Bilsete Test 2018: De beste bilsetene – Vi har samlet testvinnerne her

0

Denne artikkelen handler om en test av bilseter hvor de forskjellige modellene har vært igjennom flere tester. Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste.

Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. Vi har sett nærmere på tester fra en lang rekke kilder, deriblant det danske forbrukerrådet Tænk og den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön, samt Forenede Danske Motorejere (FDM) og den tyske motparten til FDM Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC).

Vi har valgt å dele inn bilsetene etter aldersgrupper for best mulig oversikt. Etter undersøkelsene av bilsetene kommer vi også med et avsnitt om regler for bilseter samt gode råd til bruk av dem.

Ønsker du å lese mer, har vi inkludert en liste over linker til de undersøkelsene vi henviser til nederst i artikkelen.

Denne testen av bilseter inneholder:

🔸 Oversikt over de beste bilsetene – inndelt etter aldersgrupper
🔸 Informasjon om regler for bilseter samt tips og gode råd
🔸 Gjennomgang av diverse tester som vi har undersøkt og analysert

Vennligst merk at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men heller samler resultater fra upartiske tester slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet.


Beste bilseter til de minste barna
(ca. 0-1 år / 13 kilo)

Man kan bruke et bilsete helt fra fødselen av i et bakovervendt bilsete som spesielt beskytter hals og nakke ved uhell.

Sørg for å stramme selen slik at barnet sitter godt fast. Når barnets hode har begynt å rekke over kanten kan man bytte sete til den neste størrelsen.

Denne setetypen er designet til mindre barn på 0-13 kilo og ca. 0-1 år.


Concord Air Safe

God anmeldelse hos det danske forbrukerrådet Tænk (2014)
5 av 6 mulige stjerner hos Forenede Danske Motorejere (FDM)
God anmeldelse hos Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC)
God anmeldelse hos det store tyske testmagasinet Stiftung Warentest

Concord-Air-Safe-bilsete

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer

 

Concord Air Safe har blitt testet av 4 forskjellige eksperter fra både Danmark og Tyskland. Concord Air Safe har blitt testet på flere områder for blant annet å finne ut av hvor sikker modellen er, hvor god brukervennligheten er og hvor bra komfortnivå modellen har. Concord Air Safe klarer seg veldig godt i testene og den gode prestasjonen belønnes med gode ekspertanmeldelser over hele linjen.

Lett og sikkert bilsete

Concord Air Safe kombinerer flere gode fordeler og leverer et bilsete som er både sikkert, lett og flott. Concord Air Safe veier nemlig kun 2,9 kilo og er derfor veldig lett å flytte rundt på og ta med seg.

Modellen er også designet til å se flott ut og finnes i flere forskjellige farger. I tillegg til klassiske farger som sort, grå og brun, finnes den også i rød, beige og blå.

Modellens sikkerhet er spesielt grunnet «Air Safe»-teknologien. Bilsetet er laget i overensstemmelse med den seneste teknologien – med støtabsorberende materiale og et ytre skall som er designet etter samme prinsipp som sykkelhjelmer.

Behagelig for barnet

Concord Air Safe er også designet med tanke på barnets komfort og har derfor myke skulderputer samt puter ved skrittet.

Nakkestøtten kan justeres i høyden, noe som er ekstra lurt når barnet vokser – slik at man alltid kan stille inn setet så det passer til barnets individuelle størrelse. Når man justerer nakkehøyden følger selene automatisk med. Selen er en trepunktssele med sentral selestrammer. Concord Air Safe har også en praktisk bærehank og en medfølgende solskjerm.

Blant de beste ifølge ekspertene

Concord Air Safe får som nevnt flotte kommentarer fra ekspertene som etter endt test skriver at Concord Air Safe hører til blant de beste i klassen. Det er spesielt den veldig lave belastningen ved både front- og sidekollisjon som fremheves, men også det at setet er veldig lett og enkelt å håndtere.

Ifølge ekspertene er Concord Air Safe også veldig enkel å montere i bilen og risikoen for feilmontering er veldig liten. Veiledningen er også veldig enkel å forstå. Når det kommer til barnets komfort skriver ekspertene at modellen har god benstøtte og gir en god sitteposisjon.

Concord Air Safe passer til barn på opptil 18 måneder og har en maksvekt på 13 kilo. Concord Air Safe veier i seg selv 2,9 kilo. Setet er laget til bakovervendt montering med sele.

Utvalgte fordeler ved Concord Air Safe:


🔵 Lett modell på kun 2,9 kilo
🔵 Finnes i flere farger
🔵 Air Safe-teknologi
🔵 Justerbar nakkestøtte
🔵 Veldig lav belastning ved sammenstøt i trafikken

Her kan du se en liten introduksjonsvideo av bilsetet. Videoen er produsert av Concord:


Britax Baby-Safe Plus

Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
6 av 6 mulige stjerner hos Forenede Danske Motorejere (FDM) (test 2011)
3,5 av 5 mulige stjerner hos Motherandbaby.co.uk
«Bra bilsete som er enkelt å installere» ifølge det store engelske testmagasinet Which.co.uk
«Sehr gut» ifølge det store tyske testmagasinet Stiftung Warentest

Britax-Baby-Safe-Plus-bilsete

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 995,00 Kr. 0,00 Kr. 1 995,00 Kr. Les mer
1 995,00 Kr. 0,00 Kr. 1 995,00 Kr. Les mer
1 995,00 Kr. 0,00 Kr. 1 995,00 Kr. Les mer

 

Britax Baby-Safe Plus har blitt inkludert i 5 forskjellige tester utført av forskjellige eksperter både fra Danmark, Sverige, England og Tyskland. Til tross for landenes forskjeller er det imidlertid enighet om at det med Britax Baby-Safe Plus er snakk om et veldig bra bilsete.

Bilsetet fra Britax mottar ulike kommentarer, men alle rangerer fra godt over middels til absolutt best. Dette vitner om at det med Britax Baby-Safe Plus er snakk om et utrolig velfungerende bilsete som både er sikkert, enkelt å installere og bra for barnet.

Nederst i denne artikkelen kan man finne linker til alle de ovenstående testene. Legg imidlertid merke til at det er snakk om flere tester fra FDM, og her er det snakk om en test fra 2011.

Klassisk og beskyttende bilsete

Britax Baby-Safe Plus har et klassisk utseende som er pent og flott uten å skille seg altfor mye ut.

Britax Baby-Safe Plus sitt store fokus er på sikkerhet – da dette bilsetet er designet med en gjennomarbeidet SI-puteteknologi som gir ekstra beskyttelse av barnet ved sidekollisjon i trafikken. Det betyr at setet demper mesteparten av kraften slik at barnet ikke påvirkes så mye.

Britax Baby-Safe Plus er derfor laget for å være så sikker som mulig og gi best mulig beskyttelse.

Også fokus på komfort

I tillegg til at produsenten har fokusert hovedsakelig på sikkerheten så har barnets komfort også vært en vesentlig faktor. Helt små barn er nemlig mer kroppslig mottakelige enn større barn, og derfor er det viktig med optimal og korrekt plassering av barnet i setet.

Britax Baby-Safe Plus er derfor skapt med dype og polstrede sider som passer til barnets passform. Det finnes også en justerbar sele og nakkestøtte for å kunne tilpasse setet til barnets individuelle form.

Bilsetet kan monteres med bilens trepunktssele eller isofix-base. Britax Baby-Safe Plus er også en del av Click & Go-reisesystemet som gjør at modellen også kan monteres på barnevogner.

Skryt over hele linjen fra ekspertene

Ekspertene har ikke mye å utsette på Britax Baby-Safe Plus. De skriver at det her er snakk om et bilsete av høy kvalitet som fungerer veldig godt. Setet er enkelt å montere med isofix, og som en ekstra bonus kan det også brukes med bilens eksisterende seler. Det gjør bruken mer allsidig.

Setet viser seg også å være trygt i tester, og barnet kommer til å sitte godt og behagelig.

Britax Baby-Safe Plus passer til barn på opptil 18 måneder med en maksvekt på 13 kilo. Setet er laget til bakovervendt montering.

Utvalgte fordeler ved Britax Baby-Safe Plus:


🔵 Sikker modell med PI-puteteknologi
🔵 Ekstra beskyttelse ved sidekollisjon
🔵 Dype og polstrede sider for god komfort
🔵 Kan brukes med isofix eller med bilens seler
🔵 Kan også monteres på barnevogner

Her kan du se en liten video fra produsenten som forklarer hvordan du installerer setet:


Recaro Privia med isofix

Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk (2014
Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön (2014)
Testvinner hos Forenede Danske Motorejere (FDM)
Testvinner hos Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC)
5 av 5 mulige stjerner hos Mumii.co.uk
Anbefalt av det store tyske testmagasinet Stiftung Warentest
«En av de beste vi noensinne har testet» ifølge det store engelske testmagasinet Which.co.uk

Recaro_Privia_isofix_base

 

Recaro Privia med isofix har blitt valgt ut, vurdert og testet av 7 ulike eksperter fra forskjellige europeiske land. Recaro Privia med isofix får veldig flotte kommentarer med på veien, og her er det snakk om et bilsete i absolutt beste kvalitet ifølge ekspertene.

Recaro Privia med isofix blir flere steder kåret til testvinner da modellen viser seg å være bedre enn alle konkurrentene. Legg merke til at testene fra både Tænk og Råd & Rön er eldre tester.

Bilsete som beskytter barnet

Recaro Privia med isofix har et pent design i en fin grå farge, og isofixen matcher i høy grad bilsetet. Recaro Privia med isofix er designet til både å sikre et høyt sikkerhetsnivå for barnet i tillegg til å gi barnet god komfort og støtte – spesielt siden de alle minste barna har mer bruk for dette enn eldre barn. Recaro Privia med isofix har derfor et integrert sikkerhetssystem som ved sammenstøt med andre trafikanter beskytter barnets hode, hals, nakke og skuldre.

Utover dette finnes det også ekstra sidebeskyttelse som beskytter mot en eventuell sidekollisjon. Recaro Privia med isofix har også en justerbar nakkestøtte med 5 innstillinger som er innrettet slik at selen ikke krølles og skaper irritasjon for barnet.

Lett bilsete på flere måter

Recaro Privia med isofix er på flere måter et lett bilsete. Først og fremst er det snakk om en modell med lett vekt som kun veier 3,5 kilo. Dermed er det enklere å håndtere modellen og løfte den opp for å sette den på plass på isofix-systemet.

I tillegg er Recaro Privia med isofix også laget til at være lett å bruke på barnet, noe som er lurt i en travel hverdag. Med dette bilsetet trenger man nemlig kun én håndbevegelse for å åpne setet, og man har også kun bruk for én enkelt bevegelse dersom man ønsker å justere høyden på selen.

Testvinner flere steder

Recaro Privia med isofix får det flotte stempelet som testvinner hos flere av ekspertene da modellen vurderes til å være både et trygt og godt bilsete. Ekspertene skriver at belastningen i testenes sammenstøt er veldig lav, noe som sørger for at barnet ikke pådrar seg skader. Det skrives også at polstringen og sittekomforten for barnet er bra selv om modellen krever en del plass.

Som en ekstra bonus kan Recaro Privia med isofix brukes både med isofix og bilens seler.

Recaro Privia med isofix passer til barn på opptil 18 måneder med en maksvekt på 13 kilo.

Setet veier i seg selv 3,5 kilo og er ment for bakovervendt montering med isofix.

Utvalgte fordeler ved Recaro Privia med isofix:


🔵 Sikkerhetssystem som beskytter barnets hode, hals, nakke og skuldre
🔵 Sidebeskyttelse
🔵 Justerbar nakkestøtte med 5 innstillinger
🔵 Lett vekt på 3,5 kilo
🔵 Man kan åpne setet med kun én bevegelse

Her kan du se en liten videopresentasjon av bilsetet. Videoen er produsert av Recaro:


Maxi Cosi Citi

Testvinner hos Forenede Danske Motorejere (FDM)
Anbefalt av Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC)
”Good overall result” hos det store engelske testmagasin Which.co.uk

Maxi-Cosi-Citi-bilsete

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer

 

Maxi Cosi Citi har blitt testet av 3 forskjellige eksperter. Deriblant teller det danske motorforbundet FDM, den tyske motparten ADAC samt det engelske testmagasinet Which.co.uk.

De danske, tyske og engelske ekspertene har testet Maxi Cosi Citi på flere områder, og alle de 3 ekspertene gir Maxi Cosi Citi flotte kommentarer og plasseringer.

God sidebeskyttelse

Maxi Cosi Citi er et flott bilsete som er designet til å ta hånd om de alle minste babyene helt fra de er nyfødte. Setet er nemlig designet til å kunne tilby den nyfødte optimal sittestilling som tar hensyn til den skjøre benstrukturen.

For å kunne sikre barnet i trafikken er Maxi Cosi Citi utstyrt med Side Protection System som spesielt beskytter ved sidekollisjon i trafikken. Systemet gjør at setets sider demper kraften fra sammenstøtet og skåner barnets nakke og hode.

Mange fordeler for bæreren

Maxi Cosi Citi er ikke bare laget for å gi god komfort til barnet, men også for å gjøre bæringen av modellen så behagelig som mulig. Derfor er ikke setet særlig tungt med en vekt på kun 2,8 kilo – som ligger i den lave enden av skalaen for bilseter i denne klassen.

Utover dette har modellen et ergonomisk håndtak som gjør setet lett å bære, og det er også mulighet for å montere modellen på barnevogner fra Maxi Cosi. Maxi Cosi Citi har også solbeskyttelse i designet slik at barnet beskyttes mot direkte sollys.

Spesielt god ved frontkollisjon

Ekspertene har testet Maxi Cosi Citi på flere områder. De skriver at modellen gir veldig god beskyttelse i testene av frontkollisjon. Utover dette står bilsetet stabilt og trygt på bilens sete hvor det er spent fast.

Ekspertene skriver også at det er enkelt å installere modellen og at risikoen for feilmontering er minimal. Det har også blitt sett på barnets komfort, og her vurderer ekspertene at setet er behagelig for barnet med god benstøtte og sittekomfort.

Maxi Cosi Citi passer til barn på opptil 18 måneder og har en maksvekt på 13 kilo. Maxi Cosi Citi veier i seg selv 2,8 kilo. Setet er laget for bakovervendt montering.

Utvalgte fordeler ved Maxi Cosi Citi:


🔵 Bra bilsete til nyfødte
🔵 Side Protection System
🔵 Lett modell på 2,8 kilo
🔵 Ergonomisk håndtak
🔵 Kan brukes på barnevogner fra Maxi Cosi

Her kan du se hvordan du installerer Maxi Cosi Citi. Videoen er utarbeidet av produsenten:


Cybex Aton M i-Size

Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk
Toppscorer hos Forenede Danske Motorejere (FDM)
Toppscorer hos Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC)
God anmeldelse hos det store engelske testmagasinet Which.co.uk
God anmeldelse hos det store tyske testmagasinet Stiftung Warentest

Cybex-Aton-M-i-Size-bilsete

 

Cybex Aton M i-Size har blitt testet av en lang rekke eksperter fra forskjellige land, og ekspertene er enige om at Cybex Aton M i-Size er et veldig bra bilsete. I testene får modellen enten en flott anmeldelse eller plassering som toppscorer.

Høy sikkerhet

Cybex Aton M i-Size er laget for å gi det lille barnet veldig god beskyttelse. Derfor er modellen designet i overensstemmelse med de nye reglene og sikkerhetsteknologiene på markedet. Den kan også brukes med isofix-montering i bilen.

Cybex Aton M i-Size er ideell til de helt små barna – også til de nyfødte. Barnet ligger godt og trygt i setet, og modellen har en integrert sidekollisjonsbeskyttelse dersom man skulle komme utfor et uhell i trafikken.

God komfort for barnet

Cybex Aton M i-Size beskytter barnet både mot uhell og ujevnheter i trafikken, i tillegg til at barnet ligger behagelig. Bilsetet er godt polstret og gir god komfort til barnet slik at det gis optimal støtte. Det finnes også et avtakbart innlegg til nyfødte slik at de aller minste kan få en flatere vinkel å sitte i.

Modellen kommer også med ekstra brede seler som sitter behagelig mot barnets kropp. For at man skal kunne bruke denne modellen mens barnet vokser (opptil 13 kilo) finnes det en høydejusterbar nakkestøtte med 11 posisjoner.

Ros fra ekspertene

Cybex Aton M i-Size får veldig mange gode kommentarer av ekspertene, og det skrives først og fremst at Cybex Aton M i-Size er et veldig godt og trygt bilsete. Modellen viste sin robusthet og veldig lave risiko for belastning på barnet i testene av både front- og sidekollisjon.

Bilsetet forble stående stabilt på stedet. Ekspertene skriver også at Cybex Aton M i-Size kommer med gode instruksjoner og veiledninger som gjør risikoen for feilmontering veldig lav. De roser også modellens store grad av komfort som gjør kjøreopplevelsen behagelig for barnet.

Utvalgte fordeler ved Cybex Aton M i-Size med isofix base:


🔵 Kan brukes med isofix i bilen
🔵 Ideell også til nyfødte – avtakbart innlegg til nyfødte medfølger
🔵 Integrert sidekollisionsbeskyttelse
🔵 God komfort for barnet med brede seler
🔵 Høydejusterbar nakkestøtte med 11 posisjoner

Her kan du se en video fra Cybex hvor de forklarer nærmere om bilsetet:


Cybex Aton 5

Anbefalt av det store engelske testmagasinet Which.co.uk
Blant de beste bilsetene hos Motherandbaby.co.uk
Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk
Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
Testvinner hos Forenede Danske Motorejere (FDM)
God anmeldelse hos Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC)

Cybex Aton 5

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 695,00 Kr. 0,00 Kr. 1 695,00 Kr. Les mer

 

Cybex Aton 5 har blitt testet av en lang rekke eksperter fra forskjellige nasjoner, og det er stor enighet blant ekspertene om at Cybex Aton 5 er et veldig bra bilsete.

Modellen har også blitt testet på flere områder og i konkurranse med andre gode bilseter. Flere steder utmerker Cybex Aton 5 seg så kraftig at modellen kåres til testvinner. Her er det snakk om et veldig bra bilsete av utrolig høy kvalitet.

LSP-sikkerhetssystem

Cybex Aton 5 er ikke bare enda et bilsete i rekken. Modellen er femte generasjon i serien Aton fra Cybex som har vunnet flere priser. Dermed er man med Cybex Aton 5 sikret et produkt med et håndverk som stammer fra mange års erfaring med nettopp bilseter. Cybex Aton 5 er også laget til å være ekstremt sikker og har derfor LSP-sikkerhetssystem.

LSP-systemet har nemlig et absorberende skall samt sidekollisjonsbeskyttelse som sikrer minimal påvirkning av barnet ved uhell fra siden i trafikken. Det absorberende skallet tar imot det meste av kraften og sikrer at barnet er plassert i en så trygg posisjon som mulig.

Justerbar nakkestøtte

Cybex Aton 5 er designet til de minste barna under 13 kilo. Utover dette er modellen spesialutviklet til fortidligfødte barn og små spedbarn. Modellen har en justerbar nakkestøtte i 8 forskjellige posisjoner som man kan justere etterhvert som barnet vokser. Cybex Aton 5 har også innebygde puter for å gi barnet best mulig komfort, og derfor sitter barnet så flatt som mulig. Når en så flat posisjon som mulig inntas forhindres også eventuelle pusteproblemer, i tillegg til at barnets nakke og hals belastes minst mulig. Man fastmonterer Cybex Aton 5 med sele eller isofix i bilen.

Eksperter fremhever god kvalitet

Cybex Aton 5 får flotte kommentarer fra ekspertene da de skriver at det her er snakk om et bilsete av kvalitet – og som en ekstra fordel er setet veldig bra for de aller minste barna. Risikoen for belastning ved sammenstøt vurderes til å være veldig liten, og modellen forblir stående stabilt på bilens sete under testen.

Videre skriver ekspertene at Cybex Aton 5 er enkel å montere uten risiko for feil. Bilsetet er behagelig å sitte i for barnet – med god benstøtte, sittekomfort og utsikt.

Cybex Aton 5 passer til barn på opptil 18 måneder og har en maksvekt på 13 kilo. Setet er laget for bakovervendt montering med sele.

Utvalgte fordeler ved Cybex Aton 5:


🔵 Femtegenerasjons bilsete – ideell til fortidligfødte
🔵 LSP-sikkerhetssystem
🔵 Innbygde puter og justerbar nakkestøtte
🔵 Så flat sitteposisjon som mulig
🔵 Robust og stabil modell


Beste bilseter til mellomstore barn
(ca. 1-4 år / 9-18 kilo)

Når det er snakk om bilseter til mellomstore barn bør man også velge et bakovervendt bilsete for å øke sikkerheten ved uhell. Barnet sitter trygt og godt plassert i setet, i tillegg til at barnets nakke og hals beskyttes ekstra godt i et bakovervendt sete.

Plasser helst setet i bilens baksete, men forsetet kan også brukes hvis airbagen er avslått. Legg merke til at barnet nå tar litt mer plass og at det derfor kreves litt mer plass til dette setet.

Denne typen bilsete er designet til mellomstore barn på 9-18 kilo og ca. 1- 4 år.


Recaro Zero. 1 Elite

Testvinner hos Forenede Danske Motorejere (FDM)
«Innovativ modell» ifølge det store engelske testmagasinet Which.co.uk
God anmeldelse hos det store tyske testmagasinet Stiftung Warentest
God anmeldelse hos det danske forbrukerrådet Tænk

recaro-zero-1-isofix-autostol-inkl-base-0-18-kg

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
4 899,00 Kr. 0,00 Kr. 4 899,00 Kr. Les mer

 

Recaro Zero. 1 Elite er designet til de mellomstore barna mellom 9 og 18 kilo, hvilket tilsvarer omkring 1-4 år. Recaro Zero. 1 Elite har blitt testet av 4 forskjellige kilder – deriblant teller det danske forbrukerrådet Tænk, FDM og 2 testmagasiner fra Tyskland og England, nemlig Stiftung Warentest og Which.co.uk.

Recaro Zero. 1 Elite klarer seg utmerket i alle de 4 testene og derfor får dette bilsetet gode anmeldelser fra alle testkildene.

Både til de små og litt større barna

Recaro Zero. 1 Elite kan brukes både til de aller minste barna og litt større barn. Denne modellen kan brukes til et lite barn fra og med 45 centimeter. Setet skal monteres bakovervendt i bilen.

Når barnet vokser og blir lengre enn 76 centimeter kan man også bruke setet vendt fremover. Her er det snakk om en veldig trygg modell som er laget for å gi maksimal sikkerhet på alle fronter slik at alle sidene på bilsetet gir beskyttelse ved et eventuelt trafikksammenstøt.

Kraftig modell med hensyn til barnet

Recaro Zero. 1 Elite er et kraftig bilsete som kan være litt tungt å bære rundt på. Barnet sitter spent fast i et mykt sete med polstring på de riktige stedene. Dette sørger for komfort for barnet, noe som er spesielt viktig når barnet er lite. Barnet sitter spent fast med en sele som holder det på plass og gir optimal sikkerhet dersom det skulle skje et uhell i trafikken.

Man kan montere Recaro Zero. 1 Elite både i bilens baksete og forsete, men vær oppmerksom på at airbagen må slås av dersom man plasserer bilsetet i forsetet.

God ekspertvurdering

Recaro Zero. 1 Elite får veldig mange gode kommentarer av ekspertene, som kaller setet for et veldig bra bilsete. Det legges merke til at setet er litt tungt og kan bli litt vanskelig å håndtere, men til gjengjeld er det snakk om en veldig trygg modell. Bilsetet beviser at det beskytter barnet så godt at påvirkningen fra sammenstøtet i en front- eller sidekollisjon blir minimal.

Ekspertene skriver også at det her er snakk om et veldig stabilt bilsete som er enkelt å montere i bilen uten noen stor risiko for feilmontering.

Recaro Zero. 1 Elite passer til barn på opptil 4 år og har en maksvekt på 18 kilo. Setet kan brukes bakovervendt frem til barnet er 76 centimeter langt, og deretter vendt fremover med isofix.

Utvalgte fordeler ved Recaro Zero. 1 Elite:


🔵 Kan brukes både til de minste og litt større barna
🔵 Sikker modell som gir beskyttelse på flere områder
🔵 Kraftig bilsete som er veldig stabilt
🔵 Bra selesystem
🔵 Sikker ved både front- og sidekollisjon

Du kan se mer om bilsetet her:


Recaro Zero. 1 i-Size

Testvinner hos Forenede Danske Motorejere (FDM)
God anmeldelse hos det store tyske testmagasinet Stiftung Warentest
4 av 5 mulige stjerner hos det store engelske testmagasinet Which.co.uk
God anmeldelse hos det danske forbrukerrådet Tænk
4,5 av 5 stjerner hos Madeformums.com

Recaro Zero. 1 i-Size

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
4 899,00 Kr. 0,00 Kr. 4 899,00 Kr. Les mer

 

Recaro Zero. 1 i-Size har blitt testet av 5 ulike testkilder fra forskjellige land og både de internasjonale, danske, tyske og engelske ekspertene er enige om at Recaro Zero. 1 i-Size er et veldig bra bilsete. Modellen får utelukkende topplasseringer av ekspertene og kåres til testvinner av FDM, så her er det snakk om et veldig bra bilsete av god kvalitet.

Sikkerhet – også til de aller minste

Recaro Zero. 1 i-Size er et prisbelønnet bilsete som vil være ideelt til den forbrukeren som har bruk for et bilsete både til de litt større barna og til et bittelite spedbarn.

Modellen er nemlig en multiløsning som også er designet til å ta hånd om de aller minste som er nyfødte. Dette er fordi modellen er utstyrt med en setereduksjon som passer til en nyfødts kroppsfasong.

Recaro Zero. 1 i-Size beskytter barnet mot skader ved et eventuelt trafikkuhell, og derfor gir setet beskyttelse på alle modells 3 sider.

Lett modell og god komfort

Recaro Zero. 1 i-Size er laget til den forbrukeren som vil ha et bilsete som er lett å håndtere. Modellen veier nemlig kun 2,9 kilo og er derfor lett å flytte rundt på og sette på plass i bilen. For å gjøre det så enkelt som mulig for forbrukeren kan alle de viktige funksjonene utføres med kun én hånd. Det finnes også et display som viser om setet er korrekt montert i bilen.

For å sikre barnet best mulig komfort har Recaro Zero. 1 i-Size pustbare stoffer og et ergonomisk skumsete slik at barnet sitter godt og korrekt. Det finnes en fempunktssele som holder barnet godt på plass.

Dette bilsetet har også et langt rygglene slik at setet vil passe til barnet i lang tid mens det vokser.

God vurdering fra ekspertene

Recaro Zero. 1 i-Size er ifølge ekspertene et veldig bra bilsete som skal brukes bakovervendt inntil barnet er 80 centimeter. Deretter kan setet vendes fremover. Ifølge ekspertene er det lurt at modellen kan brukes til de minste barna, men også når barna blir eldre og vokser seg større enn de 80 centimeterne.

Ekspertene skriver at Recaro Zero. 1 i-Size er et veldig trygt bilsete. Eksperttestene viser at modellen gir veldig lite belastning av barnet ved kollisjon både forfra og fra siden. Det legges også merke til at bilsetet har god polstring, men at det tar en del plass.

Recaro Zero. 1 i-Size passer til barn på opptil 4 år og har en maksvekt på 18 kilo. Bilsetet veier i seg selv 2,9 kilo og setet kan brukes bakovervendt til barnet er 80 centimeter langt. Deretter kan det vendes fremover og festes med isofix.

Utvalgte fordeler ved Recaro Zero. 1 i-Size:


🔵 Kan brukes både til nyfødte og litt større barn
🔵 Gir beskyttelse på alle setets 3 sider
🔵 Lett modell som kan betjenes med én hånd
🔵 Ergonomisk skumsete og langt rygglene
🔵 Sikker modell når det kommer til både front- og sidekollisjon

Her kan du se en videoanmeldelse fra Madeformums.com. I videoen tester de bilsetets «rotation system»:


BeSafe iZi Kid X2 i-Size 

Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk
Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
Toppscorer hos Forenede Danske Motorejere (FDM)
Toppscorer hos Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC)
4,5 av 5 mulige stjerner hos Mumii.co.uk
Toppkarakter hos det store engelske testmagasinet Which.co.uk
God anmeldelse hos det store tyske testmagasinet Stiftung Warentest

BeSafe iZi Kid X2 i-Size

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
5 395,00 Kr. 0,00 Kr. 5 395,00 Kr. Les mer
5 395,00 Kr. 0,00 Kr. 5 395,00 Kr. Les mer

 

BeSafe iZi Kid X2 i-Size har blitt testet av en lang rekke forskjellige eksperter – blant annet det danske forbrukerrådet Tænk, motorforeningene FDM og ADAC, og testmagasinene Which.co.uk og Stiftung Warentest. Det er stor enighet blant ekspertene om at BeSafe iZi Kid X2 i-Size er et veldig bra bilsete som får imponerende topplasseringer og toppkarakterer.

Sikker modell i overensstemmelse med i-Size reglene

BeSafe iZi Kid X2 i-Size er et veldig bra bilsete med et flott design og en robust struktur. Robusthet er ett av nøkkelordene for denne modellen da den er laget i overensstemmelse med de nye og strenge i-Size-reglene. Det betyr at man med BeSafe iZi Kid X2 i-Size er sikret ett av markedets tryggeste bilseter som gir maksimal beskyttelse av barnet.

Dette bilsetet er utstyrt med Side Impact Protection som spesielt beskytter barnet ved sidekollisjon. Da vil modellen dempe kraften fra kollisjonen slik at barnet ikke kommer til skade.

Justerbar modell

BeSafe iZi Kid X2 i-Size er designet til barn mellom 61 og 105 centimeter, men ettersom det spenner såpass vidt er det mulig å justere setet etter barnets størrelse. Modellen har derfor justerbare isofix-armer som betyr at man kan justere barnets benplass. Utover dette kan man også endre på både nakkestøttens, selenes og setets innstillinger slik at det passer til barnets individuelle størrelse.

BeSafe iZi Kid X2 i-Size er lett å håndtere og veier kun 4,2 kilo. Da er det lett å bære setet og sette det på plass. Når det skal festes i bilen skjer dette via bilens isofix-brakett.

Høy sikkerhet ifølge ekspertene

Ekspertene gleder seg over at BeSafe iZi Kid X2 i-Size er produsert i henhold til de nyere i-Size reglene som gjør setet tryggere. Modellen har også blitt testet med formål å vurdere hvor mye barnet påvirkes ved et eventuelt sammenstøt. Her skriver ekspertene at påvirkningen blir minimal både ved front- og sidekollisjon.

Ekspertene skriver også at BeSafe iZi Kid X2 i-Size er et veldig stabilt bilsete som er enkelt å montere i bilen med veldig liten risiko for feilmontering. Utover dette har ekspertene sett nærmere på barnets komfort i setet og skriver at det her er snakk om et bilsete hvor barnet sitter behagelig og har god benstøtte.

Dette bilsetet veier i seg selv 4,2 kilo. Setet brukes bakovervendt og med isofix.

Utvalgte fordeler ved BeSafe iZi Kid X2 i-Size:


🔵 I overensstemmelse med de nye i-Size reglene
🔵 Side Impact Protection sidekollisjons-sikkerhetssystem
🔵 Justerbar isofix-armer
🔵 Justerbar nakkestøtte, seler og innstilling av setet
🔵 Monteres enkelt med isofix

Her kan du se en liten introduksjonsvideo av bilsetet fra BeSafe:


Maxi Cosi AxissFix i-Size

God anmeldelse hos det danske forbrukerrådet Tænk
4,5 av 5 mulige stjerner 5 hos britiske Motherandbaby.co.uk
4 av 5 mulige stjerner hos det store engelske testmagasinet Which.co.uk
God anmeldelse hos det store tyske testmagasinet Stiftung Warentest

autostol Maxi Cosi AxissFix i-Size

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 799,00 Kr. 0,00 Kr. 3 799,00 Kr. Les mer
4 995,00 Kr. 0,00 Kr. 4 995,00 Kr. Les mer

 

Maxi Cosi AxissFix i-Size har blitt inkludert i 4 forskjellige testkilder. Her er det snakk om veldig forskjellige kilder fra det danske forbrukerrådet Tænk, mamma-/baby-siden Motherandbaby.co.uk og de 2 testmagasinene fra henholdsvis England og Tyskland, nemlig Which.co.uk og Stiftung Warentest.

Alle de 4 ekspertene er veldig imponerte over Maxi Cosi AxissFix i-Size, som for sin gode prestasjon i testene får flotte anmeldelser eller rene toppkarakterer – alt etter hvordan karaktergivingen ser ut.

Høy sikkerhet med i-Size

Maxi Cosi AxissFix i-Size er laget for å gi forbrukeren og barnet høyest mulig grad av sikkerhet, da modellen er fremstilt i overensstemmelse med de nye og strenge i-Size-reglene. Derfor kan man være sikker på at barnet sitter trygt og godt i dette bilsetet hvis man skulle være uheldig i trafikken. Maxi Cosi AxissFix i-Size er nemlig utstyrt med et sikkert skall som vil dempe kraften av sammenstøtet dersom det skulle skje.

Kan dreies 360 grader

En av de største fordelene ved Maxi Cosi AxissFix i-Size er at modellen kan dreies 360 grader. Derfor kan modellen vendes ut mot bildøren når barnet skal plasseres i setet og deretter dreies på plass.

Når setet vender ut mot bildøren spenner man fast barnet med en fempunktssele som er justerbar og sitter godt over barnets kropp. Deretter dreier man bare setet på plass. Man kan dreie setet til bakovervendt plassering eller vende det fremover, alt etter barnets størrelse.

Hvis barnet er mindre enn 87 centimeter bør det sitte vendt bakover slik at det får best beskyttelse av hode og nakke.

Ros fra ekspertene

Maxi Cosi AxissFix i-Size har blitt testet av forskjellige eksperter og har mange fordeler. Det er spesielt modellens sikkerhet som fremheves, da den er veldig brukervennlig og gjør fastspenningen av barnet mye lettere og mer fleksibelt for brukeren. Det er også verdt å nevne at det er enkelt å montere Maxi Cosi AxissFix i-Size og at selesystemet er velfungerende.

Maxi Cosi AxissFix i-Size passer til barn på opptil 4 år som er mellom 61 og 105 centimeter med en maksvekt på 19 kilo.

Dette bilsetet veier i seg selv 12,2 kilo. Setet kan brukes vendt bakover til barnet er 87 centimeter langt, og deretter kan det vendes fremover.

Utvalgte fordeler ved Maxi Cosi AxissFix i-Size:


🔵 Sikker modell i overensstemmelse med i-Size-reglene
🔵 Demper kraften ved eventuelt sammenstøt
🔵 Kan dreies 360 grader
🔵 Posisjonen kan stilles inn til å vende bakover og fremover
🔵 Justerbar fempunktssele

Her kan du se en liten presentasjon av bilsetet:


Concord Reverso Plus i-Size

Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk
Toppscorer hos Forenede Danske Motorejere (FDM)
God anmeldelse hos Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC)
God anmeldelse hos det store tyske testmagasinet Stiftung Warentest
4 av 5 mulige stjerner hos det store engelske testmagasinet Which.co.uk
4 av 5 mulige stjerner hos britiske Motherandbaby.co.uk

Concord Reverso Plus i-Size

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
2 699,00 Kr. 0,00 Kr. 2 699,00 Kr. Les mer

 

Concord Reverso Plus i-Size har blitt testet av ikke mindre enn 6 forskjellige eksperter fra Danmark, Tyskland og England. Til tross for at det er snakk om forskjellige nasjonaliteter så hersker det blant ekspertene stor enighet om at Reverso Plus i-Size er et veldig bra bilsete som både er trygt og godt for barnet.

Flere sikkerhetsgodkjennelser

Hvis man er på utkikk etter et bilsete som garantert vil sørge for at sikkerheten er veldig høy, så vil Concord Reverso Plus i-Size være et godt valg. Modellen er først og fremst skapt i henhold til de nye og strenge i-Size-reglene som er laget for å fremme barnets sikkerhet i bilsetet.

Utover dette er Concord Reverso Plus i-Size også godkjent av svenske Plus, som er en av de høyeste sikkerhetsstandardene som finnes. Generelt sett betyr dette at barnet i bilsetet er beskyttet fra alle kanter.

Fokus på komfort

Concord Reverso Plus i-Size har 2 fokusområder: Sikkerhet og komfort for barnet. Når det kommer til komfort kan Concord Reverso Plus i-Size brukes helt fra barnet er lite (minimum 40 centimeter), da det følger med en babyinnsats som gir babyen enda bedre sikkerhet og støtte. Et lite barn har bruk for dette da det er mer skjørt enn eldre barn.

Concord Reverso Plus i-Size har også polstrede puter og sider som er til for at barnet skal kunne sitte godt og mykt. Ved lengre kjøreturer kan barnet godt bli slitent av å sitte i samme posisjon. Derfor er det med Concord Reverso Plus i-Size mulig å justere på sitteposisjonen under kjøringen.

Utover dette er bilsetet også komfortabelt for bæreren da det ligger i den lette enden av vektskalaen.

Lever opp til alle ekspertenes krav

Concord Reverso Plus i-Size har blitt undersøkt på forskjellige områder som sikkerhet, komfort og montering. Bilsetet klarer seg godt over hele linjen. Når det kommer til sikkerhet er ekspertene glade for at det her er snakk om en i-Size-modell. Concord Reverso Plus i-Size har også blitt testet både ved front- og sidekollisjon, og her skriver ekspertene at det kun blir en minimal belastning av barnet ved begge tilfellene.

Ekspertene har også sett på montering. Dette foregår veldig enkelt på Concord Reverso Plus i-Size med minimal risiko for feilmontering. Ekspertene skriver at bilsetet gir barnet god sittekomfort, men at modellen tar en del plass i bilen.

Concord Reverso Plus i-Size passer til barn på opptil 4 år, mellom 40 og 105 centimeter med en maksvekt på 18 kilo. Setet brukes bakovervendt med isofix.

Utvalgte fordeler ved Concord Reverso Plus i-Size:


🔵 Sikker i-Size-modell
🔵 Beskyttelse fra alle kanter
🔵 Kan brukes både til spedbarn og litt større barn
🔵 Mulighet til å justere sitteposisjon
🔵 Høy sikkerhet ved både front- og sidekollisjon

Her kan du se en presentasjonsvideo av bilsetet. Videoen er produsert av Concord:


Cybex Juno 2-Fix

«Veldig bra» ifølge det danske forbrukerrådet Tænk
6 av 6 mulige stjerner hos Forenede Danske Motorejere (FDM)
Testvinner hos Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC)
Anmeldelsen «sehr gut» hos det store tyske testmagasinet Stiftung Warentest
Kategorisert som «best buy» hos det store engelske testmagasinet Which.co.uk

Cybex Juno 2-Fix autostol

Cybex Juno 2-Fix har blitt testet av 5 forskjellige ekspertkilder både fra Danmark, Tyskland og England – 3 nasjoner med stort fokus på bil, innovasjon og teknologi.

Ekspertene gir Cybex Juno 2-Fix gode kommentarer med på veien, og flere steder får modellen rene topplasseringer eller -karakterer.

LSP-beskyttelsessystem

Cybex Juno 2-Fix er laget til de litt større barna og er derfor et bilsete som vender fremover. Modellen har flere forskjellige sikkerhetsfunksjoner som beskytter barnet dersom det skulle oppstå et uhell i trafikken. Cybex Juno 2-Fix er utstyrt med sikkerhetssystemet LSP som sørger for å dempe godt for kraften dersom man skulle bli utsatt for en sidekollisjon.

Bilen kan også bli påkjørt forfra, og derfor har Cybex Juno 2-Fix en patentert sikkerhetspute som beskytter barnet ved denne formen for kollisjon. Puten fungerer ved at den virker som en slags oppblåsbar airbag som reduserer risikoen for nakkeskader.

Ergonomisk bilsete

I tillegg til sikkerhet har Cybex Juno 2-Fix også fokus på å gi barnet god komfort, noe som er ekstra viktig ved lengre kjøreturer. Derfor er Cybex Juno 2-Fix laget med en ergonomisk passform som passer til barnets kropp, i tillegg til en nakkestøtte som kan justeres mellom 8 forskjellige posisjoner. Dette gjør også at man kan justere setet i takt med at barnet vokser. Setet kommer derfor til å passe nøyaktig til barnets individuelle størrelse.

Sikkerhetsputen kan også justeres etter samme prinsipp. Det er enkelt å montere Cybex Juno 2-Fix, og dette skjer med isofix som skaper god stabilitet og letter prosessen betydelig.

Toppkarakterer fra ekspertene

Cybex Juno 2-Fix fortjener de flotte kommentarene fra ekspertene. Gjennom flere tester beviser modellen at den er både robust, sikker og lett å ha med å gjøre. I sikkerhetstesten ved front- og sidekollisjon viser Cybex Juno 2-Fix at barnet påvirkes minimalt av sammenstøtet. Derfor skriver ekspertene at det her er snakk om en veldig høy grad av sikkerhet.

Videre er det enkelt å montere modellen og risikoen for feilmontering er veldig liten. Barnets komfort har også blitt vurdert og her konkluderes det med at barnet får god sittekomfort med god benstøtte og utsikt.

Cybex Juno 2-Fix passer til barn på opptil 4 år med en maksvekt på 18 kilo. Bilsetet brukes vendt fremover med isofix eller sele.

Utvalgte fordeler ved Cybex Juno 2-Fix:

🔵 LSP-sikkerhetssystem ved sidekollisjon
🔵 Sikkerhetspute ved frontkollisjon
🔵 Ergonomisk passform
🔵 Justerbar nakkestøtte og sikkerhetspute
🔵 Bilsetet vendes fremover med isofix eller sele

Her kan du se en presentasjonsvideo av Cybex Juno 2-Fix. Teksten til videoen er på tysk:


Kiddy Phoenixfix 3

Testvinner hos Forenede Danske Motorejere (FDM)
4,5 av 5 mulige stjerner hos Madeformums.com
«Best buy» ifølge det store engelske testmagasinet Which.co.uk
God anmeldelse hos det store tyske testmagasinet Stiftung Warentest
God anmeldelse hos Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC)
Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk

Kiddy Phoenixfix 3 Autostol

At Kiddy Phoenixfix 3 er et bra og solid bilsete er tydelig da modellen har vært igjennom 6 forskjellige tester hvor den har blitt vurdert på forskjellige områder innenfor sikkerhet, komfort og brukervennlighet.

De 6 forskjellige ekspertkildene, som er danske, tyske og britiske, er enige om at Kiddy Phoenixfix 3 presterer veldig bra. Derfor får modellen kun positive anmeldelser og testresultater.

Flere former for beskyttelse

Kiddy Phoenixfix 3 er et bilsete som er laget med tanke på at det skal gi så god sikkerhet og beskyttelse for barnet som overhodet mulig. Kiddy Phoenixfix 3 har derfor en magepute til barnet. Den gjør at barnets nakke påvirkes mindre av kraften fra et eventuelt sammenstøt da belastningen på overkroppen minskes.

Utover dette har Kiddy Phoenixfix 3 også et beskyttelsessystem for sidekollisjon med beskyttelseskomponenter på siden av setet. Derfor vil det bli mindre belastning av kroppen til barnet ved denne typen sammenstøt.

God utsikt gir mindre bilsyke

Kiddy Phoenixfix 3 er laget til de litt eldre barna fra ca. 9 måneder frem til ca. 4 år. Den ekstra puten gir også god komfort da barnet sitter godt i setet som har en behagelig og naturlig passform. Utover dette sitter barnet også høyt i denne modellen og kan derfor se ut av vinduet.

For mange barn medfører dette at de blir mindre bilsyke. Kiddy Phoenixfix 3 er skapt til å følge med etterhvert som barnet vokser. Derfor er både benstøtten og nakkestøtten justerbar. Denne muligheten gir økt sikkerhet og bedre komfort for barnet.

Langtidsholdbar modell ifølge ekspertene

Kiddy Phoenixfix 3 er skapt til nettopp å kunne følge barnet i lang tid, og dette får modellen mye skryt for. Det øker allsidigheten og gjør det lettere for forbrukeren. Letthet er ifølge ekspertene et nøkkelord for denne modellen da de merker seg at det her er snakk om et lett bilsete det er enkelt å flytte rundt på. Monteringen er også enkel og det går raskt å sette på plass modellen – og det stort sett uten risiko for feilmontering.

I sikkerhetstestene presterer Kiddy Phoenixfix 3 veldig bra både ved sidekollisjon og frontkollisjon. Det konkluderes med at barnet kun vil bli påvirket minimalt.

Dette bilsetet passer til barn på opptil 4 år med en maksvekt på 18 kilo. Setet brukes vendt fremover med isofix eller sele.

Utvalgte fordeler ved Kiddy Phoenixfix 3:

🔵 Magepute for økt sikkerhet
🔵 Beskyttelsessystem for sidekollisjon
🔵 Høy sitteposisjon som minsker sjansen for å bli bilsyk
🔵 Justerbar benstøtte og nakkestøtte
🔵 Lett bilsete som brukes vendt fremover

Her kan du se en liten installasjonsvideo. Videoen er produsert av Madeformums.com:


Beste bilseter til store barn
(ca. 4-10 år / 15-36 kilo)

De fleste barn vokser ut av det tradisjonelle bilsetet når de er mellom 3 og 4 år. Deretter skal det tradisjonelle bilsetet byttes ut med selepute med rygglene. Puten løfter opp barnet og brukes med selen som hører til bilen – noen modeller kan også settes fast med isofix. Selen skal plasseres foran kroppen og gå over barnets skulder.

Denne typen bilsete er designet til store barn på 15-36 kilo og ca. 4-10 år.


Cybex Pallas M-Fix

God vurdering hos det danske forbrukerrådet Tænk
4 av 6 mulige stjerner hos Forenede Danske Motorejere (FDM)
God anmeldelse hos Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC)
God anmeldelse hos det store tyske testmagasinet Stiftung Warentest

Cybex Pallas M-Fix

Cybex Pallas M-Fix har gjennomgått 4 forskjellige tester både hos danske og tyske eksperter. Dette gjelder både det danske forbrukerrådet Tænk, den danske motorforeningen FDM, ADAC som er den tyske motparten til FDM, og det tyske testmagasinet Stiftung Warentest. Cybex Pallas M-Fix klarer seg veldig bra på alle testområdene. Derfor får modellen flotte vurderinger og gode anmeldelser over hele linjen.

Flere sikkerhetsfunksjoner

Cybex Pallas M-Fix er laget for å gi maksimal sikkerhet for barn på opptil ca. 10 år. Her er det derfor snakk om litt større barn, men man kan også bruke modellen til barn ned til ca. 4 år. For så høy sikkerhet for barnet som mulig er Cybex Pallas M-Fix utstyrt med en sikkerhetspute som er justerbar (etter barnets størrelse). Sikkerhetsputen gjør at kraften fra et eventuelt sammenstøt fordeles utover og i praksis fungerer litt som en airbag. Dermed skånes barnets nakke slik at det ikke oppstår nakkeskader ved et eventuelt uhell.

Cybex Pallas M-Fix er også sikret dersom det skulle oppstå en kollisjon fra siden. Modellen har nemlig justerbare sidebeskyttere som absorberer kraften ved en sidekollisjon, og her sørger skulder- og nakkebeskytterne for at hodet holdes i sikrest mulig posisjon.

Komfortabelt bilsete

Cybex Pallas M-Fix er et veldig trygt bilsete som også har en stillbar nakkestøtte. Denne gir ekstra komfort dersom barnet skulle sovne under kjøreturen, da balansepunktet flyttes bakover og sørger for at barnet ikke faller forover mens det sover. Denne funksjonen gjør også at barnet sitter trygt dersom det sover ved en kollisjon.

Funksjonen er også laget for at det skal være enkelt å bruke som forelder. Man kan lett justere setet med én hånd og endre på nakkestøtten slik at setet kommer i hvileposisjon.

God anmeldelse fra ekspertene

Cybex Pallas M-Fix får flotte kommentarer fra ekspertene da modellen gjennom diverse tester først og fremst viser at sikkerheten er veldig høy. Risikoen for skader ved sidekollisjon vurderes til å være veldig liten, og det er en gjennomsnittlig risiko ved frontkollisjon.

Utover dette er Cybex Pallas M-Fix velegnet når man ser på bruk over lengre tid, da modellen er justerbar på mange områder. Dette gjør at barnet kan sitte i setet i mange år.

Cybex Pallas M-Fix 3 passer til barn på opptil ca. 12 år med en maksvekt på 36 kilo. Bilsetet brukes vendt fremover med isofix eller bilens sele. Modellen har en avtakbar sidekollisjonspute som ekspertene anbefaler at man bruker inntil barnet veier rundt 18 kilo.

Utvalgte fordeler ved Cybex Pallas M-Fix:


🔵 Sikkerhetspute som fungerer som airbag
🔵 Sidebeskyttere som beskytter ved sidekollisjon
🔵 Nakke- og skulderbeskyttere
🔵 Stillbar nakkestøtte
🔵 Kan brukes både med isofix og sele

Her kan du se en liten presentasjonsvideo av setet:


Cybex Solution X2-Fix

5 av 6 stjerner hos Forenede Danske Motorejere (FDM) (2011)
Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk (2011)
Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön (2011)
God anmeldelse hos Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC)
God anmeldelse hos det store tyske testmagasinet Stiftung Warentest

Cybex Solution X2-Fix

 

5 forskjellige eksperter har testet modellen Cybex Solution X2-Fix. Dette gjelder danske, svenske og tyske eksperter. Alle er enige om at Cybex Solution X2-Fix er et veldig bra bilsete som lever opp til de forventningene man har til et bilsete fra Cybex.

Cybex Solution X2-Fix får derfor gode anmeldelser over hele linjen og oppnår også topplasseringer i konkurranse med andre gode bilseter. Legg merke til at testene fra FDM, Tænk og Råd & Rön er eldre tester fra 2011.

LSP-sikkerhetssystem

Cybex Solution X2-Fix er designet til å være et veldig trygt bilsete som vil dempe mesteparten av kraften ved et eventuelt sammenstøt i trafikken. Derfor er Cybex Solution X2-Fix utstyrt med et LSP-sikkerhetssystem som gir best mulig beskyttelse av barnets kropp ved sidekollisjon. Utover dette har Cybex Solution X2-Fix en patentert nakkestøtte med et 3-posisjonssystem som både gir hodet til barnet veldig god komfort. Det holder også barnets hode og nakke trygt på plass i trafikken og sørger for at hodet ikke faller fremover dersom barnet sovner.

Laget for voksende barn

Cybex Solution X2-Fix er et veldig allsidig bilsete som kan brukes til barn i en stor spennvidde når det kommer til alder. Dette gjelder fra 15-36 kilo og tilsvarer ca. 3-12 år. Man kan bruke denne modellen i mange år da Cybex Solution X2-Fix er justerbar på flere områder, blant annet når det kommer til den høydejusterbare nakkestøtten med hele 11 forskjellige intervaller.

Cybex Solution X2-Fix er også laget for å være enkel å installere i bilen, og derfor kan dette lett gjøres med isofix i bilen. Denne monteringsformen sørger både for stabilitet og enkel installasjon.

God på alle testområder ifølge ekspertene

Dette bilsetet får veldig god kritikk av ekspertene som har testet og anmeldt modellen. Det er spesielt fokus på sikkerheten som generelt sett vurderes som veldig høy – spesielt når det kommer til en eventuell sidekollisjon.

Ekspertene skriver også at Cybex Solution X2-Fix er veldig lett å bruke og installere med isofix i bilen, men det kan imidlertid være litt vanskelig å få plassert modellen helt stabilt på bilens sete.

Cybex Solution X2-Fix passer til barn på opptil ca. 12 år med en maksvekt på 36 kilo. Bilsetet brukes vendt fremover med isofix eller bilens sele. Cybex Solution X2-Fix veier selv 7 kilo.

Utvalgte fordeler ved Cybex Solution X2-Fix:


🔵 LSP-sikkerhetssystem
🔵 Nakkestøtte med 3-posisjonssystem
🔵 Justerbar modell – kan brukes i mange år mens barnet vokser
🔵 Nakkestøtte med 11 intervaller
🔵 Enkel å installere med isofix

Her kan du se en liten presentasjonsvideo av Cybex Solution X2-Fix:


Britax Römer Kidfix SL-Sict

Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk
Testvinner hos Forenede Danske Motorejere (FDM)
God anmeldelse hos Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC)
Testvinner hos det store tyske testmagasinet Stiftung Warentest
Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Britax Römer Kidfix SL-Sict

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 255,00 Kr. 0,00 Kr. 1 255,00 Kr. Les mer
1 295,00 Kr. 0,00 Kr. 1 295,00 Kr. Les mer

 

Britax Römer Kidfix SL-Sict får særdeles gode anmeldelser og vurderinger i hele 5 forskjellige tester. Dette vitner om at det her er snakk om et bra og solid bilsete som man trygt kan sette barnet sitt i.

Flere av de 5 forskjellige ekspertkildene gir Britax Römer Kidfix SL-Sict så god kritikk at modellen får en førsteplass i testene deres.

Sideklaffer og sikkerhetspute

Britax Römer Kidfix SL-Sict er en veldig flott modell som tar seg godt ut i bilen. Det er imidlertid ikke bare utseendet som kan prestere på Britax Römer Kidfix SL-Sict.

Dette bilsetet er nemlig designet til å være veldig trygt og gi den beste beskyttelsen på markedet. Modellen oppfyller derfor selvfølgelig alle de lovbestemte kravene, men setter standarden for ekstra beskyttelse ved sidekollisjon ekstremt høyt. Dette er på grunn av de tykke og polstrede sideklaffene som demper kraften ved et eventuelt sammenstøt.

Britax Römer Kidfix SL-Sict er utstyrt med en høydejusterbar pute som også holder barnet på plass i den sikreste posisjonen ved et eventuelt sammenstøt i trafikken.

Trygg komfort

Britax Römer Kidfix SL-Sict er laget med det formål å gi barnet en behagelig opplevelse under kjøreturen. Derfor har modellen en justerbar nakkestøtte og rygglene som også kan justeres i takt med at barnet vokser.

Britax Römer Kidfix SL-Sict kan nemlig brukes til barn på opptil 36 kilo. Videre er setets polstring myk, og dersom barnet sovner vil hodet ligge både trygt og behagelig i nakkestøtten. Man kan også stille inn setet til 4 forskjellige sitteposisjoner hvor rygglenet automatisk tilpasser seg. Dette sørger for at barnet sitter på den mest optimale måten.

Britax Römer Kidfix SL-Sict gjør også at barnet sitter høyt plassert og kan se ut av vinduet – dette kan minske sjansen for å bli bilsyk.

Ekspertene er enige om den høye sikkerheten

Fra produsentens side er denne modellen laget med det formål å ha et høyt sikkerhetsnivå. Dette er ekspertene enige om etter å ha testet modellen på flere sikkerhetsområder.

Dette bilsetet har nemlig blitt vurdert når det kommer til sikkerhet ved sidekollisjon og frontkollisjon. Ved begge tilfeller klarer modellen seg veldig godt med minimal risiko for skader.

Ekspertene merker seg også at det er utrolig enkelt å installere Britax Römer Kidfix SL-Sict i bilen med isofix og tilpasse selene til barnet.

Britax Römer Kidfix SL-Sict passer til barn på opptil ca. 12 år med en maksvekt på 36 kilo. Bilsetet brukes vendt fremover med isofix eller bilens sele. Modellen veier 6,4 kilo.

Utvalgte fordeler ved Britax Römer Kidfix SL-Sict:


🔵 Polstrede sideklaffer
🔵 Justerbar sikkerhetspute
🔵 Justerbar nakkestøtte og rygglene
🔵 Sete med 4 forskjellige sitteposisjoner
🔵 Høy plassering i bilen som kan redusere risikoen for å bli bilsyk

I denne videoen gjennomgår produsenten en rekke av bilsetets funksjoner:


Britax Römer Kid II

Testvinner hos Forenede Danske Motorejere (FDM)
«Godt kjøp» ifølge den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
God anmeldelse hos det danske forbrukerrådet Tænk
God anmeldelse hos Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC)
God anmeldelse hos det store tyske testmagasinet Stiftung Warentest

Britax Römer Kid II

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Les mer

 

Britax Römer Kid II har blitt testet i 5 forskjellige tester som alle kommer frem til den samme konklusjonen. Her er det snakk om den danske motorforeningen FDM og dens tyske motpart ADAC, det danske forbrukerrådet Tænk, den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön og det tyske testmagasinet Stiftung Warentest.

Alle ekspertene har veldig mange positive kommentarer til Britax Römer Kid II og gir modellen gode anmeldelser over hele linjen.

God beskyttelse

Britax Römer Kid II er et bilsete fra det kjente merket Britax Römer, og modellen lever helt opp til de høye forventningene man har til dette merket. Britax Römer Kid II er designet i overensstemmelse med de lovbestemte kravene slik at forbrukeren med Britax Römer Kid II er sikret et bilsete som er veldig trygt.

Britax Römer hever sikkerheten på denne modellen ved å inkorporere ekstra høye sider som er både polstrede og myke. De gir ekstra beskyttelse ved en eventuell sidekollisjon da de absorberer mesteparten kraften fra sammenstøtet.

Mykt og behagelig sete

Barnet som sitter i Britax Römer Kid II vil få en behagelig kjøreopplevelse uavhengig av om det veier 15 eller 36 kilo. Denne modellen er designet til å kunne følge barnet lenge og kan derfor justeres på flere områder slik at bilsetet gir optimal beskyttelse og komfort de årene det brukes. Her er det snakk om en justerbar nakkestøtte og rygglene samt flere innstillinger på selve setet.

Hvis barnet sovner kommer hodet til å ligge godt og trygt i nakkestøtten, og hvis barnet har lyst til å følge med på kjøreturen så er setet plassert såpass høyt at hun eller han kan se ut av vinduet. Dette kan også redusere risikoen for at barnet blir bilsykt.

Stabil og sikker, skriver ekspertene

Britax Römer Kid II har vist seg å holde det produsenten lover gjennom forskjellige eksperttester.

Ekspertene har fokusert spesielt på sikkerhet, og her viser bilsetet en minimal risiko for skader ved både side- og frontkollisjon. Utover dette merker ekspertene seg at setet er veldig enkelt å installere i bilen og at risikoen for feilmontering er veldig lav. Man bruker bare bilens eget selesystem og plasserer 3-punktsselen over bekken og skuldre – ikke hals og mage.

Utover dette skriver ekspertene at man imidlertid skal være oppmerksom på at utsikten kan være begrenset, i tillegg til at setet krever en del plass i bilen.

Britax Römer Kid II passer til barn på opptil ca. 12 år med en maksvekt på 36 kilo. Bilsetet brukes vendt fremover med bilens sele. Denne modellen veier 5,1 kilo.

Utvalgte fordeler ved Britax Römer Kid II:


🔵 Ekstra høye sider
🔵 Kan brukes i lang tid i takt med at barnet vokser
🔵 Justerbar nakkestøtte og rygglene
🔵 Forskjellige sitteposisjoner
🔵 Enkel montering med bilens selesystem

Her kan du se en video som viser hvordan bilsetet skal monteres:


Cybex Solution M

✅ Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk
✅ «Godt kjøp» ifølge den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
✅ «Best buy» og 4 av 5 mulige stjerner hos det store engelske testmagasinet Which.co.uk
✅ God anmeldelse hos det store tyske testmagasinet Stiftung Warentest
✅ God anmeldelse hos Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC)

Cybex Solution M autostol

Cybex Solution M er et velfungerende bilsete som beskytter barnet godt i bilen. 5 forskjellige eksperter fra henholdsvis Danmark, Sverige, England og Tyskland har testet modellen og det er denne konklusjonen de har kommet frem til. Cybex Solution M får flotte anmeldelser over hele linjen og det er mange fordeler som fremheves ved akkurat denne modellen.

LSP sikkerhetssystem

Cybex Solution M er laget i overensstemmelse med både de lovbestemte reglene og Cybex sine egne høye standarder. Cybex er nemlig et kjent merke innenfor bilseter, og også denne modellen lever opp til de høye standardene. Cybex Solution M er skapt med sikkerhet som primær faktor, og derfor er modellen ekstra trygg med sikkerhetssystemet LSP dersom det skulle oppstå en sidekollisjon i trafikken. Dette systemet gjør at den store kraften ved en sidekollisjon absorberes slik at barnets kropp ikke blir skadet. Nakke og hode er ekstra følsomme områder som Cybex Solution M gir ekstra beskyttelse til.

God til den lange kjøreturen

Cybex Solution M har også fokus på barnets komfort. Ved lengre kjøreturer er det ekstra viktig at barnet sitter godt. Derfor er denne modellen utstyrt med et ventilasjonssystem som sørger for at bilsetet ikke blir for varmt under kjøreturen.

Cybex Solution M har også en justerbar nakkestøtte og rygglene som kan stilles inn til barnets individuelle størrelse, og dette kan man også justere i takt med at barnet vokser. Det finnes 12 forskjellige sitteposisjoner som barnet kan plasseres i.

Utover dette er putene polstrede og myke. Cybex Solution M har ikke en dedikert hvileposisjon slik som andre modeller har. Til gjengjeld har den en stillbar nakkestøtte som gjør at hodet kan lenes bakover hvis barnet sovner.

Lav risiko ved kollisjon

Bilsetet har blitt testet av flere ekspertkilder og det er spesielt sikkerheten som får mest oppmerksomhet. Cybex Solution M har blitt testet innenfor risiko for skader både ved front- og sidekollisjon, og her skriver ekspertene at risikoen er lav ved begge tilfellene.

Ekspertene fremhever også modellens stabilitet i bilen og at man monterer den i bilens allerede eksisterende selesystem. Barnets komfort har også blitt undersøkt og her klarer Cybex Solution M seg veldig bra. Det skrives nemlig at modellen har god benstøtte, utsikt og polstring. Bilsetet er imidlertid litt stort og krever en del plass i bilen.

Cybex Solution M passer til barn på opptil 12 år med en maksvekt på 36 kilo. Bilsetet brukes vendt fremover med bilens sele. Denne modellen veier 5,7 kilo.

Utvalgte fordeler ved Cybex Solution M:


🔵 LSP-sikkerhetssystem
🔵 Med ventilasjonssystem
🔵 Justerbar nakkestøtte og rygglene
🔵 12 forskjellige sitteposisjoner
🔵 Stillbar nakkestøtte når barnet hviler

Her kan du se en liten presentasjon av Cybex Solution M:


Regler og gode råd for bruk av bilseter💡

Når man setter seg inn i en bil som fører så skal man være oppmerksom på at man faktisk er pliktig til at barn under 15 år er spent fast korrekt.

Hvis dette ikke er tilfellet og man blir stoppet får man en prikk på førerkortet og en klekkelig bot.

Utover dette må man også være oppmerksom på at barn under 135 centimeter skal være fastspent med godkjent sikkerhetsutstyr. I dette avsnittet gjennomgår vi reglene for når man har barn i bilen.


Dette skal du legge merke til ved bilsetet

FDM skriver at man spesielt skal se etter 1 av de 2 følgende aspektene på et bilsete for å se om det er helt lovlig:

ECE-mærke: Se etter om det finnes et ECE-merke. Dette sikrer at bilsetet lever opp til de fastsatte kravene i EU. Etter selve merket følger det noen tall som man også skal legge merke til. De følgende kombinasjonene er en garanti for at setet er helt godkjent: ECE-44-03, ECE-44-04 og ECE-R-129.

i-Size: Siden 2013 har i-Size vært standarden for sikkerhetsgodkjenning av bilseter. Legg imidlertid merke til at dette kun gjelder nye bilseter, og ikke hvis man har en tidligere modell. I-Size festes med isofix-brakett som finnes i baksetet på alle nyere biler. Det er snakk om 2 små metallbøyler som sitter skjult mellom rygglenet og setet som man klikker fast i-Size-bilsetet med. Rådet for Sikker Trafikk anbefaler at man velger et i-Size-bilsete hvis bilen har isofix-brakett. Les mer om i-Size nedenfor.

Utover dette skriver FDM og Politi.dk om en rekke andre forhold man skal være oppmerksom på når man tar med barn under 135 centimeter med i bil:

🔸 Plasser barnet i et dedikert bilsete inntil det er ca. 4 år gammelt
🔸 Bilsetet skal helst vende bakover
🔸 Bilsetet skal helst være plassert i baksetet
🔸 Skal barnet plasseres i forsetet så må setet justeres så langt bak som mulig, og husk å koble fra airbagen
🔸 Reglene gjelder både i personbiler og varebiler
🔸 Ved drosjekjøring gjelder ikke reglene hvis utstyret ikke er til rådighet i drosjen
🔸 Ved busskjøring skal barn over 3 år, som er under 135 centimeter, bruke sikkerhetssele hvis det finnes
🔸 Alle i bilen skal ha på seg sikkerhetssele – barn under 135 centimeter skal bruke eget bilsete
🔸 Det må ikke transporteres flere mennesker enn det er sikkerhetsseler til
🔸 Barn over 135 centimeter er som regel store nok til å bruke den normale sikkerhetsselen i bilen


Hva er i-Size?

Rådet for Sikker Trafikk skriver at en ny godkjennelse av bilseter trådte i kraft i oktober 2013. Denne nye godkjennelsen heter i-Size. Tænk skriver at denne nye i-Size standarden strammer inn reglene og gjør det tryggere å transportere små barn.

I forhold til den gamle ordningen betyr det forbedringer slik at setene ikke lengre bestemmes til spesifikke vektklasser, men i stedet etter barnets høyde (bilsetene har imidlertid fremdeles en maksvekt).

Den nye i-Size-ordningen betyr også at bilsetene blir testet i en sidekollisjonstest før godkjennelse, og at bilsetene kun kan få et godkjenningsstempel hvis barn under 15 måneder kan ligge bakovervendt. Nå er det også krav om at setene skal ha rygglene da dette beskytter ved en eventuell sidekollisjon.

Whatcar.com tilføyer at grunnen til at barn bør sitte bakovervendt er at dette er den tryggeste posisjonen å plassere dem i. Barnets skjelett er ikke like utviklet som hos voksne og flere av barnas organer er plassert litt annerledes. Dette gjelder også hodet, som utgjør en mye større prosentdel av kroppen enn hos voksne. Derfor har barn bruk for mer beskyttelse, noe de også får når de er plassert bakovervendt.

Her kan du se hvordan det foregår når FDM tester bilseter:


Bilsete og alder 👶🏼 👦🏼 👧🏼

Rådet for Sikker Trafikk anbefaler at man alltid tar med både barn og bil når man skal ut og kjøpe bilsete. Vær sikker på hva barnet veier slik at barnets vekt ikke overstiger den vektgrensen setene har. Plasser barnet i det setet man ønsker å kjøpe og legg merke til om barnet sitter godt.

Spenn fast selen og vær oppmerksom på om den blir montert korrekt. Legg også merke til om barnets hode ikke når opp over kanten av bilsetet. Bilsetene inndeles som nevnt etter høyde og ikke vekt, så hvis barnet er for høyt skal man velge et annet bilsete.

Riktignok inndeles bilseter etter høyde, men man kan også inndele bilseteklassene etter alder: Til mindre barn, mellomstore barn og større barn.

Mindre barn (0-13 kilo og ca. 0-1 år): Man kan bruke bilsetet fra fødselen av i et bakovervendt sete som beskytter hals og nakke ved et eventuelt uhell. Sørg for å stramme selen godt slik at barnet sitter helt fast. Når barnets hode har begynt å nå over kanten så skal man bytte bilsete.

Mellemstore barn (9-18 kilo og ca. 1-4 år): Her skal man også velge et bakovervendt bilsete for å øke sikkerheten ved et eventuelt uhell. Plasser helst setet i baksetet, men forsetet kan også brukes hvis airbagen er avslått. Legg merke til at barnet nå tar litt mer plass og at det også kreves litt mer plass til bilsetet.

Store barn (15-36 kilo og ca. 4-10 år): De fleste barn vokser ut av det tradisjonelle bilsetet når de er mellom 3 og 4 år, og deretter skal det byttes ut med en selepute med rygglene. Puten løfter opp barnet og brukes med bilens tilhørende seler – noen modeller kan også brukes med isofix. Selen skal plasseres foran kroppen og gå over barnets skulder.


Bilsete Test – disse kildene har vi brukt:

Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC) 🇩🇪 

Allgemeiner Deutscher Automobil-Club – kalt ADAC i dagligtale – er den tyske motparten til danske FDM. ADAC er både Tysklands og Europas største forening for bilister med ca. 17 millioner medlemmer.

ADAC ble opprettet i 1903 og arbeider i dag med alle tenkelige aspekter innenfor bil og kjøring. Her er det snakk om en test av bilseter. Du kan lese mer om testen her. 

Forenede Danske Motorejere (FDM) 🇩🇰

Forenede Danske Motorejere – kalt FDM i dagligtale – er en forening for danske bilister som ble stiftet i 1909. Foreningen utgir bladet Motor og jobber i dag med alle aspekter innenfor bil og kjøring – både når det kommer til nyheter, regler, bilferier, bilkjøp, bilpleie, biltilbehør og mye mer.

FDM foretar også forskjellige tester og her er det snakk om 6 forskjellige tester av bilseter fra henholdsvis 2011, 2013, 2014, 2015, 2016 og 2017.

Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön 🇸🇪

Råd & Rön er en svensk forbrukerorganisasjon som tester og vurderer forskjellige forbrukerprodukter. Her har Råd & Rön testet bilseter og det er snakk om 2 forskjellige tester – en ny og en gammel. Felles for begge testene er at det blant annet fokuseres på sikkerhet, komfort og brukervennlighet.

Du kan lese mer om den nye testen her og den gamle testen her, men full tilgang krever imidlertid abonnement. Det er også mulig å kjøpe seg tilgang til enkelte individuelle tester.

Det danske forbrukerrådet Tænk 🇩🇰

Tænk er det danske forbrukerrådet. Her utføres omfattende tester og sammenligninger av dagligdags- og forbrukerprodukter. Her er det snakk om forskjellige tester av bilseter – en ny og en gammel (legg merke til at kun den nye testen er tilgjengelig). I begge testene testes produktene innenfor blant annet sikkerhet, komfort og brukervennlighet.

Du kan lese mer om testen her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe seg tilgang til enkelte individuelle tester.

Madeformums.com 🇺🇸

Madeformums.com er en internasjonal nettside som handler om mor og baby. Her skrives det om graviditet, fødsel, babyer, småbarn og barneprodukter. I denne forbindelse foretas det også vurderinger av forskjellige bilseter. Du kan lese mer her og her.

Motherandbaby.co.uk 🇬🇧

Motherandbaby.co.uk er et britisk nettsted for alt som handler om foreldre og barn. Motherandbaby.co.uk gir også ut Storbritannias største babymagasin og skriver om alt innenfor barnas verden. Dette gjelder nyheter, råd, artikler, guider og tester. Her har Motherandbaby.co.uk testet 4 forskjellige bilseter. Les mer om Cybex Aton 5 her, Britax Baby-Safe Plus her, Maxi-Cosi AxissFix i-Size her og Concord Reverso Plus i-Size her.

Mumii.co.uk 🇬🇧

Mumii.co.uk er et britisk mor/barn-nettsted som også utgir et magasin for mødre. Mumii.co.uk arbeider med alle relevante mor/barn-relaterte emner og byr på nyheter, informasjon, underholdning og tester av barneprodukter. I denne forbindelse har Mumii.co.uk testet 2 forskjellige bilseter. Du kan lese mer her og her.

Stiftung Warentest 🇩🇪 

Stiftung Warentest er et tysk testmagasin som arbeider med alle slags elektronikk- og husholdningsprodukter. Her har Stiftung Warentest foretatt en test av flere bilseter. Les mer om Cybex Aton M i-Size her, Concord Air Safe her, Britax Baby-Safe Plus her, Recaro Privia her, Recaro Zero. 1 Elite her, Recaro Zero. 1 i-Size her, BeSafe iZi kid X2 i-Size her, Maxi-Cosi AxissFix i-Size her, Concord Reverso Plus i-Size her, Cybex Juno 2-fix her, Kiddy Phoenixfix 3 her, Cybex Pallas M-fix her, Cybex Solution X2-fix her, Britax Römer kidfix SL-Sict her, Britax Römer Kid II her og Cybex Solution M her.

Which.co.uk 🇬🇧

Englands største forbrukermagasin med nesten 700.000 magasinabonnenter. Which? er til for forbrukerne og målet er å utgjøre en forskjell i livene deres. Which? tester forskjellige husholdningsprodukter jevnlig, og her er det snakk om en test av flere bilseter. Les mer om Cybex Aton M i-Size her, Cybex Aton 5 her, Britax Baby-Safe Plus her, Recaro Privia her, Maxi-Cosi Citi her, Recaro Zero. 1 Elite her, Recaro Zero. 1 i-Size her, BeSafe iZi kid X2 i-Size her, Maxi-Cosi AxissFix i-Size her, Concord Reverso Plus i-Size her, Cybex Juno 2-fix her, Kiddy Phoenixfix 3 her og Cybex Solution M her, men fuld adgang til testene kræver dog abonnement.