Boksesekk guide: De beste bokseputene ifølge ekspertene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Man trenger ikke å være en profesjonell bokser for å få maks utbytte av en boksesekk. En boxesekk gir god trening for hele kroppen, både styrke og kondisjon, uansett hvilket nivå man er på.

Det er viktig å velge en boksepute som passer deg og ditt behov så du ikke skader kroppen under trening. Boksesekker kommer også i flere produkttyper som passer forskjellige treningsformer.

Vi har laget en testoversikt over 6 boksesekker som er basert på bakgrunn av ekspertenes uttalelse og tester, slik at du enkelt kan finne boksesekken som passer deg og din treningsform best.

Hva må du tenke på før du kjøper en boksesekk:

green-elmProdukttype: Når du skal kjøpe en boksesekk er det viktig å vurdere hva slags behov du har. Det finnes mange typer boksesekker; en frittstående boksepute passer for deg som skal ha boksesekken på en fast plass til enhver tid, ettersom den er tyngre enn de andre produkttypene. En reflex boksesekk passer for deg som nettopp har startet med boksing eller er ute etter å finpusse teknikker. Mens en hengende boksesekk er mer passende til deg som har god plass og aktivt driver med boksing.
green-elmVekt: Finn en boksesekk som har riktig vekt for deg, basert på erfaring og måten du trener. Det er forskjellige vektklasser for boksesekker, det er viktig at du velger riktig for å unngå skader kroppen under trening. En voksen person bør ha en boksesekk som er tyngre enn 20 kg, mens et barn burde ha en mindre vektklasse.
green-elmStørrelse: De primære vurderingene for å velge størrelsen på boksesekken er alder og kroppsstørrelse. Dersom boksesekken skal brukes av voksne, må den være større enn en som skal brukes av barn. Dersom du planlegger å bruke boksesekken til både slag og spark bør modellen være lenger og være tilpasset dette.
green-elmMateriale: Det er viktig å velge riktig materiale basert på måten du trener. Dette er for en bedre treningsopplevelse og holdbarhet på produktet. Det finnes mange forskjellige ytterlag på boksesekker. Plast er tilpasset thai boksing, mens andre har et mykere materiale som passer til barn.
green-elmPris: Før du kjøper en boksesekk må du vurdere hvor mye penger du er villig til å legge inn i handelen. boxesekker kommer i forskjellige prisklasser og kvaliteten følger som regel etter. Vurder behovet ditt og hvor mye penger du er villig til å bruke på en boksepute.
green-elmBruker og ekspertanmeldelser:Når du finner en boxesekk som passer deg og ditt behov, er det lurt å se på kundeomtalene, både fra leverandøren du vil kjøpe produktet av og ekspertanmeldelser. Ekspertanmeldelser inkluderer ofte tester og bruk av produktet.

arrow-more


Abilica punch and kick bag – passer like godt hjemme som på treningssenteret

Ekspertenes valg

Abilica punch and kick bag er fylt med tekstiler, dette gir en mykere og lettere tetthet og hindrer for tett komprimering.

Abilica punch and kick bag veier 40 kg og passer til de fleste, enten om du bokser til hverdags eller om du er en nybegynner. Denne boksesekken passer like fint hjemme som på treningssenteret og er uten tvil ekspertenes favoritt.

Redaksjonens vurdering

Vi kan anbefale denne boksesekken til de som bokser fast, eller ser etter en ny hobby. Med sine 40 kg og 130 cm mener vi at denne boxesekken passer til de fleste vektklasser og er ideell for både spark og slag. Vi liker yttermaterialet og at boksesekken er fylt med tekstiler. Dette gir en solid boksepute som passer alle formål. Abilica punch and kick bag har en konkurransedyktig pris og vil gi deg mye for pengene.

Fordeler

 • God fjæring og svivel inkludert
 • Egner seg godt for hjemmebruk
 • Slitesterkt materiale og fylt med bomull
Ulemper

 • Takkrok følger ikke med

Dette må du vite før du kjøper Abilica punch and kick bag

En solid boksepute med unikt materiale

Boksesekken er fylt med tekstiler, dette gjør den mykere og hindrer for tett komprimering. Det er mulig å fylle sand i nylonposen som medfølger for å gjøre den tyngre. Abilica punch and kick bag er laget i PU-materiale. Dette er et kunstig, syntetisk, skinn-imitert materiale med lær tekstur og høy holdbarhet. PU-materiale har ikke samme behov for vedlikehold som rent skinn, boksesekken er lett å holde ren og krever ikke mye vedlikehold.
Boksesekken egner seg perfekt til både privat bruk og treningssenteret.

Praktisk størrelse og vekt som passer de fleste

De viktigste kriteriene for en boksepute som skal brukes til både slag og spark er at den er lang og har riktig vekt, slik at du ikke får boxesekken i retur med samme kraft. Med sine 130 cm, kan du ta i bruk de fleste musklene i kroppen og få en super treningsøkt.

En prisverdig boksesekk

Prisen på Abilica punch and kick bag er bra i forhold til andre produkttyper i samme familie. Du får mye for pengene og kvaliteten er helt topp. At det ikke medfølger takkrok drar vurderingen ned. Men dette gir deg muligheten til å vurdere et veggfeste. Denne boksesekken gir deg mye for pengene og du kan forvente at den holder i mange år.

Hva sier forbrukere og eksperter om Abilica punch and kick bag

På Google shopping får Abilica punch and kick bag en soleklar gjennomsnittvurdering på 5 av 5 stjerner. Forbrukerne mener at dette produktet gir deg mest for pengene og er et solid kjøp for både nybegynnere og erfarne boksere. Boxesekken har god kvalitet og størrelsen, samt er vekten perfekt for både slag og spark.

Spesifikasjoner

Høyde: 130 cm
Diameter: 30 cm
Vekt: 40 kg


SportMe boksesekk gold 15kg – for de som vil forbedre teknikker og holdninger

Det mest sparsomme valget

SportMe Boxing bag gold 15 kg er kåret til den billigste boksesekken på Prisjakt.no. Dersom du vil trene på lette og raske slagkombinasjoner er denne boksesekken perfekt for deg. Med sine nette 15 kg er SportMe Boxing bag gold den perfekte boksesekken for å terpe bokseteknikk, sparketeknikk og riktig holdning mens du bokser. Boksesekken kan enkelt henges i taket eller i et veggfeste, uten behov for løfte hjelp. SportMe Boxing bag gold er kun 80 cm lang, dette pluss vekten på 15 kg gjør at den fint kan brukes av barn også.

Redaksjonens vurdering

Vi anbefaler SportMe Boxing bag Gold 15 kg til de som ser etter en billig og kompakt boksesekk som har en perfekt balanse mellom hardhet og stabilitet. Boksesekken lar deg yte maksimal kraft spredning og er perfekt for å terpe teknikker for både slag og spark samt holdninger mens du bokser. SportMe Boxing bag Gold 15 kg passer både for junior og voksen, vi mener derfor at denne boksesekken kan bli en fin aktivitet for hele familien. Materialene på boksesekken er også et stort pluss, boksesekken er laget av kunstlær, dette gjør den meget slitesterk og lett å rengjøre.
Vi mener at størrelsen og vekten passer perfekt til dem som har litt mindre plass og vil øve på teknikker på fritiden. Boksesekken kan enkelt henges opp og tas ned på egenhånd.

Fordeler

 • Slitesterkt kunstlær
 • Leveres med 4 stålkjeder
 • God svingning og motstand
Ulemper

 • Ikke like tung som andre modeller (dette avhenger selvfølgelig av ditt behov)

Dette må du vite før du kjøper SportMe Boxing bag gold 15 kg

Slitesterkt materiale til en lav pris

SportMe Boxing bag gold 15 kg er laget i slitesterkt kunstlær. Dette er materiale som skal erstatte naturlig lær og skinn. Kunstlær er ofte brukt på møbler og som bilsetetrekk, hvor det settes et stort krav til slitesterkt materiale. Boksesekken tåler derfor mye og du slipper å bekymre deg for sprekker og ødeleggelser.

Kåret til den billigste boksesekken

Boksebagen er kåret til den billigste på Prisjakt.no og er relativt lav i pris. Boksesekken kan være en fin investering dersom du er ute etter å forbedre teknikker og holdninger. Dersom du ser etter en boksesekk som tåler tunge slag, passer ikke SportMe Boxing bag gold 15 kg for deg.

Praktisk størrelse og vekt for mindre plasser

Om du har liten plass og har et behov for å kunne flytte boksesekken ofte, er SportMe Boxing bag gold 15 kg perfekt. Med sine 80 cm og 15 kg lar den seg lett flyttes uten behov for hjelp. Denne boksesekken er fin for deg som bokser fast på et treningssenter og vil ha en mulighet til å trene teknikk på fritiden.

Spesifikasjoner

Høyde: 80 cm
Diameter: 30 cm
Vekt: 15 kg


Master Fitness Premium Boxing Bag 160 cm – for profesjonelt bruk og avanserte bokseteknikker

Det beste premium valget

Med en gjennomsnittvurdering på 5 av 5 stjerner på Google Shopping passer denne boksesekken like godt hjemme som på treningssenteret. Det profesjonelle håndverket er produsert i slitesterkt kunstlær og er egnet for profesjonelt bruk. Prisklassen er noe høyere enn sine konkurrenter. Men det langtidsvarende materialet gjør opp for dette.

Redaksjonens vurdering

Vi mener at Master Fitness Premium Boxing Bag 160 cm slår ut konkurrentene grunnet materialet og håndverket som er lagt inn i denne boksesekken. Gjennomsnittvurderingen av eksperter og forbrukere er også en av grunnene til at vi liker denne boksesekken så godt. Vektmotstanden på 55 kg og lengden på 160 cm, gjør at boksesekken egner seg for faste boksere som krever god kvalitet.

Her mener vi at pris og kvalitet går hånd i hånd. Master Fitness gir deg det du betaler for. Boksesekken har en god balanse, både i et takfeste og veggfeste. Det syntetiske skinnet har en sterk holdbarhet og gode funksjoner. Vi mener at Master Fitness Premium Boxing bag 160 cm er verdt hver krone dersom du lever for boksing og ser etter boksesekk som skal vare i mange år.

Fordeler

 • Høy kvalitet
 • Passer til profesjonelt bruk
 • Godt balansert
Ulemper

 • Høy prisklasse

Dette må du tenke på før du kjøper Master Fitness Boxing bag 160 cm

Bærekraftig materiale for en stivere pris

Kunstlær er kjent for å være slitesterkt og ha god holdbarhet. Denne boksesekken er laget for flittig bruk og tåler en profesjonell bokser. Master Fitness Boxing bag 160 cm leveres med kjeder for opphenging, som kan festes i en takkrok eller et veggfeste. Boksesekken er godt balansert på begge type fester. Master Fitness Boxing bag 160 cm har en dyrere prisklasse enn sine konkurrenter, grunnet bedre materiale og holdbarhet. Kjøper du denne boksesekken vil du ha den i mange år.

Størrelse og vekt som er tilpasset profesjonelle boksere

Med sine 160 cm er Master Fitness Boxing bag tilpasset både slag og spark. Boksesekken veier 55 kg og gir mye motstand for enhver profesjonell bokser. Master Fitness har virkelig klart å lage en boksesekk som vil ta den profesjonelle treningen din til neste nivå og gi deg en sunn og utfordrende treningsøkt.

Hva sier forbrukere og eksperter om Master Fitness Boxing bag 160 cm

Master Fitness Boxing bag 160 cm ligger på en solid 5 stjerners vurdering på Google Shopping. Dette er en boksesekk som blir brukt verden rundt av profesjonelle boksere som vet hva god kvalitet er. At prisen er noe høyere enn sine konkurrenter har ikke mye å si ettersom boksesekken vil ha samme gode kvalitet i mange år.

Spesifikasjoner

Høyde: 160 cm
Diameter: 35 cm
Vekt: 55 kg


Everlast PU boksesekk 76 cm – for de som vil kombinere kondisjon med en komplett treningsøkt av overkroppen

Det beste holdbarhetsalternativet

Everlast PU Punch Bag 76 cm er en lett og stilren boksesekk som er som skapt for treningsøkten hvor man fokuserer på kondisjon og trening av overkroppen. Med kun 19 kilo er boksesekken enkel og henge opp og ta ned uten behov for hjelp. Boksesekken er laget i et slitesterkt PU-materiale, noe som gir den lang levetid og god kvalitet for en litt høyere pris.

Redaksjonens vurdering

Vi mener at dette er den perfekte boksesekken for deg som ser etter et boksesekk med god holdbarhet. Det slitesterke PU-materialet har et kult design som passer inn i enhver boksers hjem, i tillegg til at det er ment for å ha en lang holdbar og er slitesterkt.

Vi mener at Everlast PU Punch Bag er som skapt for bokseren som fokuserer på kondisjon og trening av overkropp med sine 76 cm og 19 kg. Den lette boksesekken gjør det enkelt for deg å trene lette og raske slag kombinasjoner.
I forhold til andre produkttyper i samme kategori syntes vi at Everlast PU Punch Bag 76 cm har en generell prisklasse, selv om boksebaggen har et bedre materialvalg enn de andre variantene. Du vil derfor få bedre kvalitet dersom du kjøper denne boksesekken enn andre produkttyper, samt får du en kul farge de fleste merker ikke tilbyr.

Fordeler

 • Høy motstand over tid
 • Spenstig støtdemping
 • Lett å installere
 • Fint design
Ulemper

 • Takkrok følger ikke med

Dette må du vite før du kjøper Everlast PU Punch Bag 76 cm

Trendy farge på materialet

Everlast er verdens ledende produsent av bokseutstyr og vet hva som trener innenfor boksing til enhver tid. Siden 1910 har Everlast levert bokseutstyr til kjente boksere som Jack Dempsey og Sugar Ray Robinson. At de kommer med en boksesekk i et gult og svart design viser at de fortsatt henger med på moten. PU-Materialet er en sikker vinner, dette kunstige og syntetiske materialet har en høy holdbarhet og egner seg godt til boksesekker som skal brukes mye.

Praktisk vekt og størrelse tilpasset prisen

Vekten og størrelsen på boksesekken er tilpasset boksere som fokuserer på å komme i bedre form og leter etter forbedringer for teknikken. Everlast PU Punch Bag er 76 cm lang og veier kun 19 kg. Dette betyr at den ikke egner seg for spark og tunge slag. Selv om dette ikke er en allsidig boksesekk får man mye for pengene og man kan forvente et produkt som varer i mange år.

Spesifikasjoner

Høyde: 76 cm
Vekt: 19 kg


Everlast Muay Thai Heavy Bag – perfekt for kombinert boksing og spark

Den beste boksesekken for Thaiboksing

Det er ikke uten grunn at Thai boksing kalles «de åtte kroppsdelers kunst». Både albuer, knær, hender og legger blir brukt i kampsporten. For å trene på dette har Everlast laget den perfekte Muay Thai boksesekken, som har blitt kåret til det billigste alternativet på Prisjakt.no. Som navnet sier er dette en dette en tung boksesekk. Med hele 51 kg og 167 cm er boksesekken tilpasset harde slag og spark. Boksesekken er laget i PVC materiale som er verdens tredje mest brukte plast. Dette gir en ekstremt god holdbarhet som tåler mye.

Redaksjonens vurdering

Vi mener Everlast Muay Thai Heavy Bag er som skapt for den thailandske kampsporten. Boksesekken passer til dem som vil trene på Muay Thai hjemme og virkelig ta i. Med sine 51 kg og 167 cm har boksesekken en solid konstruksjon og gir en økt spark presisjon. Boksesekken er produsert i slitesterk PVC som er det tredje mest brukte plast materialet i verden. PVC brukes til produkter som må tåle mye, for eksempel vinduer og kabler i byggebransjen. Vi mener at dette er et produkt med god kvalitet, som du kan forvente å ha i mange år. Boksesekken er kåret til den billigste Muay Thai boksesekken av Prisjakt.no, dette er absolutt et kvalitets produkt som er verdt hver eneste krone.

Fordeler

 • Stødig og solid konstruksjon
 • Økt spark presisjon
 • Kjetting for oppheng er inkludert
Ulemper

 • Overflaten kan være for hard for noen

Dette må du tenke på før du kjøper Everlast Muay Thai Heavy Bag

Førsteklasses materiale som er skapt for thaiboksing

Det ytre materialet er laget av robust PVC som absorberer selv de hardeste slag og spark. PVC- materialet er meget slitesterkt og vanntett. Everlast Muay Thai Heavy Bag er derfor et av de mest slitesterke alternativene for en thai boksesekk. Overflaten på Everlast Muay Thai Heavy Bag kan være hard for noen. Den krever derfor litt erfaring så du ikke skader deg under treningsøkten.

Vekt og størrelse som er beregnet til en effektiv trening

VEverlast Muay Thai Heavy Bag veier hele 51 kilo. Med sin stødige og solide konstruksjon tåler boksesekken selv de hardeste slagene, samtidig som den har en behagelig støtdemping. De 167 cm gjør det enkelt å trene på spark presisjon, både med knær og legger.

Beste pris på Muay Thai boksesekk

Everlast Muay Thai Heavy Bag er kåret til den billigste boksesekken for thaiboksing av Prisjakt.no. Dersom du er ute etter den beste boksesekken for thaiboksing, gir Everlast Muay Thai Heavy Bag god kvalitet for pengene.

Spesifikasjoner

Høyde: 167 cm
Vekt: 51 kg


InSportLine Junior 15 kg Punch Bag – homogen hardhet over hele området

Beste boksesekk for barn

 • Kåret til den billigste junior boksesekken av Prisjakt.no

Den røde boksesekken kan like godt brukes av barn som voksne for å trene opp slagteknikk, sparketeknikk og riktig holdning. Boksesekken har samme hardhet over hele området og passer perfekt til barn som driver med boksing.
Boksesekken er produsert i syntetisk lær for best holdbarhet og har en medium fylling som kan fylles på ved behov. Yttermaterialet og fyllingen gir en god absorpsjon av slagene.

Redaksjonens vurdering

Vi mener at InSportline Junior 15 kg Punch bag passer perfekt til småbarnsfamilien som driver med boksing. Dette er en multifunksjons boksesekk som kan brukes like mye av voksne som barn. Med sine 15 kg og 65 cm passer den perfekt til å trene lette slagteknikker og sparketeknikker for voksne boksere. Størrelsen og materialet er tilpasset barn, slik at de skal få den beste opplevelsen av å bruke boksesekken. Vi mener at boksesekken som er kåret til den billigste for junior på Prisjakt.no, passer de fleste budsjett og familier som leter etter et en boksesekk.

Fordeler

 • Leveres med karabinkrok for oppheng
 • Mulighet for påfylling
 • God absorbering av støt
Ulemper

 • Kun beregnet for hjemmebruk

Dette må du tenke på før du kjøper InSportline Junior 15 kg Punch bag

Gjennomtenkte materialer for barn

InSportline Junior 15 kg Punch Bag har et ytterlag i syntetisk lær som ofte blir brukt på boksesekker. En boksesekk i syntetisk lær er mykere enn en boksesekk som er laget i plast. Slagene og sparkene i boksesekken vil derfor bli godt absorbert og vil ikke skade brukeren som bokser. Boksesekken har en medium fylling og kan enkelt fylles på dersom det er et behov for mer vekt.

Kåret til den billigste junior boksesekken på markedet

InSportline Junior 15 kg Punch Bag har blitt kåret til den billigste boksesekken i sin produkttype av Prisjakt.no. I pakken får du også 3 stålkjeder og en karabinkrok for oppheng. Boksesekken kan henges opp i taket eller i et veggfeste uten problemer.

Perfekt vekt og størrelse for hele familien

Denne boksesekken har en kurant størrelse og vekt som passer både store og små. Med sine 15 kilo og 65 cm passer den perfekt inn i hjemmet til en bokser. Boksesekken er laget i en mindre versjon enn andre produkt alternativer, dette er for å holde et større fokus på å trene lette slag og spark teknikker. Boksesekken har en størrelse som passer godt for barn som bokser. Vekten er også tilpasset barn slik at de ikke ødelegger kroppen mens de trener.

Spesifikasjoner

Høyde: 65 cm
Diameter: 26 cm
Vekt: 15 kg


Hvilke boksesekk skal jeg velge?

En boksesekk er en fin måte å trene både muskler og kondisjon, dersom du ser etter en måte å gå ned i vekt, eller bygge muskler, passer en boksesekk for deg og ditt formål. Det finnes mange forskjellige produkttyper innenfor boksing. Å finne ut hvilken type boksesekk du behøver for ditt behov, er første steg i kjøpsprosessen. En frittstående boksesekk er plassert på gulvet og veier ofte mye. Den krever derfor en fast plass ettersom den ikke lett å flytte. En reflex boksesekk passer like godt for erfarne boksere som skal finpusse teknikker som nybegynnere som må lære seg teknikker. En hengende boksesekk passer de fleste og fåes i alle størrelser og vektklasser.

Før du kjøper en boksesekk må du sette et budsjett som er realistisk i forhold til hvor mye produktet vil bli brukt. Jo mer boksesekken skal brukes, jo bedre kvalitet bør boksesekken ha. Vurder behovet ditt og hvor mye penger du skal investere i boksesekken. Kvalitet følger som regel etter pris.

Har vekt og størrelse mye å si for treningen?

Både vekt og størrelse har stor betydning for hvordan boksesekken kan brukes. En lett boksesekk egner seg best til barn og boksere som vil jobbe med teknikk og holdninger. En tung boksesekk egner seg bedre for tunge slag og spark. Dersom du ser etter en boksesekk som kan brukes til både slag og spark, vil en lenger boksesekk være mer passende enn en som er kort.

Hvilke materialer skal jeg se etter?

Boksesekker kommer i mange forskjellige materialer, det er viktig å velge materialer som passer ditt behov. Om du driver med thaiboksing er et hardere materiale som PVC passende. Det gir en hard overflate og god motstand. Boksesekker som skal brukes av barn bør ha et mykere materiale. Hva sekken er fylt med har mye å si for brukervennligheten. Boksesekker er vanligvis fylt med sand eller tekstiler, andre er fylt med vann.


Beskrivelse av kilder og test

Vi ønsker å gi deg som forbruker en god vurdering av alle produkter slik at du sparer tid og føler deg trygg på ditt sluttvalg. Vi ser derfor til offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne vurderinger, på tvers av norske og internasjonale nettbutikker.
Vårt forskningsteam har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:

Sportgymbutikken.no

Sportgymutikken.no er en norsk nettbutikk som startet opp i 2000 og har senere vokst betydelig på det norske markedet. De tilbyr et bredt utvalg av sportsutstyr til privatpersoner.

Du kan lese mer om Abilica punch and kick bag her
Du kan lese mer om SportMe Boxing bag gold 15 kg her
Du kan lese mer om Master Fitness Premium Boxing Bag 160 cm her
Du kan lese mer om Everlast PU Punch Bag 76 cm her
Du kan lese mer om Everlast Muay Thai Heavy Bag her
Du kan lese mer om InSportLine Junior 15 kg Punch Bag her

Google shopping

Google shopping er en viktig kilde for oss. Der henter vi ut forbruker vurderinger og får et godt innblikk i alt fra leveranse, produkt kvalitet og kundeservice.

Du kan lese anmeldelsene av Abilica punch and kick bag her
Du kan lese anmeldelsene av Master Fiteness Boxing bag 160 cm her


FAQ

Hvilken boksesekk er best?
Dette er et vanskelig spørsmål for oss å svare på ettersom alle har en forskjellig idé og tanke bak en boksesekk. Vi kan anbefale Abiliaca punch and kick bag som er en soleklar vinner i denne testen. Boksesekken dekker de fleste behov og bruksområder, den er også i en prisklasse som passer de fleste som bokser, eller planlegger å bruke boksesekken ofte. Det finnes også andre varianter som kan passe ditt behov bedre.
Hva må jeg vurdere når jeg skal kjøpe en boksesekk?
Sett av et budsjett og finn ut hvilke behov du har i hverdagen. Vekt og størrelse er noe som må vurderes for ditt bruk. For å kjøpe en boksesekk med lang levetid, er materiale en viktig faktor. Materiale har mye å si for hele opplevelsen av produktet. Relevante forbruker og brukeranmeldelser av produktet vil gi deg et godt innblikk av hva andre mener, ikke bare om produktet men også butikken de kjøpte boksesekken av.
Gir en boksesekk god trening?
Boksing er en av de få sportene som lar deg trene kondisjon og bygge muskler samtidig. Ved å bokse vil du raskt se og merke resultater. Du vil også utvikle ferdigheter som koordinasjon, smidighet, balanse og reaktivitet. Det er både effektivt og morsomt å slå og sparke.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere