På jakt etter en ny bæresele → Se de beste bæreselene og bæresjalene ifølge ekspertene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

De siste årene er det blitt mer populært å bære barnet sitt i en bæresele. Det betyr også at etterspørselen av bæreseler og bæresjal har vokst, derfor kan det være vanskelig å finne riktig modell til ens behov.

I denne artikkelen har vi sett nærmere på bæreseler som er blitt testet av en rekke ulike ekspertkilder. Disse ekspertene har vurdert bæreselene på bakgrunn av funksjoner og spesifikasjoner.

Vi har gjennomgått ekspertkildenes tester, og i denne artikkelen samler vi et utvalg av bæreseler slik at du lettere kan skaffe deg en oversikt over hvilke bæreseler som er verdt å investere i.

Denne bæresele-testen inneholder følgende:

🔸 Gjennomgang av bæreseler fra ulike produsenter
🔸 Gode råd om bæreseler
🔸 Gjennomgang av testkilder

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men heller samler inn resultater fra upartiske tester. På den måten kan du enklere skaffe deg en oversikt over de beste produktene på markedet.

Ønsker du å lese mer om de ulike testene så kan du finne linker til de spesifikke anmeldelsene nederst i artikkelen.


Ergobaby Omni 360

Kåret til ”Beste bæresele i 2019” hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Ergobaby Omni 360

.
Englands største testmagasin Which.co.uk har laget en test med de 5 beste bæreselene i 2019. Blant disse er bæreselen Ergobaby Omni 360 inkludert, og den har de kåret til å være «Beste bæresele i 2019».

Ekspertene fra Which.co.uk skriver at de er svært imponerte over bæreselens 4 posisjoner – samt at den er ergonomisk utformet. De er imidlertid mindre imponerte over at den noen ganger kan være vanskelig å ta på seg.

Fra nyfødt og opp til ca. 3 år

Ergobaby Omni 360 kan brukes fra babyen er nyfødt og opp til ca. 3 år. Den maksimale vekten ligger på 20 kilo. Med Ergobaby Omni 360 trenger man ikke et spedbarnsinnlegg, og kan ha mulighet til å bære barnet på 4 forskjellige måter.

Bæreselen kommer med 4 ulike bæreposisjoner: Mage (innadvendt og utadvendt), hofter og rygg – hvor man kan bære barnet på en ergonomisk riktig måte. Den er nemlig ergonomisk i alle bæreposisjoner slik at barnet alltid plasseres i en M-formet posisjon. Dette er optimalt med tanke på barnets hofteutvikling.

Man har også mulighet til å justere setet slik at det passer til barnets størrelse. På den måten kan man også finne den bæreposisjonen som passer til ens behov.

Ekspertene: Enkel og individuell tilpasning av bæreselen

En av tingene ekspertene fra Which.co.uk er mest imponerte over er at man kan tilpasse bæreselen etter behov. De skriver at «man kan krysse av i alle feltene når det kommer til å være en ergonomisk korrekt bæresele».

Ergobaby Omni 360 er ergonomisk korrekt da den blant annet er utstyrt med brede og polstrede skulderstropper som kan krysses og enkelt justeres slik at bæreselen sitter best mulig på både mor og far. I tillegg til dette sørger skulderstroppene for at barnets vekt fordeles jevnt og behagelig på skuldrene.

Videre kommer bæreselen med et magebelte som også er bredt og polstret. Dette kan enkelt tilpasses i forhold til brukerens kroppsbygning. Beltet vil gi god støtte til korsrygg og rygg slik at all tyngden ikke hviler på skuldrene.

Støtabsorberende hodestøtte og babyhette

Ergobaby Omni 360 er utstyrt med en støtabsorberende og foldbar hode- og nakkestøtte som sørger for at barnet alltid sitter komfortabelt og får riktig støtte.

I tillegg til dette kommer bæreselen med en babyhette som sikrer at barnet beskyttes mot sol og vind. Man kan også gjemme barnet litt dersom det ønskes.

Hvis man vil rengjøre bæreselen så kan den vaskes i vaskemaskinen på 30 grader etter bruk. Det anbefales imidlertid ikke at man tørker den i en tørketrommel.

Ved kjøp av Ergobaby Omni 360 følger det også med en avtakbar oppbevaringspose.

Utvalgte fordeler ved Ergobaby Omni 360:
4 forskjellige bæreposisjoner
Ergonomisk korrekt for både den voksne og for barnet
Justerbart magebelte og justerbare skulderstropper
Mulighet for justering av setet
Kan brukes av en nyfødt og helt opp til barnet er ca. 3 år

Her kan du se en videopresentasjon av hvordan du bærer babyen på magen med Ergobaby Omni 360. Videoen er laget av Ergobaby:


Du kan også se en videopresentasjon av hvordan du bærer babyen på ryggen med Ergobaby Omni 360. Videoen er laget av Ergobaby:


Ergobaby Aura Baby Wrap

Toppscorer hos Englands største testmagasin Which.co.uk
4,5 av 5 stjerner hos det amerikanske magasinet Madeformums.com

Ergobaby Aura Baby Wrap

.
Ergobaby Aura Baby Wrap er blitt testet og anmeldt av det store testmagasinet Which.co.uk og det amerikanske magasinet Madeformums.com. Begge ekspertene gir bæresjalet en god bedømmelse.

Ekspertene fra Which.co.uk skriver at de liker det myke stoffet ekstra godt og at det er behagelig for babyer. Dette er Madeformums.com enige i, men skriver også at det er praktisk at bæresjalet kan vaskes i vaskemaskinen.

Ingen av ekspertene finner mange ulemper Ergobaby Aura Baby Wrap, men begge ekspertkildene nevner imidlertid at det er et forholdsvis dyrt babysjal sammenlignet med andre modeller.

God til nybegynnere, ifølge ekspertene

Begge ekspertkildene er svært imponerte over Ergobaby Aura Baby Wrap da de mener det er enkelt å vikle. De forklarer derfor at modellen er velegnet til begynnere. Madeformums.com forklarer at bæresjalet «er enkelt å håndtere og vikle, noe som gjør det lett å bære rundt på barnet sitt».

Ergobaby Aura Baby Wrap er enkel å vikle på grunn av modellens tofargede kantsømmer. På den måten kan man lettere se midten og endene, derfor kan man raskere lære seg å vikle sjalet på riktig måte. I tillegg til dette kommer det med mye stretch – som også gjør det lettere for nybegynnere.

Selv om sjalet er designet med mye stretch, er det fremdeles et tynt bæresjal. Det vil si at denne modellen helst anbefales til sommerbruk da den er kjøligere enn mange andre modeller.

Mykt bæresjal til små og litt større barn

Ergobaby Aura Baby Wrap kommer i en størrelse som passer til de fleste. Den kan nemlig brukes av de minste barna på ca. 3,6 kilo – og til større barn helt opp til 13,6 kilo. Det vil si at man kan bruke bæresjalet fra fødselen av og helt til barnet er ca. 3 år gammelt.

I tillegg til dette sitter barnet med god støtte i bæresjalet. Modellen er laget av 100% viskose som er laget av en blanding av akasietrær og eukalyptus. Dette er med på å gi et luftig sjal som føles mykt og behagelig mot barnets hud.

Babysjalet måler 49 centimeter x 53,4 centimeter, derfor er det mulig å tilpasse det så det sitter optimalt på den voksnes kropp.

Optimal støtte og integrert lomme

Med Ergobaby Aura Baby Wrap får man et babysjal som sørger for å gi barnet nødvendig og optimal støtte. På den måten kan man være sikker på at barnet uten problemer kan plasseres i sjalet over lenger tid.

Ekspertene fra Madeformums.com skriver blant annet at «det støtter både den voksne og barnet svært godt» samt at barnet godt kan sovne i bæresjalet.

Videre kommer Ergobaby Aura Baby Wrap med en integrert lomme til oppbevaring. Her har man mulighet til å oppbevare nøkler, penger eller en smokk slik at man alltid har det på seg. Bæresjalet tåler også å vaskes i maskin på 30 grader.

Utvalgte fordeler ved Ergobaby Aura Baby Wrap:
Integrert lomme
Mykt materiale
Enkel å vikle
Tåler å vaskes i vaskemaskin
Støtter både den voksne og barnet

Her kan du se en videopresentasjon som viser hvordan du bruker Ergobaby Aura Baby Wrap. Videoen er laget av Ergobaby:


Gode råd om bæreseler

Uansett om du bruker en bæresele eller et bæresjal, er det viktig at du er godt informert om hvordan du bærer barnet ditt på en måte som er trygg og komfortabel. Nedenfor går vi igjennom alle de viktigste punktene for bæreseler og bæresjal – samt hva du bør vite for å bære barnet på en riktig måte. Dersom du vurderer å investere i en bæresele eller et bæresjal, er det lurt å vite følgende:

Når kan jeg begynne med å bære barnet mitt i en bæresele? 

De fleste bæreseler kan brukes fra fødselen av, men mange foreldre velger imidlertid å begynne med et bæresjal og deretter bruke en vanlig bæresele når barnet er eldre. Du bør også være nøye med at bæresjalet eller bæreselen har en god hode- og nakkestøtte da dette er viktig for et nyfødt barn som ikke klarer å holde hodet oppe enda.

Hvor laenge kan mit barn sidde i en baereseleBæreseler bruker som regel til barnet er ca. 1 år gammelt. I dag finnes det mange modeller som kan brukes til barnet er 3 til 4 år. Her bør du være oppmerksom på at det kan ende med å bli ganske tungt – derfor er det viktig at ryggen og korsryggen skånes mest mulig. Sørg derfor for at bæreselen er laget med polstrede stropper og seler som gir en jevn vektfordeling og støtte til ryggen.

Hvor lenge kan barnet sitte i en bæresele?

Til å begynne med skal barnet helst ikke sitte i en bæresele i mer enn 20 minutter av gangen. Etterhvert som barnet vokser er det mulig å sette barnet i bæreselen over lengre tid. Grunnen til at man alltid på passe på at barnet ikke settes i en bæresele eller et bæresjal over for lang tid er at det vil «låse fast» barnet i samme stilling. Dette vil etterhvert belaste barnets ryggrad – som helst skal stå, sitte og ligge naturlig.

Slik plasserer du barnet ditt trygt i bæreselen

Det er viktig å sørge for at barnet settes i bæreselen på en trygg måte. Her finner du noen gode råd som sørger for at barnet sitter både trygt og behagelig.

Luftveiene: Sørg for at babyen din alltid har åpne luftveier ved å holde barnets hake unna brystet slik at det er nok plass til at luft kan sirkulere rundt ansiktet. Hold babyen høyt oppe på brystet slik at du kan kysse toppen av hodet, overvåke pustingen og holde barnet i en opprettstående stilling.

Kroppsposisjon: Det er viktig at barnets ryggrad får nok støtte slik at skjelettet ikke bare henger og dingler. Barnets knær bør plasseres høyere enn baken og litt bøyd. Dette er kjent som en M-posisjon eller «frøposisjonen» som sørger for at barnet sitter på en ergonomisk riktig måte.

Komfort: Det er viktig å holde øye med barnets komfort samt din egenkomfort til enhver tid. Øv på alle bærestillingene med en venn eller partner slik at du er sikker på hva som er mest behagelig for både deg selv og barnet.

Sikkerhet: Du bør også være oppmerksom på om hullene til bena på bæreselen har en størrelse som gjør at barnet ikke sklir ut av selen. I tillegg til dette bør du også finne en bæresele som du raskt og enkelt kan ta av og på slik at du ikke mister barnet ditt.

Hvilken vei bør barnet mitt sitte i bæreselen?  

Hvordan skal mit barn vende i baereselenDet kan være vanskelig å finne ut hvilken vei barnet bør sitte i bæreselen. Barnet kan nemlig vende inn mot magen din, med ansiktet ut mot verden eller plasseres på ryggen din. Barnets sittestilling i en bæresele er viktig da en feil stilling kan føre til rygg- og hofteproblemer.

Ansiktet mot verden

Hvis du setter barnet ditt i en fremovervendt posisjon med ansiktet mot verden, er det viktig å huske på at barnet skal ha tilstrekkelig kontroll over nakkemusklene og hodet først. Dette er typisk fra barnet er ca. 4 måneder gammelt, men det kan også skje når barnet er en god del eldre. Du bør også følge instruksjonene fra produsenten av bæreselen da de kan ha andre anbefalinger. Du bør også være oppmerksom på at barnet i denne stillingen blir bombardert med inntrykk, derfor er det best å ikke plassere barnet i denne posisjonen i for lang tid.

Inn mot magen til den voksne

Å sette barnet med ansiktet inn mot magen til den voksne er en fordel for de minste barna som enda ikke klarer å støtte nakken eller hodet sitt selv. Det er også den stillingen som er best for barnets hofter. Som forelder har du også mulighet til å få øyekontakt og skape trygghet for barnet ditt.

På ryggen til den voksne

Hvis du velger å ha barnet ditt på ryggen, bør du finne en sele som støtter barnets rygg optimalt. Selen skal også kunne tilpasses i takt med at barnet vokser. Dersom barnet vokser raskt kan det være lurt å finne en justerbar sele slik at man kan bruke den over lengre tid. Det er best å vente med denne plasseringen til barnet klarer å støtte hodet og nakken sin selv.

Vil du ha flere gode råd om bæreseler og bæresjal så kan du klikke på denne artikkelen fra Which.co.uk eller denne artikkelen fra Femina.dk.

Les om de beste babynest for barnet dit her.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.

Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


BabyBjörn Baby Carrier One

✅ Kåret til «Best Buy» hos Englands største testmagasin Which.co.uk
✅ 4,5 av 5 stjerner hos det amerikanske magasinet Madeformums.com
✅ 4 av 5 stjerner hos britiske Motherandbaby.co.uk

BabyBjörn Baby Carrier One

BabyBjörn Baby Carrier One er blitt testet og anmeldt av de tre ekspertkildene Which.co.uk, Madeformums.com og Motherandbaby.co.uk.

Alle ekspertene er imponerte over bæreselen som de henholdsvis har kåret til å være et «Best Buy», gitt 4,5 av 5 mulige stjerner og 4 av 5 mulige stjerner.

Ekspertene forklarer at bæreselen er enkel å bruke, ergonomisk korrekt og fordeler vekten jevnt – noe som er en fordel for brukeren.

Ingen av ekspertene finner mange ulemper ved modellen, men Which.co.uk nevner imidlertid at modellen er forholdsvis dyr. Motherandbaby.co.uk forklarer også at man bør være oppmerksom på at det tar litt tid å venne seg til å ta den på.

Kan brukes av nyfødte og helt opp til 3 år

BabyBjörn Baby Carrier One kan brukes helt fra den lille blir født med hjelp av et spedbarnsinnlegg – og helt til barnet er ca. 3 år gammelt. Maksimalvekten ligger imidlertid på 15 kilo.

Selen kommer nemlig med en ekstra høy innebygd nakkestøtte som kan foldes ned når barnets nakkemuskler er ferdigutviklet. Det er også enkelt å justere og tilpasse nakkestøtten etter barnet i og med at den kan justeres i takt med at barnet vokser.

Videre er BabyBjörn Baby Carrier One laget av barnevennlige materialer som er trygge å bruke mot barnets hud. Materialene er fri for skadelige stoffer og oppfyller kravene for Oeko-Tex Standard 100. Man har også mulighet til å vaske bæreselen i vaskemaskinen på 40 grader. Det anbefales imidlertid ikke at man tørker den i en tørketrommel.

Ekspertene: Ergonomisk korrekt bæresele

Ifølge ekspertkildene er BabyBjörn Baby Carrier One en ergonomisk korrekt bæresele. Dette gjelder ikke kun for barnet, men også for den voksne.

Setet på bæreselen kan justeres i bredden og sørger derfor for en ergonomisk korrekt posisjon for barnets hofter. Ekspertene fra Motherandbaby.co.uk skriver at de har brukt bæreselen mye og at den er «behagelig og komfortabel – ikke minst for barnet, men også for den voksne».

I tillegg til dette er skulderstroppene ekstra polstrede, noe som gir optimal bærekomfort. BabyBjörn Baby Carrier One er også utstyrt med et bredt magebelte som sørger for at barnets vekt blir jevnt fordelt slik at man skåner både rygg og hofter. Dette er ekspertene fra Madeformums.com svært imponerte over. De mener «man kan ha på seg bæreselen i lang tid uten å merke det i ryggen i det hele tatt».

4 forskjellige bæreposisjoner

Med BabyBjörn Baby Carrier One kan man bruke 4 forskjellige bæreposisjoner. Barnet kan sitte på magen med ansiktet mot brystet i 2 forskjellige høyder. Hvis barnet er nyfødt så skal man bruke den øverste høydeposisjonen. Man kan også velge å bære barnet med ansiktet vekk fra magen eller på ryggen.

Dersom man har plassert barnet på magen, men trenger å plassere barnet på ryggen i stedet, har man mulighet til å enkelt endre posisjonen. Man vrir bare bæreselen fra magen til ryggen mens barnet sitter i selen.

Utvalgte funksjoner ved BabyBjörn Baby Carrier One:
4 forskjellige bæreposisjoner
Mulighet for å snu barnet fra magen til ryggen mens det sitter i selen
Ergonomisk korrekt for både barnet og den voksne
Laget i barnevennlige materialer
Innebygd nakkestøtte

Her kan du se en videopresentasjon av hvordan du bruker BabyBjörn Baby Carrier One. Videoen er laget av BabyBjörn:


Ergobaby Omni 360 All in One

Testvinner hos Aftenposten.no
5 av 6 stjerner hos Klikk.no

Ergobaby Omni 360 Baby Carrier All in One

.
Ergobaby Omni 360 All in One er blitt testet og anmeldt av de to ekspertkildene Aftenposten.no og Klikk.no. Begge ekspertene er imponerte over bæreselen som de har valgt å kåre til testvinner – og har gitt 5 av 6 mulige stjerner.

Aftenposten.no liker modellens ergonomi og kvalitet svært godt, mens Klikk.no er imponerte over alle justeringsmulighetene bæreselen har og hvor enkel den er i bruk.

Med Ergobaby Omni 360 All in One har det vært fokus på å produsere en bæresele som passer til både menn og kvinner. I tillegg til dette har det også vært fokus på å gjøre det enklere for foreldre å ta med barnet på farten.

Ingen av ekspertene finner mange ulemper ved modellen, men Aftenposten synes imidlertid at det er litt vanskelig å lukke brystselen. Klikk.no er litt skuffet over at bæreselen ikke kommer med en vaskeinstruksjon.

Bæresele til flere aldre med 4 bæreposisjoner

Ergobaby Omni 360 All in One kan brukes av de aller minst barna – og helt opp til barnet er ca. 36 måneder gammelt. Vektbegrensningen ligger på 15 kilo.

Med Ergobaby Omni 360 All in One trenger man ikke bruke et spedbarnsinnlegg i og med at man selv kan justere setet slik at det passer til barnets størrelse. På den måten kan man også bruke bæreselen til spedbarn.

Bæreselen er også utstyrt med 4 bæreposisjoner. De ulike bæreposisjonene inkluderer mage (innadvendt og utadvendt), rygg og hofter. På den måten har man flere muligheter når det kommer til hvordan man vil plassere barnet.

Ekspertene fra Aftenposten.no er svært imponerte over de ulike bæreposisjonene, og skriver at «den er veldig behagelig for brukeren».

Kvalitetsbæresele med fokus på ergonomi, ifølge ekspertene

Ergobaby Omni 360 All in One er produsert i førsteklasses lin og er foret med 100% bomull. Dette gjør ikke bare bæreselen slitesterk og holdbar, men gir også mulighet til å vaske den i vaskemaskinen etter bruk.

Uansett hvilken posisjon man velger å plassere barnet i, sørger bæreselen for at sitteposisjonen er ergonomisk riktig for barnet. Bæreselen tar nemlig hensyn til at barnet vokser.

Klikk.no forklarer at «barnet sitter svært godt i selen» og at ben-stillingen «er optimal for barnet». Ekspertene fra Aftenposten.no er enige i dette og forklarer at sitteposisjonene er «optimale i forhold til barnets komfort»

Kan tilpasses individuelt til den voksne

Ergobaby Omni 360 All in One er utstyrt med brede og polstrede skulderstropper. Disse skulderstroppene kan justeres avhengig av bæreposisjon.

Den kommer også med et midjebelte som kan tilpasses brukeren. Klikk.no skriver at den derfor er optimal i forhold til at både «mor og far kan bruke bæreselen».

Skulderstroppene og beltet er laget med fokus på å skåne brukerens rygg og korsrygg. I tillegg til dette fordeler de barnets vekt på den mest hensiktsmessige måten, derfor er det enklere for brukeren å bære barnet i en lengre periode uten å føle smerte eller ubehag.

Utvalgte fordeler ved Ergobaby Omni 360 All in One:
4 bæreposisjoner
Kan brukes til spedbarn og helt til barnet er 36 måneder gammelt
Mulighet for å tilpasse bæreselen til brukeren
Slitesterk og holdbar bæresele
Fokus på ergonomi

Her kan du se en videopresentasjon som viser hvordan du bruker Ergobaby Omni 360 All in One. Videoen er laget av Ergobaby:

 


FAQ – Ofte stilte spørsmål 

🤩 Hvilke bæreseler er best i test?

Ergobaby Omni 360 All in One, Ergobaby Omni 360 og BabyBjörn Baby Carrier One

🤓 Hvordan er bæreselene blitt testet?

Bæreselene er blitt vurdert ut ifra deres sikkerhet, holdbarhet, ergonomi, innhold av skadelige kjemikalier og brukervennlighet. I tillegg har bæreselene blitt testet på deres merking og instruksjoner, samt hvordan de er å bruke i praksis.

🤔 Hvordan bruker man en bæresele?

Det er viktig at barnet sitter stramt inn mot den voksne for at selen skal gi optimal støtte. Når barnet plasseres i bæreselen skal det passe slik at toppen av barnets hode er på høyde med den voksnes kragebein. I tillegg skal man sørge for at man alltid kan se barnets ansikt og at barnet har en naturlig sittestilling – litt som en frosk der ryggen krummes i en C og beina henger og dingler.


Gjennomgang av testkilder

Aftenposten.no 🇳🇴
Aftenposten.no publiserte i 2015 en artikkel hvor 6 forskjellige bæreseler ble testet og anmeldt. Her er bæreselene blitt vurdert på grunnlag av sine funksjoner og spesifikasjoner – samt hvordan de er i bruk. Aftenposten.no har blant annet testet bæreselen Ergobaby Omni 360 All in One, som de har kåret til testvinner. Du kan lese hele anmeldelsen her.


Klikk.no 🇳🇴
Nettmagasinet Klikk.no eies av danske Egmont. Magasinet skriver om alt mellom himmel og jord. De leverer også tester og anmeldelser av ulike produkter. Klikk.no har blant annet testet og anmeldt bæreselen Ergobaby Omni 360 All in One, som de har gitt 5 av 6 mulige stjerner. Du kan lese hele anmeldelsen  her.


Madeformums.com 🇺🇸
Det amerikanske magasinet Madeformums.com skriver om alt som har med foreldre, barn, babyutstyr og fødsler å gjøre. På Madeformums.com kan man som foreldre finne et vell av artikler, gode råd og guider med mer. I tillegg til dette anmelder og tester Madeformums.com også en rekke baby- og barneprodukter. De har blant annet testet og anmeldt mange forskjellige bæreseler, og dette inkluderer blant annet Ergobaby Aura Baby Wrap og BabyBjörn Baby Carrier One. Du kan lese anmeldelsene her og her.


Motherandbaby.co.uk 🇬🇧
Det britiske magasinet Motherandbaby.co.uk skriver om alt som har med barn og foreldre å gjøre. På Motherandbaby.co.uk kan du finne gode råd, tips, guider og artikler uansett om du er gravid, prøver å bli gravid eller allerede har barn. Motherandbaby.co.uk tester og anmelder også forskjellige produkter som for eksempel bæreseler. De har blant annet testet de to bæreselene BabyBjörn Baby Carrier One og Stokke MyCarrier. Du kan lese anmeldelsene her og her.


Mumii.co.uk 🇬🇧
Det britiske magasinet Mumii.co.uk er et underholdningssted for alle foreldre. Her kan du holde deg oppdatert om de seneste nyhetene, guider og gode råd når det kommer til foreldre og barn. Mumii.co.uk tester og anmelder også produkter som blant annet bæreseler. De har testet Cybex Maira Click, som de har gitt 4 av 5 mulige stjerner. Du kan lese hele anmeldelsen her.


Todaysparent.com 🇺🇸
Det amerikanske magasinet Todaysparent.com publiserer artikler om graviditet, barn og babyer – samt gode råd til foreldre. I tillegg til å skrive om barn og foreldre, både tester og anmelder de produkter. De har blant annet testet og anmeldt bæreselen Stokke MyCarrier som de har gitt en god anbefaling. Du kan lese hele anmeldelsen her.


Which.co.uk 🇬🇧
Det britiske testmagasinet Which.co.uk tester forbrukerprodukter hver eneste dag før de videreformidler resultatene til forbrukerne. Her har Which.co.uk utført en test av 5 av de beste bæreselene i 2019: Dette inkluderer blant annet BabyBjörn Baby Carrier One, Cybex Maira Click og Ergobaby Omni 360. Denne testen kan du lese her. De har også anmeldt andre bæreseler som Stokke MyCarrier og Ergobaby Aura Baby Wrap. Du kan lese de to anmeldelsene her og her.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere