FreshBox holder grønnsaker og frukt ferske lengre
🔵 LCD Touch Panel gjør det lett å styre funksjonene
🔵 LED-belysning i kjøleskapet
🔵 Volum på 346 liter


Bosch KSV36BW30

Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk
Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

 KSV36BW30

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
9 814,00 Kr. 0,00 Kr. 9 814,00 Kr. Les mer
9 814,00 Kr. 0,00 Kr. 9 814,00 Kr. Les mer
9 814,00 Kr. 0,00 Kr. 9 814,00 Kr. Les mer

 

Dette kjøleskapet fra Bosch klarer seg bra i testene fra det danske forbrukerrådet Tænk og den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön.

Forbrukerrådet Tænk nevner blant annet at dette kjøleskapet ble kåret til det mest brukervennlige av alle modellene de har testet. Det har en kapasitet på 346 liter og passer til en familie på 4-6 personer.

Det får ros for å ha et lavt energiforbruk og samtidig god nedkjølingskapasitet. Dette kjøleskapet har energimerket A++, hvilket betyr at det er et miljøvennlig kjøleskap med relativt lavt strømforbruk.

Ifølge ekspertene er denne Bosch-modellen et trygt valg dersom du vil ha et kjøleskap som leverer kvalitet over hele linja.

Det eneste kritikkpunktet er at temperaturen i grønnsaksskuffen kunne vært bedre. Dette er likevel ikke en faktor som påvirker den generelle kvalitetsvurderingen.

Innstilling:koeleskab
Dette kjøleskapet er et av de enkleste på markedet i bruk, og Forbrugerrådet Tænk vurderer faktisk at det er det aller mest brukervennlige av alle kjøleskap de har testet.

Du stiller inn de forskjellige funksjonene fra LCD-displayet som har innebygget Touch-kontroll. Slik kan du raskt og enkelt endre på funksjonene slik du vil og det er lett å stille inn temperaturen helt nøyaktig.

Funksjoner:
Bosch og Siemens har samme eier, hvilket betyr at hvitevarene deres blir produsert på de samme fabrikkene og mer eller mindre identiske.

Derfor kommer du til å oppleve at produkter fra disse to produsentene ofte har stort sett samme funksjoner.

Bosch KSV36BW30 er utstyrt med AirFresh-filter som renser luften i kjøleskapet og fjerner dårlig lukt. Det har også FreshSense-teknologi som sikrer jevn temperatur, slik at du ikke risikerer at enkelte deler av kjøleskapet er varmere eller kaldere enn andre.

I likhet med Siemens har Bosch også utstyrt de nyere kjøleskapene sine med HyberFresh-skuff med fuktighetsregulering, som sørger for at frukt og grønt holder seg friskt lenger og bevarer vitaminene. Produsenten hevder at grønnsaker og frukt holder seg opptil dobbelt så lenge i en HyberFresh-skuff.

Størrelse:
Høyde: 1860 mm
Bredde: 600 mm
Dybde: 650 mm
Vekt: 74 kg

Fordeler med Bosch KSV36BW30:

🔵 Kåret til det mest brukervennlige kjøleskapet
🔵 Intelligent FreshSense-teknologi
🔵 AirFresh-filter fjerner dårlig lukt i kjøleskapet
🔵 Innvendig LED-lys
🔵 LCD Touch Panel til kontroll av funksjonene
🔵 Dynamisk kjøling
🔵 Døralarm som sikrer at døren alltid er lukket korrekt
🔵 HyberFresh-skuff holder frukt og grønt friskt lenger
🔵 A++ energimerke


Testvinnende kombiskap

Mange trives godt med kombiskap der det er en innebygget fryser i kjøleskapet. Derfor har vi inkludert ett av de best anmeldte kombiskapene på markedet. Vi har undersøkt en rekke forskjellige tester på nettet og konkludert med at ingen kjøleskap fra Electrolux har vunnet tester i denne kategorien.

Derfor har vi heller inkludert en svært populær testvinner fra Siemens, som både har vunnet testet og samtidig får gode tilbakemeldinger fra brukerne.

Siemens KG39EBI40

Testvinner hos den svenske forbrugerorganisasjonen Råd & Rön  
Testvinner hos tyske Stiftung Warentest
Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk

Siemens KG39EBI40

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
9 445,00 Kr. 0,00 Kr. 9 445,00 Kr. Les mer
9 445,00 Kr. 0,00 Kr. 9 445,00 Kr. Les mer
9 445,00 Kr. 0,00 Kr. 9 445,00 Kr. Les mer

 

Dersom du har bestemt deg for å kjøpe et kombiskap er Siemens KG39EBI40 et svært godt valg, skal man tro ekspertenes vurdering. Overflaten er i rustfritt stål som gir en elegant og stilren look.

Kjøleskapet har en kapasitet på 250 liter og fryser på 89 liter som gjør at det passer fint til en mellomstor familie.

Med et lydnivå på 38 dB er det også ett av de mest støysvake kjøleskapene på markedet.

Først og fremst er det verdt å legge merke til at dette kombiskapet er ett av de mest energivennlige som finnes. Det har kvalifisert seg til energimerke A+++ som er den beste miljømerkingen som finnes. Derfor bidrar dette kombiskapet med lavere strømregning og grønnere fotspor i miljøet.

Denne modellen skiller seg ut på den effektive evnen til å kjøle ned matvarer raskt. Ifølge målingene til Tænk, tok det kun 3 timer å kjøle ned matvarer til 5 grader. Mange av de andre modellene i testen tok opptil 15 timer for å kjøle ned til samme temperatur.

Det får også toppkarakter for enkel og oversiktlig brukervennlighet.

Innstilling:Siemens KG39EBI40 i electrolux koeleskab testen
Som nevnt tidligere, får Siemens KG39EBI40 toppkarakter i de ulike testene for den enkle innstillingen. Det er også innebygd LED-lys i selve kjøleskapet, som lyser opp kraftig og har lavt strømforbruk. Du kan styre både temperatur og funksjoner digitalt, så det er enkelt å endre på innstillingene.

Funksjoner:
En av grunnene til at denne modellen ble kåret til testvinner er alle funksjonene den byr på.

Det følger blant annet med en CoolBox, en innebygd boks spesielt designet til å lagre ferskt kjøtt og fisk. I CoolBoxen er temperaturen 2-3 grader lavere enn resten av kjøleskapet, slik at kjøtt kan holde seg opptil dobbelt så lenge sammenlignet med vanlig kjøleskaps-temperatur.

Du får også en CrisperBox spesialdesignet til frukt og grønnsaker som sørger for at ferskhet og smak holder seg dobbelt så lenge, samtidig som den opprettholder optimal fuktighet slik at innholdet ikke blir slapt.

AirFresh-filteret er også verdt å nevne. Det er et innebygget luftfilter integrert i selve ventilatoren som eliminerer dårlig lukt i kjøleskapet.

Fryseren:
Fryseren har en kapasitet på 88 liter. Den inkluderer blant annet en 26 cm høy BigBox som også lar deg oppbevare store ting i fryseren. Fryseren har tilsammen 3 gjennomsiktige plastskuffer.

En stor fordel er den innebygde LowFrost-teknologien som sørger for at det ikke er nødvendig å av-ise fryseren så ofte. LowFrost-teknologien fungerer ved å bruke luftsirkulering til å redusere oppbyggingen av is.

Størrelse:
Høyde: 2010 mm
Bredde: 600 mm
Dybde: 650 mm
Vekt: 90 kg

Fordeler med Siemens KG39EBI40:

🔵 Coolbox sikrer optimal oppbevaring av kjøtt og fisk
🔵 CrisperBox sikrer optimal oppbevaring av frukt og grønt
🔵 AirFresh-filteret eliminerer dårlig lukt i kjøleskapet
🔵 LED-lyset gjør at køleskabet blir opplyst optimalt
🔵 LowFrost-teknologien i fryseren reduserer is
🔵 Energimerke A+++


Informasjon om Electrolux

I denne artikkelen har vi presentert de kjøleskapene fra Electrolux med best vurdering. Vi har også tatt en gjennomgang av en rekke alternative modeller fra andre merker med det formål å gi deg best mulig vurderingsgrunnlag når du kjøper nytt kjøleskap.

I denne seksjonen kan du lese mer om Electrolux og få et innblikk i verdiene deres.

Historien om Electrolux:
Electrolux er en svensk virksomhet som er spesielt kjent for produksjon av hvitevarer, elektriske apparat til profesjonelt bruk og husholdningsmaskiner. Det er en av de største bedriftene i verden i sin bransje, og er aktivt i over 150 land.

Electrolux har kjøpt opp en rekke andre hvitevaremerker, blant annet AEG, Voss og Zanussi. Så dersom du er på jakt etter et Electrolux-kjøleskap er det lurt å vite at de andre merkene også er eid av Electrolux og leverer samme kvalitet.

Electrolux ble stiftet i 1910 og har vokst støtt de siste 100 årene. I dag har Electrolux over 50 fabrikker i Europa.
Du kan lese mer om historien om Electrolux her.

Du kan lære mer om kjøleskapene fra Electrolux på den offisielle hjemmesiden deres. Her kan du lese mye mer om fordelene ved å kjøpe et Electrolux-kjøleskap og en liste over alle de ulike modellene de forhandler. Siden deres kan du besøke her.

Dersom du ønsker å lese mer visjonene deres som bedrift, kan du klikke deg inn på den internasjonale siden der de skriver mye mer om visjoner og mål her.


Electrolux kjøleskapstest – Disse kildene har vi brukt

Vi har undersøkt mange tester av kjøleskap. Det er viktig å være kritisk til mange av testene man finner på nettet fordi mange hjemmesider lager «tester» uten å faktisk ha testet produktene i virkeligheten. Hos Forbrukerliv.no bruker vi kun tester fra pålitelige kilder som har testet produktene i virkeligheten.

Vi har brukt følgende kilder i denne artikkelen:

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Det danske forbrukerrådet Tænk er en av de mest anerkjente testkildene i Skandinavia. Hos Tænk tester de alle produktene på laboratorier, som sikrer at teststandarden er svært høy og veldig pålitelig.

I testen har de analysert 28 forskjellige kjøleskap, og i denne artikkelen kan du lese om kjøleskapene fra Electrolux som fikk best vurdering i tillegg til testvinnere fra andre merker. Du kan lese hele testen fra Tænk ved å klikke her. Merk at det krever abonnement å få tilgang til testen.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön gjennomførte en test av 22 ulike kjøleskap i september 2017. I likhet med Forbrukerrådet Tænk, har Råd & Rön undersøkt de viktigste elementene ved et kjøleskap, slik som kjølingsevne, energiforbruk, lydnivå, funksjoner, innstilling og generell kvalitet. Du kan lese hele testen her. Merk at Råd & Rön også krever betalt medlemskap.

Stiftung Warentest 🇩🇪
Det store tyske testmagasinet Stiftung Warentest er et av de mest velansette testmagasinene i Europa med millioner av faste lesere. I denne artikkelen refererer vi til testen deres av kombiskap, der de laboratorie-testet 30 forskjellige modeller i juni 2016.

Her har de også har fokus på sentrale vurderingspunkter, slik som funksjoner, innstilling, energiforbruk, generell kvalitet og kjølingsevne. Hele testen kan leses her. Merk at også Stiftung Warentest krever abonnement for å lese testen.