Bosch Håndstøvsuger Best i Test – Her er de beste modellene ifølge ekspertene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

I denne Bosch håndstøvsuger testen gjennomgår vi de håndstøvsugerne som har klart seg best i ulike eksperttester – samt de som har fått gode anmeldelser av forbrukerne.

Etter gjennomgangen av de ulike håndstøvsugerne fra Bosch, finner du en guide med informasjon om hva du bør tenke på når du skal kjøpe ny håndstøvsuger. Deretter finner du gode råd til støvsugingen samt hvordan du får et godt inneklima.

Hvis du ønsker å lese mer om de ulike testene, finnes det nederst i artikkelen en liste over linker til de undersøkelsene vi henviser til.

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler inn resultatene av upartiske tester. På den måten kan forbrukeren enklere skaffe seg en oversikt over de beste produktene på markedet.

Bosch Håndstøvsuger Test 2023 – Her er de 2 beste modellene 

I avsnittene nedenfor finner du en gjennomgang av håndstøvsugerne fra Bosch som har fått best anmeldelser av ulike eksperter. Forbrukerliv har analysert en rekke ulike anerkjente tester og brukeranmeldelser, og viser deg her de best anmeldte modellene.

Du finner også en prissammenligning av de ulike håndstøvsugerne slik at du raskt og enkelt kan få en oversikt over hvilke forhandlere som selger modellene til best pris.


Bosch Athlet BCH6ZOOO

Toppscorer hos den tyske testsiden ETM-testmagazin.de
Toppscorer hos den norske teknologisiden Tek.no

Bosch Athlet Zoo’o BCH6ZOOO

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

.
Den ledningsfrie håndstøvsugeren Bosch Athlet BCH6ZOOO er blitt testet og anmeldt av ekspertkildene Tek.no og ETM-testmagazin.de.

Her har håndstøvsugeren fått gode anmeldelser da den blant annet er blitt kåret til toppscorer av både Tek.no og ETM-testmagazin.de. Ekspertene er spesielt imponerte over modellens evne til å fjerne dyrehår.

Selv om ekspertene generelt sett liker Bosch Athlet BCH6ZOOO svært godt, nevner de også at støvsugeren er forholdsvis dyr. Dette er noe man bør være oppmerksom på.

Velegnet til dyrehår, ifølge ekspertene

Bosch Athlet BCH6ZOOO er en håndstøvsuger som ekspertkildene mener egner seg godt til dyrehår. Dette mener de på grunnlag av modellens munnstykke ProAnimal som er utstyrt med kraftige og roterende børster som sørger for å samle opp dyrehår i hjemmet.

I anmeldelsene forklarer ekspertene at støvsugeren er fleksibel da man både kan bruke den i trapper, på harde gulv og tepper. Den kommer også med en stor støvbeholder slik at man slipper å måtte tømme den hele tiden.

Til gjengjeld nevner ekspertene at det medfølgende skulderbeltet til ProAnimal tilbehørsettet kan være «litt forstyrrende».

Støvsuger med lang arbeidstid

Med Bosch Athlet BCH6ZOOO får man en støvsuger som kommer med et oppladbart batteri. Batteriet er Lithium-ion-teknologi, derfor er det holdbart og utstyrt med en lang arbeidstid på cirka 60 minutter.

Selve ladetiden er på 3 timer for 80 %, mens det tar 6 timer å lade opp batteriet til 100 %.

Det er også mulig å ta en titt på støvsugerens indikator, hvor man kan se om det er på tide å lade opp støvsugeren, samt hvor lang tid som er igjen av ladetiden.

Bosch Athlet BCH6ZOOO kommer med en sugestyrke i tre trinn som man selv kan stille inn.

På den måten kan man velge den innstillingen som passer best til støvsugingen samt mengden av støv og skitt.

Fleksibel støvsuger med stor beholder

Bosch Athlet BCH6ZOOO er en fleksibel håndstøvsuger som veier cirka 3 kilo. Det gjør det ikke bare enklere å støvsuge, men det er også enklere å oppbevare modellen da den tar liten plass.

Støvsugeren er utstyrt med en sensorbasert teknologi med både SensorControl og SensorBagless. En kombinasjon av disse teknologiene sørger for at man kan bruke støvsugeren på de fleste overflater – samt at yteevnen alltid er på sitt beste.

Videre er støvsugeren utstyrt med et system ved navn EasyClean. Dette systemet sikrer at det er enkelt å rense sylinderen samt det hygieniske filteret slik at man alltid har en ren og frisk luft som blåses tilbake i rommet.

I tillegg til den enkle rensingen er det også mulig å tømme støvsugeren raskt og enkelt. Beholderen kan lett monteres av og på, og kommer med en kapasitet på 0,9 liter.

Spesifikasjoner ved Bosch Athlet BCH6ZOOO – mål:
Høyde: 116 centimeter
Bredde: 28,5 centimeter
Dybde: 18,5 centimeter
Vekt: 3 kilo

Spesifikasjoner ved Bosch Athlet BCH6ZOOO – nøkkelopplysninger:
Type: Ledningsfri håndstøvsuger
Produsent: Bosch
Arbeidstid: 60 minutter
Ladetid: 6 timer
Beholderkapasitet: 0,9 liter

Fordeler ved Bosch Athlet BCH6ZOOO:
Stor beholder på 0,9 liter
Velegnet til dyrehår med ProAnimal
Rask opplading
Arbeidstid på cirka 60 minutter
Sugestyrke i tre trinn 

Her kan du se en morsom og kort reklame for Bosch Athlet BCH6ZOOO. Videoen er produsert av Bosch:


Bosch Athlet BCH6ATH25

5 av 5 stjerner hos den danske siden Testfamilien.dk
4.5 av 5 stjerner basert på brukeranmeldelser hos WhiteAway.com
4.7 av 5 stjerner basert på brukeranmeldelser hos Skousen.dk

Bosch Athlet BCH6ATH25

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

 

Bosch Athlet BCH6ATH25 er blitt testet og anmeldt av både eksperter og forbrukere som alle elsker denne støvsugeren. Dette inkluderer den danske siden Testfamilien.dk samt forbrukere hos de to forhandlerne WhiteAway.com og Skousen.dk.

Her får støvsugeren henholdsvis 5 av 5 stjerner hos Testfamilien.dk, samt 4,5 av 5 stjerner og 4,7 av 5 stjerner hos de to forhandlerne.

Støvsugeren får gode anmeldelser da både eksperter og forbrukere mener at det er en kraftig modell som klarer alle oppgaver godt. De liker også modellens lave støynivå samt at den er enkel å håndtere.

Ekspertene fra Testfamilien.dk forklarer imidlertid også at det er en forholdsvis dyr modell, noe man bør være oppmerksom på.

Ledningsfri og poseløs håndstøvsuger

Med Bosch Athlet BCH6ATH25 får man en ledningsfri og poseløs støvsuger, derfor sikrer den stor frihet og fleksibilitet. Den går nemlig på batteri og har en støvbeholder til å samle opp alt av skitt og støv.

Selve beholderen er romslig og kommer med en kapasitet på til sammen 0,9 liter. Batteriet er slitesterkt, effektivt og holdbart, derfor ligger arbeidstiden på hele 60 minutter. Når batteriet skal lades så vil det ta cirka 3 timer for å fullade batteriet. Dette er en del raskere enn mange andre modeller på markedet.

Støvsuger med SensorControl og LongLife-motor

Bosch Athlet BCH6ATH25 sikrer en effektiv rengjøring med sine praktiske funksjoner. En av disse funksjonene er blant annet sensorteknologien SensorControl som sørger for å holde øye med modellens ytelse. På den måten er man sikret at støvsugeren leverer maksimalt.

I tillegg til dette kommer Bosch Athlet BCH6ATH25 med en LongLife-motor som bidrar til modellens høye yteevne.

Det medfølgende munnstykket bidrar til den høye yteevnen. Her kommer støvsugeren nemlig med et AllFloor HighPower-munnstykke som kan brukes til alle typer gulv og overflater.

Støvsugeren kommer med tre hastigheter samt et hygienisk filter som sørger for en frisk og ren utblåsningsluft.

Modell med mange fordelaktige funksjoner, ifølge eksperter og forbrukere

Ifølge eksperter og forbrukere er Bosch Athlet BCH6ATH25 en støvsuger som er utstyrt med «mange fordelaktige funksjoner».

Her skriver Testfamilien.dk for eksempel at det er «mange fordeler og kun få ulemper ved støvsugeren». De nevner at støvsugeren er «enkel å bruke, er solid laget, kommer med en lang arbeidstid og bråker lite under bruk».

Dette er flere forbrukere enige i, mens et par av de forklarer at Bosch Athlet BCH6ATH25 har en «fantastisk sugeevne» samt at den er «en drøm å støvsuge med».

Hverken eksperter eller forbrukere nevner mange ulemper ved modellen. Ekspertene nevner imidlertid at støvsugeren er dyr, mens én forbruker mener at Bosch Athlet BCH6ATH25 er både «tung og klumpete».

Spesifikasjoner ved Bosch Athlet BCH6ATH25 – mål:
Høyde: 116 centimeter
Bredde: 28,5 centimeter
Dybde: 18,5 centimeter
Vekt: 3,3 kilo

Spesifikasjoner ved Bosch Athlet BCH6ATH25 – nøkkelopplysninger:
Type: Ledningsfri håndstøvsuger
Produsent: Bosch
Arbeidstid: 60 minutter
Ladetid: 3 timer
Beholderkapasitet: 0,9 liter 

Fordeler ved Bosch Athlet BCH6ATH25:
Gode anmeldelser fra forbrukerne
Med AllFloor HighPower-munnstykke til alle gulvtyper
Med LongLife-motor
Ledningsfri og poseløs
Med tre hastigheter 


Kjøpsguide: Dette bør du tenke på når du kjøper ny Bosch håndstøvsuger

Bosch Athlet BCH6ATH18Når man skal velge en ny håndstøvsuger, er det aldri en god idé å velge den første og beste modellen du finner.

Det finnes nemlig et vell av ulike typer håndstøvsugere på markedet, som alle har hver sine fordeler og ulemper.

Derfor er det best at du vurderer ulike faktorer før du velger hvilken type du skal kjøpe. Her finner du gode råd om hva du bør tenke på når du kjøper en ny håndstøvsuger basert på artikler fra Which.co.uk og Sparenergi.dk.

Hvilken sugestyrke har håndstøvsugeren?

En støvsugers effekt angis i Watt, noe som viser hvor sterk og kraftig selve støvsugeren er. Dette er en fordel hvis du er oppmerksom på støvsugerens sugestyrke avhengig av hva du ønsker å bruke den til.

Du bør også være oppmerksom på at det ikke bare er sugestyrken i Watt som viser modellens yteevne. Andre faktorer som for eksempel munnstykker, teknologi og støvopptak spiller også en rolle i forhold til sugestyrken.

Hvor mye bråker håndstøvsugeren?

Alle støvsugere bråker litt, men det er stor forskjell på hvor mye en støvsuger bråker.

Hvis du vil ha en håndstøvsuger som ikke bråker mye, er det en fordel hvis du tar en titt på lydstyrken. Denne kan du finne i desibel – jo høyere desibel, desto mer bråker støvsugeren.

Hvor stor skal håndstøvsugeren være?

I dag finnes det en del ulike håndstøvsugere hvor mange av disse ikke veier spesielt mye. For mange er vekten en vesentlig faktor, og det er en fordel hvis støvsugeren ikke veier mye når du skal bevege deg rundt, støvsuge i taket og så videre.

Jo lavere vekt støvsugeren har, desto bedre er det for deg da du slipper å slepe så mange kilo etter deg når du arbeider.

Hvilke behov har du?

Du bør alltid velge din nye håndstøvsuger avhengig av dine behov. Hvis du har mange gulvtepper i hjemmet, bør du velge en støvsuger som spesielt er god til tepper, mens du bør velge en modell som er god til harde gulv hvis du har mest av dette i hjemmet.

Det finnes også støvsugere som egner seg spesielt godt til dyrehår, noe som er en fordel for deg som har kjæledyr i hjemmet.

Hvor mye skal håndstøvsugeren koste?

prisSelv om støvsugeren er dyr, betyr ikke det at yteevnen er god. Det er nemlig ikke alltid prisen som viser hvor god og avansert støvsugeren er.

Prisen viser ikke alltid kvaliteten, men det kan være en indikasjon på hva støvsugeren kan og ikke kan. Det er alltid en god idé å lage et budsjett slik at du kun ender med å se på de modellene som ligger i din prisklasse.

Hvor funksjonell og fleksibel er håndstøvsugeren?

Ved bruk av en håndstøvsuger er det en fordel at den er både funksjonell og fleksibel. Med dette menes det at du bør ha mulighet til å raskt og enkelt komme til i alle kroker og kroker – samt ha mulighet til å lett kunne støvsuge for eksempel vinduskarmer, trappetrinn, taket eller andre steder som kan være vanskelige å nå med en vanlig støvsuger.


Gode råd til støvsuging

Gode råd til støvsugingOpplever du at du hele tiden støvsuger uten å få noe ut av det? Må du støvsuge allerede neste dag fordi du ikke kan se at du har støvsugd?

Det kan være litt av en kunst å støvsuge på en måte som er mest mulig effektiv. Her kan du finne gode råd til støvsugingen basert på en artikkel fra Housebeautiful.com.

Støvsug i flere retninger
Hvis du kun støvsuger i én retning, fjerner du ikke alt av skitt og støv. Det kan nemlig gjemme seg under teppefibre, og støvsuging i alle himmelretningene – nord, sør, øst og vest – vil sikre at du får ut alt av støv og skitt av teppene dine.

Du må ikke fylle støvsugerposen helt opp
Hvis du har en støvsuger med en pose, bør du ikke vente med å bytte ut posen til den er helt full. Effektiviteten blir nemlig påvirket når posen fylles mer enn to-tredjedeler. Det betyr at ytelsen blir redusert, derfor vil du ikke få en optimal støvsuging.

Du må ikke støvsuge for raskt
Ta deg god tid når du støvsuger. Å støvsuge langsomt gir støvsugeren din mulighet til å samle opp mer støv og skitt fra gulvet og til slutt få tepper og gulv til å bli helt rene.

En langsommere støvsuging gjør det mulig for børsten å rense teppet og gulvet ordentlig, og dermed fjerne alt av skitt som har samlet seg på gulvet.

Du bør ikke vente til teppet eller gulvet ser skittent ut
Ikke vent med å ta frem støvsugeren frem til du kan se støv på gulvet. Skitt og støv kan finnes nemlig på gulvet lenge før du kan se det. Det er derfor en fordel at du støvsuger regelmessig selv om det ikke ser så skittent ut.

Tørk støv før du støvsuger
Før du går i gang med å ta frem støvsugeren, skal du helst tørke støv med en støvklut. Når du tørker støv med en klut, vil du ikke kunne fange opp alt støvet, og da ender resten støvet på gulv og tepper. Det betyr at du vil ha støv på gulvet selv om du akkurat har støvsuget. Derfor bør du gjøre det før du begynner å støvsuge. 

Bruk riktig tilbehør
Ta en titt på de ulike munnstykkene som følger med ved kjøp av støvsugeren. Som regel kommer støvsugeren med diverse munnstykker som har hver sin funksjon. Her skal du naturligvis velge det munnstykket som er mest optimalt for den støvsugingen du skal foreta.


Slik får du et godt inneklima 

inneklima

Hvis du ikke sørger for at du har et godt inneklima hjemme, kan det ende med at det ikke er sunt for deg å bo innenfor hjemmets fire vegger – men hvordan får man et godt og sunt inneklima? Her finner du gode råd og tips til å skape et godt inneklima.

Sørg for å lufte ut hver dag
Først og fremst må du sørge for at du lufter ut hjemme hver eneste dag. Du trenger bare lufte ut et par ganger om dagen i cirka fem til ti minutter. Dette sørger for at du får en frisk og ren luft innendørs, og det hjelper også med luftfuktigheten i hjemmet.

Bruk støvsugeren hver eneste uke
Det finnes mange skadelige stoffer og støvmidd i skitt og støv. Derfor er det viktig at du får fjernet skitt og støv fra hjemmet ditt. Dette kan du gjøre ved å støvsuge minst én gang i uken – og gjerne mer hvis du har kjæledyr eller barn.

Ikke tørk klesvask innendørs
Når du har vasket klær bør du ikke tørke det innendørs. Det er nemlig skadelig for inneklimaet, derfor bør du heller tørke tøyet ute på en tørkesnor eller et tørkestativ – eller i tørketrommelen.

Den mest energivennlige løsningen er naturligvis å tørke tøyet ute, men det er ikke mulig hele året, spesielt ikke når vi kommer til de kaldere månedene. Da vil det være en fordel å bruke en tørketrommel.

Husk å vaske alle dyner og hodeputer
Det finnes masse støvmidd i dyner og hodeputer. Derfor er det viktig at du vasker disse jevnlig. Det anbefales at du vasker dyner og puter hver tredje måned.

Skru av all elektronikk i hjemmet
Det høres kanskje rart ut for noen, men elektronikk kan faktisk frigi skadelige kjemikalier i hjemmet ditt. Det er derfor en god idé å alltid slå av alt av elektronikk når det ikke er i bruk – det kan være alt ifra datamaskinen til TV-en eller kjøkkenmaskiner.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Bosch Athlet BCH6ATH18

Gode brukeranmeldelser

Bosch Athlet BCH6ATH18

.
Bosch Athlet BCH6ATH18 er ikke blitt inkludert i noen offisielle eksperttester, men er til gjengjeld blitt anmeldt av forbrukerne. Her har støvsugeren fått gode brukeranmeldelser, derfor er det her snakk om en brukerfavoritt.

Støvsugeren er populær blant brukerne da de mener at modellen er utstyrt med en god arbeidstid samt en kraftig sugeevne.

Til gjengjeld er de mindre imponerte over ladetiden, og ønsker at den kunne vært kortere.

Med kraftig Bosch-Lithium-Ion-batteri og romslig beholder

Bosch Athlet BCH6ATH18 er en poseløs og ledningsfri støvsuger, derfor går den på batteri – og ikke strøm. Den har også en beholder i stedet for en pose.

Selve batteriet er med Bosch-Lithium-Ion-teknologi, noe som sikrer en lang holdbarhet og sterk yteevne. I praksis gir dette en arbeidstid på cirka 40 minutter ved et fullt oppladet batteri.

Når batteriet skal lades, vil dette ta cirka 6 timer. Selve motoren er en LongLife-motor som også er med på å sikre en lang levetid og høy yteevne.

Støvbeholderen er praktisk da den har en kapasitet på 0,9 liter. Beholderen er avtakbar, så når den skal tømmes kan man bare ta den av og på, og tømme skitt og støv i søpla.

Støvsuger med SensorBagless-teknologi og fleksibelt munnstykke

Med Bosch Athlet BCH6ATH18 får man en effektiv støvsuger i forhold til modellens sugeevne. Det sies at den er like kraftig som en vanlig støvsuger på grunn av modellens SensorBagless-teknologi og SensorControl.

Med SensorBagless blir det støvsuget via sensorteknologi, noe som gir en mer effektiv yteevne, mens SensorControl er en sensorbasert kontroll av yteevnen.

Den høye yteevnen kommer også fra det fleksible munnstykket AllFloor HighPower. Dette munnstykket kan brukes på alle typer gulv og overflater, derfor er det velegnet til alle hjem uansett behov.

Støvsugeren er utstyrt med tre hastigheter som kan velges avhengig av behov og mengde skitt. Man kan velge en hastighet for enkel rengjøring, normal rengjøring og turbo for en mer krevende rengjøring.

Sterk sugeevne og god arbeidstid, ifølge brukerne

Selv om Bosch Athlet BCH6ATH18 ikke er blitt inkludert i noen offisielle eksperttester, har vi likevel inkludert støvsugeren i denne artikkelen da den er populær blant brukerne.

Her fremhever brukerne at Bosch Athlet BCH6ATH18 er utstyrt med en «sterk sugeevne», «en god arbeidstid» og «en enkel håndtering».

I tillegg til dette nevner et par av brukerne at det beste ved støvsugeren er at den kan støvsuge på flere forskjellige overflater. En bruker skriver også at «sugeevnen er god og at den bråker veldig lite».

Selv om brukerne generelt sett elsker Bosch Athlet BCH6ATH18, er det et par av dem som nevner at det kan bråke en del når støvsugeren brukes på tregulv.

Spesifikasjoner ved Bosch Athlet BCH6ATH18 – mål:
Høyde: 116 centimeter
Bredde: 28,5 centimeter
Dybde: 18,5 centimeter
Vekt: 3,2 kilo 

Spesifikasjoner ved Bosch Athlet BCH6ATH18 – nøkkelopplysninger:
Type: Ledningsfri håndstøvsuger
Produsent: Bosch
Arbeidstid: 40 minutter
Ladetid: 6 timer
Beholderkapasitet: 0,9 liter 

Fordeler ved Bosch Athlet BCH6ATH18:
Med AllFloor HighPower-munnstykke
Med tre forskjellige hastigheter
Med LongLife-motor
Beholderkapasitet på 0,9 liter
Gode brukeranmeldelser


Bosch Athlet BBH6PZOO

4.6 av 5 stjerner hos den tyske testsiden ETM-testmagazin.de

Bosch Athlet BBH6PZOO

.
Bosch Athlet BBH6PZOO er blitt testet og anmeldt av den tyske testsiden ETM-testmagazin.de, som er svært imponerte over støvsugeren. Derfor får modellen en score på 4,6 av 5 stjerner.

Ekspertene fra ETM-testmagazin.de gir støvsugeren en høy score da de elsker modellens sterke og kraftige sugeevne samt de medfølgende munnstykkene. Til gjengjeld er ekspertene mindre imponerte over støvsugerens fleksibilitet.

Lang arbeidstid og stor beholder

Med Bosch Athlet BBH6PZOO får man en støvsuger som ikke går på strøm, men i stedet for går på batteri. I tillegg til dette har støvsugeren også en støvbeholder i stedet for en pose, og her samles alt av støv og skitt.

På den måten unngår man en støvsuger med ledning, slik at man får en fleksibel modell da man kan bevege seg hvor man vil.

Batteriet har en arbeidstid på cirka 60 minutter før det må lades igjen. Selve ladetiden ligger på 6 timer dersom man ønsker et fulladet batteri.

Støvsugeren kommer også med en støvbeholder som er avtakbar. Man kan derfor tømme skitt og støv rett i søpla. Beholderens kapasitet ligger på 0,9 liter, derfor har man mye plass før man trenger å tømme beholderen.

Med ProAnimal-børste og SensorControl

Bosch Athlet BBH6PZOO er utstyrt med sensorteknologien SensorControl. Her overvåker en sensor støvsugerens yteevne slik at det alltid støvsuges med maksimal ytelse.

I tillegg til dette kommer Bosch Athlet BBH6PZOO med et elektrisk munnstykke ved navn ProAnimal. Denne børsten er velegnet til dyrehår, derfor er dette er et opplagt valg til en husstand med kjæledyr.

Sterk og effektiv støvsuger med høy sugekraft, ifølge ekspertene

Ifølge ekspertene fra tyske ETM-testmagazin.de er Bosch Athlet BBH6PZOO en støvsuger som de er svært imponerte over. De skriver nemlig at man her får en støvsuger av «høy kvalitet» som også er utstyrt med en «sterk og kraftig sugeevne».

Ekspertene forklarer at det betyr at man får «hjelp til en rask og enkel rengjøring hjemme».

De tyske ekspertene fremhever også støvsugerens store beholderkapasitet samt det praktiske EasyClean-systemet som sikrer en «enklere rengjøring».

Sist, men ikke minst, nevner ekspertene munnstykket til dyrehår som en av deres favorittaspekter ved støvsugeren. De mener imidlertid ikke at denne modellen er like fleksibel sammenlignet med andre modeller på markedet.

Spesifikasjoner ved Bosch Athlet BBH6PZOO – mål:
Høyde: 116 centimeter
Bredde: 18,5 centimeter
Dybde: 25,2 centimeter
Vekt: 3,6 kilo 

Spesifikasjoner ved Bosch Athlet BBH6PZOO – nøkkelopplysninger:
Type: Ledningsfri håndstøvsuger
Produsent: Bosch
Arbeidstid: 60 minutter
Ladetid: 6 timer
Beholderkapasitet: 0,9 liter 

Fordeler ved Bosch Athlet BBH6PZOO:
Kommer med ProAnimal-børste
Med sensorteknologien SensorControl
Beholderkapasitet på 0,9 liter
Arbeidstid på 60 minutter
Lav vekt 

Her kan du se en kort reklamefilm som viser Bosch Athlet BBH6PZOO sin fleksibilitet. Videoen er produsert av Bosch:


Bosch Athlet BBH52550

Testvinner hos Norges tekniske ukeblad TU.no
4.6 av 5 stjerner basert på 60 brukeranmeldelser hos WhiteAway.com
4.6 av 5 stjerner basert på 43 brukeranmeldelser hos Skousen.dk

Bosch Athlet BBH52550

.
Bosch Athlet BBH52550 er blitt testet og anmeldt av både ekspertkilder og forbrukere. Her er støvsugeren blitt anmeldt av både det norske ukebladet TU.no samt av forbrukere hos de to forhandlerne WhiteAway.com og Skousen.dk.

Både eksperter og forbrukere er imponerte over Bosch Athlet BBH52550 som er blitt kåret til henholdsvis testvinner samt fått 4,6 av 5 stjerner. Hverken TU.no eller forbrukerne finner mange ulemper ved støvsugeren. De nevner imidlertid at prisen er høy og at støvsugeren ikke kommer med et HEPA-filter.

Håndstøvsuger med LongLife-motor

Med Bosch Athlet BBH52550 får man en ledningsfri støvsuger som er utstyrt med en motor ved navn LongLife. Motoren sikrer en lenger holdbarhet og bedre yteevne.

Støvsugeren er effektiv da modellen, i tillegg til å ha LongLife-motoren, er utstyrt med teknologiene SensorControl og SensorBagless.

Bosch Athlet BBH52550 går på batteri og har en arbeidstid på cirka 50 minutter, mens ladetiden ligger på cirka 6 timer for et fulladet batteri. Støvsugeren er posefri, derfor den er utstyrt med en støvbeholder. Beholderen har en kapasitet på 0,9 liter.

Fleksibel modell til alle gulv med tre hastigheter

Bosch Athlet BBH52550 er en fleksibel støvsuger som er utstyrt med SoftTouch-håndtak. Dette håndtaket sørger for at brukeren har et bedre grep. Den veier heller ikke mye, og kommer med en frittstående funksjon slik at man ikke trenger å holde på støvsugeren hele tiden under bruk hvis man skal flytte noe på gulvet.

I tillegg til dette er Bosch Athlet BBH52550 utstyrt med en AllFloor HighPower-børste. Det elektroniske munnstykket jobber med høye omdreininger i minutter, derfor er munnstykket velegnet til alle gulvtyper som for eksempel gulvtepper, fliser og tregulv med mer.

Det er også mulig å velge mellom tre ulike hastigheter. Disse hastighetene kan velges ut ifra behov i forhold til om man har bruk for en lett rengjøring, en normal rengjøring eller en mer krevende rengjøring.

Effektiv håndstøvsuger ifølge eksperter og forbrukere

Ifølge ekspertkilden og forbrukerne er Bosch Athlet BBH52550 en «effektiv håndstøvsuger» som «fjerner det meste av skitt i hjemmet».

For eksempel skriver ekspertene fra TU.no at de er svært imponerte over modellen selv om den kan kjøpes til en høy pris. Til gjengjeld forklarer de at «man får mye kvalitet for pengene».

I tillegg til dette nevner ekspertene fra TU.no at Bosch Athlet BBH52550 «stort sett er like effektiv som en støvsuger på strøm». Dette er flere brukere enige i, og her trekker de frem modellens «enkle håndtering» og «kraftige sugeevne». Selve filtreringen får også ros fra brukerne da den imponerer. Det er imidlertid flere som nevnere at det er dumt at modellen ikke kommer med et HEPA-filter.

Spesifikasjoner ved Bosch Athlet BBH52550 – mål:
Høyde: 116 centimeter
Bredde: 28,5 centimeter
Dybde: 18,5 centimeter
Vekt: 3,63 kilo 

Spesifikasjoner ved Bosch Athlet BBH52550 – nøkkelopplysninger:
Type: Ledningsfri håndstøvsuger
Produsent: Bosch
Arbeidstid: 50 minutter
Ladetid: 6 timer
Beholderkapasitet: 0,9 liter 

Fordeler ved Bosch Athlet BBH52550:
Med LongLife-motor
Velegnet til alle typer gulv
Beholderkapasitet på 0,9 liter
Med tre hastigheter
Med SoftTouch-håndtak 

Her kan du se en generell presentasjonsvideo av Bosch Athlet serien. Videoen er produsert av Bosch:


Bosch Athlet BCH7ATH32K

God anmeldelse hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Bosch Athlet BCH7ATH32K

Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön har testet og anmeldt Bosch Athlet BCH7ATH32K, og gitt modellen en god anmeldelse. Ekspertene er nemlig imponerte over støvsugeren, da de mener at den er effektiv på trappetrinn og til fjerning av dyrehår.

Råd & Rön nevner ikke mange ulemper ved modellen. De nevner imidlertid at den kan bråke en del iblant – samt at det tar 6 timer å lade modellen til et fullt batteri.

Støvsuger til alle gulvtyper

Med Bosch Athlet BCH7ATH32K får man en støvsuger med en HiSpin-motor. Denne motoren er kjent for å være både slitesterk, holdbar og ha en kraftig yteevne.

I tillegg til å ha en effektiv motor er Bosch Athlet BCH7ATH32K også utstyrt med et elektrisk munnstykke. Munnstykket kan brukes på alle slags gulv, derfor kan man bruke modellen på de fleste overflater i hjemmet som tepper og harde gulv.

Det er også mulig å bruke tre ulike hastigheter ved støvsugingen. De tre hastighetene kan brukes avhengig av behov og mengde skitt. Støvsugeren er også utstyrt med sensorteknologien SensorControl som sørger for å overvåke rengjøringen slik at modellen alltid yter maksimalt.

Modell med stor beholder og Li-Ion-batteri

Bosch Athlet BCH7ATH32K er en poseløs støvsuger som i stedet er utstyrt med en støvbeholder. Beholderen samler opp alt av støv og skitt, og har en kapasitet på 0,9 liter.

Støvsugeren er også utstyrt med et Li-Ion-batteri. Dette batteriet er effektivt og holdbart, samt at det sørger for at støvsugeren har en forholdsvis lang arbeidstid.

Ved et fulladet batteri ligger arbeidstiden på cirka 75 minutter før støvsugeren må lades igjen. Når det er på tide å lade modellen så vil dette vises på indikatoren.

Ladingen tar cirka 3 timer, noe som er en del raskere sammenlignet med andre modeller på markedet.

Fleksibel håndstøvsuger med effektivt tilbehør

Bosch Athlet BCH7ATH32K er en fleksibel støvsuger som veier 3,7 kilo. Det vil si at det er enklere å håndtere støvsugeren samt rengjøre alle stedene hvor det trengs. Modellen fungerer i trådløs tilstand med en LED-indikator.

Ved kjøp av Bosch Athlet BCH7ATH32K følger det med forskjellig tilbehør. Det følger blant annet med et møbelmunnstykke, et fugemunnstykke, en adapter med slange samt en justerbar skulderstropp som kan brukes etter behov.

Sist, men ikke minst, kommer Bosch Athlet BCH7ATH32K med et patronfilter med en PureAir-membran. PureAir-membranen sikrer at luften som blåses ut er ren og frisk.

Spesifikasjoner ved Bosch Athlet BCH7ATH32K – mål:
Høyde: 116 centimeter
Bredde: 25 centimeter
Dybde: 18,5 centimeter
Vekt: 3,7 kilo 

Spesifikasjoner ved Bosch Athlet BCH7ATH32K – nøkkelopplysninger:
Type: Ledningsfri håndstøvsuger
Produsent: Bosch
Arbeidstid: 75 minutter
Ladetid: 3 timer
Beholderkapasitet: 0,9 liter 

Fordeler ved Bosch Athlet BCH7ATH32K:
Arbeidstid på 75 minutter
Ladetid på 3 timer
Patronfilter med PureAir-membran
Med tre ulike hastigheter
Kommer med forskjellige munnstykker


FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hvilke Bosch håndstøvsugere er best i test?

Bosch Athlet BBH52550

Hvordan testes Bosch håndstøvsugerne?

Støvsugerne vurderes på deres evne til å suge støv, skitt og dyrehår opp fra forskjellige typer underlag og langs paneler. I tillegg testes batteritiden på hvor lenge de holder på strømmen under bruk, og hvor raskt sugeevnen avtar. Til slutt vurderes de på energiforbruk, støynivå og brukervennlighet.

Hva bør jeg tenke på når jeg velger ny håndstøvsuger?

Her hos Forbrukerliv anbefaler vi at du tenker over hvor stort areal du skal støvsuge – om du har harde gulv eller tepper og om du har husdyr. I tillegg bør du alltid velge en modell med energimerking A eller bedre.


Gjennomgang av testkilder

ETM-testmagazin.de 
Den tyske testside ETM-testmagazin.de tester et bredt utvalg av ulike typer forbrukerprodukter til hjemmet. Her har de tyske ekspertene testet to ulike håndstøvsugere:

Les hele testen av Bosch Athlet BCH6ZOOO her.

Les hele testen av Bosch Athlet BBH6PZOO her. 

Inputmag.dk 
Den danske nettsiden Inputmag.dk er et stort gadgetmagasin som skriver om alt som har med gadgets å gjøre. På nettsiden finnes det massevis av artikler, nyheter, guider og tester av forskjellige produkter. Her har Inputmag.dk testet og anmeldt åtte ledningsfrie støvsugere, inkludert Bosch BBS1114. Du kan lese hele testen her.

Råd & Rön 
Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön arbeider med alt som har med svenskenes forbrukerliv å gjøre, og det inkluderer tester av diverse forbrukerprodukter. Her har Råd & Rön laget en omfattende test av håndstøvsugere hvor Bosch Athlet BCH7ATH32K er blitt inkludert.

Ønsker du å lese mer, kan du klikke på denne linken. Du bør imidlertid være oppmerksom på at full tilgang til testen krever et abonnement. Man kan også kjøpe seg tilgang til testene enkeltvis.

Tek.no 
Tek.no er en norsk teknologiside som skriver om alt som har med forbrukerteknologi å gjøre. Magasinet leverer både nyheter, artikler, guider og tests som handler om teknologi. Her har Tek.no testet forskjellige støvsugere – inkludert Bosch Athlet BCH6ZOOO. Du kan lese hele testen her.

Testberichte.de 
Den tyske testside Testberichte.de spesialiserer seg på anmeldelser og tester av et vell av ulike typer produkter. På grunnlag av resultater og brukeranmeldelser fra ulike kilder, anmelder Testberichte.de produktene før forbrukerne har mulighet til å lese resultatene. Her har de testet støvsugeren Bosch BBS1114, som de har gitt en god anmeldelse. Les hele testen her.

Testfamilien.dk 
Testfamilien.dk er et dansk nettmagasin som handler om alt som har med forbrukerliv og livsstil å gjøre. På nettsiden utfører de også tester og anmeldelser av forbrukerprodukter. Her har Testfamilien.dk testet og anmeldt Bosch Athlet BCH6ATH25. Les hele testen her hos Testfamilien.dk.

TU.no 
Norske TU.no står for Teknisk Ukeblad, som er ledende innenfor teknologi. TU.no gir forbrukerne et innblikk i diverse nyheter og trender innenfor teknologi, men foretar også tester og anmeldelser av ulike teknologiske produkter. Her har de laget en test av støvsugeren Bosch Athlet BBH52550, som de har kåret til testvinner. Les hele testen her hos TU.no.


Andre relevante tester og artikler

Dersom du enda ikke har bestemt deg for hvilken støvsuger som er den rette for deg, har vi her hos Forbrukerliv en rekke andre artikler som kan være relevante for deg.

I vår Bosch Athlet artikkel kan du lese mer om de praktiske ledningsfrie støvsugerne fra Bosch.

Ønsker du å skaffe deg en bredere oversikt over hva markedet ellers har å byde på, kan du lese vår generelle håndstøvsuger artikkel eller vår trådløs støvsuger artikkel. Her har vi samlet mange av de beste ekspertanmeldte ledningsfrie støvsugerne som finnes på markedet. Vi har også laget en prissammenligning slik at du enkelt kan finne den forhandleren som selger produktet til best pris.

Dyson får spesielt mye ros av ekspertene når der kommer til å lage ledningsfrie støvsugere. Derfor har vi her hos Forbrukerliv laget en rekke dyptgående artikler om nettopp Dyson sine modeller. Her kan du lese vår Dyson V10 artikkel og vår Dyson V8 artikkel.

Skulle du være interessert i en tradisjonell støvsuger, kan vi også være behjelpelige med dette. Les vår generelle støvsuger artikkel og vår generelle poseløs støvsuger artikkel hvor vi gir deg en oversikt over markedets best anmeldte modeller.

Er der et bestemt merke du er ekstra interessert i, kan du lese vår produsent-spesifikke artikler. Her kan du lese vår Bosch støvsuger artikkel, vår Nilfisk støvsuger artikkel, vår Miele støvsuger artikkel, vår Electrolux støvsuger artikkel, vår AEG støvsuger artikkel, vår Philips støvsuger artikkel eller vår Dyson Støvsuger artikkel.

Er du støvallergiker eller ønsker å slippe å støvsuge, kan det være verdt å vurdere en robotstøvsuger. I vår brede Robotstøvsuger artikkel kan du lese om noen av de beste modellene på markedet, samt hva du bør tenke på før du bestemmer deg for en modell.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere