Dyson V6 test – Se ekspertenes vurdering her

0

I denne artikkelen ser vi nærmere på støvsugermodellen Dyson V6. Vi gjennomgår først modellen grundig – versjonen kalt AnimalPro – som er den mest solgte modellen. Deretter ser vi også raskt på 4 andre Dyson V6-modeller.

Utover dette har vi også sett på noen alternative støvsugere fra andre merker, dersom man skulle ønske å få bredere kunnskap om de beste støvsugerne på markedet.

For å kunne gi best mulig oversikt har vi analysert en lang rekke forskjellig eksperttester, hvor ekspertene har testet og vurdert de forskjellige støvsugerne.

Her er det snakk om blant annet tester fra forskjellige testsider som ExpertReviews.com, GoodHousekeeping.co.uk, Which.co.uk og TrustedReviews.com.

Artikkelen inneholder:
– Oversikt og gjennomgang av Dyson V6 AnimalPro
– Gjennomgang av 4 andre Dyson V6 modeller
– Alternativer til Dyson V6 fra andre merker
– Informasjon om Dyson
– Gjennomgang av diverse tester som vi har undersøkt og analysert

Ønsker du å lese mer, bringer vi en liste over linker til de undersøkelsene vi henviser til nederst i artikkelen.

Vennligst merk at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultater fra utvalgte tester, slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet.


Dyson V6 AnimalPro

✅ Beste kjøp hos britiske Which.co.uk
✅ 4,6 stjerner av 5 mulige hos JohnLewis.com – basert på 2323 anmeldelser
✅ 98 av 100 mulige poeng hos GoodHousekeeping.co.uk
✅ 4 stjerner av 5 mulige hos DigitalTrends.com
✅ 10 stjerner av 10 mulige hos norske DinSide.no
✅ Toppscorer hos tyske Testberichte.de
✅ 5 stjerner av 5 mulige hos britiske ExpertReviews.co.uk

Dyson V6 Animal Pro

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 456,00 Kr. 0,00 Kr. 3 456,00 Kr. Les mer
3 456,00 Kr. 0,00 Kr. 3 456,00 Kr. Les mer
3 456,00 Kr. 0,00 Kr. 3 456,00 Kr. Les mer
3 990,00 Kr. 0,00 Kr. 3 990,00 Kr. Les mer

 

Modellen Dyson V6 AnimalPro er den modellen vi fokuserer overordnet på i denne artikkelen. Det finnes 10 forskjellige støvsugere i Dyson V6-serien, men her har vi valgt å fokusere på Dyson V6 AnimalPro da dette er en av de kraftigste støvsugerne i serien, som samtidig er meget allsidig i bruk uavhengig av hva slags hjem man bor i. Samtidig er dette den mest solgte modellen i Danmark.

Vi har gjennomgått tester av Dyson V6 fra en rekke land for å gi deg den beste oversikten over hva ekspertene mener om denne modellen.

Modellen har blitt testet av mange forskjellige eksperter fra blant annet JohnLewis.com og Testberichte.de, og det er stor enighet om at Dyson V6 AnimalPro er en virkelig god støvsuger.

Moderne støvsuger i unikt design

Dyson V6 AnimalPro hører til i Dysons innovative V6-serie, sammen med en rekke andre modeller.

Denne serien er blitt Dysons bestselgende serie blant de ledningsløse modellene, og dette skyldes ikke minst at V6 gir deg veldig mye for pengene. Dette er fordi modellen ikke høyer til blant de dyreste på markedet, men samtidig er en av de modellene som får absolutt best bedømmelser blant anmelderne.

Modellen Dyson V6 AnimalPro har kanskje et litt futuristisk utseende da den ligner litt på noe fra en science fiction-film med selve suge-aggregatet nederst forbundet til håndtaket, og knappene på en lang stang. Også fargespillet er spesielt, for modellen finnes i flotte, sterke farger som ikke er til å overse.

Det er faktisk en mening bak det spesielle designet, for modellens sugestyrke og ergonomiske bruk fremmes av designets utforming. Modellen tar derfor ikke så mye plass, og det samme gjelder vekten da den kun er på 2,1 kilo.

Den lave vekten betyr at det er lettere å arbeide med støvsugeren, samtidig som man slipper tunge løft når den skal løftes opp og rengjøre øvre overflater.

Unikt syklon-system og sterk motor

Dyson V6 AnimalPro har en så unik teknikk når det kommer til suge-systemet, at det er forsøkt kopiert av mange andre. Dyson V6 AnimalPro er likevel den originale varianten, og selve suge-/rengjøringssystemet er bygget opp via den spesielle 2 Tier Radial Cyclones-teknologien som sørger for å øke luftsirkulasjonen via 15 forskjellige sykloner, som er plassert i 2 lag og arbeider parallelt med hverandre.

Denne teknologien gjør at det blir mye enklere å støvsuge opp støv og skitt. Motoren er drevet av Dysons digitalt kontrollerte V6-motor, og denne motoren er så effektiv at det ikke er bruk for strøm og ledning.

Forskjellige rengjøringshoder

For et så allsidig bruk som mulig, er Dyson V6 AnimalPro utstyrt med flere forskjellige munnstykker. Dyson V6 AnimalPro er skapt til både å kunne fjerne støv og skitt fra gulvtepper og harde gulv, og til dette formålet medfølger et bredt motorisert munnstykke (hoved-munnstykket) kalt Direct Drive, som sammen med det unike 2 Tier Radial Cyclone-systemet sørger for ekstra effektivt å fjerne støv og skitt fra tepper og gulv.

Utover dette medfølger også et spesielt munnstykke som er spesialdesignet til å håndtere dyrehår, samt et fuge-munnstykke som er designet til å fjerne støv og skitt i sprekker og hjørner.

To sugestyrker

Dyson V6 AnimalPro er designet slik at ”kontrollpanelet” er utformet nærmest som en pistol, hvor man trykker ned på avtrekkeren når det skal suges. Det høres litt vanskelig ut, men systemet er designet på denne måten for å spare mest mulig på batteriet, og det er i virkeligheten veldig enkelt å bruke.

 

Ettersom Dyson V6 AnimalPro er en ledningsløs støvsuger så går den på batteri, og dette batteriet kan holde i omkring 20 minutter på én oppladning (hver oppladning tar 3,5 timer, noe som er forholdsvis lang tid – derfor er det en fordel å kunne spare på batteritiden når man for eksempel går rundt mellom rommene i huset).

Når man trykker på avtrekkeren så suger Dyson V6 AnimalPro på normal-nivået, og har man bruk for ekstra sugestyrke, kan man velge Max, som suger med hele motorens kraft – og det tilsvarer en tredobling av den normale sugestyrken.

Til gjengjeld skal man være oppmerksom på at Max-funksjonen veldig hurtig drenerer batterier. Bruker man utelukkende Max-funksjonen, holder batteriet kun omkring 6-10 minutter.

Dyson V6 AnimalPro har en sugeeffekt på 100 watt, og sugekraften ved en normal støvsuging ligger på 28 AW. Når man slår på Max-funksjonen så suger modellen i stedet ved 100 AW.

Poseløs modell

Dyson V6 AnimalPro er både ledningsløs og poseløs. Det betyr at man også slipper besværet med å skifte pose og spre støv overalt. I stedet samler Dyson V6 AnimalPro støvet i en beholder som kan inneholde 0,4 liter. Selvsagt er ikke det så mye, men til gjengjeld er beholderen veldig enkel å tømme i søppelkassen.

Dyson V6 AnimalPro har også tenkt på forbrukerens helse og miljø med filteret sitt, som er designet til å holde hele støvsugerens levetid.

Filteret er designet slik at når støvet suges inn, så kommer det kun meget få støvpartikler ut igjen, noe som fremmer et rent miljø og sørger for at man ikke trenger å støvsuge to ganger.

I tillegg er filteret vaskbart, og en rask vask sikrer at filteret er helt rent og dermed kan yte mest optimal beskyttelse.

Enkel i bruk

Dyson V6 AnimalPro er designet til å være brukervennlig å jobbe med. Derfor er modellen for det første så lett at den kun veier litt over 2 kilo. Det betyr at stort sett alle brukere vil kunne arbeide med modellen.

Easy-grip håndtaket er ergonomisk designet for best mulig grep, og den lette vekten gjør det enkelt å flytte rundt på støvsugeren. Modellen er også skapt til å være fleksibel, slik at munnstykkene enkelt kan komme helt inntil vegger, kanter og hjørner.

At modellen har en støvbeholder fremfor en pose gjør også uttømmings-arbeidet lettere for brukeren, og det samme gjelder det ledningsløse designet da man ikke behøver en stikkontakt i nærheten for å støvsuge.

Som en ekstra bonus tar Dyson V6 AnimalPro heller ikke så mye plass, så det vil være enkelt å få plass til den i skapet. Det følger med en docking-stasjon med Dyson V6 AnimalPro, som både lader opp støvsugeren og har plass til ekstrautstyret.

Man kan også oppbevare støvsugeren i docking-stasjonen permanent, slik at den alltid er klar til bruk.

2-i-1-modell

Dyson V6 AnimalPro er en 2-i-1-støvsuger da man kan anvende modellen som en konvensjonell støvsuger som suger støv opp via et langt rør, men man kan også bruke Dyson V6 AnimalPro som håndstøvsuger.

Raskt og enkelt kan man konvertere modellen til en håndholdt modell, noe som er en fordel når det raskt skal gjøres rent på vanskelige steder, eller når kun et lite område skal gjøres rent.

Bruk støvsugeren til smuler ved frokostbordet, i sofaen etter dyr og barn, eller gi madrassen en rask overhaling for å fjerne støvmidd.

Dyson V6 AnimalPro måler 25 x 121 x 21 cm og veier som nevnt 2,1 kilo.

Utvalgte fordeler ved Dyson V6 AnimalPro:
🔵 Modell skapt spesielt til hjem med kjæledyr
🔵 Ergonomisk design med vekt på kun 2,1 kilo
🔵 2 Tier Radial Cyclones-teknologi med 15 sykloner
🔵 Spesialmunnstykke til dyrehår medfølger
🔵 2 sugestyrker inklusiv den 3 ganger så sterke Max
🔵 Ledningsløs modell med batteritid på cirka 20 minutter
🔵 Poseløs modell med støvbeholder på 0,4 liter
🔵 Vaskbart filter
🔵 2-i-1-modell med mulighet for konvertering til håndstøvsuger

Du kan se en liten video om Dyson V6 her: 


Øvrige Dyson V6 modeller

Ovenfor har vi gått i dybden med modellen Dyson V6 AnimalPro. I dette avsnittet til vi raskt gå igjennom 4 andre Dyson V6-modeller, som hver er litt annerledes enn Dyson V6 Animal Pro.


Dyson V6 AnimalPro+

Dyson V6 AnimalPro+

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 456,00 Kr. 0,00 Kr. 3 456,00 Kr. Les mer
3 990,00 Kr. 0,00 Kr. 3 990,00 Kr. Les mer

 

Modellen Dyson V6 AnimalPro+ heter nesten det samme som Dyson V6 AnimalPro, og dette er det en grunn til. Modellene er stort sett identiske med kun små forskjeller. Dyson V6 AnimalPro+ er nemlig litt større end Dyson V6 AnimalPro og veier også litt mer (2,2 kilo).

Motor og 2 Tier Radial Cyclones-teknologien er den samme, men det medfølger en smule mer tilbehør til Dyson V6 AnimalPro+, blant annet et finere munnstykke til dyrehår. Utover dette er hoved-munnstykket designet til å klare alle gulvtyper og underlag.

Oppladningstiden på batteriet til Dyson V6 AnimalPro+ er også litt kortere enn hos Dyson V6 AnimalPro, mens prisen er noe høyere. Modellen er også utstyrt med HEPA-filter.


Dyson V6 Digital Slim

dyson digital slim v6

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 117,00 Kr. 0,00 Kr. 3 117,00 Kr. Les mer
3 117,00 Kr. 0,00 Kr. 3 117,00 Kr. Les mer
3 117,00 Kr. 0,00 Kr. 3 117,00 Kr. Les mer
3 790,00 Kr. 0,00 Kr. 3 790,00 Kr. Les mer
3 990,00 Kr. 0,00 Kr. 3 990,00 Kr. Les mer

 

Dyson V6 Digital Slim er også utstyrt med samme sterke motor og 2 Tier Radial Cyclones-teknologi som Dyson V6 AnimalPro. Modellen er også like effektiv når det kommer til støvsuging.

En av de få forskjellene er at Dyson V6 Digital Slim er en tynnere og mindre modell med litt lavere høyde. Det gjør modellen litt enklere å håndtere og jobbe med. Vekten ligger på 2,1 kilo. Dyson V6 Digital Slim er ikke utstyrt med HEPA-filter.

Du kan se en liten video om Dyson V6 Digital Slim her:


Dyson V6 Fluffy+

Dyson V6 Fluffy+

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
4 380,00 Kr. 0,00 Kr. 4 380,00 Kr. Les mer
4 490,00 Kr. 0,00 Kr. 4 490,00 Kr. Les mer

 

Dyson V6 Fluffy+ er spesialdesignet til harde gulv, så har man et hjem uten mange gulvtepper kan Dyson V6 Fluffy+ være et godt valg.

Modellen er litt dyrere enn Dyson V6 AnimalPro, men billigere enn andre Dyson V6-modeller. Den er utstyrt med et Soft Roller-munnstykke som er funnet opp spesielt til å støvsuge harde gulv.

Soft Roller-munnstykket fjerner enkelt større støvpartikler og skitt samtidig, og deretter skjer en filtrering av hele apparatet som fanger alt støv og mulige kilder til allergier. Deretter returneres luften ut i rommet mye renere enn før.

Du kan se en introduksjonsvideo til Dyson V6 Fluffy+ her:


Dyson V6 Car + Boat Pro

Dyson-V6-Car+Boat

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
2 490,00 Kr. 0,00 Kr. 2 490,00 Kr. Les mer
3 980,00 Kr. 0,00 Kr. 3 980,00 Kr. Les mer
3 980,00 Kr. 0,00 Kr. 3 980,00 Kr. Les mer
3 980,00 Kr. 0,00 Kr. 3 980,00 Kr. Les mer

 

Dyson V6 Car + Boat Pro ser litt annerledes ut enn de ovenstående modellene. Dyson V6 Car + Boat er spesiallaget til å rengjøre bil og båt, og derfor er den mer smidig enn de øvrige modellene.

Dyson V6 Car + Boat Pro er designet til å komme til i alle hjørner og kroker, og ned i bilseter med et spesial-munnstykke – derfor er modellen ytterst fleksibel. Modellens pris ligger i den lave enden av prisskalaen sammenlignet med andre Dyson V6-modeller.

Du kan se en liten reklamevideo for Dyson V6 Car + Boat her:


Alternativer til Dyson V6

I denne artikkelen har vi nå gjennomgått flere Dyson V6-støvsugere med hovedfokus på Dyson V6 AnimalPro, som har fått toppkarakterer av eksperter i forskjellige tester.

Utover disse støvsugerne fra Dyson V6 finnes det også mange andre gode modeller på markedet, og for å sikre en så nyansert oversikt som mulig, vil vi i dette avsnittet gjennomgå ytterligere 3 støvsugere fra merket Bosch, samt en enkelt modell fra Dyson V8-serien.


Dyson V8 Absolute

5 av 5 stjerner hos t3.com
5 av 5 stjerner hos TrustedReviews.com
5 av 5 stjerner hos TheGuardian.com
5 av 5 stjerner hos ExpertReviews.co.uk
✅ Toppscorer hos Tek.no

dyson v8

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
5 690,00 Kr. 0,00 Kr. 5 690,00 Kr. Les mer
5 690,00 Kr. 0,00 Kr. 5 690,00 Kr. Les mer
5 690,00 Kr. 0,00 Kr. 5 690,00 Kr. Les mer
5 690,00 Kr. 0,00 Kr. 5 690,00 Kr. Les mer
5 690,00 Kr. 0,00 Kr. 5 690,00 Kr. Les mer

 

Dyson V8-serien er Dyson V6-seriens storebror som er kraftigere enn V6-modellene. Modellen Dyson V8 Absolute er en del av Dyson V8-serien, og denne modellen har blitt testet av en rekke eksperter fra blant andet TrustedReviews.com, ExpertReviews.co.uk, samt den britiske avisen The Guardian.

Det er stor enighet blant ekspertene om at Dyson V8 Absolute er en meget god modell, og derfor får modellen absolutt toppkarakter.

Lengre batterilevetid

Dyson V8 Absolute har som nevnt mer kraft enn modellene fra V6-serien. Det betyr at støvsugingen blir enklere for brukeren, og ekspertene kaller modellen for en ”evolusjon” blant støvsugere. Modellen ligner veldig på V6-modellene og er også både poseløs og ledningsløs.

Oppsugningen fungerer på samme måte, nemlig ved at man selv skal holde avtrekkeren nede når det skal suges – denne metoden forlenger batterilevetiden, da støvsugeren kun skal bruke krefter når det foretas oppsugning.

Ekspertene bemerker også spesielt at batterilevetiden på Dyson V8 Absolute er markant forbedret i forhold til V6-modellene, da de knappe 20 minuttene har vokst til 40 minutter.

Flere forskjellige munnstykker

Dyson V8 Absolute er en lett modell: Med en vekt på kun 2,61 kilo er den enkel å jobbe med, løfte opp og fjerne støv fra høytliggende overflater. Fleksibilitet er et nøkkelord for denne modellen, for takket være leddet på munnstykkene kan støvsugeren komme til overalt – den når også til under sofaen, i hjørner, langs kanter og vegger.

Ekspertene vurderer at Dyson V8 Absolute har en riktig god sugeevne, og den forbedres av de spesial-utformede munnstykkene – dette gjelder Soft Roller til harde gulv, Direct Drive til tepper, Mini Motorised-munnstykke til trapper og møbler, og Combination Tool-munnstykket til fint støv.

Ifølge ekspertene foregår rengjøringen med disse munnstykkene, samt den fleksible utformingen, enkelt og problemfritt.

Stille motor

Selv om Dyson V8 Absolute har en kraftig motor, så bemerker ekspertene seg at modellen er en meget støyfri støvsuger som knapt merkes. Dette er en forbedring fra V6-modellene, og det samme gjelder tømningen av støvbeholderen.

Ettersom Dyson V8 Absolute er poseløs, så samles støvet i en beholder som kan romme 0,54 liter støv, og med ny teknologi er det mye lettere å få tømt beholderen.

Videre er Dyson V8 Absolute en 2-i-1-støvsuger, da den tradisjonelle støvsugeren kan konverteres til en håndstøvsuger, og modellen er utstyrt med både HEPA-filter og et vaskbart forfilter som sikrer en så miljøvennlig støvsuging som mulig, som også verner mot allergener.

Utvalgte fordeler ved Dyson V8 Absolute:
🔵 Forbedret batterilevetid med opptil 40 minutter
🔵 Lav vekt på kun 2,61 kilo
🔵 Soft Roller-munnstykke til harde gulv, og Direct Drive-munnstykke til tepper
🔵 2-i-1-modell med inkludert håndstøvsuger
🔵 Både HEPA-filter og vaskbart forfilter

Her kan du se en video om Dyson V8:


Bosch Readyy’y

✅ Billig alternativ til Dyson V6

bosch readyy

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 649,00 Kr. 0,00 Kr. 1 649,00 Kr. Les mer
1 649,00 Kr. 0,00 Kr. 1 649,00 Kr. Les mer
2 249,00 Kr. 0,00 Kr. 2 249,00 Kr. Les mer
2 249,00 Kr. 0,00 Kr. 2 249,00 Kr. Les mer

 

Modellen Bosch Readyy’y er ikke blitt tatt med i tester, men vi har likevel tatt med modellen da Bosch Readyy’y utgjør et veldig bra og billigere alternativ til Dyson V6-modellene.

Bosch Readyy’y er nemlig en meget god og solid støvsuger som har det sedvanlige kvalitetsstempelet fra Bosch, og i tillegg koster modellen kun omtrent en tredjedel av hva flere av Dyson V6-modellene koster.

God sugeevne

Bosch Readyy’y er utstyrt med god sugekraft, som gjør at man ikke trenger å slite veldig for å få fjernet støv og skitt fra overflater og underlag. Modellen er både fordelaktig dersom man har et hjem med mange gulvtepper eller harde gulv, for de medfølgende munnstykkene er spesialfremstillet til å klare begge typer oppgaver.

Modellen er ledningsløs, så man behøver ikke lete etter en stikkontakt under støvsugingen. Dessuten har Bosch Readyy’y et veldig bra batteri, som faktisk slår Dyson V6-modellene når det kommer til levetid. Bosch Readyy’y kan nemlig brukes i over 40 minutter før batteriet må lades opp.

Fleksibel modell

Bosch Readyy’y er fremstilt slik at modellen både er enkel å håndtere og holde fast på, og med en vekt på 2,98 kilo veier modellen heller ikke veldig mye.

Derfor er det lett å løfte opp støvsugeren og gjøre rent på høytliggende overflater. Munnstykkene og suge-hodet er laget til det formål å være så smidige som mulig, og derfor sørger Bosch Readyy’y for å gjøre rent i alle kriker og kroker hvor det ellers kan være vanskelig å komme til.

2-i-1 støvsuger

Bosch Readyy’y har mange av de samme kjennetegnene som Dyson V6-modellene. Det mest vesentlige kjennetegnet er nok at også Bosch Readyy’y er en 2-i-1 støvsuger, som betyr at modellen både kan brukes som en tradisjonell støvsuger og håndstøvsuger.

Med få klikk kan overdelen nemlig fjernes, slik at man kan bruke håndstøvsugeren når det for eksempel skal rengjøres mindre overflater, eller når man bare trenger en rask rengjøring. Det er også fordelaktig å bruke Bosch Readyy’y som håndstøvsuger ved for eksempel frokostbordet, i sofaen eller i bilen.

Bosch Readyy’y har et design i flott T-forn, hvor håndstøvsugeren sitter fast på midten.

Utvalgte fordeler ved Bosch Readyy’y:
🔵 Billig støvsuger
🔵 Ledningsløs modell
🔵 Batterilevetid på over 40 minutter
🔵 Lav vekt på 2,98 kilo
🔵 2-i-1 støvsuger med både tradisjonell støvsuger og håndstøvsuger

Her kan du se en liten video om Bosch Readyy’y: 


Bosch Athlet BBH52550 (uten innebygd håndstøvsuger)

✅ Testvinner hos TU.no

 Bosch Athlet BBH52550

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
2 148,00 Kr. 0,00 Kr. 2 148,00 Kr. Les mer
2 148,00 Kr. 0,00 Kr. 2 148,00 Kr. Les mer
2 148,00 Kr. 0,00 Kr. 2 148,00 Kr. Les mer
2 176,00 Kr. 0,00 Kr. 2 176,00 Kr. Les mer
2 590,00 Kr. 0,00 Kr. 2 590,00 Kr. Les mer

 

Modellen Bosch Athlet BBH52550 har blitt testet av det Norske Tekniske Ukeblad (TU.no), og denne modellen imponerer ekspertene så mye at de kårer dent il testvinner.

Ekspertene roser spesielt modellen for dens velfungerende og kraftige sugeevne, samt gode batteri som har lang levetid.

Legg merke til at Bosch Athlet BBH52550 ikke har en medfølgende håndstøvsuger slik som Dyson V6-modellene har.

EasyClean-system

Bosch Athlet BBH52550 sørger for grundig rengjøring hvor støv og skitt effektivt fjernes via EasyClean-systemet. Dette systemet kombinerer den sterke sugestyrken med det velfungerende børstehodet, og ekspertene bemerker at modellen fungerer feilfritt på harde og glatte gulv.

Bosch Athlet BBH52550 er også god på tepper, takket være den kraftige børsten på munnstykket, som nærmest banker støvet løst før det deretter suges opp. Resultatet på tepper blir meget godt.

3 forskjellige hastigheter

Bosch Athlet BBH52550 er utstyrt med forskjellige sugestyrker, som hver passer til forskjellige oppgaver. Første nivå er til den lette rengjøringen, og her er batterilevetiden maksimal – det vil si omkring 50 minutter, som er mye for en ledningsløs støvsuger.

Andre nivået er skapt til normal rengjøring, og batterilevetiden nedsettes kun en smule.

Det siste nivået kalles Turbo, og det er her motoren suger kraftigst. Dette nivået er beregnet til krevende rengjøring, og man må regne med en kortere batterilevetid på dette nivået.

Bosch Athlet BBH52550 har også en innebygd Sensor Control, som via sensorer kontrollerer modellens yteevne.

Poseløs modell

På Bosch Athlet BBH52550 skal man ikke trekkes gjennom det slitsomme arbeidet med å skifte pose. Modellen er i stedet utstyrt med en beholder til støv, som kan samle opp 0,9 liter støv innen tømming. Beholderen har SensorBagless-teknologi, som sikrer minimal vedlikeholdelse.

Modellens intelligens sees også da Bosch Athlet BBH52550 selv forteller når det er tid for å rengjøre filteret via en LED-lampe. Modellen er enkel å bruke, og med en vekt på 3,6 kilo er den lett å håndtere og jobbe med.

Bosch Athlet BBH52550 har et Soft Touch håndtak for et bedre grep, og den frittstående funksjonen gjør at det er enkelt å plassere modellen når den ikke er i bruk. Modellen lades opp via stikkontakten.

Utvalgte fordeler ved Bosch Athlet BBH52550:
🔵 EasyClean-systemet sørger for effektiv rengjøring
🔵 Gode børster
🔵 Batterilevetid på 50 minutter
🔵 3 forskjellige hastigheter
🔵 Ledningsløs og poseløs modell med støvbeholder på 0,9 liter

Her kan du se Boschs egen video om produktet: 


Bosch BCH6ZOOO (uten innebygd håndstøvsuger)

✅ ”Sehr gut” hos tyske testsieger.de

Bosch BCH6ZOOO

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
2 389,00 Kr. 0,00 Kr. 2 389,00 Kr. Les mer
2 389,00 Kr. 0,00 Kr. 2 389,00 Kr. Les mer
2 389,00 Kr. 0,00 Kr. 2 389,00 Kr. Les mer
2 389,00 Kr. 0,00 Kr. 2 389,00 Kr. Les mer

 

Det tyske testnettstedet Testsieger har undersøkt modellen Bosch BCH6ZOOO, og modellen imponerer ekspertene så mye med blant annet et godt batteri og effektiv fjernelse av støv, at den scorer 94 av 100 mulige poeng.

Dette er en veldig høy poengsum. Legg merke til at Bosch BCH6ZOOO ikke kommer med en integrert håndstøvsuger slik som Dyson V6-modellene gjør.

Multifunksjonell støvsuger

Bosch BCH6ZOOO kan veldig mange ting og er utstyrt med mange forskjellige unike teknologier, som sikrer effektiv bruk. Modells LongLife motor sørger for høy stabilitet med høy yteevne og lang levetid. EasyClean-systemet sikrer at Bosch BCH6ZOOO kombinerer den sterke sugeevnen med effektive munnstykker med børster, og denne kombinasjonen gir et støvfritt gulv eller gulvteppe.

Ekspertene roser modellens sugeevner på både gulv og gulvtepper i meget fine vendinger, og gir modellen toppkarakter på dette området.

For en mer variert bruk, kommer Bosch BCH6ZOOO også med en ProAnimal-børste, som er et elektrisk munnstykke med spesialbørste som er ideell til både korte og lange dyrehår. For økt kontroll finnes SensorControl, hvor sensorer kontrollerer yteevnen løpende.

Lang batterilevetid

Bosch BCH6ZOOO er en ledningsløs støvsuger, og derfor går modellen på batteri. Ekspertene roser blant annet den lange batterilevetiden, som ligger på omkring 60 minutter – noe som er langt mer enn hos Dyson V6-modellene.

Den lange batterilevetiden skyldes Boschs Litium-Ion-teknologi, som er holdbare og sterke oppladbare batterier, som både er raske til å lades opp og har veldig lang driftstid.

Fleksibel modell

Bosch BCH6ZOOO er skapt til å være meget fleksibel, og derfor er munnstykkene fabrikkert slik at de enkelt skal kunne komme til rundt stolben og under møbler.

Underveis kan det være nødvendig å endre på sugestyrken, og her er BCH6ZOOO utstyrt med 3 nivåer, som hver er spesielt gode til rask rengjøring, normal rengjøring og Turbo til krevende rengjøring.

Bosch BCH6ZOOO er en poseløs støvsuger, så i stedet for pose har den en støvbeholder som rommer 0,9 liter støv. For en så hygienisk støvsuging som mulig, har Bosch BCH6ZOOO en LED-lampe som lyser når det er på tide å rengjøre filteret.

Et rent filter sikrer nemlig at flest mulig støvpartikler ender i støvbeholderen og ikke ut i luften igjen. Filteret er laget så hygienisk som mulig, og det er lett å fjerne det når det skal rengjøres.

Modellen veier 4,5 kilo.

Utvalgte fordeler ved Bosch BCH6ZOOO:
🔵 LongLife motor sikrer høy stabilitet
🔵 EasyClean-system sikrer optimal rengjøring
🔵 ProAnimal-børste til dyrehår
🔵 Batteri med Bosch Litium-Ion-teknologi
🔵 Ledningsløs og poseløs modell med en støvbeholder med kapasitet på 0,9 liter

Her kan du se en liten introduksjonsvideo om støvsugeren, produsert av Bosch: 


Om Dyson

dyson logo

I 1979 kom den spede starten til støvsugermerket Dyson, da engelskmannen James Dyson ble irritert over sin støvsugers nedsatte sugeevne. Derfor tok han den fra hverandre og fant ut at det var fordi posen var stappfull av støv, og derfor ble sugeevnen dårligere. Han bestemte seg da for å bygge en bedre støvsuger, og i 1983 ble James Dysons første poseløse støvsuger en realitet – etter over 5.000 prototyper.

Det var det høyteknologiske Japan som først fikk øynene opp for Dysons poseløse støvsuger. Japanerne ble imponerte over støvsugeren som hadde fått navnet G-Force, og utover den forbedrede standarden innenfor støvsugere fikk modellen i 1991 også den anerkjente International Design Fair-prisen. Prisen på G-Force var veldig høy i starten – omtrent 2.000 dollar per stykk.

Med pengene fra salget av G-Force-modellen startet James Dyson sin egen virksomhet, og i 1992 åpnet han sitt eget forskningssenter og fabrikk i England. Her forsøkte han å overgå den forrige G-Force-modellen ved å skape en ny modell som var i stand til å fange opp enda flere støvpartikler.

Denne modellen kalte Dyson for DC01 (DC stod for Double Cyclone), og det som var revolusjonerende ved denne modellen var at sugestyrken aldri ble nedsatt.

I dag forhandles Dyson-støvsugere i over 65 land på verdensbasis, og over 1.000 ingeniører jobber hele tiden med å forbedre støvsugeren. Ønsker du å vite mer om Dysons historie, kan du gjerne ta en titt på denne YouTube-videoen hvor James Dyson selv forteller historien bak Dyson-merket.


Dyson V6 test – disse kildene har vi brukt:

Digitaltrends.com 🇺🇸

Internasjonal teknologi-side som blant annet tester forskjellige elektroniske produkter. Her er det snakk om en test av Dyson V6. Les mer her.


Dinside.no 🇳🇴

Norsk forbrukerside som skriver bredt om forbrukerstoff. Hovedsakelig jobber siden med motor, data, mobil og bolig. Her har nettstedet testet en Dyson V6-støvsuger. Ler mer her.


Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Denne britiske testsiden utfører uavhengige tester av en bred vifte med elektroniske produkter til hjemmet. Det gjelder blant annet tester av fjernsyn, datamaskiner, mobiltelefoner og kameraer, men også tester av hvitevarer som for eksempel vaskemaskiner. Her er det snakk om en test av Dyson V6 og Dyson V8 Absolute, som nettstedet vurderer innenfor sugeevner, batteri og brukervennlighet. Les mer her.


Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Denne britiske testsiden både tester og skriver om forskjellige produkter som har med hus og hage å gjøre. Der er ikke snakk om en test av et stort antall produkter samtidig, men nettstedet tester stadig et stort utvalg av støvsugere. Her får produktene karakterer på en skala opp til 100 for å avgjøre hvor gode de er. Les mer her.


Johnlewis.com 🇺🇸

Den britiske varehuskjeden John Lewis har her testet Dyson V6 AnimalPro og sett nærmere på modellens prestasjoner, teknikk, styrke, batterilevetid og brukervennlighet. Les mer her.


Tek.no 🇳🇴

Norges største nettsted for forbrukerteknologi med mer enn 300.000 lesere i uken. Her finnes både nyheter, artikler, guider og tester. Her er der snakk om en test av 13 forskjellige støvsugere. Les mer her.


Testberichte.de 🇩🇪 

Denne tyske siden samler forskjellige tester og forbrukeranmeldelser, og analyserer de. Deretter danner nettstedet sin egen faglige mening og gir en samlet poengsum. Her er der snakk om en test av Dyson V6 AnimalPro. Les mer her.


Testsieger.de 🇩🇪 

Denne tyske nettsiden samler og kryss-refererer forskjellig testmateriale. På bakgrunn av dette genereres en samlet og unik vurdering av produktene. Her er det snakk om en test av en støvsuger fra Bosch. Les mer her.


The Guardian 🇬🇧

The Guardian er en av de største britiske avisene. Den ble grunnlagt i 1821 og utgis hver dag fra mandag til lørdag. Avisen skriver om alt fra nyhetsstoff og sport, til business. Avisen inkluderer også stoff om forbrukerprodukter fra tid til annen, og her har avisen testet Dyson V8 Absolute. Les mer her.


Trustedreviews.com 🇺🇸

Denne amerikanske siden bringer daglige og detaljerte ekspertvurderinger av elektroniske forbrukerprodukter, samt ytterligere analyser. Her er modellen Dyson V8 Absolute blitt testet. Les mer her.


Tu.no 🇳🇴

Norges Tekniske Ukeblad TU foretar jevnlig tester av en rekke tekniske produkter. Her er det snakk om en test av en støvsuger fra merket Bosch. Les mer her.


T3.com 🇺🇸

Gaget-siden T3.com skriver løpende om forskjellige gagets, nyheter og anmeldelser. T3.com har her testet modellen Dyson V8 Absolute. Les mer her.


Which.co.uk 🇬🇧

Englands største forbrukermagasin med nesten 700.000 magasinabonnenter. Which? er til for forbrukerne, og målet er å utgjøre en forskjell for forbrukerne. Which? tester stadig forskjellige husholdningsprodukter, og her er der snakk om flere tester av Dyson V6. Les mer her, men full adgang til testene krever abonnement.