DeLonghi Test 2021 – Finn de beste DeLonghi modellene – Testvinner Guide

Senest opdateret den 0

Denne artikkelen handler om en serie med forskjellige kjøkkenprodukter fra merket DeLonghi.

Vi har analysert et stort utvalg eksperttester hvor diverse eksperter fra inn- og utland har testet og vurdert de forskjellige DeLonghi-produktene. I denne artikkelen har vi samlet alle produktene som har blitt anmeldt i tester.

Det er snakk om et bredt utvalg av tester som spenner fra det danske og svenske forbrukerrådet, til testnettsteder som Expertreviews.co.uk og Trustedreviews.com. Avisen The Independent, Good Housekeeping Institute og teknologinettstedet Digitaltrends.com er også inkludert.

Ved noen av produktene har vi valgt å inkludere brukeranmeldelser fra Amazon for å få med brukernes meninger også.

Hvis man ønsker å lese mer om testene og kildene vi har brukt så finnes det nederst i artikkelen en liste over de undersøkelsene vi henviser til.

Denne DeLonghi testen inneholder:

🔸 Oversikt over 16 forskjellige kjøkkenprodukter fra merket DeLonghi
🔸 Informasjon om merket DeLonghi
🔸 Gjennomgang av de testene vi har undersøkt, i tillegg til linker til eventuell videre lesing

Vennligst merk at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler resultater fra utvalgte tester slik at forbrukeren enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet


DeLonghi Dedica Espresso Maker

✅ 4 av 5 mulige stjerner hos amerikanske Digitaltrends.com
✅ ”Godt kjøp” hos det danske forbrukerrådet Tænk

DeLonghi EC680 Espresso Maker

Butik Pris

Annoncer

1.599,00 Les mer
1.754,00 Les mer
1.754,00 Les mer

.
DeLonghi EC680 Espresso Maker har både blitt testet av det amerikanske teknologi- og testnettstedet Digitaltrends.com samt det danske forbrukerrådet.

Ekspertene er svært imponerte over modellen og gir den mange fine kommentarer med på veien. Spesielt fremheves DeLonghi EC680 Espresso Makers hurtighet og veldig gode kaffevarianter.

Kort om DeLonghi EC680 Espresso Makerdelonghi-dedica

DeLonghi EC680 Espresso Maker er en halvautomatisk espressomaskin som kommer både i rødt og sølv. Ekspertene fra Digitaltrends.com kommenterer at modellen ser veldig flott ut – spesielt i rødt. Den virkelig vil ta seg godt ut på mange kjøkken som ellers er lite fargerike.

Modellens effekt ligger på 1450 W som er så kraftig at den kan varme opp til den optimale bryggetemperaturen på kun 40 sekunder via varmesystemet Thermoblock.

Bruk og funksjoner

Digitaltrends.com forteller at DeLonghi EC680 Espresso Maker er enkel i bruk så fort man har lært seg å bruke de forskjellige funksjonene. Spesielt kan det innebygde melkeskummingssystemet være litt vanskelig i begynnelsen, men så fort man mestrer kunsten vil man få et skikkelig godt melkeskum.

Kontrollpanelet har 3 opplyste knapper som styrer funksjonene. Med denne maskinen kan man bruke vanlig malt kaffe eller kapsler.

Ekspertene prøvde både espresso og cappuccino. De nevner at modellen føles veldig profesjonell i bruk og at resultatet av kaffen også kommer til å smake veldig godt.

Andre fordeler

Ekspertene anbefaler modellen til den hyppige kaffedrikkeren som kommer til å bruke maskinen hver dag. Kvaliteten er høy og man kan lage 2 kopper samtidig.

Modellen veier ikke så mye og tar heller ikke stor plass på kjøkkenbenken – derfor er modellen også ideell til et mindre kjøkken. Både vanntanken og dryppebrettet med vannindikator er avtakbare.

Det er også en annen fordel med denne modellen, nemlig det at den er markant billigere sammenlignet med andre espressomaskiner på markedet.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi EC680 Espresso Maker:
Hurtig espressomaskin med Thermoblock varmesystem
Enkel i bruk med 3 knapper
Innbygd melkeskummingssystem
Høy og profesjonell kvalitet

Her kan du se en liten anmeldelse av maskinen. Videoen er produsert av det amerikanske testmagasinet Cnet.com:


DeLonghi Scultura

5 av 5 mulige stjerner hos engelske Expertreviews.co.uk

DeLonghi Scultura

Butik Pris

Annoncer

.
Testnettstedet Expertreviews.co.uk har testet DeLonghi Scultura i en uavhengig test hvor modellen ble toppscorer med 5 av 5 poeng.

Modellen får skryt på mange forskjellige testområder fra utseende til bruk, funksjoner og kvalitet. Scultura er ikke en billig espressomaskin, men den er heller ikke blant de aller dyreste. Testpanelet hos Expertreviews.co.uk vurderer at maskinen passer godt til folk som vil ha en espressomaskin i toppkvalitet som ligger midt på treet prismessig.

Kort om DeLonghi Scultura

Hvis man vil ha en espressomaskin som er god på langt mer enn bare de helt nødvendige funksjonene så vil DeLonghi Scultura være et godt valg. Modellen får masse skryt for det retro utseendet i skinnende metal og med kurvede former.

Kvaliteten føles veldig høy og profesjonell. DeLonghi Scultura er en halvautomatisk espressomaskin som både kan brukes til malt kaffe og kapsler.

Modellen leveres med en innebygd vanntank som har en kapasitet på 1,4 liter.

Bruk og funksjoner

Ekspertene skryter også av kaffekvaliteten ved bruk av DeLonghi Scultura. Spesielt blir crema og melkeskum veldig godt. Dette gir selve grunnlaget for en veldig god cappuccino eller andre kaffedrikker med melk. Dette produseres i Steam-armen og sikrer både fyldig, fløyelsmykt og kremaktig skum.

Ekspertene fremhever også espressoen i tillegg til DeLonghi Sculturas perfekte bryggetemperatur på nøyaktig 65 grader. Modellen styres via et par enkle kontrollknapper, og ved siden av lyser det grønt når den perfekte bryggetemperaturen er nådd.

Andre fordeler

DeLonghi Scultura utstyrt med en koppvarmer-plate som kan brukes til å forvarme kopper og glass. Med den enkle varmtvannsfunksjonen kan man også bruke modellen til for eksempel te. DeLonghi Scultura er en trygg modell da den er utstyrt med AutoSlukk som etter 20 minutter uten bruk slår av maskinen automatisk.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi Scultura:
Gjennomført retrodesign
Kapasitet på 1,4 liter vann
Steam arm produserer godt melkeskum
Ekstra-funksjoner som koppvarmer og AutoSlukk

Her er en liten instruksjonsvideo fra DeLonghi hvor de viser hvordan man lager en espresso:


DeLonghi 44.660.B Eletta espressomaskin

”Ideell til morgenkaffen” skriver Good Housekeeping Institute

DeLonghi Ecam 44.660.B Eletta

Butik Pris

Annoncer

6.729,00 Les mer
6.729,00 Les mer
6.729,00 Les mer

.
Good Housekeeping Institute har testet espressomaskinen DeLonghi Ecam 44.660.B Eletta på områder som brukervennlighet, design og kaffekvalitet. Modellen klarer seg veldig fint og fremheves spesielt for brukervennligheten. Modellen er ideell til morgenkaffen fordi den nærmest er lydløs.

Kort om DeLonghi Ecam 44.660.B Eletta espressomaskin

DeLonghi Ecam 44.660.B Eletta er en helautomatisk espressomaskin som er laget til å kunne lage nøyaktig den typen kaffe forbrukeren ønsker.

Denne espressomaskinen leveres både med innebygget kaffekvern og melkeskummer, og kan derfor klare de fleste oppgaver helt på egenhånd. Den kan også bruke forhåndsmalt kaffe. Modellen har en stor vanntank på 2 liter og bønnebeholderen kan romme 400 gram. Kvaliteten er høy og modellens firkantede design gjør den enkel å plassere på kjøkkenbenken.

Bruk og funksjonerDeLonghi Ecam 44.660.B Eletta test

Ekspertene merker seg at DeLonghi Ecam 44.660.B Eletta espressomaskin er veldig enkel i bruk. Det finnes en touch-skjerm øverst på maskinen som på en oversiktlig måte veileder deg til det riktige valget.

Man kan velge mellom veldig mange funksjoner på DeLonghi Ecam 44.660.B Eletta espressomaskin, deriblant hele 5 nivåer på kaffestyrken.

Ifølge ekspertene produserer modellens innebygde melkeskummer tykt og fløyelsmykt skum som brukes til å lage en perfekt latte, cappuccino eller macchiato.

Med den innebygde timeren er det mulig å stille inn modellen til å slå seg på til et bestemt tidspunkt.

Andre fordeler

DeLonghi Ecam 44.660.B Eletta er en stor espressomaskin på 11 kilo, men størrelsen gjør også at den kan lage 2 kopper av gangen.

Det er mulig å programmere kaffebryggingen ut ifra vannets hardhet. Utover dette er det mulig å stille inn modellen på hele 16 forskjellige språk. Det finnes også en AutoSlukk-funksjon på denne modellen.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi Ecam 44.660.B Eletta espressomaskin:
Innebygd kaffekvern, men kan også bruke forhåndsmalt kaffe
Innebygd melkeskummer
5 forskjellige nivåer på kaffestyrken
Med AutoSlukk og timer

Her kan du se en liten instruksjonsvideo om hvordan maskinen brukes:


DeLonghi brødrister Icona Vintage

4 av 5 mulige stjerner hos Expertreviews.co.uk
86 av 100 poeng hos Good Housekeeping Institute

delonghi-brodrister

Butik Pris

Annoncer

.
Både testnettstedet Expertreviews.co.uk og Good Housekeeping Institute, som veileder britene med hensyn til hus og hjem, har testet brødristeren fra DeLonghi.

Ekspertene fra begge instansene er enige om at brødristeren er både enkel å bruke og har flere gode funksjoner.

Kort om DeLonghi brødrister Icona Vintage

Utseendet på DeLonghi brødrister Icona Vintage er i seg selv spesielt. Utformet med ”brede hofter”, kurvede kanter og en matt glød gir modellen assosiasjoner til vintage-hjemmet på 50-tallet. Dette anser ekspertene som positivt og hvis man vil så er det mulig å skaffe seg flere DeLonghi-produkter i samme serie.

Brødristeren kan riste 2 brødskiver av gangen og modellen er av den typen hvor man senker brødet nedi ovenfra.

Bruk og funksjoner

delonghi-brodrister-display

DeLonghi brødristeren er lett å finne ut av og knappene på fronten er enkle i bruk. Man kan velge mellom flere funksjoner, blant annet oppvarming, tining, avbryt og bagel i tillegg til vanlig risting.

Modellen er ikke den raskeste brødristeren på markedet da det tar nesten 2 ½ minutt å riste brødskivene, men dette er heller ikke katastrofalt langsomt.

Til gjengjeld blir brødet jevnt ristet og får en flott farge. Ekspertene fremhever spesielt bagel-funksjonen som fungerer ved at maskinen kun rister brødet på den ene siden.

Andre fordeler

DeLonghi brødristeren er for sikkerhetens skyld utstyrt med sklisikre ben i tillegg til at den kjøler seg raskt ned utenpå så man ikke brenner seg.

Hvis man vil ta ut brødet før det er ferdig ristet så kan man bruke den manuelle løfte-funksjonen.

Rengjøringen foregår enkelt med det avtakbare smulebrettet. Dessuten har alle funksjonene en tydelig indikator.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi brødrister:
Flott vintagedesign
Kan riste 2 brødskiver samtidig
Har flere funksjoner, blant annet til bagel, tining og oppvarming
Sklisikre ben og kjøles raskt ned


DeLonghi CGH1012D multigrill

4,1 av 5 stjerner hos brukerne på Amazon.com

DeLonghi CGH1012D multigrill

Butik Pris

Annoncer

.
DeLonghi CGH1012D multigrill har ikke blitt testet og vurdert i en test. Til gjengjeld er brukerne på Amazon.com veldig fornøyde med modellen som stort sett kan brukes til alle dagens måltider.

Allsidigheten og det gode matresultatet er noen av aspektene brukerne oftest fremhever. DeLonghi CGH1012D multigrill får tilsammen 4,1 stjerner av 5 mulige, noe som er en veldig poengsum.

Kort om DeLonghi CGH1012D multigrill

DeLonghi CGH1012D multigrill ligner på en liten bordgrill krysset med et toastjern. Typen heter ”kontakt-grill” på grunn av lokket som kan lukkes over maten.

Modellen er designet i sort og sølv med kontrollpanelet nederst og grillelementene oppå. Den blir kalt en multigrill da den kan brukes til mange formål på grunn av de utskiftbare platene. Dette gjelder blant annet biffer, saftig kylling eller vafler, bacon og pannekaker til frokostbordet.

Bruk og funksjoner
DeLonghi CGH1012D multigrill - burger grill

DeLonghi CGH1012D multigrill har 5 forskjellige tilberedningsfunksjoner som hver passer til for eksempel grilling av kjøtt, sandwicher, burgere eller vafler. Alt du trenger å gjøre er å skifte ut platene for at modellen skal kunne brukes til et annet formål.

Modellen er også utstyrt med FlexPress System som kan tilberede mat på mange måter. Samtidig foregår tilberedningen effektivt og gir et sunt resultat.

Den kan derfor brukes både åpnet og lukket, og lokkets hengsler er designet slik at det ikke ødelegger matvarer som for eksempel små sandwicher.

Man styrer tilberedningen via kontrollpanelet på fronten som har et digitalt LCD-display med timer og skruknapper som styrer temperaturen.

Andre fordeler

Det er veldig enkelt å bruke DeLonghi CGH1012D multigrill, men dersom man vil ha mer kunnskap og informasjon er det mulig å laste ned den tilhørende appen som gir flere tips og instruksjoner.

Man kan selv styre modellen via appen. Platene er avtakbare og tåler oppvaskmaskin.

DeLonghi CGH1012D multigrill kan være et godt alternativ til en grill man har utendørs.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi CGH1012D multigrill:
Kontaktgrill med mange formål
Utskiftbare plater
5 forskjellige tilberedningsfunksjoner
Mulighet for å laste ned tilhørende app

Her kan du se en liten video fra DeLonghi hvor de viser hvordan du bruker grillen:


DeLonghi Prima Donna XS

”Lager perfekt kaffe” vurderer Good Housekeeping Institute

DeLonghi Prima Donna XS

Butik Pris

Annoncer

.
Espressomaskinen DeLonghi Prima Donna XS har blitt testet av britiske Good Housekeeping Institute i en uavhengig test hvor modellen scorer hele 85 av 100 poeng. Dette ligger i den beste enden av poengskalaen og modellen er vurdert på testområder som design, brukervennlighet og kaffekvalitet.

Kaffemaskinen klarer seg som sagt godt i testen og fremheves spesielt for den gode og velsmagende kaffen den produserer.

Kort om DeLonghi Prima Donna XSDeLonghi Prima Donna XS bagside

DeLonghi Prima Donna XS har en vannkapasitet på 1,3 liter, noe som er relativt stort for en espressomaskin.

Modellen får også ros for å være slank og pen å se på i børstet stål og vil passe godt inn selv på mindre kjøkken – selv om vekten på 11 kilo er ganske høy.

Selv om DeLonghi Prima Donna XS er en plassbesparende modell kommer den med både innebygd kaffekvern og melkeskummer. Dette gjør allsidigheten og muligheten for fersk kaffe større.

Bønne-kapasiteten er på 150 gram. Man kan også bruke forhåndsmalt kaffe hvis man ønsker det – og det finnes en egen beholder til dette.

Bruk og funksjoner

Ekspertene roser spesielt DeLonghi Prima Donna XS for melkeskummet og cremaen. Cremaen blir tykk og fyldig, og melkeskummet blir fløyelsmykt og kremaktig.

Videre er melkebeholderen veldig lett å bruke samt enkel å rengjøre etterpå. Det er mulig å lage flere kaffedrikker med DeLonghi Prima Donna XS med kun ett enkelt trykk.

Denne One Touch-funksjonen gjelder også melken som modellen selv produserer i forhold til drikken du har valgt.

Kaffekvernen er svært velfungerende. Kvernen har hele 13 innstillinger slik at den kan finne den helt riktige, individuelle smaken for deg.

Andre fordeler

DeLonghi Prima Donna XS har et automatisk renseprogram som spesielt viktig når den har en innebygd melkeskummer som kan gi grobunn for bakterier. Utover dette har DeLonghi Prima Donna XS også en koppvarmerfunksjon som sikrer varmere kaffe lengre, samt en AutoSlukk-funksjon som slår av maskinen automatisk etter en viss tid.

Ett av kritikkpunktene ekspertene kommer med er at modellen ikke er god til å lage glovarm kaffe.

Utover dette mener ekspertene at DeLonghi Prima Donna XS er en veldig god espressomaskin med mange funksjoner.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi Prima Donna XS:
Slank og plassbesparende modell
Innebygd kaffekvern og melkeskummer
13 forskjellige innstillinger på kaffekvernen
Automatisk renseprogram

Her kan du se en liten video fra DeLonghi som viser hvordan man kommer i gang med maskinen:


DeLonghi Multifry

Mange gode brukeranmeldelser

DeLonghi Multifry

Butik Pris

Annoncer

2.477,00 Les mer
2.477,00 Les mer
2.477,00 Les mer

.
DeLonghi Multifry er en ”health-fryer” som teknisk sett er en sunnere versjon av den tradisjonelle frityrgryten fordi den bruker mye mindre fett.

DeLonghi Multifry har ikke blitt testet og vurdert av eksperter, men til gjengjeld er modellen veldig populær blant brukerne.

Brukerne fremhever spesielt kvaliteten av de sunne pommes fritesene, men også allsidigheten da modellen kan mye mer enn bare å lage pommes frites.

Kort om DeLonghi MultifryDeLonghi Multifry kartofler

DeLonghi Multifry bruker kun en liten mengde olje når den steker ingrediensene. Pommes fritesene kommer kun til å bestå av 2,8% fett samtidig som sprøheten bevares.

Varmeelementene sitter ovenfor og nedenfor på denne modellen. Det følger også med en stav som du kan røre med.

Man kan bruke DeLonghi Multifry til å tilberede blant annet kjøtt, pommes frites, grønnsaker og risotto.

Bruk og funksjoner

DeLonghi Multifry har i alt 8 programmer og alle rettene tilberedes med minst mulig olje. Foran på modellen sitter et digitalt display og en skruknapp hvor varme og programmer stilles inn.

Multifryeren er enkel i bruk og det er lett å bruke kontrollpanelet. Man kan tilberede store porsjoner pommes frites på modellen da makskapasiteten ligger på hele 1,7 kilo ferske poteter.

Det tar omtrent 40 minutter å få ferdiglagde pommes frites dersom man tilbereder like mye som makskapasiteten tilsier. Dersom man ikke har bruk for så mange porsjoner kan man tilberede færre poteter som også vil tilsvare kortere tilberedningstid.

Andre fordeler

DeLonghi Multifry kommer med et oppskriftshefte hvor man kan finne inspirasjon til å komme i gang med å bruke health fryeren.

Hvis man vil se flere oppskrifter så kan man laste ned den tilhørende appen hvor det finnes mer enn 250 oppskrifter.

Rengjøringen foregår veldig enkelt fordi selve skålen tåler maskinoppvask. Dessuten er den utstyrt med et non-stick-belegg som hindrer maten i å brenne seg fast.

Ekspertene vil sterkt anbefale DeLonghi Multifry til familier som er glade i pommes frites da det er nettopp dette som er modellens spisskompetanse.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi Multifry:
Sunt alternativ til en tradisjonell frityrgryte
Spesielt god til pommes frites, men også andre ingredienser
8 programmer
Medfølgende oppskriftshefte og mulighet til å laste ned app med info og enda flere oppskrifter

Se videoen om DeLonghi multifryeren her:

https://www.youtube.com/watch?v=Yuf-Nc8FPDE


DeLonghi ECI341. W espressomaskin

God bedømmelse hos det danske forbrukerrådet Tænk

DeLonghi ECI341. W

Butik Pris

Annoncer

.
Det danske forbrukerrådet har foretatt en stor test av hele 36 forskjellige espressomaskiner. Blant disse har de inkludert modellen DeLonghi ECI341. W espressomaskin.

Espressomaskinen imponerer sterkt og får derfor topplassering i testen.

Modellen er et godt valg for den forbrukeren som vil ha en stilren look og foretrekker å ha en espressomaskin som kan bruke både forhåndsmalte bønner og kaffekapsler.

Kort om DeLonghi ECI341. W espressomaskin

DeLonghi ECI341. W espressomaskin kommer i en flott, skinnende hvit farge som vil se nydelig ut på kjøkkenbenken. Den er en del av DeLonghis Distinta serie som har fokus på det stilrene.

Designet er strømlinjeformet og enkelt. Modellen tar heller ikke så mye plass.

DeLonghi ECI341. W espressomaskin er halvautomatisk og enklere enn andre modeller da hverken kaffekvern eller melkebeholder er inkludert. Vanntanken har en kapasitet på 1 liter.

Bruk og funksjoner

DeLonghi ECI341

DeLonghi ECI341. W espressomaskin er laget til å lage like god kaffe uavhengig av om du bruker forhåndsmalt kaffe eller kaffekapsler. Derfor er den utstyrt med en 2-i-1 crema-filterholder som fremmer nettopp dette.

Man kan lage både espresso eller kaffedrikker med melk ved bruk av DeLonghi ECI341. W espressomaskin.

Ønsker man kremaktig melkeskum er modellen utstyrt med en steam-arm som sikrer flott skum til cappuccinoen eller latten.

Andre fordeler

DeLonghi ECI341. W espressomaskin har også en koppvarmeplate på toppen som både kan brukes til å holde kaffen varm og til å forhåndsvarme kopper og glass før bruk.

Hvis man vil ha varmt vann til te så kan man også få dette via steam-armen.

For sikkerhets og strømforbrukets skyld har DeLonghi ECI341. W espressomaskin en AutoSlukk-funksjon som automatisk slår av maskinen etter 20 minutter uten bruk.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi ECI341. W espressomaskin:
Flott design i Distinta-serien
Med 2-i-1 cremafilter
Steam-arm lager kremaktig melkeskum
Kan også tilberede te med varmtvannsfunksjonen

I denne videoen fra DeLonghi får du noen tips og tricks til hvordan du lager en perfekt americano med maskinen:


DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskin

God bedømmelse hos det danske forbrukerrådet Tænk

DeLonghi Ecam 350.75. S

Butik Pris

Annoncer

.
Modellen DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskin har blitt inkludert i det danske forbrukerrådet Tænks test av hele 36 forskjellige espressomaskiner.

Espressomaskinen klarer seg veldig godt i testen og får en god bedømmelse av ekspertene. DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskin vil være et godt valg til den forbrukeren som er veldig interessert i kaffe.

Kort om DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskin

DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskin ligner på en tradisjonell helautomatisk espressomaskin med firkantet form og kontrollpanelet foran. Kaffen produseres nedenfor.

DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskin kan utføre veldig mange oppgaver og har både integrert melkekanne, melkeskummer og kaffekvern. Da kan man få kaffen sin nøyaktig slik man vil ha den.

Modellen er utstyrt med en vanntank med en kapasitet på 1,8 liter. Dette er mer enn standarden ved mange andre maskiner. Den har også en beholder på 300 gram til kaffebønner.

Bruk og funksjonerDeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica display

Kontrollpanelet på DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskin sitter foran på maskinen og betjenes via ikoner og touch-knapper. Det finnes 2 varmesystemer – ett til kaffen og ett til melken – som sikrer at du får best mulig kaffe.

Man kan tilpasse hver enkelt kopp, for eksempel cappuccino eller macchiato, til ens egne preferanser ved å stille inn både aroma, kaffe- og melkemengde.

Når man skal lage kaffen sin kan man tilpasse modellen til forskjellige kopphøyder.

Andre fordeler

Angående rengjøringen så foregår dette svært enkelt på DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskin. Modellen har en automatisk rengjøringsfunksjon.

Alle de avtakbare delene tåler en tur i oppvaskmaskinen. Bryggeenheten er også avtakbar og kan skylles med varmt vann. I tillegg finnes det også et avkalkningsprogram.

DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskin veier 9,5 kilo og er derfor veldig robust og står godt fast på kjøkkenbenken.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskin:
Med både melkekanne, melkeskummer og kaffekvern
Vannkapasitet på 1,8 liter
2 forskjellige varmesystemer – til både kaffe og melk
Automatisk rengjøringsfunksjon

Her kan du se en liten video fra DeLonghi hvor de viser hvordan man lager cappuccino med maskinen:


DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskin

Testvinner hos det svenske forbrukerrådet Råd & Rön

DeLonghi Prima Donna Elite Ecam

Butik Pris

Annoncer

12.449,00 Les mer
12.449,00 Les mer
12.449,00 Les mer

.
Det svenske forbrukerrådet Råd & Rön har testet hele 51 forskjellige espressomaskiner i 2 omfattende tester. Modellen DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskin er inkludert og de svenske ekspertene kårer modellen til testvinner.

DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskin er en flott modell i rustfritt stål som vil glede forbrukeren som er kresen på kaffen sin.

Kort om DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskin

DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskin har en normal, firkantet form med kontrollpanelet plassert øverst på fremsiden av maskinen. Bryggeenheten er plassert nedenfor.

DeLonghi-PrimaDonna-Elite.jpg

Med denne modellen kan man både nyte en kopp espresso eller kaffedrikk med melk.

Det følger med en melkebeholder som også sikrer at melken holdes kald. At melken er kald vil holde den fersk lengre, noe som får kaffen til å smake bedre.

Bruk og funksjoner

Denne automatiske espressomaskinen sikrer at man kan nyte forskjellige typer kaffebønner ved kun å fylle på med ristede bønner og vann, og deretter trykke på en knapp på kontrollpanelet.

Panelet er utformet som en skjerm på 4,3 tommer som både er lett å bruke og veldig oversiktlig. Her kan man velge blant flere forskjellige typer kaffe – alt etter hva man foretrekker.

Bare velg kaffetypen du vil ha og DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskin brygger den på et øyeblikk. Modellen er laget til å brygge kaffe ved perfekt temperatur hver gang – uavhengig av hvilken kaffedrikk man velger.

Andre fordeler

DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskin har flere programmer som forlenger levetiden og gjør rengjøringen lettere. Det er snakk om flere automatiske rengjøringsprogrammer i tillegg til et avkalkningsprogram.

Utover dette er det også mulig å styre DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskin med telefonen sin.

Man kan nemlig laste ned Smart Coffee appen slik at man ikke engang trenger å reise seg fra sofaen, men faktisk kan bestille kaffen direkte via telefonen.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskin:
Kan lage både espresso og kaffedrikker med melk
Med melkebeholder som holder melken kald
Stor og brukervennlig skjerm
Mulighet for å styre modellen via Smart Coffee appen

Her kan du se en liten introduksjonsvideo fra DeLonghi:


DeLonghi Ecam 650.55. MS espressomaskin

Toppscorer hos det svenske forbrukerrådet Råd & Rön

DeLonghi Ecam 650.55. MS

Butik Pris

Annoncer

.
Modellen DeLonghi Ecam 650.55. MS espressomaskin er inkludert i det svenske forbrukerrådets store test av espressomaskiner og modellen får en veldig god plassering på toppen av testen.

DeLonghi Ecam 650.55. MS espressomaskin vil være et godt valg til den forbrukeren som gjerne vil ha følelsen av å være en vaskeekte barista i eget hjem og har behov for en stor modell.

Kort om DeLonghi Ecam 650.55. MS espressomaskin

DeLonghi Ecam 650.55. MS espressomaskin er en helautomatisk espressomaskin som stort sett tar seg av hele kaffebryggingsprosessen selv.

Modellen kan lage mange forskjellige kaffedrikker – alt fra espresso til kaffedrikker med melk. Den har en vannkapasitet på 2 liter (som er veldig mye) og en kaffebønnebeholder med plass til hele 400 gram bønner.

Med DeLonghi Ecam 650.55. MS espressomaskin følger det med både kaffekvern og melkeskummer. Det følger også med en melkebeholder som sikrer at melken opprettholder best mulig temperatur via det termiske glasset med dobbeltvegg.

Bruk og funksjoner

DeLonghi Ecam 650.55. MS styres via et intuitivt 3,5 tommer stort fargedisplay med 8 knapper. Det høres kanskje mye ut, men det kreves kun ett trykk for å lage en kaffe.

Her finnes det også svarveier og man kan individualisere kaffen sin via displayet. Displayet har touch og guider brukeren trinn for trinn slik at til og med nye brukere enkelt kan finne ut av DeLonghi Ecam 650.55. MS espressomaskin.

Hvis man er flere som bruker maskinen så kan man lage opptil 6 brukerprofiler slik at modellen alltid husker de spesifikke brukerønskene.

Andre fordeler

DeLonghi Ecam 650.55. MS kan styres via telefonen hvis man laster ned Smart Coffee appen. Denne appen gir gode råd og veiledning til bruk av modellen.

DeLonghi Ecam 650.55. MS espressomaskin er også utstyrt med en automatisk rengjøringsfunksjon. Denne sikrer at melkebeholderen blir så ren at den kan settes direkte i kjøleskapet.

Bryggeenheten er dessuten avtakbar og kan enkelt tørkes av, og dryppebrettet tåler oppvaskmaskin.

Utover dette har modellen også en AutoSlukk-funksjon som slår av maskinen automatisk etter en viss tid dersom man ikke bruker den.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi Ecam 650.55. MS espressomaskin:
Helautomatisk espressomaskin med både kaffekvern, melkeskummer og melkebeholder
Melkebeholder med termisk glass som holder melken kald
Stort fargedisplay som er enkelt å bruke
Mulighet for å opprette 6 forskjellige brukerprofiler slik at alle i husholdningen raskt kan få kaffen slik de foretrekker den


DeLonghi Ecam 350.15. B espressomaskin

Toppscorer hos det svenske forbrukerrådet Råd & Rön 

DeLonghi Ecam 350.15. B (1)

Butik Pris

Annoncer

4.625,00 Les mer
4.651,00 Les mer
4.769,00 Les mer
5.345,00 Les mer

.
DeLonghi Ecam 350.15. B espressomaskin har blitt testet av det svenske forbrukerrådet Råd & Rön og får en flott topplassering i testen.

DeLonghi Ecam 350.15. B vil være et godt valg til den forbrukeren som vil ha en espressomaskin som både er flott å se på og samtidig tilbyr mange muligheter.

Kort om DeLonghi Ecam 350.15. B espressomaskin

DeLonghi Ecam 350.15. B er laget til raskt å kunne servere både espresso og kaffedrikker med melk, som for eksempel cappuccino eller macchiato. Det er mulig å brygge 2 kopper espresso samtidig, men kun 1 kopp når det skal være melk i.

Espressomaskinen har en vannkapasitet på 1,8 liter og en bønnekapasitet på 300 gram. Her er det sørget for alle leddene i kaffebryggingsprosessen, for modellen kommer både med inkludert kaffekvern og melkeskummer.

Her finnes det også 2 forskjellige kaffekamre – ett til forhåndsmalte bønner og ett til hele bønner.

Bruk og funksjonerDeLonghi Ecam 350.15. B milk

Man betjener DeLonghi Ecam 350.15. B espressomaskin via kontrollpanelet foran på modellen. Her finnes det opplyste touchknapper og ikoner som gjør bruken så enkel som mulig. For å sikre at kaffen blir optimal er DeLonghi Ecam 350.15. B espressomaskin utstyrt med 2 forskjellige varmeelementer som hver regulerer temperaturen på kaffen og melken.

Den integrerte melkeskummeren er designet til å lage melkeskum til de forskjellige kaffetypene med melk. Skummet blir både tykt, mykt og kremaktig.

Tilpass kaffen til individuelle smaker da man enkelt kan stille inn maskinen på flere trinn når det kommer til aromaintensitet. Velg også temperaturen selv.

Andre fordeler

DeLonghi Ecam 350.15. B kan også brukes til å brygge varmt vann til for eksempel te. Modellen er utstyrt med et automatisk rengjøringsprogram til melkeskummeren i tillegg til et avkalkningsprogram slik at maskinens levetid forlenges.

Utover dette tåler alle de avtakbare delene en tur i oppvaskmaskinen. Bryggeenheten kan også fjernes og skylles under varmt vann.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi Ecam 350.15. B espressomaskin:
Brygg 2 kopper espresso samtidig eller 1 kaffedrikk med melk
Inkludert kaffekvern og melkeskummer
2 forskjellige varmesystemer til kaffe og melk
Mulighet til å tilpasse kaffestyrken til individuelle ønsker


DeLonghi ICK 5000 ismaskin

Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk
Testvinner hos det svenske forbrukerrådet Råd & Rön

DeLonghi ICK 5000

Butik Pris

Annoncer

.
DeLonghi ICK 5000 ismaskin har blitt testet av flere kilder. Dette gjelder både det danske og svenske forbrukerrådet. Tænk har testet 20 forskjellige ismaskiner og Råd & Rön har testet 19 stykker. DeLonghi ICK 5000 ismaskin imponerer sterkt og blir kåret til testvinner begge steder.

Kort om DeLonghi ICK 5000 ismaskin

DeLonghi ICK 5000 ismaskin gir forbrukerne en enkel snarvei til hjemmelaget is. Modellen ser ut som en liten kasse og er derfor kanskje ikke det peneste apparatet å se på. Til gjengjeld er mulighetene mange på DeLonghi ICK 5000 ismaskin og man kan fritt eksperimentere med forskjellige smaksvarianter og finne på sin helt egne oppskrift. Modellen har en kapasitet på 1,2 liter som holder til en god del is.

Bruk og funksjonerDeLonghi ICK 5000 is

DeLonghi ICK 5000 ismaskin er utstyrt med en kompressor som betyr at isen raskt fryses ned. Derfor trenger man ikke sette isen i fryseren over natten og vente lenge på at den skal fryses.

Ismaskinen er enkel og veldig effektiv i bruk i tillegg til at den er god til å lage alle typer is.

Kvaliteten på isen blir god og modellen sørger selv for å blande ingrediensene godt sammen så isen får en jevn smak og konsistens.

Andre fordeler

DeLonghi ICK 5000 ismaskin er lett å rengjøre. Hvis man ønsker det kan den også gå i oppvaskmaskinen. Man lager isen i en avtakbar skål.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi ICK 5000 ismaskin:
Kapasitet på 1,2 liter is
Ismaskin med kompressor
Enkel og god til å blande ingrediensene sammen
Skålen tåler oppvaskmaskin

Her kan du se en presentasjon av maskinen. Videoen er utarbeidet av den danske forhandleren Kitchenone.dk:


DeLonghi ICK 6000 ismaskin

Videreutvikling av testvinneren hos det danske forbrukerrådet Tænk

DeLonghi ICK 6000

Butik Pris

Annoncer

2.861,00 Les mer
2.861,00 Les mer
2.861,00 Les mer

.
DeLonghi ICK 6000 ismaskin er en nyere versjon av DeLonghi ICK 5000 ismaskin. Denne modellen ble kåret til testvinner i det danske forbrukerrådet Tænk sin test av ismaskiner.

DeLonghi ICK 6000 ismaskin er forbedret på de områdene hvor forgjengeren haltet litt – blant annet bråket den en del – og er på alle måter en luksusismaskin. Denne modellen er fordelaktig til den forbrukeren som vil ha best mulig kvalitet.

Kort om DeLonghi ICK 6000 ismaskin

DeLonghi ICK 6000 ismaskin har en kapasitet på 1,2 liter is som vil være nok til flere personer. Modellen er utstyrt med en selvstendig kompressor som gjør at man ikke trenger å sette isen i fryseren over natten for at den skal bli frossen og spiseklar.

DeLonghi ICK 6000 ismaskin har også hatt fokus på designet da denne modellen er penere å se på enn forgjengeren i en flott, sølvgrå farge i rustfritt stål.

Bruk og funksjonerDeLonghi ICK 6000 is

Man kan selv lage nøyaktig den isen man liker best med DeLonghi ICK 6000 ismaskin.

Det tar ca. 20 minutter å mikse ingrediensene godt sammen og maskinen sørger selv for å blande disse sammen til en jevn masse slik at smaken kommer frem.

Man kan selv prøve seg frem og finne de ingrediensene man synes passer godt sammen i en is, men dersom man er ny i faget kan man også finne hjelp i det medfølgende oppskriftsheftet som inneholder mange tips og ideer.

Andre fordeler

Den 1,2 liter store skålen er avtakbar og laget i rustfritt stål. Derfor er den veldig robust og tåler oppvaskmaskin. I tillegg til oppskriftsheftet følger det også med en is-skje til manuelt arbeid med isen.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi ICK 6000 ismaskin:
Ny og forbedret utgave av tidligere testvinner
Luksusismaskin med en kapasitet på 1,2 liter
Med selvstendig kompressor til frysing av is
Medfølgende oppskriftshefte med inspirasjon, råd og ideer


DeLonghi KG79 kaffekvern

God bedømmelse hos det danske forbrukerrådet Tænk

DeLonghi KG79

Butik Pris

Annoncer

.
DeLonghi KG79 kaffekvern har blitt inkludert i det danske forbrukerrådets test av 17 forskjellige kaffekverner. Modellen får her en veldig god vurdering.

DeLonghi KG79 kaffekvern vil være et godt kjøp til den forbrukeren som enten har en tradisjonell filterkaffemaskin eller espressomaskin uten innebygd kaffekvern.

Kort om DeLonghi KG79 kaffekvernDeLonghi KG79 kaffekvaern

DeLonghi KG79 kaffekvern er en kraftig modell som kan håndtere selv harde bønner.

Modellen er laget i rustfritt stål og kan romme opptil 120 gram bønner av gangen. Dette tilsvarer minst 12 kopper da den ideelle kaffemengden per kopp ligger på ca. 7-10 gram.

DeLonghi KG79 kan også brukes til stempelkannen eller aeropresseren. Modellen består av 2 stasjonære, roterende kvernhjul. Disse hjulene trekker bønnene nedover og kverner de mot hverandre.

På denne måten bevarer kaffen mest mulig naturlige oljer, smak og aroma da varmen holdes så lav som mulig.

Bruk og funksjoner

DeLonghi KG79 kaffekvern er veldig brukervennlig og betjenes på siden av modellen hvor det sitter en skruknapp.

Denne knappen justerer malingsgraden fra fin til grov. Tilsammen er det hele 14 forskjellige innstillingsmuligheter som gir stor frihet til selv å velge hva man vil ha. Foran på maskinen er det plassert en annen skruknapp som brukes til å bestemme hvor mange kopper det skal males til.

Andre fordeler

DeLonghi KG79 kaffekvern er utstyrt med sklisikre ben som sikrer høy stabilitet når maskinen kverner. Modellen veier 1,5 kilo.

Kaffebeholderen er avtakbar slik at det er raskt og enkelt å bruke kaffen med en gang den er kvernet.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi KG79 kaffekvern:
Kan kverne nok til 12 kopper kaffe av gangen med en kapasitet på 120 gram
2 kvernhjul kverner bønnene mot hverandre
Skruknapp på siden bestemmer malingsgraden
Skruknapp foran bestemmer hvor mange kopper det skal males til

Her kan du se hvordan man kverner ferske kaffebønner til sin espresso:


DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro

Anbefalt hos den engelske avisen The Independent
5 av 5 mulige stjerner hos engelske Expertreviews.co.uk

DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro

Butik Pris

Annoncer

3.719,00 Les mer
3.794,00 Les mer
3.794,00 Les mer

.
Den engelske avisen The Independent har funnet de 10 beste kaffemaskinene som brygger kaffe via kaffekapsler. Modellen DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro er en av disse, og ekspertene gir modellen ekstra skryt for sin store allsidighet, hurtighet og enkelhet.

Kort om DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro

DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro er utstyrt med Thermoblock varmesystem som gjør at den riktige bryggetemperaturen raskt oppnås og forblir stabil.

Det tar kun 25 sekunder å varme opp vannet til vanlig kaffe og 40 sekunder til kaffe med melk. Det er satt fokus på enkelheten og DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro er kompatibel med kapsler fra Nespresso.

Kombinert med DeLonghis Automatic Cappuccino System er man kun én touch-berøring unna kaffe slik en barista ville laget den.

Bruk og funksjoner

DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro display

DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro styres med et touchsystem på det digitale displayet. Her finnes det 6 innstillinger for forskjellige typer kaffe, i tillegg til en varmtvannsfunksjon.

Disse kaffemulighetene inkluderer både espresso, cappuccino og latte macchiato. Ekspertene merker seg at det innebygde melkeskummingssystemet er utrolig velfungerende og produserer mykt, kremaktig skum.

Man har også mulighet til å personifisere sin valgte kaffe og justere dens aroma. I tillegg er modellen er utstyrt med en Memory-funksjon.

Andre fordeler

DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro leveres med Auto Clean System som er integrert med melkebeholderen. Dette sikrer en automatisk rensefunksjon og melkebeholderen kan også settes i oppvaskmaskinen.

Det finnes også et Easy Clean Up-system som er en avtakbar beholder til kaffeputer og kaffekapsler som man bare skal tømme.

Maskinen er også utstyrt med en AutoSlukk-funksjon som gjør at maskinen slår seg av automatisk etter 9 minutter uten bruk.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro:
Thermoblock varmesystem sikrer jevn og stabil temperatur
Styres med touch og mulighet for valg av 6 typer kaffe
Innebygd melkeskummingssystem
Auto Clean System renser automatisk

Her kan du se en liten introduksjonsvideo fra DeLonghi hvor de viser hvordan maskinen brukes:


Om DeLonghi

Delonghi_logo

Merket DeLonghi stammer fra Trevino i Italia. Virksomhetenble startet av DeLonghi-familien i 1902 og ble først på 1950-tallet en fullt utviklet virksomhet.

I mange av de tidlige årene som voksen virksomhet produserte DeLonghi mindre apparater til hjemmet; hovedsakelig transportable varmeapparater og klimaanlegg. Senere utvidet DeLonghi repertoriet sitt og inkluderte en lang rekke mindre apparater til hjemmet.

Det ble større fokus spesielt på matlaging og apparater til hus og hjem hvor design og innovasjon også spilte en stor rolle. Det var viktig å ha de italienske røttene med i alle virksomhetens produkter, noe som tydelig kan sees også i dag.

Ifølge Thegreatitaliancafe.com fikk DeLonghi stor fremgang på 1970- og 80-tallet da nye elektroniske husholdningsprodukter kom på markedet – også internasjonalt. I 2001 kjøpte DeLonghi merket Kenwood. Kenwood er et veldig stort navn innen kjøkken- og husholdningsprodukter. Dette tok DeLonghis virksomhet til nye høyder.

DeLonghi sørger hele tiden for å vokse som merke. Spesialister forsker og utvikler stadig merkets produkter slik at standarden forblir veldig høy.

I dag kjenner mange DeLonghi spesielt som et kaffemaskinmerke som også er et av virksomhetens mange kjerneprodukter. DeLonghi ønsker å kunne oppfylle enhver kaffedrikkers behov slik at det produseres veldig avanserte modeller, men også veldig enkle modeller.

DeLonghi sin målsetting og visjon er å kunne tilby forbrukerne innovative produkter til husholdningen som er sterke både innenfor stil og ytelse. Det skal også tas hensyn til internasjonaliseringen og globaliseringen slik at produktene appellerer til forskjellige kulturer og miljøer.

Ifølge virksomheten selv er nøkkelordene for DeLonghi sine produkter italienske røtter, intuisjon, styrke i karakter, sjel, arv, brukervennlighet og noe spesielt ved hvert produkt. Hverdagen skal gjøres spesiell og alle forbrukere skal kunne nyte dette.

Ønsker du å lære mer om DeLonghi så kan du ta en titt på denne YouTube-videoen som stammer fra virksomheten selv:


FAQ – Ofte stilte spørsmål

🤩 Hvilke DeLonghi modeller er best i test?

DeLonghi Scultura, DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS, DeLonghi ICK 5000 ismaskin og DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro

🧐 Hvem er DeLonghi?

DeLonghi er en over hundre år gammel italiensk familiestartet virksomhet som er spesialister på mindre apparater til hjemmet. I dag er DeLonghi spesielt kjent for sin produksjon av kaffemaskiner av høy kvalitet.

🤔 Hva er DeLonghi sine kjerneverdier?

DeLonghi har definert bedriftens nøkkelord til å være italienske røtter, intuisjon, styrke i karakter, sjel, arv, brukervennlighet og noe spesielt med hvert produkt.


DeLonghi Test – disse kildene har vi brukt: 

Digitaltrends.com 🇺🇸

Digitaltrends.com er et amerikansk teknologi- og testnettsted. Hovedformålet deres er å veilede og navigere forbrukerne gjennom den digitale verdenen. Nettstedet skriver både om nyheter, guider, artikler og lager videoer til formålet. De tester også forskjellige elektroniske forbrukerprodukter som TV, datamaskiner, telefoner og mye mer. Her har de testet en DeLonghi-espressomaskin. Ønsker du å lese mer kan du klikke her.


Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er et anerkjent britisk testnettsted som hovedsakelig tester elektroniske produkter som den vanlige forbrukeren trenger i hjemmet. Det er hovedfokus på TV, datamaskiner, mobiltelefoner og kjøkkenprodukter. Nettstedet har testet flere DeLonghi-espressomaskiner. Ønsker du å lese mer kan du klikke på denne linken.


Det danske forbrukerrådet Tænk 🇩🇰

Det danske forbrukerrådet Tænk arbeider med alle tenkelige aspekter ved det danske forbrukerlivet. Dette inkluderer en stor katalog grundige tester av forskjellige forbrukerprodukter. I denne omgang er det snakk om en test av hele 36 espressomaskiner, 17 kaffekverner og 20 ismaskiner.

Ønsker du å lese mer om espressomaskintesten kan du klikke her. Ønsker du å lese mer om kaffekvernstesten kan du klikke på denne linken. Ønsker du å lese mer om ismaskintesten kan du klikke her.

Legg merke til at full tilgang til testens spesifikke resultater krever abonnement. Hvis man kun ønsker å se resultatet av én enkelt test så kan man kjøpe seg tilgang til testene individuelt.


Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Hos britiske Good Housekeeping Institute finner man som forbruker både kunnskap, informasjon og vurderinger av forskjellige hus-, hjem- og hageprodukter.

Goodhousekeeping.co.uk foretar jevnlig nye tester og vurderer produktene ut ifra funksjonalitet, brukervennlighet, miljøvennlighet og pris. Her har de testet forskjellige espressomaskiner. Ønsker du å lese mer kan du besøke deres hjemmeside her.


Svenske Råd & Rön 🇸🇪

Det svenske forbrukerrådet Råd & Rön jobber med flere sider av svenskenes forbrukerliv. Dette inkluderer også tester av forskjellige forbrukerprodukter. Råd & Rön har her testet hele 51 espressomaskiner og 19 ismaskiner.

Ønsker du å lese mer om espressomaskintesten kan du klikke på denne linken. Ønsker du å lese mer om ismaskintesten kan du klikke her. Legg merke til at full tilgang til testens spesifikke resultater krever abonnement. Hvis man kun ønsker å se resultatet av én enkelt test kan man kjøpe seg tilgang til testene individuelt.


The Independent 🇬🇧

The Independent er en Storbritannias største aviser. Avisen behandler en stor katalog med nyheter fra inn- og utland, politikk, sport og kultur, men det er også plass til det kulinariske og forbrukerprodukter.

The Independent har her funnet de 10 beste kaffemaskinene med kapsler. Ønsker du å lese hele testen kan du klikke på denne linken.


Trustedreviews.com 🇺🇸

Trustedreviews.com er et amerikansk testnettsted som foretar en lang rekke ekspertundersøkelser og eksperttester av de nyeste elektroniske forbrukerproduktene. Det er Trustedreviews.coms virke å gi de besøkende den nyeste og beste kunnskapen om produktene og sørge for at de er godt informerte om produktene før de investerer i dem.

Her har Trustedreviews.com testet en DeLonghi filterkaffemaskin. Ønsker du å lese hele testen kan du besøke nettsiden her.


Brukeranmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har sett nærmere på en rekke brukeranmeldelser fra Amazon.com for å se hva den vanlige hverdagsforbrukeren mener om produktene.