Bosch Athlet Test – Her er de beste modellene ifølge ekspertene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

I denne artikkelen går vi igjennom en rekke ulike støvsugere fra Bosch Athlet-serien som er blitt testet av eksperter og har fått gode anmeldelser.

Her er det snakk om 6 Bosch Athlet-støvsugere som vi begynner med å gjennomgå med tanke på evner og funksjoner. Deretter går vi inn på hva ekspertene mener om hver modell.

I tillegg til de 6 Bosch Athlet-modellene har vi også inkludert 3 alternativer som også er ekspertenes favoritter.

Hvis man vil lese mer om testene og testkildene så finnes det nederst i artikkelen en liste over linker til de undersøkelsene vi henviser til.

Denne Bosch Athlet testen inneholder:
Oversikt over de 6 beste støvsugerne fra Bosch Athlet-serien
Oversikt over 3 alternative modeller
Guide til hvordan man velger riktig støvsuger til sine behov
Informasjon om hvordan man unngår feil under støvsugingen
Gjennomgang av de testene vi har undersøkt samt linker til eventuell videre lesning
Guide til andre relevante tester og artikler

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler inn resultatene fra upartiske tester slik at forbrukeren enkelt kan skaffe seg en oversikt over de beste produktene på markedet. 

Bosch Athlet Test 2021 – Her er de 6 beste ifølge ekspertene

I avsnittene nedenfor vil du finne en gjennomgang av de støvsugerne fra Bosch Athlet-serien som har klart seg best i testene. Forbrukerliv har analysert en rekke ulike anerkjente tester og brukeranmeldelser, og her viser vi deg de best anmeldte modellene.

Du finner også en prissammenligning av de ulike støvsugerne slik at du raskt og enkelt kan skaffe deg en oversikt over hvilke forhandlere som er billigst. 


Bosch Athlet BCH6ZOOO 

Toppscorer hos den tyske testsiden ETM-testmagazin.de
Toppscorer hos teknologi-magasinet Tek.no

Bosch Athlet BCH6ZOOO 

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

.
Bosch Athlet BCH6ZOOO er blitt testet hos testsiden ETM-testmagazin.de og teknologimagasinet Tek.no Modellen begeistrer alle de 3 ekspertene.

Sensorbasert teknologi

Bosch Athlet BCH6ZOOO arbeider ut ifra moderne sensorteknologi med både SensorControl og SensorBagless-teknologi som kombineres med en generelt høy sugekraft.

Her er det også snakk om en ledningsfri og posefri støvsuger som i stedet går på batteri og har en beholder til støv. Batteriet er utstyrt med Bosch-Litium-Ion-teknologi, som gir en lang arbeidstid på opptil 60 minutter. Beholderen er også svært romslig med en kapasitet på 0,9 liter.

3 hastigheter

På Bosch Athlet BCH6ZOOO har man muligheten til å velge mellom 3 hastigheter som passer til ulike nivåer, avhengig av hvor skittent gulvet er.

Produktet egner seg også godt til hjem med kjæledyr eller allergikere da det blant annet følger med et ProAnimal-munnstykke som er utviklet til å kunne suge opp dyrehår. Det finnes også et hygienisk filter som er vaskbart. Det indikeres når det er på tide å vaske filteret.

Sterk sugekraft ifølge ekspertene

Tyske ETM-testmagazin.de har testet Bosch Athlet BCH6ZOOO og forklarer at modellen spesielt burde fremheves for sin sterke sugekraft, gode kvalitet og evne til å fjerne dyrehår. Den er imidlertid ikke så fleksibel i bruk.

Tek.no mener også at Bosch Athlet BCH6ZOOO generelt sett er god til å fjerne dyrehår, og de fremhever også at munnstykkene er svært velfungerende.

I tillegg til dette trekker de også frem at den kommer med en smart slange slik at den kan brukes som en håndstøvsuger. Tek.no synes imidlertid at prisen er litt høy og at modellen ikke presterer så bra på harde gulv.

Spesifikasjoner
Type: Ledningsfri
Støynivå: 71 dB
Ledning eller batteri: Batteri
Driftstid: 60 minutter
Ladetid: 360 minutter
Med pose: Nei, beholder på 0,9 liter
Vekt: 4,51 kilo

Fordeler med Bosch Athlet BCH6ZOOO
Sensor-teknologi
SensorControl og SensorBagless-teknologi
3 hastigheter
Arbeidstid på 60 minutter
Velegnet til dyrehår 


Guide til kjøp av den rette håndholdte støvsugeren til dine behov

Bosch Athlet BCH6ATH18Muchneeded.com guider deg her til hvordan man finner den rette håndholdte støvsugeren til ens egne behov. Se spesielt godt etter følgende:

Gulv eller tepper: De fleste støvsugere er gode på harde underlag som parkettgulv, tregulv og fliser, men ikke alle er effektive på tepper. Les videre for å finne ut hva ekspertene har funnet frem til i sine tester.

Dyr: Har man kjæledyr med pels, bør man velge en støvsuger som er god til å fjerne dyrehår – eventuelt med et spesialmunnstykke.

Allergi: Har man allergikere i hjemmet, er filtreringen veldig viktig. Gå helst etter en modell med HEPA-filter som fanger opp mer enn 99 prosent av de skadelige partiklene.

Støy: Støvsugere bråker, men noen bråker mer enn andre. De stillegående modellene har et lydnivå på ca. 60-65 dB, mens de som bråker mest kan ligge på opptil omkring 80 dB.

Vekt: En tung støvsuger kan bli tung å slepe rundt på hvis man har et stort hjem eller mange trapper. Hvis vekt er et irritasjonsmoment så bør du gå etter en modell som veier lite.

Pose/beholder: Enkelte støvsugere kommer med pose, og andre kommer med en beholder til støvet. Pose kan være et romslig og allergivennlig valg, men den må skiftes ofte. Beholdere er mindre romslige, men de kan man bare tømme rett i søpla når de er fulle.

Batteri: De håndholdte støvsugerne går på batteri, men arbeidstiden kan variere veldig.


Unngå å gjøre disse feilene når du støvsuger

Unngå å gjøre disse feilene når du støvsugerHer guider Housebeautiful.com og Cleanmama.com til hvilke feil du bør unngå å gjøre når du støvsuger: 

Retning
Mange støvsuger kun i én retning – og det er som oftest fram og tilbake. For å få med alt av skitt og støv, bør man støvsuge etter himmelretningene: Nord, sør, øst og vest.

Full pose
Hvis man har en støvsuger med pose så vil man oppleve at en full pose påvirker støvsugerens effektivitet. Bytt den gjerne ut når den er halvfull.

Hastighet
Støvsug i langsomme og rolige bevegelser, for det vil gjøre at man får med mest mulig skitt og støv. Pass derfor godt på at du ikke støvsuger for fort.

Munnstykker
Bruk riktige munnstykker og husk fuge-munnstykket til kanter og hjørner. Mange bruker kun standardmunnstykket.

Tørk støv før du støvsuger
Start med å tørke støv av møbler og andre overflater før du støvsuger, for ellers faller det ned på gulvet under eller etter støvsugingen slik at man blir nødt til å støvsuge på nytt.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.

Bosch Athlet BBH52550

Testvinner hos teknologimagasinet Tu.no
4,6 av 5 stjerner basert på 60 brukeranmeldelser hos Whiteaway.com
4,6 av 5 stjerner basert på 43 brukeranmeldelser hos danske Skousen.dk

Bosch Athlet BBH52550

 

.
Bosch Athlet BBH52550 er blitt testet av det norske teknologimagasinet Tu.no sammen med en rekke andre støvsugere, og kåres her til testvinner. Dette produktet er også en brukerfavoritt.

LongLife-motor

Bosch Athlet BBH52550 er både ledningsfri og posefri, og kommer med en LongLife-motor som sikrer en høy yteevne. Denne kombineres med SensorControl og sensorteknologien SensorBagless som fører til enda bedre effektivitet.

Bosch Athlet BBH52550 går på batteri, ikke strøm, og driftstiden ligger på opptil 50 minutter. Den er også posefri og har en beholder til støv i stedet for en pose. Denne beholderen kan romme 0,9 liter, noe som er en god del.

3 hastigheter

Bosch Athlet BBH52550 kommer med 3 ulike innstillinger for hastighet: Lett rengjøring, Normal rengjøring og Turbo.

I tillegg til dette har modellen også et godt design med SoftTouch-håndtak, lav vekt, frittstående funksjon og enkelt vedlikehold.

Nesten like effektiv som en tradisjonell støvsuger, ifølge ekspertene

Bosch Athlet BBH52550 er blitt testet av Tu.no, som er svært imponerte. De synes imidlertid at prisen er litt høy, men til gjengjeld får man mye kvalitet for pengene.

Tu.no skriver blant annet at den nesten er like effektiv som en støvsuger som går på strøm, og derfor er sugekraften svært kraftig. Den er også lett å håndtere og enkel å ta frem dersom man skal ta en rask støvsuging.  Filteret får også ros selv om modellen ikke har et HEPA-filter.

Spesifikasjoner
Type: Ledningsfri
Støynivå: 79 dB
Ledning eller batteri: Batteri
Driftstid: 50 minutter
Ladetid: 360 minutter
Med pose: Nei, beholder på 0,9 liter
Vekt: 3,63 kilo 

Fordeler med Bosch Athlet BBH52550
 LongLife-motor
 SensorControl
 Arbeidstid på 50 minutter
Beholder med stor kapasitet
  3 innstillinger for hastighet 


Bosch Athlet BCH7ATH32K

God anmeldelse hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Bosch Athlet BCH7ATH32K

 

.
Bosch Athlet BCH7ATH32K er blitt inkludert i en større støvsuger-test utført av svenske Råd & Rön, og her får den en god anmeldelse.

SensorControl

Bosch Athlet BCH7ATH32K er en ledningsfri støvsuger som går på batteri i stedet for strøm. For å sikre en høy effektivitet finnes det SensorControl med en sensorkontrollert yteevne som selv kan registrere hvor skittent underlaget er.

Dette suppleres av det forbedrede AllFloor-munnstykket som er designet til å kunne rengjøre både tepper og gulv.

Lang arbeidstid og kort ladetid

En av de største fordelene ved Bosch Athlet BCH7ATH32K er driftstiden. Den ligger nemlig på maksimalt 75 minutter, noe som er ganske mye. Her skal det imidlertid også nevnes at ladetiden på 180 minutter kun er halvparten så lang som på mange av de konkurrerende modellene.

Det finnes også en beholder til støv i stedet for en pose, og denne er svært romslig med en kapasitet på 0,9 liter.

Smart filter

Bosch Athlet BCH7ATH32K kommer også med et smart filtersystem med et filter som ikke trenger å byttes ut. Rengjøringen av filteret er enkelt med RotationClean-systemet og sikrer en konstant god filtrering av skadelige partikler.

En LED-indikator signaliserer når det er på tide å rengjøre filteret.

Spesifikasjoner
Type: Ledningsfri
Støynivå: 73 dB
Ledning eller batteri: Batteri
Driftstid: 75 minutter
Ladetid: 180 minutter
Med pose: Nei, beholder på 0,9 liter
Vekt: 4,57 kilo 

Fordeler med Bosch Athlet BCH7ATH32K
SensorControl
AllFloor-munnstykke
Lang arbeidstid
Kort ladetid
God filtrering


Bosch Athlet BCH6ATH25

5 av 5 stjerner hos den danske testsiden Testfamilien.dk
4,5 av 5 stjerner i brukeranmeldelser hos Whiteaway.com
4,7 av 5 stjerner i brukeranmeldelser hos danske Skousen.dk

Bosch Athlet BCH6ATH25

 

.
Bosch Athlet BCH6ATH25 er blitt testet av testsiden Testfamilien.dk hvor den ble kåret til toppscorer. Her er det snakk om en brukerfavoritt.

Stor frihet

Bosch Athlet BCH6ATH25 gir brukeren mer frihet når det kommer til rengjøringen da den både er ledningsfri og posefri. I stedet går den på batteri og har en beholder til oppsamling av støv.

Beholderen er svært romslig med en kapasitet på 0,9 liter. Batteriet er også designet til å være svært holdbart, og derfor gir det en arbeidstid på opptil en time. Modellen har en kort ladetid sammenlignet med andre modeller – den ligger bare på 180 minutter.

Gjør rent med sensorkontroll

Bosch Athlet BCH6ATH25 sikrer en like effektiv rengjøring som en tradisjonell modell via den integrerte teknologien.

Her er det snakk om SensorControl som selv kan registrere hvor skittent underlaget er – samt en LongLife-motor som bidrar til en høy yteevne.

Munnstykket er også viktig for effektiviteten, og derfor har denne modellen et AllFloor-munnstykke til alle slags underlag som kommer med en forbedret børste. Det finnes også 3 innstillinger for hastigheter samt et hygienisk filter.

Mange fordeler ifølge ekspertene

Bosch Athlet BCH6ATH25 er blitt testet av Testfamilien.dk som er svært imponerte over modellen. De forklarer at det finnes mange fordeler og kun er par ulemper. Blant fordelene nevnes det at støvsugeren er enkel i bruk, at den er bygget solid, at den har en lang arbeidstid og at den ikke har et høyt støynivå.

Ekspertene trekker også frem at vekten på modellen er lett, og at og den også har en god sugestyrke. Når det kommer til ulemper så nevnes det at den ikke er billig, og at det kan være en utfordring å skulle nå helt inn under møblene. 

Spesifikasjoner
Type: Ledningsfri
Ledning eller batteri: Batteri
Driftstid: 60 minutter
Ladetid: 180 minutter
Med pose: Nei, beholder på 0,9 liter
Vekt: 3,59 kilo

Fordeler med Bosch Athlet BCH6ATH25
Lang arbeidstid
Kort ladetid
Sensorkontroll
Forbedret universal-munnstykke
3 innstillinger for hastighet 


Bosch Athlet BBH6PZOO

4,6 av 5 stjerner hos den tyske testsiden ETM-testmagazin.de

Bosch Athlet BBH6PZOO

 

.Bosch Athlet BBH6PZOO er blitt testet av den tyske testsiden ETM-testmagazin.de, som er svært imponerte over modellen. Derfor får den en høy score på hele 4,6 av 5 stjerner.

Batteri og beholder

Bosch Athlet BBH6PZOO er en moderne støvsuger som går på batteri i stedet for strøm, og som har en beholder i stedet for en pose.

Det betyr at man slipper den irriterende ledningen, og heller får full bevegelsesfrihet med batteriet som kan holde i opptil 60 minutter.

I tillegg til dette finnes det også en beholder på 0,9 liter i stedet for en pose – denne må bare tømmes, ikke skiftes, når den er full.

God bevegelsesfrihet

Fleksibilitet og bevegelse er i fokus hos Bosch Athlet BBH6PZOO. Ettersom denne er mye lettere enn en tradisjonell variant så kan man enkelt flytte rundt på den.

Modellen har også det smarte systemet EasyCleanSystem, som gjør det enkelt å rengjøre maskinen, og det følger også med et spesielt munnstykke til dyrehår.

Sterk sugekraft ifølge ekspertene

Bosch Athlet BBH6PZOO er blitt testet av tyske ETM-testmagazin.de, som er svært imponerte. De forklarer at det her er snakk om en støvsuger av god kvalitet som har en utrolig sterk sugekraft.

Den tyske nettsiden trekker også frem modellens store beholderkapasitet, og det samme gjør de med EasyClean-systemet som sikrer en enkel rengjøring.

Ekspertene er også svært imponerte over det medfølgende munnstykket til dyrehår, men de synes ikke at fleksibiliteten er god nok.

Spesifikasjoner
Type: Ledningsfri
Ledning eller batteri: Batteri
Driftstid: 60 minutter
Ladetid: 360 minutter
Med pose: Nei, beholder på 0,9 liter
Vekt: 4,63 kilo

Fordeler med Bosch Athlet BBH6PZOO
Uten både ledning og pose
Lang arbeidstid
Beholder med god kapasitet
God bevegelsesfrihet
Enkel å flytte rundt på 

Her kan du se en kort reklame som viser hvor fleksibel Bosch Athlet BBH6PZOO er. Videoen er produsert av Bosch:


Bosch Athlet BCH6ATH18

Gode brukeranmeldelser

Bosch Athlet BCH6ATH18

 

.
Bosch Athlet BCH6ATH18 er ikke blitt testet av eksperter, men vi har likevel valgt å inkludere den da det her er snakk om en brukerfavoritt.

Kraftig Bosch-Litium-Ion-batteri

Bosch Athlet BCH6ATH18 har hverken en ledning til strøm eller en utskiftbar pose – i stedet går den på batteri og har en egen beholder til støv.

Batteriet har en Bosch-Litium-Ion-teknologi som gjør modellen svært slitesterk og gir den en god yteevne, og i praksis gir det en arbeidstid på 40 minutter.

Beholderen til støv er også smart da den både har en god romslighet på 0,9 liter, i tillegg til at den kan tømmes når den er full, og ikke erstattes.

Høy effektivitet

Bosch Athlet BCH6ATH18 har en høy effektivitet når det kommer til sugestyrken – den er faktisk like kraftig som en 2400 watts støvsuger som går på strøm.

Dette er mulig grunnet den kraftige motoren med SensorBagless-teknologi som støvsuger via sensorteknologi og er svært kraftig.

Munnstykket bidrar også til dette, og her er det snakk om et AllFloorHighPower-munnstykke som leverer full sugeevne på både tepper og gulv.

Munnstykket er svært fleksibelt, så det er enkelt å komme til under møbler. Modellen har også en lav vekt på kun 3,43 kilo.

God sugekraft og arbeidstid ifølge brukerne

Bosch Athlet BCH6ATH18 er ikke blitt testet av eksperter, men her er det snakk om en tydelig brukerfavoritt. Brukerne fremhever at modellen har en god sugekraft, en god arbeidstid, enkel håndtering og at den er støysvak.

Én av brukerne skriver for eksempel: «Sugekraften er god, og modellen bråker svært lite. Den er manøvrerbar og enkel i bruk. Jeg har enda ikke opplevd at den har gått tom for strøm». En annen bruker skriver: «Svært praktisk og enkel i bruk. Hverken gulv eller tepper er problematiske å støvsuge. Ideell dersom man har ryggproblemer».

Spesifikasjoner
Type: Ledningsfri
Ledning eller batteri: Batteri
Driftstid: 40 minutter
Ladetid: 360 minutter
Med pose: Nei, beholder på 0,9 liter
Vekt: 3,43 kilo

Fordeler med Bosch Athlet BCH6ATH18
Batteri med Bosch-Litium-Ion-teknologi
40 minutters arbeidstid
SensorBagless-teknologi
AllFloorHighPower-munnstykke
Lav vekt


Anmelderroste alternativer til Bosch Athlet:

I dette avsnittet viser vi deg 3 alternative modeller som behandles på samme måte som Bosch Athlet-støvsugerne.


Dyson V8 Absolute

Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

5 av 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
5 av 5 stjerner hos den britiske testsiden Expertreviews.co.uk

Dyson V8 Absolute

.
4 ulike, eksperter har testet Dyson V8 Absolute – dette inkluderer Råd & Rön, og testsidene Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk. Alle de 4 ulike ekspertene er svært imponerte over denne støvsugeren.

Syklon-teknologi

Dyson V8 Absolute hører til blant de aller mest høyteknologiske støvsugerne med en kombinasjon av den unike Syklon-teknologien i oppsugingen, og Two Tier Radial Root-Cyclones som består av 15 sykloner som er plassert i parallelle lag for å optimere luftstrømmen.

Effektiviteten gjøres enda bedre av munnstykkene – DirectDrive-munnstykket til gulvtepper med 150 prosent høyere effektivt enn konkurrerende modeller – samt SoftRoller-munnstykket som ivaretar harde gulv og etterlater de rene og helt uten riper.

40 minutters arbeidstid

Dyson V8 Absolute er både ledningsfri og posefri. Den går på batteri, som gir opptil 40 minutters lengre arbeidstid. I stedet for en pose finnes det en beholder til støvet som har en kapasitet på 0,54 liter.

Her er snakk om en 2-i-1-støvsuger som kan gjøres om til en håndstøvsuger, og et grundig filtersystem som sørger for at kun ren luft blåses ut i rommet igjen.

En av de beste ifølge ekspertene

Trustedreviews.com har testet Dyson V8 Absolute, og forklarer at den er utrolig effektiv på grunn av maskinens gode sugekraft –den er faktisk kraftigere enn flere av støvsugerne med ledning.

Ekspertene trekker også frem at modellen har en god luftfiltrering og at munnstykkene er velfungerende. Videre får modellen også ros for den lange arbeidstiden, og at det er enkelt å tømme støvbeholderen. Det understrekes imidlertid at det her er snakk om et veldig dyrt valg.

Expertreviews.co.uk forklarer at selv om Dyson V8 Absolute ikke er en ny støvsuger lenger, så er det fremdeles snakk om en av de beste på markedet. Prisen er også høy, men til gjengjeld får man massevis av kvalitet for pengene.

Expertreviews.co.uk legger imidlertid vekt på at produktets allsidighet er utrolig høy da den er effektiv på alle slags overflater. Modellen fremheves også for et lavt støynivå og en lang arbeidstid.

Spesifikasjoner
Type: Ledningsfri
Støynivå: 69 dB
Ledning eller batteri: Batteri
Driftstid: 40 minutter
Ladetid: 300 minutter
Med pose: Nei, beholder på 0,54 liter
Vekt: 2,61 kilo 

Fordeler med Dyson V8 Absolute
Two Tier Radial Root Cyclones-teknologi
DirectDrive- og SoftRoller-munnstykker
Arbeidstid på 40 minutter
God filtrering
Ledningsløs og poseløs 


Electrolux Pure F9 PF91-4ST


8 av 10 stjerner hos den svenske teknologisiden M3

Electrolux Pure F9 PF91-4ST

 

Electrolux Pure F9 PF91-4ST er blitt testet hos ekspertkilder – den svenske teknologisiden M3. Begge ekspertene er svært imponerte over denne modellen.

Batteri og beholder

Electrolux Pure F9 PF91-4ST er både ledningsfri og posefri, og i stedet finnes det en beholder til støv samt batteri som strømkilde. Beholderen kan romme 0,7 liter, og batteriet gir en arbeidstid på opptil 60 minutter. Det finnes 3 forskjellige intervaller for sugekraft.

Electrolux Pure F9 PF91-4ST er også en allergivennlig modell som kommer med et effektivt filter som filtrerer vekk opptil 99 prosent av partiklene. Filteret er også vaskbart.

God fleksibilitet

Electrolux Pure F9 PF91-4ST er bygget med fokus på fleksibiliteten: Modellen kommer nemlig med en bevegelig motorenhet som kan justeres slik at tyngdepunktet kan endres – det gjør den ideell til å støvsuge steder som ligger vanskelig til – som for eksempel under møbler eller vegger/tak.

Det støvsuges med det medfølgende 3-i-1-munnstykket som har en smart belysning. I tillegg til dette følger det også med et fugemunnstykke.

Dette produktet kommer med et smart teleskoprør som gjør det enklere å komme til i kriker og kroker.

Allsidig støvsuger ifølge ekspertene

Den svenske teknologi-testsiden M3 har testet Electrolux Pure F9 PF91-4ST og forklarer at det her er snakk om en svært allsidig støvsuger som både kommer med en sterk kraft og en god effektivitet.

Den roses også for god fleksibilitet og et flott design samt et ergonomisk design.

De svenske ekspertene kommenterer også at selv vanskelige oppgaver blir enklere med dette produktet – for eksempel støvsuging under møbler.

Spesifikasjoner
Type: Ledningsfri
Støynivå: 82 dB
Ledning eller batteri: Batteri
Driftstid: Opptil 60 minutter
Ladetid: 360 minutter
Med pose: Nei, beholder på 0,7 liter
Vekt: 4,96 kilo 

Fordeler med Electrolux Pure F9 PF91-4ST
 Arbeidstid på opptil 60 minutter
Beholder til støv
 3 innstillinger
Vaskbart filter
 Høy fleksibilitet 

Her kan du se en presentasjonsvideo av Electrolux Pure F9 PF91-4ST. Videoen er produsert av Electrolux:


Philips FC6823/01 

Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
4,5 av 5 stjerner hos den britiske teknologisiden Techadvisor.co.uk
82 av 100 poeng hos Good Housekeeping Institute

Philips FC6823/01

 

.
3 forskjellige testkilder har testet Philips FC6823/01 – henholdsvis svenske Råd & Rön og britiske Techadvisor.co.uk samt Good Housekeeping Institute. Ekspertene er alle imponerte, og derfor får modellen rene toppkarakterer.

Med PowerCyclone-teknologi

Philips FC6823/01 er en ledningsfri støvsuger som sikrer en god effektivitet via den unike PowerCyclone-teknologien, og i samspill med PowerBlade-motoren blir resultatet så grundig som mulig.

I og med at modellen er ledningsfri så går den på batteri, og her er det snakk om et 25,2 volt Litium-batteri som gir modellen en driftstid på opptil 65 minutter.

2-i-1-modell

Philips FC6823/01 er både ledningsfri og posefri, og i stedet samles støvet opp i en 0,6 liters beholder som kan tømmes. Det finnes også et turbomunnstykke som er velegnet til alle slags overflater, og her det snakk om en 2-i-1 modell som kan gjøres om til en håndstøvsuger.

Produktet er også utstyrt med et digitalt display hvor man blant annet kan se batteritiden.

Velfungerende og god kvalitet ifølge ekspertene

Goodhousekeeping.com forklarer at Philips FC6823/01 er svært velfungerende da den gjør godt rent på både gulv og tepper.

Den roses for at den kommer med en smart batteri-indikator, LED-belysning i munnstykket og en funksjon som reduserer søl når beholderen tømmes.

Ekspertene mener imidlertid også at dette produktet er litt tungt, og at det lett blir skittent.

Techadvisor.co.uk har også testet Philips FC6823/01, og skriver at dette produktet er av svært god kvalitet – samt at det kommer med et flott design.

Ekspertene fremhever at modellen er utrolig effektiv, at den har flere hastigheter, lang driftstid og et smart digitalt display. Det nevnes imidlertid også at prisen er litt høy.

Spesifikasjoner:
Type: Ledningsfri
Støynivå: 84 dB
Ledning eller batteri: Batteri
Driftstid: 65 minutter
Ladetid: 300 minutter
Med pose: Nei, beholder på 0,6 liter
Vekt: 5,4 kilo 

Fordeler med Philips FC6823/01
 PowerCyclone-teknologi
 Arbeidstid på opptil 65 minutter
Kan gjøres om til en håndstøvsuger
Digitalt display
Pose- og ledningsfri 

Her kan du se en presentasjonsvideo av Philips FC6823/01. Videoen er produsert av Philips: 


FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hvilke Bosch Athlet støvsugere er best i test?

Bosch Athlet BBH52550

Hvordan testes de Bosch Athlet støvsugerne?

Støvsugerne vurderes på deres evne til å suge støv, skitt og dyrehår opp fra forskjellige typer underlag og langs paneler. I tillegg testes batteritiden på hvor lenge de holder på strømmen under bruk, og hvor raskt sugeevnen avtar. Til slutt vurderes de på energiforbruk, støynivå og brukervennlighet.

Hva bør jeg tenke på når jeg velger ny støvsuger?

Her hos Forbrukerliv anbefaler vi at du tenker over hvor stort areal du skal støvsuge – om du har harde gulv eller tepper og om du har husdyr. I tillegg bør du alltid velge en modell med energimerking A eller bedre.


Bosch Athlet Støvsugere – Kilder og linker 

ETM-testmagazin.de 
ETM-testmagazin.de er et tysk testmagasin, som tester et bredt utvalg forbrukerprodukter til hjemmet. Her har ETM testet ulike støvsugere:

Les hele testen av Bosch Athlet BCH6ZOOO her.

Les hele testen av Bosch Athlet BBH6PZOO her.

Expertreviews.co.uk 
Expertreviews.co.uk er en britisk testside som hovedsakelig tester elektroniske produkter til bruk i hjemmet. Her har Expertreviews.co.uk testet Dyson V8 Absolute. Du kan lese hele testen her hos Expertreviews.co.uk.

Goodhousekeeping.com 
Hos britiske Good Housekeeping Institute kan man som forbruker finne både kunnskap, informasjon og vurderinger av ulike hus-, hjem- og hageprodukter. Goodhousekeeping.com har her testet Philips FC6823/01.Hele testen kan leses her.

M3.se 
M3.se er et svensk test-teknologimagasin som arbeider med blant annet nyheter, guider, videoer og tester innen teknologiens verden. Her har M3.se testet Electrolux Pure F9 PF91-4ST. Les mer hos M3.se.

Råd & Rön 
Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön arbeider med svenskenes forbrukerliv, og det inkluderer også tester av ulike forbrukerprodukter – her er det snakk om forskjellige støvsugere.

Ønsker du å lese mer, kan du klikke på denne linken. Full tilgang krever imidlertid abonnement, men du kan også kjøpe deg tilgang til testene enkeltvis.

Techadvisor.co.uk 
Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside som skriver om emner som har med teknologi å gjøre, og i denne sammenhengen har de britiske ekspertene testet Philips FC6823/01.

Ønsker du å lese mer, kan du klikke på denne linken.

Tek.no 
Tek.no er et norsk teknologimagasin som har forbrukerteknologi som sitt område. Magasinet skriver nyheter, artikler, guider og tester som alle har med teknologi å gjøre. Her har Tek.no testet flere forskjellige støvsugere – inkludert Bosch Athlet BCH6ZOOO. Hele testen kan leses hos Tek.no.

Testfamilien.dk 
Testfamilien.dk er et dansk nettmagasin for forbrukerliv og livsstil, som også utfører tester av ulike forbrukerprodukter. Her har Testfamilien.dk testet Bosch Athlet BCH6ATH25. Les hele testen hos Testfamilien.dk.

Trustedreviews.com 
Trustedreviews.com er en internasjonal testside som foretar en lang rekke ekspertundersøkelser og -tester av de nyeste elektroniske forbrukerproduktene. Her har Trustedreviews.com testet Dyson V8 Absolute. Les mer på hjemmesiden deres her.

Teknisk Ukeblad (Tu.no) 
Teknisk Ukeblad (Tu.no) er en ledende avis innenfor teknologi og ingeniørforetak. Tu.no gir forbrukerne et innblikk i nyheter og trender innen teknologi, men de foretar også tester. Her har de foretatt en test av Bosch Athlet BBH52550, og du kan lese hele testen hos Tu.no.


Alternative tester og artikler

Denne artikkelen handler også om støvsugere fra Bosch Athlet-serien, men det finnes også mange andre modeller å velge mellom. Hvis du vil se et større utvalg så kan du med fordel lese noen av våre andre test-artikler.

Med vår generelle Trådløs støvsuger test og vår Håndstøvsuger test kan du skaffe deg en oversikt over hva markedet ellers har å by på av testvinnende støvsugere.

Skulle det være et bestemt merke du er ekstra interessert i så kan du lese vår produsent-spesifikke test. Her finner du vår Dyson V10 test og vår Dyson V8 test.

Er du mer interessert i en tradisjonell støvsuger, kan vi også være behjelpelige med dette. I vår generelle Støvsuger test og vår Poseløse støvsuger test finner du en rekke testvinnende støvsugere fra ulike produsenter. Vi kommer også med en prissammenligning slik at du enkelt kan finne din nye støvsuger til best mulig pris.

Du kan også lese vår produsent-spesifikke tester. Les for eksempel vår Bosch støvsuger test, vår Nilfisk støvsuger test, vår Miele støvsuger test, vår Electrolux støvsuger test, vår AEG støvsuger test eller vår Dyson Støvsuger Test. I disse testene går vi i dybden med de ulike produsentene, og viser deg hvilke modeller som har fått best anmeldelser.

Et mer populært valg er de smarte robotstøvsugerne. I vår store Robotstøvsuger test finner du en gjennomgang av de modellene som har fått best anmeldelser fra ekspertene, samt relevant informasjon om hva du bør være oppmerksom på før du bestemmer deg.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere