Barnevogn Test – Finn de beste barnevognene

0

Barnevognen er uunnværlig for de fleste småbarnsfamilier, men det store markedet kan være forvirrende og gjøre det vanskelig å velge mellom alle de ulike modellene. I denne testen har vi samlet de beste barnevognene som tilbys akkurat nå, basert på en rekke uavhengige tester og omtaler av produktene. Det er barnevogner i alle prisklasser og til hvert behov, som gir deg stor sjans til å finne den riktige modellen for deg.

Denne artikkelen inneholder:
🔸 Presentasjon av barnevogner som har vunnet tester i hele Skandinavia

🔸 
Gjennomgang av de forskjellige testene og kildene vi har brukt

Vær oppmerksom på at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultater fra uavhengige tester, slik at du enkelt får oversikt over de beste produktene på markedet.

Baby Jogger City Mini GT

 Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk

Baby Jogger City Mini GT

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer

 

Det danske forbrukermagasinet Tænk har testet 19 populære barnevogner, og her ble Baby Jogger City Mini GT “Best i Test” selv om denne vognen var en av de billigste modellene i testen. Ett av elementene testpanelet trakk frem, var at vognen er lett å legge sammen fordi man kun trenger å løfte ett enkelt håndtak. Den lave vekten på kun 10 kilo er også med på å gi denne modellen gode karakterer – dette er spesielt en fordel om man for eksempel ofte skal ha barnevognen inn og ut av bilen.

I testen av Baby Jogger City Mini GT får den nesten bare positive kommentarer. En liten ting som ekspertene påpeker er at man ikke kan snu setet da det kun kan vendes fremover, men denne prioriteringen har likevel gjort det mulig å bygge inn en bagasjekurv som er ekstra stor i forhold til barnevognens størrelse. Håndtering og justering av sete og sele er svært enkel, takket være den stasjonære oppbyggingen. Den får også ros for å ha en enkel og forståelig brukermanual.

Fleksibel all-round modell med gode kjøreegenskaber

Baby Jogger-modellen ble testet på fortau, opp og ned over kantstein og rundt forhindringer, og her ble den vurdert som svært enkel å styre. Den får også toppkarakter på ulendt terreng, eksempelvis i skog.

Denne vognen er trehjult, som utvilsomt er en av grunnene til den store mobiliteten. Selve håndtaket kan enkelt justeres i høyden og tilpasses føreren, hjulene er myke men relativt store, noe som får vognen til å rulle svært enkelt. Ikke minst er det en fordel dersom du bruker vognen i forbindelse med løpetrening. Håndtaket er i tillegg utstyrt med håndbrems for optimal sikkerhet.

Ryggen kan legges helt ned på Baby Jogger City Mini GT, som gir best mulig komfort for de små passasjerene når de skal sove – selvsagt spesielt aktuelt for de aller minste. Her kan du kjøpe en barnevognskurv i tillegg om du foretrekker det. Modellen er ellers også fri for ftalater.

Fordelene ved Baby Jogger City Mini GT:

🔵 Svært attraktiv pris
🔵 Lav vekt og lett å legge sammen
🔵 Enkel avmontering av hjul
🔵 Stor bagasjekurv
🔵 Enkel håndtering av sele og sete
🔵 Store, myke og hjul med god trilleevne
🔵 Høydejusterbart håndtak med håndbremse
🔵 Ryggen kan legges helt ned


Baby Jogger City Elite Single

 ✅ Testvinner hos Klikk.no

Baby Jogger City Elite Single

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer

 

Nettmagasinet Klikk.no samlet i 2014 erfaringene fra 500 barnevogns-brukere som hadde brukt vognene over lang tid. Det gir helt opp til 80 års samlet brukererfaring med produktene, så resultatet er verdt å legge merke til. I denne alternative testen stakk Baby Jogger City Elite Single av med seieren over 18 andre forskjellige vogner, og fikk som den eneste modellen 6 av 6 mulige poeng.

8 ulike brukere hadde hatt denne modellen i 14 år tilsammen, så den må kunne kalles gjennomtestet. Baby Jogger City Elite Single får stort sett bare toppkarakterer med 5 eller 6 poeng av 6 mulige på alle de testede områdene. En bruker nevner som det eneste kritikkpunktet at bremsene blir slitt ved intensiv bruk over en lenger periode, men slik er det med alle barnevognene på markedet.

Praktisk og stabil modell som er lett å transportere

Uansett om Baby Jogger City Elite Single skal transporteres på egne hjul eller i bagasjerommet på bilen, er den i følge brukerne lett å jobbe med. De tre hjulene med god trilleevne og den lette manøvreringen gjør vognen behagelig både til løpetrening i jevnt og ujevnt terreng, samt turer på fulle kjøpesenter. Om vognen skal transporteres i bagasjerommet er den lett å legge sammen – også med én hånd. Baby Jogger City Elite Single får toppkarakterer fra brukerne på begge områdene.

Trehjulte barnevogner kan ha en tendens til å være litt ustabile, men det gjelder ifølge brukere hos Klikk.no ikke for Baby Jogger City Elite Single, som får toppkarakter på dette området. Framhjulet kan låses i parallellposisjon når du vil trille rett frem, for eksempel til løpetrening, men det er lettest å manøvrere vognen når hjulet er ulåst. Brukerne gir også toppkarakter for ryggen som kan justeres trinnløst og holdbarheten på hver del – hverken kalesjen eller hjulene blir løse over tid.

Udvalgte funksjoner for Baby Jogger City Elite Single:

🔵 Toppkarakter basert på 14 års sammenlagt brukserfaring
🔵 Terrenggående gummihjul med god trilleevne
🔵 Låsbart framhjul
🔵 Lett sammenleggbar med én hånd
🔵 Stabil trehjulsmodell
🔵 Trinnløs justering av ryggen
🔵 Slitesterk konstruksjon som ikke blir løs over tid


Thule Urban Glide

 Testvinner hos Aftenposten.no

Thule Urban Glide

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 960,00 Kr. 0,00 Kr. 3 960,00 Kr. Les mer

 

Det blir mer og mer populært å kombinere løpetrening og samvær med barnet ved hjelp av en joggevogn, og derfor testet avisen Aftenposten 6 av de mest populære modellene i løpet av høsten 2015. Selv om Urban Glide fra Thule rent prismessig ligger midt i feltet av de testede modellene, ble den likevel testvinner, blant annet på grunn av sin relativt lave vekt og samtidig høy konstruksjonskvalitet og bæreevne.

Thule Urban Glide er utstyrt med store, lett-trillende hjul som klarer seg svært godt på alle underlagstyper. Samtidig er fjæringen svært god, noe som gir komfort for både barn og forelder. Justerbart håndtak gir også en god trillestilling uansett kroppsbygning hos løperen.

God sikkerhet og justeringsmuligheter i ryggen

Thule Urban Glide utmerker seg ved å være særdeles lett å legge sammen. Sikkerheten er i topp med den innebygde sikkerhetsbremsen der en reim festes rundt håndleddet. Ryggen kan dessuten legges helt ned, slik at barnet eventuelt kan sove under turen. Dette er en viktig funksjon som ikke finnes på de billigste modellene.

Urban Glide fra Thule er dessuten utstyrt med både fot- og håndbrems. Med en totalvekt på under 10 kilo er den praktisk å transportere, og heller ikke særlig belastende å ha med under joggeturen. Modellen utmerker seg også ved funksjoner som stort vindu og ekstra lommer.

Fordeler ved Thule Urban Glide:

🔵 Attraktiv pris
🔵 Lav vekt og høy bæreevne
🔵 Store hjul og god fjæring
🔵 Behagelig trillestilling med justerbart håndtak
🔵 Lett å legge sammen
🔵 Innebygd håndledds-reim med sikkerhetsbrems
🔵 Både hånd- og fotbrems


BABY JOGGER City Mini

Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk.dk
✅ Testvinner hos svenske Råd & Rön

BABY JOGGER City Mini

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer

 

BABY JOGGER City Mini er en ny og prisvinnende barnevogn. Om man ser på brukeranmeldelsene på nettet, har over 450 brukere anmeldt vognen etter å ha kjøpt og brukt den, og med 4,8 av 5 mulige stjerner er det ikke tvil om at dette er et produkt som er verdt å undersøke nærmere.

Også hos både danske Tænk.dk og svenske Råd & Rön ble denne modellen kåret til testvinner. Med en egenvekt på under 8 kilo er det absolutt snakk om en lett vogn som er lett å løfte inn i bilen eller på bussen. Prisen er heller ikke så stor, som er enda et argument til fordel for BABY JOGGER City Mini.

Komfortabelt polstret sete og Quick-fold system

Det blir ofte fokusert på foreldrenes komfort når det skal kjøpes barnevogn, og her skuffer BABY JOGGER City Mini heller ikke – dels på grunn av den lave vekten, men ikke minst takket være Quick-fold-systemet, som gjør det mulig å legge vognen sammen med ett enkelt løft. Barnets komfort og sikkerhet er det også satt stort fokus på: Setet er ekstra polstret og framhjulet er støtdempet. Barnet sitter sikkert spent fast med den justerbare 5-punktsselen med skulderputer.

Kalesjen har god ventilasjon og 3 ulike innstillinger. Det polstrede setet kan lenes tilbake til en vinkel på 150 grader, altså nesten vannrett. Framhjulet er i utgangspunktet ulåst, så manøvreringen er optimal på tross av hindringer på veien, for eksempel på handleturen. Til jogging eller langtransport kan framhjulet låses slik at det er enklere å trille rett frem. Det er også mulig å kjøpe ekstrautstyr slik som stå-brett, insektnett og kjølebag til særdeles rimelige priser.

Fordeler ved BABY JOGGER City Mini:

🔵 Svært prisgunstig og populær hos brukerne
🔵 Lav vekt og Quick-fold system
🔵 Ekstra polstret justerbart sete
🔵 Sikker 5-punktssele med skulderputer
🔵 Støtdempet låsbart framhjul
🔵 Parkeringsbremse med fotbetjening
🔵  Ekstrautstyr kan kjøpes billig


Britax Smile 2

 ✅ Testvinner hos det svenske magasinet Bäst i Test

Britax Smile 2

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
4 399,00 Kr. 0,00 Kr. 4 399,00 Kr. Les mer
4 740,00 Kr. 0,00 Kr. 4 740,00 Kr. Les mer

 

Da det svenske testmagasinet Bäst i Test testet 14 av de mest populære barnevognene i 2015, var det Britax Smile 2 som gikk av med seieren. Egentlig er det en oppdatering av den tidligere Brio Smile (som også var testvinner), og Britax’ oppkjøp av Brio har virkelig hjulpet på kvaliteten. Den nye modellen er forbedret på de fleste områdene, med blant annet en økt belastningskapasitet på 17 kilo og mer lydløs justering av kalesjen. Selve trekket er også glattere og lekrere.

Den nye modellen er også mer kompatibel med de andre produktene fra Britax: Liggedelen, som i den nye modellen er mer komfortabel, kan blant annet brukes sammen med flere av de andre produktene i programmet, slik som babystolen fra Britax som kan monteres rett på chassiset.

Stabil firehjulsmodell med stor manøvredyktighet

I testen får Britax Smile 2 blant annet ros for å være lett å styre. Vognen er kun 57 centimeter bred og de vendbare framhjulene gjør det lett å komme seg rundt også i tettere folkemengder. Framhjulene kan også låses, noe som er mer behagelig når du skal trille rett fram. Lufthjulene håndterer også fint ujevnt terreng og takler også snø.

Chassiset har god fjæring og det “knekkbare” håndtaket vekker også begeistring hos testpanelet, som også bemerker at konstruksjonen uten gjennomgående bakaksel gjør det lettere å forsere for eksempel trapper. Fotposen og beskyttelsesbøylen blir vurdert til å passe best for barn under 2 år, men ettersom det også er den primære målgruppen for denne budsjettvennlige modellen, er det ingen tvil hos testpanelet om hvem som vinner testen.

Fordeler ved Britax Smile 2:

🔵 Forbedret modell av tidligere testvinner
🔵 Kompatibel med Britax’ øvrige produktprogram
🔵 Økt stabilitet med fire hjul
🔵 Smal konstruksjon på bare 57 centimeter
🔵 Manøvrerbart design med låsbare framhjul
🔵 Konstruert uten gjennomgående bakaksel
🔵 Attraktiv pris


B.O.B Revolution Pro

✅ Testvinner hos testmagasinet Test.no

B.O.B Revolution Pro

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
4 995,00 Kr. 0,00 Kr. 4 995,00 Kr. Les mer
4 999,00 Kr. 0,00 Kr. 4 999,00 Kr. Les mer

 

Da det testmagasinet Test.no analyserte 6 av de mest populære barnevognene i 2015/2016, ble det B.O.B Revolution Pro som fikk vinnertittelen. Test.no utfører ikke selv tester, men analyserer mange ulike, troverdige tester og finner frem til en gjennomsnittlig sum som gir et realistisk bilde av produktenes kvalitet.

Rent prismessig ligger B.O.B Revolution Pro midt på treet, men den klarer seg helt på høyde med mye dyrere modeller, viser undersøkelsene fra Test.no. Testpanelene har lagt merke til at denne modellen gir ekstra mye plass til barnet. Det betyr selvsagt en litt høyere vekt enn de minste barnevognene, men forskjellen er kun 2-3 kilo som i praksis ikke betyr det noen ting når man går eller løper i jevnt terreng. Hjulene er ikke like store som på de beste terrenggående modellene, så om du planlegger mye trilling i skog og mark, er ikke denne modellen det beste valget.

Perfekt vogn til landeveisjogging

Hvis du løper mye på asfalt og lignende, vurderer testpanelene til gjengjeld at B.O.B Revolution Pro er det perfekte valget til joggetrilleturen. Barnevognen har en stabil og solid konstruksjon og triller lett og uhindret. Håndtaket kan stilles inn i flere forskjellige posisjoner slik at du får den perfekte stillingen til løp, og bremsen er god og smidig å bruke.

B.O.B Revolution Pro er en trehjult modell som også gir optimale manøvreringsmuligheter i matbutikken og andre steder med mye folk og mange hindringer. Framhjulet dreier slik at du kan snu barnevognen på stedet. Når du løper kan du velge å låse framhjulet i sportsstilling slik at du slipper å bruke krefter på å styre.

Fordeler ved B.O.B Revolution Pro:

🔵 Et godt kjøp til prisen
🔵 Ekstra plass til barnet
🔵 Solid konstruksjon med smidig bremse
🔵 Håndtak med 7 forskjellige posisjoner
🔵 Velegnet til løpetrening
🔵 Vendbart framhjul som kan låses i sportsstilling


Chicco Echo

 Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk
✅ Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Chicco Echo

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer

 

Chicco Echo er en såkalt paraplyvogn eller reisevogn, som skiller seg ut i tester ved å være blant de mest kompakte barnevognene på markedet. Modellen er derfor spesielt godt egnet for bruk i byen, på utflukter eller turer. Vognen kan brukes av både babyer og barn og har en maksimal bærevekt på 22 kilo.

Som med de fleste andre paraplyvogner, så egner Chicco Echo seg beste for glatte overflater og bruk på asfalt og fortau, hvor den får ros for sine kjøreegenskaper. Både beinstøtte og kalesje får ros i testen, samt den medfølgende bagen, som både er romslige og lett å få tilgang til. Det er også et regntrekk inkludert til vognen.

Ryggstøtten kan stilles inn i flere ulike posisjoner med bare én hånd. Den kan også legges helt ned, slik at barnet kan hvile seg på en behagelig måte. Fotstøtten kan også justeres etter barnets størrelse. Vognen er utstyrt med en 5-punkts-sele, slik at barnet kan spennes sikkert fast. Det er også skulderpolstring og sikkerhetslås.

Veldig reisevennlig modell

Om du er på farten, så er Chicco Echo veldig lett å legge sammen. I sammenlagt tilstand har den mål på 31 x 26 x 105 cm. Bøylen foran er også sammenleggbar, slik at det ikke er nødvendig å fjerne den når du klapper sammen vognen. Vognen har også et bærehåndtak som kan brukes når den er lagt sammen. Den har en vekt på bare 7,6 kilo, noe som bidrar til at vognen er lett å ta med seg når du er ute og reiser.

Alle overflater på vognen kan vaskes og tørkes med en klut, men det er ikke mulig å fjerne noen av stoffdelene.

Totalt sett er Chicco Echo et godt valg, hvis du trenger en trygg barnevogn i god kvalitet, som er lett å ta med seg på farten.

Fordeler med Chicco Echo:

🔵 Meget kompakt paraplyvogn.
🔵 Vekt på kun 7,6 kilometer.
🔵 Regndeksel er inkludert.
🔵 Justerbar rygg.
🔵 Mulighet for vannrett hvileposisjon.
🔵 Justerbar fotstøtte.
🔵 Sammenleggbart håndtak.


Britax B Motion 4 Plus

Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænkk

Britax B Motion 4 Plus klapvogn

Modellen Britax B Motion 4 Plus har blitt inkludert i det danske forbrukerrådet Tænk sine tester av barnevogner. De danske ekspertene kommer til den konklusjonen at Britax B Motion 4 Plus skal kåres til testvinner. Modellen er både allsidig, komfortabel og lett å manøvrere. Den kan brukes til barn på opptil 17 kilo.

Lett og bevegelig

Britax B Motion 4 Plus vil sikre både fører og barn en veldig behagelig trilleopplevelse. Modellen er nemlig utstyrt med gummihjul som er luftfylt og dette gjør at Britax B Motion 4 Plus kjører godt på alle slags underlag. Dette er tilfellet uansett om det er snakk om for eksempel asfalt, grus, ujevnt underlag, fliser, gulv eller tepper.

Britax B Motion 4 Plus har også en spesiallaget fjæring bak på vognen som sørger for at barnet alltid sitter komfortabelt.

For helt optimal komfort for føreren, kan denne modellen også justeres i høyden. Styret er også polstret for et godt og behagelig grep.

Britax B Motion 4 Plus er en barnevogn som veier lite og kan klappes sammen med en enkel enhånds-mekanisme.

Allsidig bruk

Man kan bruke denne modellen til flere formål enn bare som barnevogn. Modellen har avtakbare CLICK & GO-adaptere som kan brukes til montering av en Britax babyvognstol, eller til å løfte rammen slik at man har en barnevogn klar til kjøring i stedet.

Som sagt kan modellen brukes til barn på opptil 17 kilo, men bruker man Britax B Motion 4 Plus til helt små barn så kan man stille inn setet i flere posisjoner – inkludert en flat liggeposisjon – som er viktig for de aller minste barna.

God til hverdagsbruk
Vanligvis vil man kunne bruke en barnevogn i all slags vind og vær, og ha de med i mange forskjellige situasjoner. Britax B Motion 4 Plus er laget til å kunne slites på denne måten og er derfor en robust barnevogn.

For å kunne bruke modellen hver dag har Britax B Motion 4 Plus en avtakbar og vannavvisende kalesje med en utluftningsklaff i netting til de regnfulle dagene. Den har også en avtakbar og romslig varekurv til besøket på butikken. Denne kurven kan romme opptil 4 kilo.

Mål sammenlagt: 27 x 58 x 70 cm.
Mål utslått: 105 x 58 x 100 cm.

Utvalgte fordeler ved Britax B Motion 4 Plus:

🔵 Lett manøvrerbar barnevogn med luftfylte gummihjul
🔵 Kan legges sammen med én hånd
🔵 CLICK & GO adaptere for allsidig bruk
🔵 Kan brukes til barn på opptil 17 kilo
🔵 Avtakbar og vannavvisende kalesje, samt varekurv

Her kan du se en liten video som viser produktet: 


Baby Jogger City Premier

God bedømmelse hos det danske forbrukerrådet Tænk

Baby Jogger City Premier klapvogn

Det danske forbrukerrådet har i sin test av barnevogner inkludert modellen Baby Jogger City Premier som er oppfølgeren til den utrolig populære Baby Jogger City Versa. Ekspertene liker modellen veldig godt og gir den en god bedømmelse.

Baby Jogger City Premier har fokus på både komfort for fører og barn, fleksibilitet og enkelhet. Modellen kan brukes til barn på opptil 23 kilo.

Ergonomisk komfort

Baby Jogger City Premier er laget med hensyn til å gi fører og barn en så komfortabel opplevelse som mulig. Derfor er setet ergonomisk utformet som sikrer at barnet alltid vil sitte godt, riktig og behagelig. Dette er spesielt viktig når man kjører på ujevnt terreng.

For å kunne være lett å bevege på alle underlag er modellen en All Terrain-barnevogn, hvilket betyr at modellen forblir lett å manøvrere på alle typer underlag.

Liten og kompakt

Baby Jogger City Premier er en fleksibel barnevogn som er designet til å ta ganske lite plass. Modellen kommer med et vendbart sete slik at man selv kan bestemme hvilken utsikt barnet skal ha.

Uansett hvilken vei setet vender forblir Baby Jogger City Premier kompakt og liten i sammenlagt tilstand. Da vil modellen alltid vil være lett å håndtere.

Videre er modellen enkel å flytte rundt på med en vekt på kun 12,7 kilo – og det finnes en enhåndsmekanisme som gjør at man kan legge sammen barnevognen ved hjelp av kun én hånd.

Også til nyfødte

Baby Jogger City Premier kan som sagt brukes til barn på opptil 23 kilo, men man kan også bruke modellen til nyfødte. I dette tilfellet trenger man bare å montere en bag til nyfødte som sørger for at babyen ligger korrekt.

For å sikre at barnet ikke blir solbrent på tur så er kalesjen utstyrt med solfaktor 50. Den kan både forlenges og stilles inn i 3 forskjellige posisjoner. Utover dette har Baby Jogger City Premier også låsbare forhjul og en romslig varekurv som kan brukes til turen på butikken.

Mål sammenlagt: 81 x 63 x 34 cm.
Mål utslått: 112 x 63 x 81-106 cm.

Utvalgte fordeler ved Baby Jogger City Premier:

🔵 Ergonomisk utformet sete
🔵 All Terrain-modell
🔵 Kan brukes til barn på opptil 23 kilo
🔵 Liten og kompakt modell
🔵 Kalesje med solfaktor 50 og 3 forskjellige posisjoner

Nedenfor kan du se en kort presentasjon av Baby Jogger City Premier og dens funksjoner:


Barnevogn Test – Kilder brukt i artikkelen

For å utarbeide denne artikkelen har vi brukt en rekke kilder som også blir referert til i teksten. Om du vil vite mer, kan du selv lese mer hos kildene som er listet opp nedenfor.

Tænk.dk 🇩🇰
Tænk er Danmarks mest kjente forbrukermagasin. Det har nære relasjoner til den danske Forbrugerstyrelsen og er en anerkjent upartisk kilde til tester og forbrukeropplysning som ofte blir sitert i medier og hos produsentene som blåstempel. I denne artikkelen har vi sett på Tænks test av barnevogner fra 2012. Det er en litt eldre test, men 19 modeller ble testet og mange av de er fremdeles på markedet. Om du abonnerer på magasinet kan du lese hele testen her. Ellers er det mulig å kjøpe tilgang til denne ene testen for et lite beløp.

Resultatene er presentert i et oversiktlig interaktivt skjema der du kan sortere og sammenligne produktene etter forskjellige kriterier. Ved å klikke deg inn på det enkelte produktet, kan du se poengsummen på hvert av de mange områdene som ble testet. Tænk gir også en god oppsummerende og subjektiv bedømmelse i tekstform

Klikk.no 🇳🇴
Nettmagasinet Klikk.no publiserte en svært interessant test i 2014, som i motsetning til de fleste andre testene ble basert direkte på brukernes erfaringer i praksis. Magasinet har samlet inn data fra 500 barnevogns-brukere og har systematisert og fortolket tilbakemeldingene. Dette gir et svært troverdig bilde av kvaliteten på vognene – også etter flere års bruk. På den måten har man oppsummert opptil 80 års brukserfaring på hver eneste barnevogn! Artikkelen kan du lese helt gratis her.

Råd & Rön 🇸🇪
Sveriges største og mest anerkjente forbrukermagasin Råd & Rön, har publisert en test i 2016 der de ser nærmere på de mest populære barnevognene hvor flere av de testede modellene er ganske nye på markedet. Du kan lese hele testen her. Vær oppmerksom på at det krever abonnement å logge inn og få all informasjon samt tilgang til et interaktivt skjema der du kan sortere produktene etter pris, type og andre funksjoner. Når du klikker deg inn på hvert produkt får du også se poengene for alle de testede områdene.

Aftenposten.no 🇳🇴
Den store avisen Aftenposten.no utga i november 2015 en artikkel der de hadde testet 6 forskjellige barnevogner. Her er det først og fremst fokus på vogner som kan brukes til jogging og løpetrening. Resultatene er skrevet i et organisert skjema, men du kan se en grundigere beskrivelse av testen og resultatene i selve artikkelen der de går mer i dybden med hver modell. Artikkelen har også en del tips og triks til hvordan du bruker barnevogn i kombinasjon med treningsøktene dine. Se artikkelen gratis på avisens hjemmeside.

Bäst-i-Test 🇸🇪
Det svenske magasinet Bäst-i-Test publisert en artikkel i 2015 der de testet 15 av de mest populære barnevognene på markedet. Testen er ikke så stringent som for eksempel hos danske Tænk, men er mer basert på de subjektive vurderingene hos redaksjonen etter de hadde testet vognene. Du finner også masse informasjon om hver modell slik at du selv kan få et grundig inntrykk av hver barnevogn.

Test.no 🇳🇴
Det norske nettmagasinet Test.no presenterte en oversikt over de beste barnevognene i desember 2015. De har ikke utført testene selv, men henter informasjon fra eksterne tester og setter det sammen ved å regne ut ulike testresultater på en poengskala fra 1 til 100. Deretter finner de gjennomsnittssummen for hvert produkt.

Anmeldelser på nettet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Markedet for barnevogner er enormt, derfor er det er kun utvalgte modeller som blir med i forskjellige tester. Dette betyr ikke at de vognene som ikke blir testet er dårligere. Heldigvis er det nå ganske vanlig at forbrukerne selv anmelder produktene på nettet, og disse anmeldelsene har vi selvsagt også brukt i vurderingen vår.