Babycall Test – Finn de beste babycallene – Best i Test 2019

0

Som småbarnsforeldre er det alltid nok å bekymre seg for, spesielt om barnet sover eller ikke. Her er babycaller en genial løsning: Plasser den ene enheten i rommet til barnet og ha den andre på deg. Slik vet du alltid om barnet er våkent.

Det er ikke alltid enkelt å vite hvilken babycall man bør velge. I denne artikkelen har vi laget en babycall-test av flere tester fra ulike forbruker- og testmagasiner i hele Skandinavia.

Her presenterer vi ulike testvinnere og anbefalte modeller, og nederst i artikkelen finner du en presentasjon av hver test sammen med kildene vi har brukt.

Vær oppmerksom på at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultater fra uavhengige tester slik at du enkelt får oversikt over de beste produktene på markedet.


Philips Avent SCD570

Testvinner hos Klikk.no

Philips Avent SCD570

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 299,00 Kr. 0,00 Kr. 1 299,00 Kr. Les mer
1 305,00 Kr. 0,00 Kr. 1 305,00 Kr. Les mer
1 435,00 Kr. 0,00 Kr. 1 435,00 Kr. Les mer
1 599,00 Kr. 0,00 Kr. 1 599,00 Kr. Les mer

 

Nettmagasinet Klikk.no har laget en grundig test av babycaller. Philips Avent SCD535 vinner testen med en gjennomsnittskarakter på 5,2 av 6. Et par områder der den briljerer er rekkevidde og lyd. Under testen presterte denne modellen helt opp til 700 meter i åpent landskap. Den fungerer også perfekt over mindre avstander og mellom bygninger. Lydkvaliteten får også toppkarakter, og alarmen gjør det bra i interferenstesten der den filtrerer bort mye bakgrunnsstøy.

Batteriet har også god og lang holdbarhet slik at du slipper å tenke på lading hele tiden, i tillegg er ladekablene lange og gode. I tillegg får denne modellen ros for å tilby konstant overvåking slik at du også kan høre hvis det ikke skjer så mye i den andre enden.

Vi presenterer her Philips Avent SCD570 som er en videreutvikling med forbedret funksjon. Dette er en god babycall som garanterer høy lydkvalitet og dekning.

Derfor anbefales denne modellen:
🔵 God rekkevidde
🔵 Brukervennlig
🔵 Suveren lyd
🔵 Konstant tilkobling
🔵 Lang batteritid
🔵 Talk-back-funksjon
🔵 Temperaturvisning
🔵 Oppladbar


Philips Avent SCD501

Testvinner hos tyske Stiftung Warentest

philips-avent-scd501

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
514,00 Kr. 0,00 Kr. 514,00 Kr. Les mer
894,00 Kr. 0,00 Kr. 894,00 Kr. Les mer
894,00 Kr. 0,00 Kr. 894,00 Kr. Les mer
894,00 Kr. 0,00 Kr. 894,00 Kr. Les mer

 

Denne babyalarmen fra Philips ble kåret til testvinner av tyske Stiftung Warentest blant 14 andre modeller. Babyalarmen skilte seg spesielt ut med svært god lydkvalitet og lav interferens, men også robustheten, det pålitelige signalet og brukervennligheten blir trukket fram i testen. Denne modellen har kun de helt grunnleggende funksjonene, men disse er av veldig god kvalitet. Dersom du ønsker en babyalarm med masse ekstrafunksjoner, er dette ikke produktet du leter etter. Til tross for mangelen på ekstrafunksjoner, er det lagt mye arbeid i de grunnleggende funksjonene, hvilket betyr at du får krystallklar lyd gjennom sikker forbindelse.

Babyalarmen har en funksjon som Philips kaller for ECO-tilstand: Dette er en funksjon som automatisk setter ned signalstyrken dersom du er i nærheten av barnet ditt, og dermed øker batteriets holdbarhet. Om du beveger den for langt bort fra barnet og ut av senderens rekkevidde, sørger alarmen for å gi deg beskjed, og den forteller deg også at batterinivået er lavt.

Denne babyalarmen har en utendørs rekkevidde på opptil 330 meter og innendørs rekkevidde opp til 50 meter. Batteriene i denne modellen kan ikke lades opp, men til gjengjeld har du mulighet til å plugge foreldreenheten i stikkontakten slik at du ikke trenger å bruke batteriet om du har en strømkilde i nærheten. Philips Avent SCD501 bruker også DECT-teknologi, hvilket betyr at Philips garanterer null interferens fra andre transmitterende produkter, slik som andre babyalarmer og mobiler. Det er også datakryptering i denne modellen, som sikrer privat kommunikasjon slik at du er den eneste som hører babyen din. Det er bygget inn en liten nattlampe i babyalarmen slik at du alltid har lys når du skal se barnet ditt.

Derfor anbefaler vi denne modellen:
🔵 Innebygget nattlampe
🔵 ECO-tilstand
🔵 Stabilt signal
🔵 Hardfør modell
🔵 Mulighet for å koble foreldreenheten til en strømkilde
🔵 100% privat kommunikasjon via DECT-teknologi
🔵 Alarm ved lavt batterinivå
🔵 Alarm ved lavt signal


Philips SCD506/01

✅ Kåret til «godt kjøp» hos det danske forbrukerrådet Tænk
✅ «Et godt valg» hos Sundhedsplejersken.dk

Philips Avent SCD506-01

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
853,00 Kr. 0,00 Kr. 853,00 Kr. Les mer
899,00 Kr. 0,00 Kr. 899,00 Kr. Les mer
915,00 Kr. 0,00 Kr. 915,00 Kr. Les mer
931,00 Kr. 0,00 Kr. 931,00 Kr. Les mer
965,00 Kr. 0,00 Kr. 965,00 Kr. Les mer
1 015,00 Kr. 0,00 Kr. 1 015,00 Kr. Les mer

 

Denne babycallen er utnevnt til å være et «godt kjøp» av det danske forbrukerrådet Tænk. Det er fordi at du i forhold til babycallens funksjoner, brukervennlighet og pris får virkelig mye valuta for pengene.

Alarmen er utstyrt med Philips DECT-teknologi, som sikrer at det er null interferens og 100% fortrolighet. Med andre ord, risikerer du ikke at signaler fra en annen babycall eller mobiltelefoner går i din babyalarm, og datakryptering gir en sikker og beskyttet forbindelse, slik at det bare er du som kan høre babyen. DECT-teknologien sørger også for at volumet på babycallen er krystallklar og av høy kvalitet, så du kan være sikker på at du alltid kan høre barnet ditt.

Babyalarmen har en innendørs rekkevidde på opptil 50 meter og en utendørs rekkevidde på opptil 330 meter. Det eksakte rekkevidden på alarmen avhenger alltid av omgivelsene og det kan derfor variere litt. Spesielt kan betong være med på å dempe signalet.

Babycallen har en innebygd øko-innstilling, som alltid er aktiv og som reduserer strømmen og radiooverføringen som kreves mellom de to enhetene. Jo nærmere foreldreenheten er barneenheten, dess mer vil øko-innstillingen sikre at du sparer strøm og reduserer radiooverføring.

Babycallen har også en samtalefunksjon eller en såkalt talk-back funksjon, som gjør at du med et enkelt trykk på en knapp kan snakke med barnet gjennom foreldreenheten. Dermed er det mulig å berolige barnet på avstand, hvis det er behov for den.

Foreldreenheten kan holde batteriet i opptil 24 timer, siden det er nødvendig å bytte batterier eller koble enheten i stikkontakten. Enheten har også en innebygd alarm som varsler deg om strømnivået eller om signalet er lavt.

På babyenheten, er det mulig å slå på et beroligende nattlys, så det ikke er helt mørkt i rommet, og det er også mulig å få babyapparatet til spille vuggesanger. Det er verdt å merke seg at babyenheten ikke er blant de minste på markedet. Den krever derfor mer plass på hyllen eller ved hodegavlen enn andre modeller.

Hvis det er lyd i rommet der barnet ligger, vil en lydnivå-indikator slå seg på foreldreenheten. Om lydnivået fortsetter å stige, så vil flere lydindikatorer slå seg på. Dermed kan du enkelt følge med på om noe skjer i barnerommet, selv om foreldreenheten er på lydløs.

Derfor anbefales denne modellen:
🔵 Talk-back funksjon
🔵 100% privat tilkobling gjennom DECT-teknologi
🔵 Øko-innstilling
🔵 Innebygd nattlys
🔵 Kan spille vuggesanger
🔵 Alarm ved lavt batterinivå
🔵 Alarm ved lavt signal
🔵 Rekkevidde på opptil 330 meter


Netgear Arlo Baby

Anbefalt av den britiske avisen The Independent
Anbefalt av Business Insider
Anbefalt av det britiske teknologimagasinet Pcmag.com
Kåret til «redaktørens valg» hos amerikanske Techhive.com 
9 av 10 stjerner hos amerikanske Tomsguide.com

Billedresultat for Netgear Arlo Baby

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
2 512,00 Kr. 0,00 Kr. 2 512,00 Kr. Les mer
2 739,52 Kr. 0,00 Kr. 2 739,52 Kr. Les mer

 

Arlo Baby er et overvåkningskamera fra merket Netgear. Kameraet er laget i et koselig design og sørger blant annet for overvåkning i Full HD. Kameraet har en tilhørende mikrofon, nattesyn og høyttaler – derfor er dette en perfekt babyalarm. Med de ekstra innebygde funksjonene er ikke dette bare et kamera som fungerer bra til overvåkning av huset – det er også en ultimat babyalarm. Da kan man alltid holde et øye med babyen sin mens han eller hun sover på barnerommet. Netgear Arlo Baby har både blitt anbefalt og fått gode anmeldelser med på veien av flere forskjellige magasiner, aviser og hjemmesider. Selv om modellen ligger i den dyrere enden av prisskalaen blir den anbefalt jevnlig da produktet er helt på topp når det gjelder alt et overvåkningskamera eller en babyalarm skal kunne.

Barnevennlig design

Netgear Arlo Baby er en optimal babyalarm som vil passe perfekt inn på alle barnerom. Med dens små kaninører og føtter kan den ikke plasseres et bedre sted enn inne på selve barnerommet. Selv om den ligner litt på en leke skal man ikke la seg lure – overvåkningskameraet/babyalarmen har nemlig så mange funksjoner at den nesten kan gjøre alt man har bruk for. Den kan spille vuggeviser eller fortelle barnet at man er på vei inn til å se til han eller henne.

Oppsett og bruk av kameraet

Man kan bruke smarttelefonen sin – både Android og iPhone – hvis man vil sjekke hva kameraet ser akkurat nå. Man har også mulighet til å sette opp kameraet slik at man får beskjed dersom det kommer lyder eller bevegelser inne fra barnerommet. Man har alltid mulighet til å ha med seg kameraet via smarttelefonen. Når man har investert i Netgear Arlo Baby tar det ikke mer enn et par minutter å koble telefonen til kameraet. Man trenger bare plugge USB-kabelen til Arlo Baby og sette den på lading. Når lyset blinker kan man starte oppsettingen på sin egen telefon.

Arlo Baby sine funksjoner

Når kameraet har tatt flere opptak blir de dessverre glemt. Hvis man vil ha tilgang til disse opptakene må man opprette en konto hos Netgear. Dette kan man gjøre helt gratis. Kameraets bildekvalitet er helt på topp med en oppløsning på opptil 120 x 1080, og det kan ikke bli stort bedre enn det. Modellen har også en nattfunksjon som betyr at den kan filme i mørket. Den har også en mikrofon som gir deg mulighet til å høre alt som skjer.

Derfor anbefales denne modellen:
🔵 God oppløsning og Full HD
🔵 Barnevennlig design
🔵 Nattfunksjon
🔵 Brukervennlig
🔵 Mulighet til å følge med via telefonen
🔵 God kvalitet
🔵 Mikrofon


Nokia Home Video

Anbefalt av den britiske avisen The Independent

Billedresultat for Nokia Home Video

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 399,00 Kr. 0,00 Kr. 1 399,00 Kr. Les mer
1 799,00 Kr. 0,00 Kr. 1 799,00 Kr. Les mer

 

Det finnes mange gode grunner til at man har bruk for et kamera som kan streame live hjemmefra. Det kan være alt ifra overvåkning av hus til overvåkning av babyen på barnerommet. Nokia Home Video kan lett brukes som en babyalarm –  og denne funksjonen er helt på topp. Først og fremst er designet optimalt da man nesten ikke kan se at dette faktisk er et kamera. Det er nemlig laget i flott tre og passer perfekt til en hylle på barnerommet. Ved hjelp av en gratis app er det mulig å følge med live hele dagen slik at man kan holde et øye med barnet sitt.

Massevis av smarte funksjoner

Nokia Home Video har massevis av smarte funksjoner som gjør at den fungerer så bra som en babyalarm. I tillegg har man også mulighet til å streame live. Kameraet har en innebygd mikrofon og høyttaler slik at man både kan snakke og høre ved hjelp av kameraet. Utover dette har kameraet en vinkellinse på hele 135 grader, automatisk nattfunksjon, luftkvalitetsmåler og en bevegelsessensor. Den har selvsagt også et HD-kamera hvor kvaliteten alltid er på topp. Derfor er det sørget for at kameraet/babyalarmen har hele pakken slik at alle de smarte funksjonene er samlet i ett enkelt overvåkningskamera – eller babyalarm.

Babymonitorfunksjon og time-lapse-opptak

Med Nokia Home Video får du et produkt som fungerer perfekt som en babyalarm. Den sørger for at man alltid kan holde øye med barnet sitt selv etter man har lagt han eller henne på rommet. Det kan fange opp blant annet gråt, men det er også mulig å snakke til barnet sitt. Med funksjonen push-to-talk er det mulig å snakke stille og rolig til barnet slik at det kan sovne igjen. I tillegg har produktet også en time-lapse-funksjon hvor man kan ta en titt på det siste døgnet for å se om det har skjedd noe interessant. Alle opptak blir lagret i 30 dager – derfor vil man alltid ha en hel måneds opptak liggende på smarttelefonen sin.

Oppsett av kameraet

Enkelte produkter kan være utrolig vanskelige å sette opp, men det er slett ikke tilfellet med Nokia Video Home. Når man har lastet ned appen er det mulig å ha oversikt over hele 20 forskjellige kameraer samtidig. Ved kjøp av Nokia Home Video får man selvfølgelig også en bruksanvisning slik at man raskt og enkelt kan komme i gang med sitt nye overvåkningskamera eller sin nye babyalarm.

Derfor anbefales denne modellen:
🔵 Kan både brukessom overvåkningskameraog babyalarm
🔵 Streamer live til smarttelefon
🔵 Innebygd høyttaler og mikrofon
🔵 Måler luftkvaliteten
🔵 Flott design
🔵 Brukervennlig
🔵 Massevis av funksjoner
🔵 Vidvinkelkamera 


Neonate BC6500D

✅ 6 av 6 stjerner hos danske voresbørn.dk
✅ Testvinner hos danske søndagsavisen.dk
✅ Karakter 5 av 6 hos klikk.no

Neonate BC6500D

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 392,00 Kr. 0,00 Kr. 1 392,00 Kr. Les mer

 

Neonate er en kvalitetsalarm som har fått toppkarakter både av danske Søndagsavisen og Voresbørn.dk. I den grundige testen fra magasinet Klikk.no er den også blant favorittene.

Det er en simpel og liten babycall som får pluss for å få plass i lommen. Det danske forumet voresbørn.dk understreker hvor godt signal Neonate BC6500D har. I testen deres kunne de klart og tydelig høre babygråt fra vognen som stod nede mens foreldreenheten var i femte etasje.

Den danske avisen Søndagsavisen gir den også 5 av 5 på karakterskalaen på radiosignal og lyd, som det eneste av produktene som ble testet.

I testen fra Søndagsavisen ble mikrofonens følsomhet målt til å oppfatte barneskrik og gråt på 45 dB. Det er ikke det laveste lydnivået som ble registret i testen, men det er garantert nok til de fleste babyen. Et smart element ved denne modellen er at man kan koble flere babyenheter til foreldreenheten, og passe på flere barn på en gang.

I tillegg har Neonate BC6500D også standby-funksjon slik at den kun sender signal dersom det kommer lyd fra barnet. En solid, smart og praktisk babycall du kan stole på.

Derfor anbefales denne modellen:
🔵 Strålende radiodekning
🔵 Oppladbar
🔵 100 meters rekkevidde
🔵 Brukervennlig
🔵 God kvalitet
🔵 Lite og bra design
🔵 Mulighet for å koble til flere babyenheter
🔵 Standby-funksjon


Når du skal kjøpe babycall

Det er noen ting man sikkert spør seg selv om når man gjennomgår det store utvalget av babycaller. Hva er det viktigste elementet for å finne en alarm som gjør akkurat din hverdag enklere? Nedenfor har vi samlet noen punkter som kan være gode å få på plass før du kjøper et ekstra sett ører til å passe barnet ditt.

🍼 Pris
Som med mye annet er det en viss sammenheng mellom pris og kvalitet. De billigste produktene i de testene vi har gjennomgått får også det dårligste resultatet. For de fleste testvinnerne og anbefalingene er det slik at man skal opp i over 1000 kroner for en alarm som fungerer slik den burde. Den eneste av de presenterte modellene i artikkelen som har en prislapp under 1000 kroner er Philips Avent Babycall SC505, som også får ros for kvalitet til lav pris. Ikke gå på kompromiss med prisen når du kjøper babycall – det blir å sløse vekk penger på produkter som ikke virker.

🍼 Dekning
Det viktigste elementet i en babycall er at den sender radiosignaler fra den ene enheten til den andre. Hvis en alarm får dårlig vurdering på dekning, klarer den ikke å utføre oppgaven med å advare deg når barnet ditt gråter. Svenske Råd & Rön advarer spesielt om en babycall fra Topcom – Babytalker 1020 – som slett ikke holder mål dersom man kommer utenfor hørevidde fra barnet. Når du kjøper babycall er det derfor viktig å ha tenkt over hvor den skal brukes. Hvis du vil sette barnevognen langt borte fra der du selv er, er det viktig å velge en modell som scorer bra på dekning og signalrekkevidde. Nabby, som fungerer via smarttelefon, får kritikk av brukerne for dårlig rekkevidde på større avstand, men den fungerer fint inne i huset. Nabby vil derfor passe for deg som skal bruke en babycall inne mens du gjør noe annet.

🍼 Stråling
Noen av de mest bekymrede foreldrene er kanskje skeptiske til å legge en radioenhet ved siden av gullklumpen sin, men det er ingen grunn til panikk. I testen fra Råd & Rön målte de strålingen fra hvert produkt og slo fast at den alltid ligger langt under grenseverdiene som blir anbefalt. Faktisk sender alarmene ut mindre stråling enn en vanlig mobil. Derfor kan dere trygt bruke babycaller uten å frykte påvirkning fra stråling.

🍼 Video eller lyd
Råd & Rön har både testet babycaller med og uten bilde. En babycall med video viser et lite bilde på foreldreenheten slik at man også kan holde øye med barnet mens det sover. Den generelle vurderingen er likevel at de fleste modellene med video ikke klarer å prestere når de blir testet. Videobildet forsvinner med en gang man beveger seg bort fra den andre enheten, og videooverførselen går ut over lydkvalitet og rekkevidde. Anbefalingen vår er å holde det enkelt og velge en alarm som bare sender lyd.


Babycall Tests – disse testene har vi analysert

Voresbørn.dk 🇩🇰
Det danske nettforumet voresbørn.dk har gjennomført en test av babycaller der de tester 6 ulike modeller og vurderer de etter førsteinntrykk, brukervennlighet, signal og lyd, i tillegg til om de er verdt pengene. Neonate 6500D får tittelen testvinner, og det er stor begeistring for denne babycallen som leverer på alle områder. Du kan lese hele testen på hjemmesiden deres ved å klikke her. Vær oppmerksom at du må bla for å komme til neste testprodukt.

Klikk.no 🇳🇴
Nettmagasinet Klikk.no gjennomførte en grundig test av 8 babycaller i 2013. De testet hvert produkt på områdene rekkevidde, batteritid, interferens, lydkvalitet, design og brukervennlighet, samt spesielle egenskaper. Det ble gitt karakterer fra 1 til 6 på hvert område med en utdypende forklaring til hver egenskap. I tillegg ble det laget en overordnet vurdering og en oversikt over fordeler og ulemper ved hver babycall. Både Neonate og de to kandidatene fra Philips Avent gjorde det bra på alle områder hos Klikk.no. Hele testen er gratis og tilgjengelig på nettsiden deres. Klikk her for å lese den.

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrukermagasinet Råd & Rön har laget en grundig test av babycaller der de gjennomgikk 13 modeller. Testkandidatene ble blant annet vurdert på brukervennlighet, dekning, signalkvalitet, batteri og om de er til å stole på. Philips Avent Babycall SCD505 fik den beste samlede vurderingen med gode karakterer på hvert testelement, og ekstra pluss for å være relativt billig. Råd & Rön advarer også mot 2 modeller som ikke fungerer i det hele tatt. Du kan lese testen her, men vær oppmerksom på at det krever betalt abonnement å se hele testen.

Søndagsavisen.dk 🇩🇰
Søndagsavisen er en dansk avis som laget en test av 6 babycaller i 2012. De ulike modellene ble testet på både funksjoner, brukervennlighet, rekkevidde og radiodekning, samt motstand mot radioforstyrrelser og mikrofonens følsomhet. Det ble gitt poeng ut ifra hvordan hver modell presterte. Testen er objektiv og presenterer også de reelle målingene av dekning (50m i samme bygning og 100m annen bygning), laveste barneskrik og høyeste støy som filtreres bort. Denne testen ble utført på et laboratorium i Sveriges Tekniska Forskninsinstitut. Du kan se hele oversikten her.

Livingsmarttv.dk 🇩🇰
På nettsiden Livingsmarttv.dk, en dansk nyhetsblogg om teknologinyheter, gadget-anmeldelser og erfaringer, blir Nabby Babyalarm vurdert i en grundig artikkel. Dette er ikke en sammenlignende test mellom forskjellige produkter, men en mer subjektiv anbefaling av Nabby. Den gjennomgår de mange bra elementene ved babycallen og får økt kredibiliteten ved at artikkelen etter publisering har svart på kritikk fra brukerne. Hele artikkelen er tilgjengelig gratis og du kan lese den her.

Stiftung Warentest 🇩🇪
Stiftung Warentest, Tysklands svar på et stort forbrukermagasin, har utført en stor test av babyalarmer. Produktene ble vurdert på 5 forskjellige kriterier, nemlig kvalitet på transmisjon, brukervennlighet, batteri, miljø og holdbarhet. Konklusjonen ble at den ideelle babyalarmen må være pålitelig, hardfør, lett å bruke, bør ha god rekkevidde og utsette barnet for minst mulig stråling. De konkluderte også med at det ikke finnes én perfekt babyalarm, slik at det viktig å ha klart for seg hvilke funksjoner man trenger som forelder når man skal velge alarm. Du kan lese hele testen her. Merk at det krever abonnement å få tilgang til hele innholdet.

Sundhedsplejersken.dk 🇩🇰
I samarbeid med danske Coop.dk stiller den danske nettsiden Sundhedsplejersken.dk med sin mangeårige ekspertise og erfaring, og undersøker og vurderer alle produkter som du kan kjøpe for baby hos Coop. Basert på åtte kriterier kårer Sundhedsplejersken.dk produkter som vi kan kalle «et godt valg»:

– Det er et sikkert produkt
– Produktet gjør jobben sin, men passer på samme tid på at det passer godt med barnets utvikling
– Produktet oppfyller krav fra myndighetene
– Produktet kan beskytte barn mot farlige situasjoner
– Produktet er hensiktsmessig i bruk
– Produktet gjør det godt i test fra for eksempel Tænk
– Produktet har miljømerke
– Produktet begrenser ikke barnets utvikling

Du kan lese mer om samarbeidet her.

Forbrukerrådet Tænk 🇩🇰
Forbrukerrådet Tænk har gjort en test av sju forskjellige babycaller, der de annet vurderer rekkevidde, betjening og funksjoner. Du kan lese hele testen her. Vær oppmerksom på at det krever betaling å få tilgang til hele artikkelen.

Business Insider 🇺🇸
Business Insider er en amerikansk finans- og nyhetsside som finnes flere steder i verden. Siden ble lansert i 2009 og har hovedsete i New York i USA. De leverer forretningsnyheter, nyhetshistorier og andre artikler internasjonalt. Utover dette skriver de også tester og anmeldelser av forskjellige produkter – blant annet overvåkningskameraer og babyalarmer. Business Insider har blant annet anmeldt babyalarmen Netgear Baby Arlo. Hvis du vil lese mer kan du klikke på denne linken.

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er et amerikansk teknologimagasin som skriver artikler, blogger, nyheter og anmeldelser av diverse elektronikk og forbrukerelektronikk. Det er også mulig å se videoer eller høre på podcaster om de samme emnene. Cnet.com har blant annet anmeldtiBaby monitor M6 og Nest Cam IQ. Vil du lese mer kan du klikke på denne linken eller denne linken.

Madeformums.com 🇺🇸
Amerikanske Madeformums.com er en nettside som skriver om alt som har med småbarn, barn, fødsler, babyer og graviditet å gjøre. Her kan man finne gode råd, tips og triks fra eksperter og foreldre. Utover dette kan man også lese nyheter innen babyverdenen om de beste kjøpene samt anmeldelser av diverse produkter. Madeformums.com har blant annet anmeldt Philips Avent uGrow Smart Baby monitor. Hvis du vil lese mer kan du klikke på denne linken.

Pcmag.com 🇬🇧
PC Magazine (PCmag) er et britisk teknologimagasin som skriver om alt innenfor teknologi, datamaskiner, eksterne enheter, oppgraderinger og elektronikk. Utover dette skriver og anmelder de også massevis av produkter – blant annet overvåkningskameraer og babyalarmer. Her har de anmeldt 3 forskjellige overvåkningskameraer og babyalarmer: Netgear Arlo Baby, iBaby monitor M6 og Nest Cam IQ. Hvis du vil lese mer kan du klikke på denne linken, denne linken eller denne linken.

Techhive.com 🇺🇸
På den amerikanske nettsiden Techhive.com kan man finne de siste nyhetene, anmeldelsene og analysene når det gjelder teknologi i hjemmet. De dekker alt fra overvåkning, hjemmeunderholdning, belysningskontroll og mye mer. Techhive.com har blant annet anmeldt babyalarmen Netgear Arlo Baby. Hvis du vil lese mer kan du klikke på denne linken.

Techradar.com 🇬🇧
Britiske Techradar.com er en online publikasjon som hovedsakelig fokuserer på teknologi. Nettsiden ble publisert for første gang i 2008 og skriver i dag både nyheter og anmeldelser av teknologiske produkter. Techradar.com har blant annet anmeldt Philips Avent uGrow Smart Baby monitor og Nest Cam IQ. Hvis du vil lese mer kan du klikke på denne linken eller denne linken.

The Independent 🇬🇧
Den britiske nettavisen The Independent ble lansert i 1986 som en uavhengig avis. Avisen dekker aktuelle nyhetshistorier, sport, finans, vær, kultur samt tester og anmeldelser av massevis av forskjellige produkter. De har blant annet testet og anmeldt Netgear Arlo Baby og Nokia Home Video. Hvis du vil lese mer kan du klikke på denne linken eller denne linken. 

Tomsguide.com 🇺🇸
Tomsguide.com er en amerikansk nettside som skriver upartiske anmeldelser av teknologiske produkter og elektronikk. Her kan man finne alt fra guider til gode råd og nyhetsartikler om teknologi og elektronikk. Tomsguide.com har blant annet testet og anmeldt de 2 babyalarmene Netgear Arlo Baby og iBaby monitor M6. Hvis du vil lese mer kan du klikke på denne linken eller denne linken.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Hos Trustedreviews.com finner man ekspertanmeldelser av den nyeste forbrukerelektronikken på markedet. Utover dette finner man også artikler om IT og dataprodukter, nyheter fra teknologiindustrien samt analyser, produktlanseringer og mye mer. Trustedreviews.com har blant annet anmeldt Nest Cam IQ. Hvis du vil lese mer kan du klikke på denne linken.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse